موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-14 ساعت 22:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-15 ساعت 18:22 توسط frozen mind.)
الآن که خواسته فرم رو دوباره بفرستم، با N/A بفرستم؟ یا بگردم آشنا پیدا کنم؟
رویت قبولی : 15 جولای
کنسول: آنکارا
نامه دوم: 17 می
مصاحبه: اواخر جولای
کلیرنس: 25 سپتامبر
ویزا: 27 سپتامبر
ورود به آمریکا : 17 اکتبر
گرین کارت : 1 نوامبر
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-14 ساعت 13:00)3rip نوشته: دوستان برنده سالهای گذشته و باتجربه من یه سوال دارم
من مدرک تحصیلیم فوق دیپلم از دانشگاه علمی کاربردیه
مدرک دیپلمم هنرستانه (11 ساله) . پرس و جو که کردم گفتن باید مدرک پیش دانشگاهی هم داشته باشم. الان آموزش و پرورش میگه باید مهر ثبت نام کنم و دو ترم امتحان بدم. یک ترم در دی ماه و یک ترم در خرداد ماه. مدرک پیش دانشگاهی هم در همان خرداد ماه تحویل میدن.
با توجه به اینکه کیس نامبرم حدود 25000 هست فکر کنم مصاحبم در ماه march یا april باشه . خب این یعنی قبل از دریافت مدرک پیش دانشگاهی
می خواستم بپرسم امکانش هست زمانی که کیس نامبرم کارنت شد ازشون درخواست کنم تا تاریخ مصاحبم رو عقب بندازن ؟
و اگر امکانش هست به نظرتون این کار عقلانیه ؟ و باعث کم شدن شانسم نمیشه ؟
سلام
شما باید مدرکی نشون بدید که بیش از 12 سال تحصیل کردید همان مدرک فوق دیپلم که از دانشگاه گرفتید به معنی این هست که بیش از 12 سال تحصیل کرده اید
موفق باشید
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
این کیس نامبر که فرمودین بعد از AS
۳تا صفر هست و بعد ۵رقم بعدی این صفرها که به حساب نمیان ،میاین؟ یا ملاک همون ۵ رقم بعد ۳ تا صفر هست !
مرسی
تاریخ ورود به آمریکا :9 اکتبر، دالاس
تاریخ دریافت سوشیال 1هفته پس ازورود
تاریخ دریافت گرین کارت 2هفته پس ازورود
همراه یک نفر
سفارت: آنکارا
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با عرض معذرت از سوالهای متعدد من
فکر می کنم بین تاپیکهای این سایت جای تاپیک مخصوص کسانی که قبلا قصد داشتن با ویزای دانشجویی برن و الان لاتاری برنده شدن خالیه، امیدوارم همه 2012 اییها از جمله من بتونیم ویزاهامونو بگیریم که من بتونم در آینده به بچه هایی که در این زمینه سوالی دارن کمک کنم.
سوالم اینه:
من احتمالا می تونم واسه یه دانشگاه اپلای کنم و fund بگیرم، با توجه به اینکه fund ها برای زندگی دانشجویی کفایت می کنه آیا می تونم از این امتیاز به جای اسپانسر استفاده کنم؟ یه جا تو همین سایت خوندم که زمان مصاحبه مطرح نکنید که صرفا برای تحصیل می رید... تا چه حد این نظر درسته؟ اگر درسته دلیلش چیه؟ ممنون می شم اگه جواب بدین.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
2011-08-15 ساعت 02:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-15 ساعت 07:21 توسط User.)
موضوع تا پاکسازی و رسیدگی به ارسال ها بسته است.
به کاربران خاطی اخطار داده شد. چنانچه مقررات سایت نادیده گرفته شود، محرومیت در پی خواهد داشت.
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
موضوع باز شد.
انجمن مهاجرسرا محل ارسال های توهین آمیز نیست. در صورت مشاهده، ارسال ها حذف شده و کاربران اخطار گرفته و یا محروم می شوند.
لطفا از فضای رایگان و اطلاعات با ارزش موجود در انجمن بدون ایجاد مشکل استفاده کنید.
از همه کاربرانی که به تیم مدیران در مدیریت تالار گفتگوها کمک می کنند متشکرم و باز هم تاکید می کنم امکان رسیدگی به این انجمن بدون کمک شما وجود ندارد.
لطفا در صورت مشاهده ارسال های بحث برانگیز، مشاجره ای و خلاف قوانین در اولین فرصت از دکمه گزارش استفاده کرده و به تیم مدیران اطلاع دهید. اجرای قوانین فقط با مشارکت شما امکان پذیر است.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میتونه بگه مدارکو چند سری از کدوما باید ترجمه کنیم؟همه ۱ سری؟
۱۵ روز قبل از مصاحبه اصل ترجما رو میفرستیم یا کپی اونو؟
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویه و خواست دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-15 ساعت 13:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-15 ساعت 13:19 توسط frozen mind.)
(2011-08-15 ساعت 12:56)outlaw نوشته: دوستان کسی میتونه بگه مدارکو چند سری از کدوما باید ترجمه کنیم؟همه ۱ سری؟
۱۵ روز قبل از مصاحبه اصل ترجما رو میفرستیم یا کپی اونو؟
از هر مدرکی 1 سری لازم داری که ترجمه کنی.و 15 روز قبل اصل ترجمه و کپی مدارک رو ارسال می کنی.یعنی مثلا کپی شناسنامه و اصل ترجمه شناسنامه و....
می تونی محض احتیاط یه سری اضافی هم با خودت داشته باشی تا اگه احیانا گم و گور شده بود اونجا رو کنی.هرچند که اگه کانفرمیشن رسیدن مدارک رو با ایمیل ازشون بگیری اگه مدارکتو گم کرده باشن کپی رو ازت قبول می کنن.
ببخشين كه در پست شما نكته تكميلي مي نويسم. اگر متاهل هستين، دو سري ترجمه رسمي سند ازدواج بايد ببرين. اينو فراموش نكنين.
Frozen Mind
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال داشتم،زبان مصاحبه رو خودمون انتخاب میکنیم که انگلیسی باشه یا فارسی؟
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep
2 نفر