کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-08-23 ساعت 11:13)khorma نوشته:  با سلام خدمت دوستان. من و خانمم در هنگام پر نمودن فرمهاي DS230 و DSP122 سابقه اي از تحصيلات دبستان و راهنمايي ذكر نكرديم چون فكركرديم ضرورتي نداره. ولي سابقه تحصيلات دبيرستان و ليسانس وفوق ليسانس را ذكر كرديم(كه البته با احتساب فقط اين سوابق بدون احتساب دبستان و راهنمايي 12 سال نميشود). به نظر شما آيا ايراد داره؟ اگر لازم مي دونيد كه در اين خصوص به KCC اعلام كنيم و EMAIL بزنيم، لطفا راهنمايي بفرماييد. البته روز مصاحبه فرمها را اصلاح مي كنيم و سوابق تحصيلي دبستان و راهنمايي را نيز قيد مي نماييم.با تشكر

با سلام

برای سفارت مهمترین سابقه تحصیلات دیپلم و بالاتر است . همینکه مدرک دیپلم+پیش دانشگاهی ارائه کنید برای آنها مصداق گذراندن 12 سال تحصیلی است. اگر لازم بود سابقه تحصیلات دبستان و راهنمایی راذکر کنید خودشان در سفارت از شما می خواهند. وقتی به kcc ایمیلی مبنی بر تحویل مدارک می فرستید ، اگر نقصی در فرمهای شما باشد آنها از طریق ایمیل به شما اطلاع خواهند داد و از شما میخواهند که نقص را برطرف کنید. در غیر اینصورت در جواب ایمیل میگویند فرمها رسیده است و اطلاعات قابل قبول است.

موفق و پیروز باشید
تشکر کنندگان:
من با امارگیری از کل قسمتهای مربوط به برندگان 2012
اماری به دست اوردم که اینجا براتون میذارم
شماره کیسهای *** تعداد
00000-10000 *** 18
10000-20000 *** 16
20000-30000 *** 16
30000-40000 *** 19
40000-50000 *** 17
50000-60000 *** 26
60000-70000 *** 18
70000-80000 *** 6
جمعا 136شماره کیس تا حالا اعلام شده تو مهاجر سرا
از برندگان 2012 می خوام که امضای خود رو به شکل زیر تغییر بدن
شماره کیس :
تاریخ رویت قبولی در سایت:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
کنسولگری:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت

و در تاپیک : http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4031 قبولی خودشون رو اعلام کنن
و در نظر سنجی : http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4457 شرکت کنند
ممنون میشم
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: kopol ، mahdicivil ، s$s ، behzad7
سلام به دوستان.من حدودأ یک ماه است که مدارکمو برایKCC فرستادم و چک که کردم deliver شده ولی‌ هنوز از kcc emial مبنی بر دریافت و acceptable بودن مدارک دریافت نکردم.دو بار email زدم ولی‌ جواب ندادند.در ضمن من بالای فرمها CN و اطلاعات دیگری ننوشتم زیرا تمام این‌ها تو خود فرمها درخواست شده بود.باید چه کار کنم؟؟؟
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان:
خانم ماندانا از زحمتي كه كشيديد خيلي ممنون. آمار جالبيه! يك همچين توزيعي از سال 2011 نداريد كه با مقايسه توزيع هاشون يك برآورد كلي از كارنت شدن حدس بزنيم؟
فقط چرا اينقدر امضاي شلوغي را پيشنهاد ميدهيد كه صفحات زود پر شود؟ بهتر نيست امضا با پيشرفت كار تكميل شود؟
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان:
(2011-08-23 ساعت 12:51)cmbt نوشته:  سلام به دوستان.من حدودأ یک ماه است که مدارکمو برایKCC فرستادم و چک که کردم deliver شده ولی‌ هنوز از kcc emial مبنی بر دریافت و acceptable بودن مدارک دریافت نکردم.دو بار email زدم ولی‌ جواب ندادند.در ضمن من بالای فرمها CN و اطلاعات دیگری ننوشتم زیرا تمام این‌ها تو خود فرمها درخواست شده بود.باید چه کار کنم؟؟؟
نگران نباشید احتمالا چند روز دیگر به شما ایمیل میزنند که مدارکتون رسیده
اگر ممکنه کارهایی که در پست بالا گفتم رو انجام بدین
ممنون میشم

(2011-08-23 ساعت 12:54)hoseyn نوشته:  خانم ماندانا از زحمتي كه كشيديد خيلي ممنون. آمار جالبيه! يك همچين توزيعي از سال 2011 نداريد كه با مقايسه توزيع هاشون يك برآورد كلي از كارنت شدن حدس بزنيم؟
فقط چرا اينقدر امضاي شلوغي را پيشنهاد ميدهيد كه صفحات زود پر شود؟ بهتر نيست امضا با پيشرفت كار تكميل شود؟
این امضا امضای پیشنهادی به من بود و من این امضا رو به دیگران پیشنهاد کردم
البته مهم الان شماره کیس هست و اطلاعات بعدی رو میشه مرحله به مرحله گذاشت

از بچهای 2012 کسی برای جدول اقدامی نکرد ؟؟؟؟؟
من اگر وقتش رو داشتم حتما این کارو میکردم
اگه کسی خواست این کارو بکنه میتونه به free_free عزیز ایمیل بزنه و راهنمایی بخواد
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان:
با سلام

سوال من درمورد واکسینسیون است.وقتی‌ پست‌ها را میخواندام دوستان درمورد کارت واکسینسیون انیستیتو پاستور نوشته بودند.می‌شه لطفا در این مورد بیشتر توضیح بدید؟آیا همه باید برند تهران تا این کارتو

بگیرند؟من در شیراز هستم.آیا در شیراز این کارتو نمیدان؟من قبلان واکسن هپاتیت را در سه نوبت زدم ولی‌ مدرک کتبی‌ ندارم.چه کار باید بکنم؟

به طور کلی‌ می‌شه درمورد معتبر کردن سابقه وکسینسیون بچه و بزرگ توضیح بدین

یک دنیا ممنون
شماره کیس:***2012AS00016
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول aramex, 17 jul,
تاریخ کارنت شدن کیس:probably march-april
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها
***2012AS16
تشکر کنندگان: kopol
(2011-08-23 ساعت 14:05)cmbt نوشته:  با سلام

سوال من درمورد واکسینسیون است.وقتی‌ پست‌ها را میخواندام دوستان درمورد کارت واکسینسیون انیستیتو پاستور نوشته بودند.می‌شه لطفا در این مورد بیشتر توضیح بدید؟آیا همه باید برند تهران تا این کارتو

بگیرند؟من در شیراز هستم.آیا در شیراز این کارتو نمیدان؟من قبلان واکسن هپاتیت را در سه نوبت زدم ولی‌ مدرک کتبی‌ ندارم.چه کار باید بکنم؟

به طور کلی‌ می‌شه درمورد معتبر کردن سابقه وکسینسیون بچه و بزرگ توضیح بدین

یک دنیا ممنون
شما اگه به قسمت مربوطه (واكسيناسيون)مراجعه كنيد مي بينيد كه در اين حصوص مفصل بحث شده و در شيراز هم ميشهBig Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: cmbt
ممنون از جواب سریع شما!قسمت وکسینسیون کجا منظورتون است؟می‌شه راهنمایی کنید لطفا
***2012AS16
تشکر کنندگان:
مهم ترين اطلاعات را از بخش 2011 و سالهاي قبل مي تونيد دريافت كنيد براي واكسيناسيون به اين لينك مراجع كنيد.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2600
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: mahdicivil
دوستان سلام
میخواستم بدونم آیا اگر کسی پیش دانشگاهی نداشته باشه مدرک دیپلم ازش قبول نمیکنن من قبلا خونده بودم قبول میکنن لطفا جواب بدین تو این وقت کم که نمیشه پیش دانشگاهی گرفت
تشکر کنندگان:
(2011-08-23 ساعت 14:31)sezar نوشته:  دوستان سلام
میخواستم بدونم آیا اگر کسی پیش دانشگاهی نداشته باشه مدرک دیپلم ازش قبول نمیکنن من قبلا خونده بودم قبول میکنن لطفا جواب بدین تو این وقت کم که نمیشه پیش دانشگاهی گرفت

عزیز من موقع ثبت نام نوشته دیپلم 12 ساله ، یه فکر جور کردن 2 سال سابقه کار باش فنی (نجاری،لوله کشی،....) کاری که احتیاج به 2 سال تعلیم داشته باشد .
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: arman_m
(2011-08-23 ساعت 14:31)sezar نوشته:  دوستان سلام
در اين خصوص مفصل بحث شده و تجربه دوستان قبلي دقيقا اين را ثابت كرده. بنابراين حتما تا اون موقع به فكر چاره باشيد. يا ديپلم يا گواهي كار سفت و سخت به همراه دوره هاي آموزشي مربوطه و خلاصه هرچي توپ تر بهتر!!
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان:
(2011-08-23 ساعت 12:41)ماندانا نوشته:  من با امارگیری از کل قسمتهای مربوط به برندگان 2012
اماری به دست اوردم که اینجا براتون میذارم
شماره کیسهای *** تعداد
00000-10000 *** 18
10000-20000 *** 16
20000-30000 *** 16
30000-40000 *** 19
40000-50000 *** 17
50000-60000 *** 26
60000-70000 *** 18
70000-80000 *** 6
جمعا 136شماره کیس تا حالا اعلام شده تو مهاجر سرا
از برندگان 2012 می خوام که امضای خود رو به شکل زیر تغییر بدن
شماره کیس :
تاریخ رویت قبولی در سایت:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
کنسولگری:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت

و در تاپیک : http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4031 قبولی خودشون رو اعلام کنن
و در نظر سنجی : http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4457 شرکت کنند
ممنون میشم
دوست عزیز ممنون از وقتی که گذاشتید ولی واقعاً برام جای سوال داره که پس بقیه برندگان کجا هستند آیا واقعاً با اینترنت آشنایی ندارند ؟؟ چون اگر داشتند حتماً وارد مهاجر سرا می شدند یا اینکه خبر برنده شدن رو دریافت کردند ولی تمایلی به رفتن ندارند !!!!! یا اینکه از برنده شدنشون بی خبر هستند ، من که خودم فکر می کنم با توجه به اتفاقات قرعه کشی سری اول عده زیادی کانفیرم نامبرهاشون رو دور ریختند و برای مرحله دوم کانفیرم نامبری برای چک کردن نداشتند ، با توجه به اینکه آمار قبولی امسال بیشتر از سال گذشته بوده ولی اعلام برندگان کمتر ازسال گذشته است !!! واین یک خبر خوب برای همه مخصوصاً برای برندگان با کیس نامبر بالاست چرا که با توجه به اینکه در روزهای آخر تعداد ویزاهای باقی مانده صادره بیشتر از همیشه هست زیاد سخت گیری نمی کنند وانشاءا.. همگی یکضرب ویزا می گیرید ،
شاد سربلند باشید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: behzad7 ، arman_m
اين تحليل كه ارائه شده منطقي نيست. چون 1- تمام برندگان با اينترنت آشنا نيستند،‌2- تمام اونهايي كه آشنا هستند اينجا را نمي شناسند، 3- اونهايي هم كه اينجا را مي شناسن ممكنه نخواهند اطلاعاتي به ديگران بدهند يا اصلا حالشو نداشته باشند چون خيلي ها فقط بدون عضو شدن اينجا را مطالعه مي كنند. براي اثبات اين موضوع شما مي تونيد جداول اطلاعات اعضاي سالهاي قبل را با تعداد كل ايرانيهاي برنده همون سال يا تعداد ويزا گزفته هاي اون سال مقايسه كنيد. فكر كنم تعداد حاضرين در اين تالارها تا آخرين روزهاي اخذ ويزا و ... به حدود 40% برسه. كه البته نسبت خيلي بالايي هست. ولي صابون مناسبي براي به دل زدن نيست. ضمن اينكه بد آوردن ديگران در گم كردن كانفرميشن و .... خوشحالي نداره. اميدوارم كه همه بچه هاي ايراني موفق بشن و سقف ويزا را بتركونن!!!!
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: outlaw ، 3rip ، daria ، vahidvm60 ، arman_m
با سلام
دوستان من دارم فرمها رو پر میکنم. ولی در بعضی موارد جای متن کم میاورم مثل وقتی که میخواهم آدرس بنویسم. با نرم افزار foxit هم دارم مینویسم. میشه راهنمایی کنید که چطور میشه فونتش رو کوچک کرد
در ضمن من اگه از ابتدایی بخواهم سوابق تحصیلیمو بنویسم 6 تا جا میخواهم ولی 4 تا جا بیشتر نداره/ دوستان اینو چیکار میشه کرد؟
ممنون
شماره کیس:‌ 2012AS00044xxx
مشاهده قبولی در سایت: july/2010/16
ارسال فرم : 28/8/2011
مصاحبه:19th june
همراهان:1
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان