کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-08-27 ساعت 15:12)t.azimaie نوشته:  
(2011-08-25 ساعت 19:52)afshin4749 نوشته:  
(2011-08-25 ساعت 01:41)t.azimaie نوشته:  
(2011-08-22 ساعت 21:19)afshin4749 نوشته:  دوستان خوبم ، من نظر خودم رو ميدم و اصلاً اين نظر رو به كسي تحميل نمي كنم . من به هيچ عنوان موافق ايجاد صفحه اي در فيس بوك تحت عنوان برندگان لاتاري 2012 نيستم . به چند دليل .
1 - اين سايت يكي از بهترين و جامع ترين منابع لازم جهت مهاجرت خصوصاً بحث لاتاري ميباشد
2 - برندگان محترم تا زمان قبولي قطعي نبايد اطلاعات خود را در سايتهاي عمومي منتشر كنند . متاسفانه فيس بوك محل امني براي اين كار نيست و كنترلي را هم روي آن نمي توان داشت .
3 - مديران محترم كليه كاربران و قبول شدگان را از برگزاري هر گونه ديدار حضوري منع كرده اند و قطعاً اين موضوع دلايل محكمي به دنبال داشته . چرا اصرار داريم در يك وب سايت اجتماعي علني اعلام كنيم كه ما قبول شده ايم !!! آن هم با قراردادن عكس خود .
4 - سابقه نشان ميدهد كه فيس بوك اولين سايت اجتماعي در جهان نبوده بلكه در گذشته نيز وب سايتهايي مانند Yahoo360 نيز وجود داشته چرا قبول شدگان سالهاي گذشته چنين اقدامي را انجام نداده اند .

به هر صورت اينجانب نه قصد اهانت به دوستان عزيزم را دارم و نه ايراد اتهام . صلاح مملكت خويش خسروان دانند .

دوست عزیز شما اگر پست های قدیم رو مرور بفرمایید میبینید که سال های گذشته نیز گردهمایی انجام شده، و بسیار مفید هم بوده،
البته بنده به شخصه با ایجاد گروه در yahoo group موافق تر بودم چون هم به صورت عمومی نیست و هماهنگی ها برای گردهمایی با با ارسال ایمیل به اعضا انجام میشود و هم نیازی به چیلتر شکن و اینترنت پر سرعت یا VPN نیست.
خوشحال میشم نظرتونو بدونم

دوست عزيزم ، بسياري از ما در فيس بوك داراي دوستان و اقوام زيادي هستيم كه با ما در ارتباط هستند . اگر توصيه هاي دوستان دوره هاي قبل را مطالعه كرده باشيد متوجه خواهيد شد كه شما تا پايان موفقيت آميز دريافت ويزا نبايد به كسي چيزي بگوئيد چون اگر خدايي ناكرده فرايند شما به هر شكل با شكست مواجه بشه اون وقت مورد تمسخر و دلسوزيهاي نابجاي ديگران قرار خواهيد گرفت . شايد بگوييد با يك اسم و نام كاربري ديگري وارد خواهيم شده درسته ولي بسياري از دوستان بي تجربه من حتي عكس خودشون رو در اون صفحه قرار دادن !!!!! اين چي ؟ يك توصيه از بزرگان هست كه اميدوارم همگي در نظر داشته و آويزه گوشمون كنيم و اون اينه :

بسيار ساده لوحانه است كه رازي را كه خود قادر به حفظ آن نيستيد ديگران براي شما حافظ آن باشند .

اصلاً لازم نيست توي فاميل و دوستان شيپور دست بگيريم و اعلام كنيم ماهم قبول شديم !!!!! خوددار باشيد خوددار . به هر صورت صلاح مملكت خويش خسروان دانند . اگر نياز به توضيح ديگري هم داشتيد بازهم در خدمتم - موفق باشيد .

دوستان توجه کنید که YAHOO GROUP نه سایت اجتماعی است و نه اعضای آن به اکران عموم در می آیند که خدایی نکرده اعضا جایی لو بروند، بلکه یه گروه است که در مواقع لزوم هر کس که به این گروه ایمیل بزند ایمیل او به تمام اعضای گروه فرستاده می شود، در واقع یک نوع کنفرانس آفلاین یا بهتر بگویم به اشتراک گذاری ایمیل و پیام بین اعضا است، مانند اعضای یک انجمن که مناسبت ها را از طریق ایمیل با خبر می شوند، که بدین روش قرار ملاقات حضوری به سهولت انجام می شود، عجیب هست که چرا اسمی از این سایت و کارایی های آن نشنیده اید، و آن را همان فیس بوک یا چیزی شبیه آن اشتباه می گیرید.
حال از نظر بنده جلسه حضوری چه برای رد و بدل کردن اطلاعات و چه برای انشالا بعد از ورود به امریکا به دلیل آشنایی بیشتر اعضا امری مهم است، در هر صورت صلاح کار خویش خسروان دانند

دوست خوبم ، من ياهو گروپ را بخوبي ميشناسم . با فيس بوك هم اشتباه نگرفتم چون حداقل از سال 79 تا حالا با اينترنت سروكار دارم . خب بگذريم منظور نظر من صفحه فيس بوك بود كه وقتي رفتم اونجا ديدم كه خيلي از دوستان حتي عكس خودشون رو هم گذاشتن . بگذريم من با نظر شما كاملاً موافق هستم و اميدوارم كه مفيد فايده قرار بگيره و ممنوع كه به هر صورت نظر خودتون رو ارائه كردين . موافققققققققققققققققققققققققققم تا آخرش راستي عادت كنيد قانون كپي رايت رو رعايت كنيد يعني صلاح مملكت خويش رو ميگم

تشکر کنندگان: 3rip ، t.azimaie
دوستان خوبم من بولتن رو بررسي كردم متاسفانه براي آسيا در سال 2011 تا شماره 45،628 بيشتر كارنت نشده . خيلي متأسف شدم براي دوستاني كه اين همه صبر كردن . اما به نظر من شايد امسال هم اين فرصت رو داشته باشند كه براي 2013 شركت كنند و شانس خودشون رو امتحان كنن . اميدوارم همگي موفق باشيد .
تشکر کنندگان:
دوستان گرامی من کیس نامبرم ۶۰۰۰ هست ٬ کسی میدونه حدودا چه ماهی زمان مصاحبه من میشه؟
تشکر کنندگان:
(2011-08-27 ساعت 22:32)mansour*** نوشته:  بنظر شما چنددرصد ناموفق شدند از ایران؟
وامسال را چطور پیش بینی میکنیدبا توجه به کیس نامبر بالایی که اکثرا دارند؟

(2011-08-27 ساعت 22:20)afshin4749 نوشته:  دوستان خوبم من بولتن رو بررسي كردم متاسفانه براي آسيا در سال 2011 تا شماره 45،628 بيشتر كارنت نشده . خيلي متأسف شدم براي دوستاني كه اين همه صبر كردن . اما به نظر من شايد امسال هم اين فرصت رو داشته باشند كه براي 2013 شركت كنند و شانس خودشون رو امتحان كنن . اميدوارم همگي موفق باشيد .

دوست خوبم ، خدا ميدونه . واقعاً من نميدونم و نميتونه كسي هم پيش بيني كنه اما تصور من اينه كه امسال بيشتر از سال گذشته كارنت ميشن اون هم بخاطر همون دور انداختن كامفرميشن نامبر . خدا به همگي كمك كنه انشاءالله

(2011-08-27 ساعت 22:43)VivaRasht نوشته:  دوستان گرامی من کیس نامبرم ۶۰۰۰ هست ٬ کسی میدونه حدودا چه ماهی زمان مصاحبه من میشه؟

دوست خوبم ، پاسخ شما در اين لينك گنجونده شده اگر مصاحبه شما آنكارا باشه . http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html دراينجا شما تاريخ دقيق مصاحبه و زمان اون رو خواهيد فهميد .
تشکر کنندگان: mansour*** ، arman_m
(2011-08-27 ساعت 22:20)afshin4749 نوشته:  دوستان خوبم من بولتن رو بررسي كردم متاسفانه براي آسيا در سال 2011 تا شماره 45،628 بيشتر كارنت نشده . خيلي متأسف شدم براي دوستاني كه اين همه صبر كردن . اما به نظر من شايد امسال هم اين فرصت رو داشته باشند كه براي 2013 شركت كنند و شانس خودشون رو امتحان كنن . اميدوارم همگي موفق باشيد .

تو ویزا بولتن که زده همه کارنت!!!Sad از سایت سفارت اگه می گی که رندوم میزاره اون !!! اگه آدرس دیگه ای داری بگو لطفا !!1Sad
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: Shezem ، behzad7
(2011-08-27 ساعت 23:24)outlaw نوشته:  

تو ویزا بولتن که زده همه کارنت!!!Sad از سایت سفارت اگه می گی که رندوم میزاره اون !!! اگه آدرس دیگه ای داری بگو لطفا !!1Sad
من هم با outlaw موافقم، درسته، اونجا نوشته آسیا همه کارنت! اگه جای دیگه‌ای یا قدیم‌ها دیدی، بگو.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان:
(2011-08-27 ساعت 23:24)outlaw نوشته:  

اي بابا مگه آدرس ديگه اي هم توي آنكارا هست ؟ اشتباه شما عزيزانم دقيقاً همين اينجاست !! دوست خوبم من فقط كساني رو گفتم كه مصاحبه اونا توي آنكاراست . آره به شما هم حق ميدم و اصلاح ميكنم كه ممكنه كيس نامبرهاي بالاتر از اين در سفارتهاي مختلف مصاحبه بشن . ببخشيد كه درست اطلاع رساني نكردم با كمي بي دقتي در ارائه گزارش باعث نگراني شما شدم . صميمانه عذرميخوام
تشکر کنندگان: outlaw
سلام،شما فقط سایت آنکارا را چک کردید؟همانطور که میدونید CN مربوط به آسیا در بسیاری از سفارتخانها رسیدگی میشود.پس نمی‌توان به این نتیجه رسید.
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان:
تنها مرجع رسمی برای اعلام وضعیت کارنت شدن قسمت بولتن ویزا در سایت travel.state.gov است و لاغیر

همون طور که در این سایت و در بولتن سپتامبر می بینید در جدول مربوطه جلوی آسیا نوشته کارنت یعنی به همه کیس های باقیمانده در این ماه رسیدگی میشه
تشکر کنندگان:
(2011-08-27 ساعت 23:47)cmbt نوشته:  سلام،شما فقط سایت آنکارا را چک کردید؟همانطور که میدونید CN مربوط به آسیا در بسیاری از سفارتخانها رسیدگی میشود.پس نمی‌توان به این نتیجه رسید.

بله در بالا توضيح دادم و اونو اصلاح كردم منظور من هم فقط آنكارا بود . اما يادم رفته بود بگم آنكارا .

تشکر کنندگان:
(2011-08-28 ساعت 00:11)sinswimer نوشته:  

اقا افشین میشه لطفا بگین شما از کجا میدونید که کیس نامبری بالاتر از 45628 برای آسیا و برای آنکارا وجود داشته ولی کارنت نشده؟
البته ببخشید ها ولی چون اظهار تاسف کردید براشون میخواستم بدونم.
در ماه آگوست 39750 برای آسیا کارنت شده, و در ماه بعدش تمامی کیس نامبر های قاره آسیا کارنت شدند و از نظر اداری حجت را تمام کردند و این موضوع تحسین بر انگیز است.

راستش با این اظهار تاسف شما من کمی گیج شده ام و اگر اشکالی نداشته باشد کمی توضیح دهید ممنون میشوم از لطف شما دوست محترم.
در بالا توضيح كامل رو دادم منظورم در آنكارا بود . كاش از اول درست توضيح ميدادم كه انقدر شما نگران نشيد .

تشکر کنندگان:
دوستان عزيز علاقه مند به موضوع بولتن:
اين موضوع خودش يه تابيك درست حسابي و جدي داره. اكه دوس داشتيد بيايد اونور.
ضمنا در ارتباط با كارنت شدن ها هم نظزتون رو به يه موضوع جالب جلب مي كنم.
هيج دقت كردين كه تو اكتبر كه اولين ماه مربوط به ماست تو انكارا فقط ١٨ نفر وقت مصاحبه دارن.
مي تونيد schedule انكارا رو خودتون جك كنيد.
جالبه، اما اين نشون مي ده كه فقط اونايي كه مداركشون رو خيلي زود فرستاده بودن كارنت شدن و مصاحبه مي رن و باقي موندن براي ماه بعد. نمي خوايد كه فكر كنيد برنده هاي ايراني زير ٨ هزار همش ١٨ تا بودن؟!
در ارتباط با مصاحبه هاي سبتامبر هم اشتباه ميكنيد. از كجا مي دونيد كه ما تو ايران شماره ٤٦ هزار يا بالاتر داريم كه دعوت نشدن مصاحبه. مطمين باشيد اكر بودن هم احتمالا apply نكردن. تو مهاجرسرايي ها كه حتي يدونه هم ٤٦ هزار به بالا نداريم.
دوستان همه اونايب كه اقدام مي كنن مي رن مصاحبه. شك نكنيد. مكر اينكه رو بولتن برامون except Iran بزنه كه اونم اكه قرار باشه خداي نكرده اتفاق بيفته تو دو سه ماه اخره. احتمالشم البته به نظر من در حد صفره.
دوستان صبر و اميد
صبر و اميد
و باز هم صبر و اميد
...
تشکر کنندگان: afshin4749 ، mansour*** ، t.azimaie ، arman_m
(2011-08-28 ساعت 00:34)sinswimer نوشته:  ...نمیخوايد كه فكر كنيد برنده هاي ايراني زير ٨ هزار همش ١٨ تا بودن؟!....

دوست عزیز تشکر از توضیح شما.

میخواستم جسارتا عرض کرده باشم که شما از کجا میدونید که بیشتر از 18تا بودن. امیدوارم که توجه داشته باشید کیس نامبرها برای آسیا هست و نه ایران. میشود و شدنی است که فقط 18 نفر زیر 8000 از ایران باشد. حالا شاید دو سه نفر دیگه هم باشند که کیس خود را دنبال نکرده اند. این انتخاب تصادفی است و حتی میشود که هیچکس از ایران زیر 8000 نباشد (البته امسال چنین نشده است)
دوست عزيز با سلام
به نظرم ساده است. برنده هاي اصلي ايراني امسال حدود ٢٣٠٠ نفرن. اكه اينارو تقريبا بطور يكنواخت بين ٠ تا ٧٤٠٠٠ بخش كنيم(اكه براكندكي كيس نامبرهارو تو انجمن خصوصي نكاه كنيد ميبينيد كه براكندكي تقريبا يكنواخته) نتيجه اين ميشه كه تو ٨٠٠٠ تاي اول بايد حدود٣٠٠ نفر ايراني باشن. حالا حتي اكر براكنكي ها يه كمي هم غير يكنواخت باشه ٢٠٠ نفر. اصلا ١٠٠ نفر! به هرحال فاصلش با ١٨ نفر خيلي زياده. من سه تا احتمال براش دارم:
١ خيلي ها كه زير ٨٠٠٠ن دير فرماي سري اول رو فرستادن و تو نوامبر ميرن مصاحبه. اين يعني رشد كارنت شدنها تو نوامبر ناجيز خواهد بود كه خبر خيلي بديه.
٢ اونا كسايي رو دعوت به مصاحبه مي كنن كه بروسه كليرنسشون يه بيشرفت حداقلي اي كرده باشه. توجهتون رو به اين موضوع جلب ميكنم كه بعضي از دوستان زير ٨٠٠٠ كه عضو مهاجرسرا هم هستن هن دعوت به مصاحبه نشدن.
٣ واقعا يه عده زيادي از برنده شدنشون بي خبرن يا كانفرميشن نامبرهاشون رو كم كردن كه البته نمي دونم خبر خوبيه يا بد.
اما بهرحال اين تعداد خيلي كم مصاحبه تو اكتبر خيلي عجيبه.
ضمنا دوستان به نظرتون عجيب نيست كه از بين ٢٢٠٠ تا ٢٣٠٠ برنده ايراني فقط ١٤٠ تا ١٥٠ تاشون تو مهاجرسرا اعلام وجود كردن. يعني كمتر از ١٠ درصد. سوالم از دوستان با تجربه اينه كه ايا سالهاي قبل هم اين نسبت تو همين رنج بوده؟
تشکر کنندگان: ابی22
Question 
(2011-08-25 ساعت 18:00)free_free نوشته:  دوستان تا جایی که میتونید از تمکن مالی از نوع مانده حساب استفاده کنید ...

در صورتی که فردی با اسپانسر وارد خاک آمریکا شود از بعضی کمک های دولتی نمیتواند استفاده کندو احتمالا از تخفیف های بیمه ای و ... نیز محروم خواهد شد البته بعضی از دوستان کم سن و سال و یا بدون تجربه کافی مجبور به ارائه اسپانسر می باشند

سند ملکی و یا دارایی های غیر نقدی در ایران به دلیل تحریم های ایران برای آفیسرها قابل قبول نیست(هرچند که در بعضی موارد مورد قبول واقع شده) ولی بهترین روش استفاده از پرینت حساب می باشد....

دوست عزیز
من قصد دارم از اسپانسر استفاده کنم چون به نظر می رسه که مطمئن ترین راه هست.
اما این چیزی که شما گفتی و قبلا هم یکی دیگه از دوستان گفته بود کمی نگرانم کرده.
اگر اینطوری باشه که ارزشی نداره اسپانسر گرفتن..
لطفا در صورتی که منبع یا تجربه ای تو این زمینه دارید دریغ نکنید

با تشکر
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان:
با سلام به دوستان

اگر اسپانسر ۳۰ سال کار کرده باشه تو آمریکا ولی‌ الان باز نشست شده باشه بازم می‌تونه یه اسپانسر برای من بشه ؟

مرسی‌ از کمکتون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان