موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوباره.ممنون از شما دوستان عزیز که جواب سوالهارو با این سرعت و دقت میدهید.واقعا ممنونم.هرچند الان زوده برای من(***AS16) ولی داشتم INSTRUCTION FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS را نگاه میکردم تا مدارکمو راستو ریست کنم.کسی از دوستان میدونه منظور از certified English translation در اینجا چی؟برای کانادا یا استرالیا certified یعنی اصل مدرکتو همراه با ترجمهٔ رسمیش ببری سفارت مربوطه تا اونها برات certifiedکنند. آیا دارالترجمههای رسمی swarn translator محسوب میشند؟اگر نه کجا باید مدارک را certifiedکنیم؟ .امیدوارم لازم نباشه بریم سفارت کانادا یا هر جای دیگه برای certification,
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم ، همه ما به نوعي درگير نتيجه كار هستيم . همه به فرمها و مصاحبه فكر مي كنيم . همه برنامه ريزي مي كنيم كه چكار كنيم كه بهترين نتيجه رو بدست بياريم . اما يك چيز رو فراموش كرديم و اون هم بالا رفتن قيمت دلار هستش من روند افزايش قيمت دلار رو از چند روز پيش تا حالا بررسي كردم و متاسفانه همينطور رو به افزايش هستش . نگراني من از اينه كه ارزش ريالي قابل تبديل سپرده بانكيمون تنزل پيدا كنه و هر چقدر هم سپرده كنيم ارزش اون روز به روز پائين بياد و نتونيم استيدمنت مناسبي رو تهيه كنيم . من كه فقط به خدا توكل كردم .
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-23 ساعت 21:33)afshin4749 نوشته: دوستان خوبم ، همه ما به نوعي درگير نتيجه كار هستيم . همه به فرمها و مصاحبه فكر مي كنيم . همه برنامه ريزي مي كنيم كه چكار كنيم كه بهترين نتيجه رو بدست بياريم . اما يك چيز رو فراموش كرديم و اون هم بالا رفتن قيمت دلار هستش من روند افزايش قيمت دلار رو از چند روز پيش تا حالا بررسي كردم و متاسفانه همينطور رو به افزايش هستش . نگراني من از اينه كه ارزش ريالي قابل تبديل سپرده بانكيمون تنزل پيدا كنه و هر چقدر هم سپرده كنيم ارزش اون روز به روز پائين بياد و نتونيم استيدمنت مناسبي رو تهيه كنيم . من كه فقط به خدا توكل كردم .
این مساله رو واقعاً جدی باید گرفت! وضع طلا و دلار خیلی بد شده! همین امروز چند نفر از همکارای من رفتن بانک پول گذذفتن که برن طلا بگیرن تو همین فاصله اومدن دیدن قیمت طلا گرون شد یعنی در عرض چند ساعت! من که خودم رفتم کمی دلار گرفتم به شما هم پیشنهاد می کنم اینکارو کنید چون اصلاً وضع خوبی نیست از شانس ما!
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بسته ی ما هم به erlanger رسیده و نوشته Shipment delivered و Signed by: T CAMPBELL این یعنی رسیده؟ آخه این شهر فکر کنم چند صد کیلومتری شمال کنسولگری هست؟
با تشکر
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-23 ساعت 23:34)faranak.n نوشته: (2011-08-23 ساعت 21:33)afshin4749 نوشته: دوستان خوبم ، همه ما به نوعي درگير نتيجه كار هستيم . همه به فرمها و مصاحبه فكر مي كنيم . همه برنامه ريزي مي كنيم كه چكار كنيم كه بهترين نتيجه رو بدست بياريم . اما يك چيز رو فراموش كرديم و اون هم بالا رفتن قيمت دلار هستش من روند افزايش قيمت دلار رو از چند روز پيش تا حالا بررسي كردم و متاسفانه همينطور رو به افزايش هستش . نگراني من از اينه كه ارزش ريالي قابل تبديل سپرده بانكيمون تنزل پيدا كنه و هر چقدر هم سپرده كنيم ارزش اون روز به روز پائين بياد و نتونيم استيدمنت مناسبي رو تهيه كنيم . من كه فقط به خدا توكل كردم .
این مساله رو واقعاً جدی باید گرفت! وضع طلا و دلار خیلی بد شده! همین امروز چند نفر از همکارای من رفتن بانک پول گذذفتن که برن طلا بگیرن تو همین فاصله اومدن دیدن قیمت طلا گرون شد یعنی در عرض چند ساعت! من که خودم رفتم کمی دلار گرفتم به شما هم پیشنهاد می کنم اینکارو کنید چون اصلاً وضع خوبی نیست از شانس ما!
میشه لطف کنید بگین چطور میشه دلار تهیه کرد؟
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep
2 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ببخشید یک سوال :
* جریان برچسب چی است مکه باید رو پاکت بزنیم بعد پاکت را پست کنیم.؟
با سپاس...