کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-08-24 ساعت 12:41)Edenbeast نوشته:  سلام دوستان
من یک سوال داشتم
توی ثبت نام اولیه تاریخ تولد رو اشتباه زده بودم
فرمهام رو با تاریخ صحیح پر کردم و فرستادم و یادداشتی رو هم در توضیح این مساله همراه با مدارکم فرستادم
الان برای اینکه مطمئن بشم رسیده توی ایمیلی که میفرستم باید مشخصاتم رو با تاریخ تولد اشتباه که توی ثبت نام اولیه بود وارد کنم یا با تاریخ صحیحش یا هر دو تا جواب بدهند؟
با توجه به اینکه یادداشتی رو درباره تاریخ تولدم همراه با مدارکم ارسال کردم آیا لازمه تا دوباره در رابطه با تاریخ تولد براشون ایمیل بزنم یا نه؟
ممنونم
Edenbeastدوست عزیز به نظرم با همون تاریخ تولد ی که ثبت نام کردی ایمیل بزن و ببین مدارک رسیده و در پایینش توضیح بده که تاریخ رو توی فرمها عوض کردی و تاریخ درست رو براشون بنویس
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: Edenbeast
(2011-08-24 ساعت 12:41)Edenbeast نوشته:  سلام دوستان
من یک سوال داشتم
فرمهام رو با تاریخ صحیح پر کردم و فرستادم و یادداشتی رو هم در توضیح این مساله همراه با مدارکم فرستادم
الان برای اینکه مطمئن بشم رسیده توی ایمیلی که میفرستم باید مشخصاتم رو با تاریخ تولد اشتباه که توی ثبت نام اولیه بود وارد کنم یا با تاریخ صحیحش یا هر دو تا جواب بدهند؟
با توجه به اینکه یادداشتی رو درباره تاریخ تولدم همراه با مدارکم ارسال کردم آیا لازمه تا دوباره در رابطه با تاریخ تولد براشون ایمیل بزنم یا نه؟
ممنونم

دوست عزیز با توجه به کیس نامبر شما یهِ میل بزن بگو با توجه به پست،نامه من رسیده ،می‌خواستم بدونم دریافت کردین و همچنین اصلاحیه تاریخ تولد هم مفهومه براتون یا نه؟،تاریخ تولدم درستشو توی میل بذار ،اصل کیس نامبره.حالا چقد اختلاف هست ؟اگه بعد 1هفته جواب ندادن اونوقت می‌شه برداشت کرد که باید با همون تاریخ اشتباهه ایمیلو بدی اما کلا توی سایت لاتاری هم تاریخ تولد ناخواسته واسه مکاتبه.و نگران نباش کار درستی کردی با نامع هات اصلاحیه فرستادی.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
(2011-08-24 ساعت 12:41)Edenbeast نوشته:  
(2011-08-24 ساعت 12:18)cmbt نوشته:  
(2011-08-24 ساعت 00:02)outlaw نوشته:  
(2011-08-23 ساعت 23:43)oktay نوشته:  سلام
بسته ی ما هم به erlanger رسیده و نوشته Shipment delivered و Signed by: T CAMPBELL این یعنی رسیده؟ آخه این شهر فکر کنم چند صد کیلومتری شمال کنسولگری هست؟

با تشکر

رسیده مطمئن باش، فکر کنم T CAMPBELL عزیز دربون اونجاست که نامه ها رو میگیره Big Grin

دوست عزیز منم مدارکمو یک ماه پیش فرستاد بودم و توسط آقای کمپل گرفته شد ولی‌ بهتر است که یک ایمیل بزنید و بپرسید که آیا مدارک را دریافت کردند و مهمتر از اون آیا مدارک مشکلی‌ نداشته.من این ایمیلو زدم ولی‌ جواب دادند که چون تاریخ تولد را نزدم نمیتوند هیچ اطلاعات بعدند.دوباره ایمیل زدم و منتظر جوابم.یادتون نره نامCN،و تاریکه تولدتون را بالای ایمیل وارد کنید

سلام دوستان
من یک سوال داشتم
ممنونم

شما بعد از 2 هفته که میل میزنید با تاریخ درست بزنید و لازم نیست چیزی بگید در مورد تاریخ فقط بپرسید مدارکم رسید؟ و اگه رسیده کامله؟ اگر مشکلی باشه خودشون میگن....بیشتر هدف این فرم ها همین هست که اگر کسی اشتباهی در هنگام ثبت نام کرده درست کنه چون خیلی ها موقع ثبت نام جدی نمیگیرن قضیه رو همینجوری یک چیزی می نویسن! بی خود حساس نباسد اون هارو هم حساس نکنیدWink
میشه لطف کنید بگین چطور میشه دلار تهیه کرد؟

[/quote]

می رید به یکی از صرافی های نزدیکتون(می تونید تو گوگل هم سرچ کنید) با یک مدرک شناسایی، به همون میزان که دلار می خواید پول میدید و دلار را دریافت می کنید! البته اگه منظورتون همین بودBig Grin
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
(2011-08-23 ساعت 23:34)faranak.n نوشته:  
(2011-08-23 ساعت 21:33)afshin4749 نوشته:  دوستان خوبم ، همه ما به نوعي درگير نتيجه كار هستيم . همه به فرمها و مصاحبه فكر مي كنيم . همه برنامه ريزي مي كنيم كه چكار كنيم كه بهترين نتيجه رو بدست بياريم . اما يك چيز رو فراموش كرديم و اون هم بالا رفتن قيمت دلار هستش من روند افزايش قيمت دلار رو از چند روز پيش تا حالا بررسي كردم و متاسفانه همينطور رو به افزايش هستش . نگراني من از اينه كه ارزش ريالي قابل تبديل سپرده بانكيمون تنزل پيدا كنه و هر چقدر هم سپرده كنيم ارزش اون روز به روز پائين بياد و نتونيم استيدمنت مناسبي رو تهيه كنيم . من كه فقط به خدا توكل كردم .

این مساله رو واقعاً جدی باید گرفت! وضع طلا و دلار خیلی بد شده! همین امروز چند نفر از همکارای من رفتن بانک پول گذذفتن که برن طلا بگیرن تو همین فاصله اومدن دیدن قیمت طلا گرون شد یعنی در عرض چند ساعت! من که خودم رفتم کمی دلار گرفتم به شما هم پیشنهاد می کنم اینکارو کنید چون اصلاً وضع خوبی نیست از شانس ما!

بابا مگه تو سایت ننوشته امسال هیچ اسپانسری نمی خواد؟ مگه باید پرینت حسابم ببریم؟ چقدر باید تو حساب پول باشه؟
تشکر کنندگان:
(2011-08-24 ساعت 04:22)javad_2 نوشته:  
(2011-08-23 ساعت 14:31)sezar نوشته:  دوستان سلام
میخواستم بدونم آیا اگر کسی پیش دانشگاهی نداشته باشه مدرک دیپلم ازش قبول نمیکنن من قبلا خونده بودم قبول میکنن لطفا جواب بدین تو این وقت کم که نمیشه پیش دانشگاهی گرفت

سلام

دوست عزیز خودتو معطل سابقه کار نکن چون اصلا نمیتونی یک سایت داره که تو این سایت هیچ کدوم از کارها برای زیر دیپلم 2 سال نیست حتی اگه تو 30 سال هم کار کنی و سابقه داشته باشی زیر دیپلم به این خاطره که مدرک ما 11 سالست و دیپلم برای اونها حساب نمیشه راه حلش خیلی سادست میری آموزش پرورش و میگی باید پیش دانشگاهی داشته باشی و وقت نداری میگن بورو یک مدرسه نامه کمیسیون بگیر و آموزش پرورشم تایید میکنه مطمئن باش بعد تمام 24 واحد رو تو یک ترم بهت میدن بعدش دیگه هنر شماست برای گرفتن نمره از معلم هاWink

دوست عزیز من شاید سوالمو خوب نپرسیدم خودم که برنده اصلی هستم لیسانس دارم خاننم دیپلم 11سال داره میخواستم بدونم مدرک همراه هم مهم هستش یا اصلا نیازی نیست
تشکر کنندگان:
(2011-08-24 ساعت 16:37)somisomi نوشته:  
(2011-08-24 ساعت 09:05)s$s نوشته:  
(2011-08-23 ساعت 23:34)faranak.n نوشته:  
(2011-08-23 ساعت 21:33)afshin4749 نوشته:  دوستان خوبم ، همه ما به نوعي درگير نتيجه كار هستيم . همه به فرمها و مصاحبه فكر مي كنيم . همه برنامه ريزي مي كنيم كه چكار كنيم كه بهترين نتيجه رو بدست بياريم . اما يك چيز رو فراموش كرديم و اون هم بالا رفتن قيمت دلار هستش من روند افزايش قيمت دلار رو از چند روز پيش تا حالا بررسي كردم و متاسفانه همينطور رو به افزايش هستش . نگراني من از اينه كه ارزش ريالي قابل تبديل سپرده بانكيمون تنزل پيدا كنه و هر چقدر هم سپرده كنيم ارزش اون روز به روز پائين بياد و نتونيم استيدمنت مناسبي رو تهيه كنيم . من كه فقط به خدا توكل كردم .

این مساله رو واقعاً جدی باید گرفت! وضع طلا و دلار خیلی بد شده! همین امروز چند نفر از همکارای من رفتن بانک پول گذذفتن که برن طلا بگیرن تو همین فاصله اومدن دیدن قیمت طلا گرون شد یعنی در عرض چند ساعت! من که خودم رفتم کمی دلار گرفتم به شما هم پیشنهاد می کنم اینکارو کنید چون اصلاً وضع خوبی نیست از شانس ما!
میشه لطف کنید بگین چطور میشه دلار تهیه کرد؟
خب میشه به جای حساب ریالی، حساب دلاری (ارزی) باز کنید. دلار و به نرخ امروز براتون حساب میکنن و به اندازه ی پولتون دلار تو حسابتون ذخیره میشه. به نظرم این روش خوبی باشه.

دوستان سلام
افتتاح حساب ارزی ایده ی بدی نیست.
اما من هم در همین زمینه مطالبی دارم که خدمتتون عرض میکنم
1. با توجه به بدهکاری عظیم آمریکا(بیش از 14 تریلیون دلار که البته همیشه آمریکا بدهکار بوده و چیز معمولی هست) ایالات متحده اقدام به چاپ اسکناس کرده که این باعث افت ارزش دلار در بازار های جهانی و ایجاد تورم میشه. اما...اما... اما این کار باعث پرداخت بدهی آمریکا با دلار کم ارزش تر میشه که به طبع به اقتصاد آمریکا ئذ آینده ای 2 ای 3 ساله کمک شایانی میکنه
2. طبق مطلب بالا اگر اقتصاد آمریکا با بهبود روبرو بشه- اقتصاد دنیا هم بی نصیب نخواهد بود و این کار به افت قیمت حبابی طلا کمک میکنه. همین امروز پس از گذشت 2 3 روز از چاپ اسکناس توسط آمریکا مواجه با افت چند ده دلاری هر اونس طلا بودیم!
3.با توجه به سقوط رژیم قذافی قیمت نفت پایین آمده و این تاثیر مستقیمی بر نرخ دلار تعیین شده از طرف بانک مرکزی ایران خواهدد گذاشت. به عبارتی احتمال افزایش چند ده تومانی تا .. قریب به یقین هست!
حالا من و شما میمانیم که آیا از بازار جهانی که فعلا سقوط نرخ دلار را پیش بینی میکنه تبعیت کنیم یا اینکه از نرخ دلار نفتی و تعیینی بانک مرکزی!
کیس نامبر :2012AS00001XXX
تاریخ ارسال فرم ها :اوت 2011
ماه به جریان در آمدن پرونده: اکتبر
محل مصاحبه: بریتانیای کبیر-لندن
تاریخ مصاحبه: دوم نوامبر 2011
دریافت ویزا: نا معلوم( پرونده در حال بررسی بیشتر/ اف بی آی چک)
تشکر کنندگان: faranak.n ، t.azimaie ، afshin4749 ، arman_m
سلام آیا بین برندگان کسانی هستن که دارای فرزند 13 تا 17سال باشد؟وضعیت بچه ها از نظر تحصیلات دبیرستانی و کالج به چه صورت میباشد ؟کسی میتونه اطلاعاتی به من بده؟ممنون میشم
تشکر کنندگان:
(2011-08-24 ساعت 22:22)hamid_r555 نوشته:  سلام آیا بین برندگان کسانی هستن که دارای فرزند 13 تا 17سال باشد؟وضعیت بچه ها از نظر تحصیلات دبیرستانی و کالج به چه صورت میباشد ؟کسی میتونه اطلاعاتی به من بده؟ممنون میشم

دوست خوبم ، طبق قانون مهاجرت آمريكا فرزندان زير 21 سال قانوناً جزء همراهان والدين محسوب ميشوند . البته اگر فرزندان 13 و 17 ساله شما پسر باشد مشكل سربازي را به همراه خواهد داشت كه ميبايست آن را حل كنيد . ميزان تحصيلات فرزندانتان براي احراز شرايط مهاجرت كاملاً بي ارتباط است فقط ميبايست در فرمها مقطع تحصيلي را ذكر فرماييد اما از نظر آنها منعي براي مهاجرت وجود نخواهد داشت . در مورد كالج نيز آمريكا تمام اين امكانات را دارا ميباشد و آنها به سرعت قادر خواهند بود كه به انگليسي تكلم كنند .

تشکر کنندگان:
ما یه نگرانی در مورد امضای همسرم داشتیم بدین ترتیب که امضای الان وی روی فرمها (امضای انگلیسی) با امضایی که در سند ازدواجمان در 13 سال پیش کرده بود تطابق نداشت.
الان زنگ زدم KCC و پرسیدم که گفتند مشکلی اصلا نداره. شما میتونید مثلا یه امضای فارسی و یه امضای انگلیسی داشته باشین و فرمها رو با امضای انگلسی تون امضا کنید.
در ضمن در مورد رسید مدارک ارسالی هم سوال کردم که تایید کردند که مدارک رو دریافت کرده اند.
گفتم شاید این سوال برای شما هم مطرح باشه.
2012AS13XXX
تعداد: 4نفر
ارسال فرمها: 11,Aug 09
مصاحبهBig Grinec 22,11 برگ آبی
پاسخ به فرم 9 سوالی: 7 ژانویه
دریافت کلیرنس: 25 ژانویه
دریافت ویزا: 18 فوریه
هزینه:تهران 1.6م ت-آنکارا: هتل 2300 لیر-دکتر400$-سفارت 3276$- غذا تاکسی 1300لیر- خرید و غیره 2300$ (کلا 9100$)- سفر دوم آنکارا 1100$
تشکر کنندگان: ali.narooei ، faranak.n ، outlaw ، t.azimaie ، 3rip ، sinswimer ، arman_m
(2011-08-22 ساعت 21:19)afshin4749 نوشته:  دوستان خوبم ، من نظر خودم رو ميدم و اصلاً اين نظر رو به كسي تحميل نمي كنم . من به هيچ عنوان موافق ايجاد صفحه اي در فيس بوك تحت عنوان برندگان لاتاري 2012 نيستم . به چند دليل .
1 - اين سايت يكي از بهترين و جامع ترين منابع لازم جهت مهاجرت خصوصاً بحث لاتاري ميباشد
2 - برندگان محترم تا زمان قبولي قطعي نبايد اطلاعات خود را در سايتهاي عمومي منتشر كنند . متاسفانه فيس بوك محل امني براي اين كار نيست و كنترلي را هم روي آن نمي توان داشت .
3 - مديران محترم كليه كاربران و قبول شدگان را از برگزاري هر گونه ديدار حضوري منع كرده اند و قطعاً اين موضوع دلايل محكمي به دنبال داشته . چرا اصرار داريم در يك وب سايت اجتماعي علني اعلام كنيم كه ما قبول شده ايم !!! آن هم با قراردادن عكس خود .
4 - سابقه نشان ميدهد كه فيس بوك اولين سايت اجتماعي در جهان نبوده بلكه در گذشته نيز وب سايتهايي مانند Yahoo360 نيز وجود داشته چرا قبول شدگان سالهاي گذشته چنين اقدامي را انجام نداده اند .

به هر صورت اينجانب نه قصد اهانت به دوستان عزيزم را دارم و نه ايراد اتهام . صلاح مملكت خويش خسروان دانند .

دوست عزیز شما اگر پست های قدیم رو مرور بفرمایید میبینید که سال های گذشته نیز گردهمایی انجام شده، و بسیار مفید هم بوده،
البته بنده به شخصه با ایجاد گروه در yahoo group موافق تر بودم چون هم به صورت عمومی نیست و هماهنگی ها برای گردهمایی با با ارسال ایمیل به اعضا انجام میشود و هم نیازی به چیلتر شکن و اینترنت پر سرعت یا VPN نیست.
خوشحال میشم نظرتونو بدونم
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان:
(2011-08-24 ساعت 22:22)hamid_r555 نوشته:  سلام آیا بین برندگان کسانی هستن که دارای فرزند 13 تا 17سال باشد؟وضعیت بچه ها از نظر تحصیلات دبیرستانی و کالج به چه صورت میباشد ؟کسی میتونه اطلاعاتی به من بده؟ممنون میشم

منظورم از این سوال وضعیت بچه ها بعد از ورود به امریکا هستش.آیا اونجا به راحتی میتونن ادامه تحصیل بدن؟چه مدارکی رو باید ارائه بدم؟ضمنا آیا به دانش آموزها کمک هزینه ایی تعلق میگیره یا نه؟
تشکر کنندگان:

دوستای عزیز، اکثرا اینجا قید کردن که واسه تمکن مالی نیازی به توضیحات راجع به گردش مالی و تاریخ افتتاح حساب و غیره نیست. اما خواستم در جریانتون بذارم که در راهنمای مصاحبه ی DV سفارت آنکارا دقیقا قید شده که گواهی تمکن مالی از بانک باید شامل توضیحات زیر باشه که شاید مفید باشه بدونین :

* موجودی فعلی
* تاریخ افتتاح حساب
* جزییات گردش حساب در 12 ماه اخیر
* توضیح لازم در مورد گردش های با مبلغ بالا

این متن انگلیسیش:

APPLICANT’S OWN FUNDS
..... ...... ....... ..... ... .... ... ..
Statement from a senior officer of a bank showing present balance of applicant’s account, date account was opened, the number and amount of deposits and withdrawals during the past 12 months, and the average balance during the year (if there have been recent unusually large deposits, an explanation should be given);

اینم لینک فایل راهنمای سفارت :

http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/d...101510.pdf

سه سوال واسه من مطرحه، اگه راهنمایی کنین ممنون می شم:

- آیا می تونم از اسنادی که به اسم پدر یا مادر هستند برای اثبات توانایی مالی استفاده کنم؟

- حساب فعلی من از نوع سپرده ی پس انداز یک ساله در بانک پارسیان است، این که جاری نیست مشکلی نیست به نظرتون؟

- هیچ رقمی راجع به این که موجودی حساب چه قدر باشه کافیه در دسترس نیست؟

با سپاس ار همتون
شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
تشکر کنندگان: 3rip ، arman_m
(2011-08-25 ساعت 16:26)Amir Hussein نوشته:  دوستای عزیز، اکثرا اینجا قید کردن که واسه تمکن مالی نیازی به توضیحات راجع به گردش مالی و تاریخ افتتاح حساب و غیره نیست. اما خواستم در جریانتون بذارم که در راهنمای مصاحبه ی DV سفارت آنکارا دقیقا قید شده که گواهی تمکن مالی از بانک باید شامل توضیحات زیر باشه که شاید مفید باشه بدونین :

* موجودی فعلی
* تاریخ افتتاح حساب

این متن انگلیسیش:

APPLICANT’S OWN FUNDS
Statement from a senior officer of a bank showing present balance of applicant’s account, date account was opened, the number and amount of deposits and withdrawals during the past 12 months, and the average balance during the year (if there have been recent unusually large deposits, an explanation should be given);

- آیا می تونم از اسنادی که به اسم پدر یا مادر هستند برای اثبات توانایی مالی استفاده کنم؟

- حساب فعلی من از نوع سپرده ی پس انداز یک ساله در بانک پارسیان است، این که جاری نیست مشکلی نیست به نظرتون؟

با سپاس ار همتون

بچه های قدیمی فقط تمکن گرفتن و بهشون گیر ندادن،حرف شما درسته اما به قول بچه ها گردش حساب رو باب نکنیم.
اسناد پدر مادر رو بعید می دونم.
حدود 40 کافیه .
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: Amir Hussein ، 3rip ، shadin_n ، arman_m
(2011-08-25 ساعت 16:26)Amir Hussein نوشته:  دوستای عزیز، اکثرا اینجا قید کردن که واسه تمکن مالی نیازی به توضیحات راجع به گردش مالی و تاریخ افتتاح حساب و غیره نیست. اما خواستم در جریانتون بذارم که در راهنمای مصاحبه ی DV سفارت آنکارا دقیقا قید شده که گواهی تمکن مالی از بانک باید شامل توضیحات زیر باشه که شاید مفید باشه بدونین :

* موجودی فعلی
* تاریخ افتتاح حساب

این متن انگلیسیش:

APPLICANT’S OWN FUNDS

- حساب فعلی من از نوع سپرده ی پس انداز یک ساله در بانک پارسیان است، این که جاری نیست این به نظرتون؟

با سپاس ار همتون
با سلام به شما دوست عزیز.من از برنده های 2011 هستم.
1- شما برای استفاده از اسنادی که به اسم پدر یا مادر هستند باید یک وکالتنامه رسمی به اسم خودتون بگیرید. یعنی مثلا پدر شما ملکی به اسم خود
دارند و به شما هم یک وکالتنامه برای این ملک می دهنذ. این وکالتنامه مساوی همون سند اصلی است.
2- سوال دوم تون رو مطمئن نیستم. ولی احتمالا مشکلی نیست. از بقیه هم سوال کنید.
3- رقم قابل قبول برای ما 2011ها برای هر نفر بین 15-20 تا 30 میلیون بود. انشااله برای شما هم همین حدوده. نگران نباشید.
تشکر کنندگان: Amir Hussein ، 3rip

دوستان تا جایی که میتونید از تمکن مالی از نوع مانده حساب استفاده کنید ...

در صورتی که فردی با اسپانسر وارد خاک آمریکا شود از بعضی کمک های دولتی نمیتواند استفاده کندو احتمالا از تخفیف های بیمه ای و ... نیز محروم خواهد شد البته بعضی از دوستان کم سن و سال و یا بدون تجربه کافی مجبور به ارائه اسپانسر می باشند

سند ملکی و یا دارایی های غیر نقدی در ایران به دلیل تحریم های ایران برای آفیسرها قابل قبول نیست(هرچند که در بعضی موارد مورد قبول واقع شده) ولی بهترین روش استفاده از پرینت حساب می باشد....
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: 3rip ، faranak.n ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان