کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲

بله ۳۰ سال کم نیستش ولی‌ وقتی‌ الان کاری نمیکنند ولی‌ باز نشسته هستند چطور می‌تونن یک سپانسر خوبی‌ باشند ؟ با توجه به این که گفتن همهٔ مالیات‌ها رو پرداخت کردن
تشکر کنندگان:
(2011-08-27 ساعت 22:20)afshin4749 نوشته:  دوستان خوبم من بولتن رو بررسي كردم متاسفانه براي آسيا در سال 2011 تا شماره 45،628 بيشتر كارنت نشده . خيلي متأسف شدم براي دوستاني كه اين همه صبر كردن . اما به نظر من شايد امسال هم اين فرصت رو داشته باشند كه براي 2013 شركت كنند و شانس خودشون رو امتحان كنن . اميدوارم همگي موفق باشيد .

سلام
میشه ادرس منبع تونرو برامون بزارین
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز . سئوالی داشتم و فکر کردم شاید شما بتونید بهم جواب بدهید . من اقامت کانادا را داشتم (سال 2001) ولی نماندم و باطل شده است . سال 2004 پسرم کانادا بدنیا آمده . آیا این برای ما سابقه بدی خواهد بود .
شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان:
(2011-08-28 ساعت 07:45)fm5206 نوشته:  
(2011-08-27 ساعت 22:20)afshin4749 نوشته:  دوستان خوبم من بولتن رو بررسي كردم متاسفانه براي آسيا در سال 2011 تا شماره 45،628 بيشتر كارنت نشده . خيلي متأسف شدم براي دوستاني كه اين همه صبر كردن . اما به نظر من شايد امسال هم اين فرصت رو داشته باشند كه براي 2013 شركت كنند و شانس خودشون رو امتحان كنن . اميدوارم همگي موفق باشيد .

سلام
میشه ادرس منبع تونرو برامون بزارین
برای آسیا در سال 2011 در ماه سپتامبر همه شماره ها کارنت شدن یعنی all current

خواهشا با اطلاعات غلط بچه ها رو ناامید نکنید.در چند سال گذشته در بولتن آخر و حتی چند بولتن آخر همه شماره ها کارنت شدن.من نمی دونم شما این عدد 45 هزار و خورده ای رو از کجا آوردید.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: 3rip ، ali.narooei ، behzad7 ، kopol ، loveusa
(2011-08-27 ساعت 22:43)VivaRasht نوشته:  دوستان گرامی من کیس نامبرم ۶۰۰۰ هست ٬ کسی میدونه حدودا چه ماهی زمان مصاحبه من میشه؟

اگه اشتباه نکنم تا شماره 8000 برای اکتبر کارنت شدند. حتما در بولتن چک کنید
تشکر کنندگان:
(2011-08-28 ساعت 03:19)shahabsohi نوشته:  بله ۳۰ سال کم نیستش ولی‌ وقتی‌ الان کاری نمیکنند ولی‌ باز نشسته هستند چطور می‌تونن یک سپانسر خوبی‌ باشند ؟ با توجه به این که گفتن همهٔ مالیات‌ها رو پرداخت کردن
دوست عزیز، برنده شدن شما رو تبریک می گم. تا اونجایی که من می دونم توانایی یک فرد جهت اسپانسر شدن به میزان درآمد اون فرد و همچنین تعداد افراد تحت تکفل اون فرد بستگی داره و ربطی به وضعیت بازنشستگی ایشون نداره. مطمئن باشید اون آشناتون از این شرایط آگاهی دارن و اگه امکان اسپانسر شدن رو نداشتن به شما پیشنهاد نمی دادن، چون اسپانسر شدن مسئولیت های زیادی رو برای اونها ایجاد می کنه. اسپانسر در فرم I134 عنوان می کنه که
مثلاً طی یک سال اول اقامت شما در صورت نیاز یک اطاق در اختیار شما خواهد گذاشت و هر هفته 500 دلار به شما خواهد داد (اینها مثال هستند). در مورد کوپن غذا و بعضی شرایط حمایتی از اقشار کم درآمد، در اون فرم I134 ذکر شده که اگه مهاجر از این شرایط استفاده کنه هزینه اونها از اسپانسر شما کسر خواهد شد. چون اسپانسر شما متعهد شده که اجازه نمی ده شما تا اونجاها دچار فقر و فلاکت بشین Tongue و اگه این اتفاق بیافته یعنی اسپانسر به تعهداتش عمل نکرده.
ارادتمند
یاشار و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

تشکر کنندگان: Hornet ، ali.narooei ، 3rip
سلام و تشکر به شما دوست عزیز

پس باز نشست شدگی ربطی‌ به اسپانسر نشدن نداره نه؟
تشکر کنندگان:
(2011-08-28 ساعت 00:54)ETnakhausetelefonien نوشته:  
(2011-08-28 ساعت 00:34)sinswimer نوشته:  ...نمیخوايد كه فكر كنيد برنده هاي ايراني زير ٨ هزار همش ١٨ تا بودن؟!....

دوست عزیز تشکر از توضیح شما.

میخواستم جسارتا عرض کرده باشم که شما از کجا میدونید که بیشتر از 18تا بودن. امیدوارم که توجه داشته باشید کیس نامبرها برای آسیا هست و نه ایران. میشود و شدنی است که فقط 18 نفر زیر 8000 از ایران باشد. حالا شاید دو سه نفر دیگه هم باشند که کیس خود را دنبال نکرده اند. این انتخاب تصادفی است و حتی میشود که هیچکس از ایران زیر 8000 نباشد (البته امسال چنین نشده است)
دوست عزيز با سلام
به نظرم ساده است. برنده هاي اصلي ايراني امسال حدود ٢٣٠٠ نفرن. اكه اينارو تقريبا بطور يكنواخت بين ٠ تا ٧٤٠٠٠ بخش كنيم(اكه براكندكي كيس نامبرهارو تو انجمن خصوصي نكاه كنيد ميبينيد كه براكندكي تقريبا يكنواخته) نتيجه اين ميشه كه تو ٨٠٠٠ تاي اول بايد حدود٣٠٠ نفر ايراني باشن. حالا حتي اكر براكنكي ها يه كمي هم غير يكنواخت باشه ٢٠٠ نفر. اصلا ١٠٠ نفر! به هرحال فاصلش با ١٨ نفر خيلي زياده. من سه تا احتمال براش دارم:
١ خيلي ها كه زير ٨٠٠٠ن دير فرماي سري اول رو فرستادن و تو نوامبر ميرن مصاحبه. اين يعني رشد كارنت شدنها تو نوامبر ناجيز خواهد بود كه خبر خيلي بديه.
٢ اونا كسايي رو دعوت به مصاحبه مي كنن كه بروسه كليرنسشون يه بيشرفت حداقلي اي كرده باشه. توجهتون رو به اين موضوع جلب ميكنم كه بعضي از دوستان زير ٨٠٠٠ كه عضو مهاجرسرا هم هستن هن دعوت به مصاحبه نشدن.
٣ واقعا يه عده زيادي از برنده شدنشون بي خبرن يا كانفرميشن نامبرهاشون رو كم كردن كه البته نمي دونم خبر خوبيه يا بد.
اما بهرحال اين تعداد خيلي كم مصاحبه تو اكتبر خيلي عجيبه.
ضمنا دوستان به نظرتون عجيب نيست كه از بين ٢٢٠٠ تا ٢٣٠٠ برنده ايراني فقط ١٤٠ تا ١٥٠ تاشون تو مهاجرسرا اعلام وجود كردن. يعني كمتر از ١٠ درصد. سوالم از دوستان با تجربه اينه كه ايا سالهاي قبل هم اي نسبت تو همين رنج بوده؟

سلام

در مورد تعداد برنده های ایرانی که توی مهاجرسرا عضو هستند، بله به نسبت پارسال تعداد کمتر شده . اگر تاپیک "مدرک تحصیلی" و "شماره کیس برندگان" 2011 و 2012 رو مقایسه کنید می بینید که توی این دو تاپیک در 2011 تقریبا بیش از 300 نفر شرکت کرده بودند و در تاپیک 2012 تقریبا 100 تا 120 نفر شرکت کردند که البته به مرور زمان بیشتر خواهند شد.

در مورد اینکه برندگان امسال کمتر از پارسال پیگیر خواهند بود شکی نیست، چون با اعلام کنسل شدن نتایج اولیه خیلی ها دیگه یا کانفیرمشین نامبر رو نداشتن و یا با دیدن اینکه برنده نشدن دیگه سایت رو چک نکردن و مطلع نشدن که نتایج اولیه کنسل شده و قرعه کشی دوباره ای انجام شده

اما این به این معنی نیست که تعداد برندگان همین هایی هستند که فقط در مهاجر سرا عضوند، اگر به اعضای آنلاین مهاجر سرا مراجعه کنید می بینید که تقریبا 70 درصد افراد آنلاین را مهمان ها تشکیل میدهند که اگر فرض کنیم نیمی از آنها قسمت های غیر از لاتاری را میخوانند باز هم تعداد کمی نیستند. به هرحال تعداد برنگان ایرانی به آن کمی که ما فکر می کنیم نیست
تشکر کنندگان: ali.narooei ، outlaw ، behzad7
چرا انقدر داشتن اسپانسر کوبیده میشه، و گفته میشه که اگه اسپانسر نداشته باشی و تمکن مالی باشه بهتره Sad

من از بچه های پارسال که پرسیدم و همچنین با چند نفر از آشنایانی که از طریق لاتاری رفتن امریکا صحبت می کردم صحبت هایی خلاف حرفهایی که اینجا زده می شود شنیدم.

اول یه موضوع رو روشن کنم، منظور من از اسپانسر کسی نیست که ما با کلی خواهش و تمنا ازش خواستیم و اونم با منت قبول کرده که فرم پر کنه و برگه های مالیاتیش رو پست کنه و بعد از اون دیگه مارو به خیر و شما رو به سلامت

منظور من اسپانسر واقعیه، کسی که پر کردن فرم اسپانسرو فرستادن برگه های مالیاتی کوچکترین کاریه که برای ما میکنه و مشتاقانه منتظره که ما به امریکا بریم تا کمکمون کنه.

* مهمترین امتیاز داشتن اسپانسر اینه که ، وقتی من به امریکا وارد میشم، در واقع به یک زندگی جدید به یک فرهنگ جدید وارد میشم و تقریبا تا 6 ماه اول سردرگم هستم. اگر تنها باشم مطمعنا در بیشتر امور جمله اجاره خانه و هزینه های دیگر به دلیل بی تجربگی ضرر های مالی زیادی میبینم. اما اگر کسی باشد که فقط و فقط به من بگه چکار کنم یقینا در حفظ سرمایه ای که با خود بردم خیلی کمک خواهد کرد.

اگر تجربه های دوستان سالهای گذشته رو بخونید می بینید که چقدر داشتن یک آشنا در امریکا به کمکشون اومده ، مخصوصا در بحث اجاره کردن خونه.Tongue

در کل با مطالعه تجربیات بچه های گذشته من فهمیدم که اولین و مطمعن ترین گزینه اسپانسر و گزینه دوم تمکن مالیهCool

ولی با کمال تعجب میبینم بچه های امسال کاملا بحث داشتن اسپانسر رو به یک امتیاز منفی تبدیل کرده اند Shy

موفق باشید
عمو احسان Rolleyes
تشکر کنندگان: majid89 ، ali.narooei ، outlaw ، noura amini ، shadin_n
(2011-08-28 ساعت 10:29)sinswimer نوشته:  
(2011-08-28 ساعت 01:10)majid89 نوشته:  
(2011-08-25 ساعت 18:00)free_free نوشته:  دوستان تا جایی که میتونید از تمکن مالی از نوع مانده حساب استفاده کنید ...

در صورتی که فردی با اسپانسر وارد خاک آمریکا شود از بعضی کمک های دولتی نمیتواند استفاده کندو احتمالا از تخفیف های بیمه ای و ... نیز محروم خواهد شد البته بعضی از دوستان کم سن و سال و یا بدون تجربه کافی مجبور به ارائه اسپانسر می باشند

سند ملکی و یا دارایی های غیر نقدی در ایران به دلیل تحریم های ایران برای آفیسرها قابل قبول نیست(هرچند که در بعضی موارد مورد قبول واقع شده) ولی بهترین روش استفاده از پرینت حساب می باشد....

دوست عزیز
من قصد دارم از اسپانسر استفاده کنم چون به نظر می رسه که مطمئن ترین راه هست.
اما این چیزی که شما گفتی و قبلا هم یکی دیگه از دوستان گفته بود کمی نگرانم کرده.
اگر اینطوری باشه که ارزشی نداره اسپانسر گرفتن..
لطفا در صورتی که منبع یا تجربه ای تو این زمینه دارید دریغ نکنید

با تشکر
...

ضمن تشکر،
این که اسپانسر منت بذاره یا نذاره مهم نیست... ولی محرومیت از برخی خدمات مثل وام و... یا چک fbi خوردن بخاطر اسپانسر خیلی مهمه...
یه همچین چیزی حتما قانون و حساب و کتاب محکمی پشتش باید باشه و یه جایی باید ذکر شده باشه که متاسفانه تا این لحظه هیچ منبعی اعم معتبر یا غیر معتبر برای این موضوع ارائه نشده است.
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: ali.narooei
در صورت داشتن اسپانسر تقریباً کیس شما تضمین شده خواهد بود و این بزرگترین مزیت است که همه سال بالایی ها هم بهش اشاره کردن اما برای یک سال از برخی تسهیلات رایگان محرومید اما فقط یک سال...بنابراین بشینید خودتون ببینید ترجیح می دید اسپانسر داشته باشید یا نه! اینا مساولی نیست که دست جمعی بخواهیم تصمیم بگیریم Big Grin دو دو تا کنید ببینید ترجیح می دید از کدومش بگذرید
در مورد اسپانسر و بازنشستگی، اگر اسپانسر شما توان مالی خوب داشته باشه وو مالیات 3 سال پیش رو کامل داده باشه مهم نیست که باز نشستس!
یک مسئله دیگه اینکه، امسال چون نامه نمیاد خیلی ها اصلاً تفهمیدن برنده شدن مخصوصاً که سری اول هم اشتباه شده بود کلاً خیلی ها بی خیال شدن و این خبر خوبی برای cn های بالاست!
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: 3rip ، t.azimaie ، sezar ، SH1A2R3 ، samereh zahra
برای ارسال فرم ها و عکس حتما باید از شرکت های پستی استفاده کنیم یا اینکه میشه مدارکو ایمیل کرد؟؟؟ چطوری؟ ممنون
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیمTongue
تشکر کنندگان: 3rip
سلام.
من سايت سفارت آنكارا رو چك كردم ولي تو برنامه مصاحبه اي كه زده بودن براي اكتبر، شماره كيس من با اينكه خيلي پايين هست و فرمهاي اوليه رو هم زود فرستادم نبود. توي ايميلي هم كه از كي سي سي دريافت كردم نوشته كه فرمهام كامله و به دستشون هم رسيده. به نظر شما مشكل چيه؟ جواب ايميلي كه تاريخ مصاحبه رو پرسيدم نميدن. چيكار كنم؟ ممنون ميشم اگه زود جواب بديد.
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
تشکر کنندگان:
(2011-08-28 ساعت 16:15)emrah66 نوشته:  برای ارسال فرم ها و عکس حتما باید از شرکت های پستی استفاده کنیم یا اینکه میشه مدارکو ایمیل کرد؟؟؟ چطوری؟ ممنون

سلام

مثله اینکه تعدادی از بچه ها امسال فرمهاشونو ایمیل کردن و kcc هم قبول کرده.

اما من خودم پست کردن رو بیشتر ترجیح میدم، تنها دلیلشم کم استرس بودنشه.
وقتی پست میکنی میتونی محمولت رو پیگیری کنی و بفهمی کی به دستشون رسیده.و تقریبا طی 3 روز به دستشون میرسه

ولی وقتی ایمیل میکنی نمیفهمی که ایمیلت رو خوندن یا نه و تا روزی که بهت جواب ایمیل رو بدن باید توی استرس باشی. که من به شخصه استرسامو گذاشتم واسه روزای کلیر خوردن نه حالا Big Grin

موفق باشید
عمو احسان Shy
تشکر کنندگان: emrah66
(2011-08-28 ساعت 16:15)emrah66 نوشته:  برای ارسال فرم ها و عکس حتما باید از شرکت های پستی استفاده کنیم یا اینکه میشه مدارکو ایمیل کرد؟؟؟ چطوری؟ ممنون
در بخش روشهاي ارسال به KCC دوستان هردو روش را مورد بحث قرار دادند.Cool
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4463
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: 3rip ، emrah66

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان