کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-08-23 ساعت 16:53)mahdicivil نوشته:  با سلام
دوستان من دارم فرمها رو پر میکنم. ولی در بعضی موارد جای متن کم میاورم مثل وقتی که میخواهم آدرس بنویسم. با نرم افزار foxit هم دارم مینویسم. میشه راهنمایی کنید که چطور میشه فونتش رو کوچک کرد
در ضمن من اگه از ابتدایی بخواهم سوابق تحصیلیمو بنویسم 6 تا جا میخواهم ولی 4 تا جا بیشتر نداره/ دوستان اینو چیکار میشه کرد؟
ممنون

دوست عزیز می تونی یک صفحه جدید ضمیمه فرمهات کنی و با ذکر آدرس سئوال ادامه جواب رو تو همون صفحه بنویسی
تشکر کنندگان:
(2011-08-23 ساعت 14:31)sezar نوشته:  دوستان سلام
میخواستم بدونم آیا اگر کسی پیش دانشگاهی نداشته باشه مدرک دیپلم ازش قبول نمیکنن من قبلا خونده بودم قبول میکنن لطفا جواب بدین تو این وقت کم که نمیشه پیش دانشگاهی گرفت

سلام

منم وضعیت مشابه شما رو دارم. من فوق دیپلم هم دارم اما فکر نکنم تا زمان مصاحبه صادر شه. برای محکم کاری تصمیم گرفتم پیش دانشگاهی بگیرم . دوست من هنوز دیر نشده

باید به یه آموزشگاه آزاد (بزرگسالان) مراجعه کنی و ثبت نام کنید. شما باید برای اخذ پیش دانشگاهی 24 واحد را در 2 ترم بگذرانید. که در اصل می شود یک ترم دی ماه و ترم دیگر خرداد ماه. اگر کیس نامبرتون بالای 30000 است بهتره روال عادی رو پیگیری کنبد و توی خرداد ماه پیش دانشگاهیتونو دریافت کنید.

اما اگر مثل من کیس نامبرتون 25000 یا پایین تره و احتمال می دهید که مصاحبتون قبل از عید یا حداقل قبل از خرداد انجام میشه بهتره یه آموزشگاهی آشنا پیدا کنید . برای من قرار شد یک ترم در دی ماه و ترم دیگر را در بهمن ماه امتحان بگیرند (شاید بگی مگه میشه ؟ خب شده دیگه ، پارتیمون کلفت بودBig Grin) و تقریبا بعد از 10 روز از آخرین امتحان پیش دانشگاهی را تحویل می گیرم.
تشکر کنندگان:
(2011-08-23 ساعت 16:53)mahdicivil نوشته:  با سلام
دوستان من دارم فرمها رو پر میکنم. ولی در بعضی موارد جای متن کم میاورم مثل وقتی که میخواهم آدرس بنویسم. با نرم افزار foxit هم دارم مینویسم. میشه راهنمایی کنید که چطور میشه فونتش رو کوچک کرد
در ضمن من اگه از ابتدایی بخواهم سوابق تحصیلیمو بنویسم 6 تا جا میخواهم ولی 4 تا جا بیشتر نداره/ دوستان اینو چیکار میشه کرد؟
ممنون

دوست من میتونی از نرم افزار Nitro PDF Professional استفاده کنید. هم قابلیت های زیادی داره و هم به راحتی میتوانید اسم خودتان را به فارسی در آن بنویسید
تشکر کنندگان: mahdicivil
(2011-08-23 ساعت 11:05)oktay نوشته:  سلام دوستان
ممنونم از نظراتتون ! بله الان در نیویورک هستش ! مشکلی در قسمت هماهنگی پیش اومده بود واسه همین نمیشد بسته رو پیگیری کرد !
فقط چند تا سوال داشتم :
1.به خاطر سربازی و معافیت ، اسم من رو به عنوان شخصی نوشتن که بعدا وارد آمریکا میشه ! و فرم های من رو هم با عکس و... فرستادن! حالا من باید چه کاری انجام بدم ؟! مصاحبه باید برم؟ آزمایشات؟ ترجمه ی ...؟
2. کیس نامبر ما ***8 هست چه زمانی برای مصاحبه باید بریم؟
3.الان که بسته رو ارسال کردیم ، باید ایمیل بزنیم ببینیم رسیده یا نه؟ بعد از اون خودشون میگن چه زمانی ...؟
4. از الان مراحلی که باید انجام بدیم رو بگید ممنون میشم ( آزمایشات کی و چی؟ ، ترجمه ! ، آیا باید سیتی اسکن و عکس و ... حتما در ترکیه انجام بدیم؟

سلام به شما دوست عزیز
پاسخ سوالاتتون همه توی سایت هست و می بایست زحمت بکشید و سرچ کنید و گفتن این موضوع توسط من فقط باعث شلوغی سایت میشه. من به شخصه وقتی سوالی رو جواب نمیدم معنیش اینه که "خود من " (و نه حتی کسای دیگه که اینجا زحمت پاسخ دادن سوالات رو میکشند) جوابشو قبلا دادم که میتونید توی ارسالهام سرچ کنید و پاسختون رو بگیرید.

و الا بقول دوست خوبم California پاسخ دادن به شما موجب خوشحالی ماست

حالا جواباتون:
1- نمیدونم چرا اینکارو کردید. حتما تحقیق کردید قبلش و با علم بوده است. من در این مورد نظری ندارم. اگر توی نامه ای که برای تاریخ مصاحبتون میاد اسمتون رو بنویسه باید همه کارها رو انجام بدید
2- باید در بولتن ویزا ببینید کی پروندتون کارنت میشه. دوست عزیز روش سایت بولتن ویزا رو هم قبلا تو همین تاپیک گذاشتم که میتونید نگاه کنید
3- باید در سایت شرکت پستی پیگیری کنید که رسیده کنتاکی یا نه. 2 هفته بعد از رسیدن به خود KCC ایمیل بزنید و ببینید چیزی کم و کسر هست یا نه. نمونه مکاتبه هم در تاپیک مربوطه در انجمن 2011 پیدا میکنید.
4- مراحل کار در انجمن 2011 در تاپیک مربوطه هست.

تشکر کنندگان: frozen mind ، oktay ، sinswimer ، arman_m
سلام دوباره.ممنون از شما دوستان عزیز که جواب سوالهارو با این سرعت و دقت می‌دهید.واقعا ممنونم.هرچند الان زوده برای من(***AS16) ولی‌ داشتم INSTRUCTION FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS را نگاه می‌کردم تا مدارکمو راستو ریست کنم.کسی‌ از دوستان میدونه منظور از certified English translation در اینجا چی‌؟برای کانادا یا استرالیا certified یعنی‌ اصل مدرکتو همراه با ترجمهٔ رسمیش ببری سفارت مربوطه تا اونها برات certifiedکنند. آیا دارالترجمه‌های رسمی‌ swarn translator محسوب میشند؟اگر نه کجا باید مدارک را certifiedکنیم؟ .امیدوارم لازم نباشه بریم سفارت کانادا یا هر جای دیگه برای certification,
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان:
(2011-08-23 ساعت 20:00)cmbt نوشته:  سلام دوباره.ممنون از شما دوستان عزیز که جواب سوالهارو با این سرعت و دقت می‌دهید.واقعا ممنونم.هرچند الان زوده برای من(***AS16) ولی‌ داشتم INSTRUCTION FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS را نگاه می‌کردم تا مدارکمو راستو ریست کنم.کسی‌ از دوستان میدونه منظور از certified English translation در اینجا چی‌؟برای کانادا یا استرالیا certified یعنی‌ اصل مدرکتو همراه با ترجمهٔ رسمیش ببری سفارت مربوطه تا اونها برات certifiedکنند. آیا دارالترجمه‌های رسمی‌ swarn translator محسوب میشند؟اگر نه کجا باید مدارک را certifiedکنیم؟ .امیدوارم لازم نباشه بریم سفارت کانادا یا هر جای دیگه برای certification,

یعنی ترجمه رسمی همراه با مهر دادگستری و بعضی موارد مهر وزارت خارجه
همون دارالترجمه هایی که گفتید مدارکو که بهشون بدید و بگید ترجمه رسمی میخواید خودشون همه کارهاشو براتون انجام میدن (و معتبره)
تشکر کنندگان: cmbt ، behzad7 ، arman_m
دوستان خوبم ، همه ما به نوعي درگير نتيجه كار هستيم . همه به فرمها و مصاحبه فكر مي كنيم . همه برنامه ريزي مي كنيم كه چكار كنيم كه بهترين نتيجه رو بدست بياريم . اما يك چيز رو فراموش كرديم و اون هم بالا رفتن قيمت دلار هستش من روند افزايش قيمت دلار رو از چند روز پيش تا حالا بررسي كردم و متاسفانه همينطور رو به افزايش هستش . نگراني من از اينه كه ارزش ريالي قابل تبديل سپرده بانكيمون تنزل پيدا كنه و هر چقدر هم سپرده كنيم ارزش اون روز به روز پائين بياد و نتونيم استيدمنت مناسبي رو تهيه كنيم . من كه فقط به خدا توكل كردم .
تشکر کنندگان: الی الی ، majid89 ، arman_m
(2011-08-21 ساعت 12:28)Edenbeast نوشته:  
(2011-08-21 ساعت 08:42)oktay نوشته:  سلام
دوستان ما با پست TGP فرستادیم مدارک رو ! روز چهارشنبه از اصفهان.
ولی اون کد پیگیریش رو هر چه قدر که وارد میکنیم ، میگه ثبت نشده !
از طرفی یه تعهد گرفتن که اگر مدارکتون رو مفقود کرد دولت آمریکا ، ما مسئولیتی نمیپذیریم.
حالا خیلی نگرانیم ، امکان داره .....
تا حالا کسی هم با این ... مواجه شده؟
با تشکر

سلام دوست گرامی
من هم مشکل شما رو داشتم دیروز (شنبه 29 مرداد)پست کردم وهنوز هم شماره من ثبت نشده پیگیری کردم ونتیجه اش رو اینجا توضیح میدم که نگران نباشید:
من هم مثل شما وقتی دیدم از دیروز صبح تا بحال شماره ام ثبت نشده با شماره 88647400 تماس گرفتم و علتش رو پرسیدم
اونها هم گفتند نگران نباشید بسته شما دیروز ارسال شده فقط سایت TPG.ir از دوبی اپدیت میشه و زمانی که این بسته ها به دوبی برسه ، تازه اونجا اطلاعات وارد سایت میشه که حدودا یک روز ونیم طول میکشه مگر اینکه به تعطیلی جمعه دوبی بخوره که توی گمرک بیشتر میمونه و زمان بیشتری هم میبره به من گفت امشب یا فردا صبح سایت رو چک کنم
موفق باشید
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
مدارک من هم بعد از 3 روز به erlanger رسید و دلیور شد ، البته شنبه فرستادم ولی از دیشب تونستم از طریق سایت پیگیری کنم که اون موقع هم به نیویورک رسیده بود گرچه تا قبل از دیشب، شماره قبضم توی www.tpg.ir ثبت نشده بود ولی از همون زمان پست، کارهاش انجام شده بود .
موفق باشید
شماره کیس : 2012AS3XXX
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: Oct
مصاحبه: Nov 20
دریافت ویزا: NOV 22
2 نفر
تاریخ ورود به امریکا:
Feb/29/2012
دریافت گرین کارت: 50 روز بعد
سفرنامه
تشکر کنندگان: oktay ، arman_m
(2011-08-23 ساعت 21:33)afshin4749 نوشته:  دوستان خوبم ، همه ما به نوعي درگير نتيجه كار هستيم . همه به فرمها و مصاحبه فكر مي كنيم . همه برنامه ريزي مي كنيم كه چكار كنيم كه بهترين نتيجه رو بدست بياريم . اما يك چيز رو فراموش كرديم و اون هم بالا رفتن قيمت دلار هستش من روند افزايش قيمت دلار رو از چند روز پيش تا حالا بررسي كردم و متاسفانه همينطور رو به افزايش هستش . نگراني من از اينه كه ارزش ريالي قابل تبديل سپرده بانكيمون تنزل پيدا كنه و هر چقدر هم سپرده كنيم ارزش اون روز به روز پائين بياد و نتونيم استيدمنت مناسبي رو تهيه كنيم . من كه فقط به خدا توكل كردم .

این مساله رو واقعاً جدی باید گرفت! وضع طلا و دلار خیلی بد شده! همین امروز چند نفر از همکارای من رفتن بانک پول گذذفتن که برن طلا بگیرن تو همین فاصله اومدن دیدن قیمت طلا گرون شد یعنی در عرض چند ساعت! من که خودم رفتم کمی دلار گرفتم به شما هم پیشنهاد می کنم اینکارو کنید چون اصلاً وضع خوبی نیست از شانس ما!
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: arman_m
سلام
بسته ی ما هم به erlanger رسیده و نوشته Shipment delivered و Signed by: T CAMPBELL این یعنی رسیده؟ آخه این شهر فکر کنم چند صد کیلومتری شمال کنسولگری هست؟

با تشکر
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
تشکر کنندگان:
(2011-08-23 ساعت 23:43)oktay نوشته:  سلام
بسته ی ما هم به erlanger رسیده و نوشته Shipment delivered و Signed by: T CAMPBELL این یعنی رسیده؟ آخه این شهر فکر کنم چند صد کیلومتری شمال کنسولگری هست؟

با تشکر

رسیده مطمئن باش، فکر کنم T CAMPBELL عزیز دربون اونجاست که نامه ها رو میگیره Big Grin
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
(2011-08-23 ساعت 23:34)faranak.n نوشته:  
(2011-08-23 ساعت 21:33)afshin4749 نوشته:  دوستان خوبم ، همه ما به نوعي درگير نتيجه كار هستيم . همه به فرمها و مصاحبه فكر مي كنيم . همه برنامه ريزي مي كنيم كه چكار كنيم كه بهترين نتيجه رو بدست بياريم . اما يك چيز رو فراموش كرديم و اون هم بالا رفتن قيمت دلار هستش من روند افزايش قيمت دلار رو از چند روز پيش تا حالا بررسي كردم و متاسفانه همينطور رو به افزايش هستش . نگراني من از اينه كه ارزش ريالي قابل تبديل سپرده بانكيمون تنزل پيدا كنه و هر چقدر هم سپرده كنيم ارزش اون روز به روز پائين بياد و نتونيم استيدمنت مناسبي رو تهيه كنيم . من كه فقط به خدا توكل كردم .

این مساله رو واقعاً جدی باید گرفت! وضع طلا و دلار خیلی بد شده! همین امروز چند نفر از همکارای من رفتن بانک پول گذذفتن که برن طلا بگیرن تو همین فاصله اومدن دیدن قیمت طلا گرون شد یعنی در عرض چند ساعت! من که خودم رفتم کمی دلار گرفتم به شما هم پیشنهاد می کنم اینکارو کنید چون اصلاً وضع خوبی نیست از شانس ما!
میشه لطف کنید بگین چطور میشه دلار تهیه کرد؟
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
تشکر کنندگان:
دوستان ببخشید یک سوال :
* جریان برچسب چی است مکه باید رو پاکت بزنیم بعد پاکت را پست کنیم.؟

با سپاس...
تشکر کنندگان:
(2011-08-24 ساعت 00:02)outlaw نوشته:  

با تشکر

رسیده مطمئن باش، فکر کنم T CAMPBELL عزیز دربون اونجاست که نامه ها رو میگیره Big Grin

دوست عزیز منم مدارکمو یک ماه پیش فرستاد بودم و توسط آقای کمپل گرفته شد ولی‌ بهتر است که یک ایمیل بزنید و بپرسید که آیا مدارک را دریافت کردند و مهمتر از اون آیا مدارک مشکلی‌ نداشته.من این ایمیلو زدم ولی‌ جواب دادند که چون تاریخ تولد را نزدم نمیتوند هیچ اطلاعات بعدند.دوباره ایمیل زدم و منتظر جوابم.یادتون نره نامCN،و تاریکه تولدتون را بالای ایمیل وارد کنید
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
(2011-08-24 ساعت 12:18)cmbt نوشته:  
(2011-08-24 ساعت 00:02)outlaw نوشته:  

با تشکر

دوست عزیز منم مدارکمو یک ماه پیش فرستاد بودم و توسط آقای کمپل گرفته شد ولی‌ بهتر است که یک ایمیل بزنید و بپرسید که آیا مدارک را دریافت کردند و مهمتر از اون آیا مدارک مشکلی‌ نداشته.من این ایمیلو زدم ولی‌ جواب دادند که چون تاریخ تولد را نزدم نمیتوند هیچ اطلاعات بعدند.دوباره ایمیل زدم و منتظر جوابم.یادتون نره نامCN،و تاریکه تولدتون را بالای ایمیل وارد کنید

سلام دوستان
من یک سوال داشتم
توی ثبت نام اولیه تاریخ تولد رو اشتباه زده بودم
فرمهام رو با تاریخ صحیح پر کردم و فرستادم و یادداشتی رو هم در توضیح این مساله همراه با مدارکم فرستادم
الان برای اینکه مطمئن بشم رسیده توی ایمیلی که میفرستم باید مشخصاتم رو با تاریخ تولد اشتباه که توی ثبت نام اولیه بود وارد کنم یا با تاریخ صحیحش یا هر دو تا جواب بدهند؟
با توجه به اینکه یادداشتی رو درباره تاریخ تولدم همراه با مدارکم ارسال کردم آیا لازمه تا دوباره در رابطه با تاریخ تولد براشون ایمیل بزنم یا نه؟
ممنونم

شماره کیس : 2012AS3XXX
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: Oct
مصاحبه: Nov 20
دریافت ویزا: NOV 22
2 نفر
تاریخ ورود به امریکا:
Feb/29/2012
دریافت گرین کارت: 50 روز بعد
سفرنامه
تشکر کنندگان: