موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید دوستان میشه لطفا پاسخ بنده رو بفرمایید ؟ فرم من به kcc رسیده و برام ایمیل اومده که قابل قبول و گفته که در ماه اکتبر تا شماره ۸۰۰۰ کارنت میشن . حالا من چند تا سوال دارم ،
۱- اینکه با توجه به اینکه کن من ۳۰۰۰۰ هست چه زمانی کارنت میشم ؟
۲- معمولا چه مدت بعدش مصاحبه انجام میشه ؟
۳- آیا زمانی که شخص کارنت میشه باید منتظر نامهٔ دوم باشه ؟ یا اینکه منتظر نباشه و مدارک خواسته شده رو ارسال کنه ؟
۴- مدرک فوق لیسانس من دی ماه آماده میشه آیا فکر میکنید وقت باشه واسه این کارهایی که باید انجام بشه ؟
۵- آیا مدرک موقت هم قابل قبول ؟(البته زیر مدرک موقت نوشته شده *این گواهی ارزش ترجمه ندارد *)
میشه لطفا سریع تر راهنمایی کنید ؟ ممنون میشم
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز من يه پيشنهاد دارم ، اميدوارم كه شما هم موافق باشيد . نظر من اينه كه مديريتهاي محترم تاپيكي براي دوستان 2012 ايجاد كنند تحت عنوان به چه علت كيس من مردود شد و يا اينكه علل و عوامل مردود شدن يك كيس . اين امر سبب ميشه كه بچه ها خيلي از اين موارد رو بدونن و از تجربيات دوستان سالهاي قبل استفاده كنند . اگر موافقيد اعلام كنيد . موفق باشيد .
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-28 ساعت 17:08)sezar نوشته: (2011-08-28 ساعت 16:08)faranak.n نوشته: در صورت داشتن اسپانسر تقریباً کیس شما تضمین شده خواهد بود و این بزرگترین مزیت است که همه سال بالایی ها هم بهش اشاره کردن اما برای یک سال از برخی تسهیلات رایگان محرومید اما فقط یک سال...بنابراین بشینید خودتون ببینید ترجیح می دید اسپانسر داشته باشید یا نه! اینا مساولی نیست که دست جمعی بخواهیم تصمیم بگیریم دو دو تا کنید ببینید ترجیح می دید از کدومش بگذرید
در مورد اسپانسر و بازنشستگی، اگر اسپانسر شما توان مالی خوب داشته باشه وو مالیات 3 سال پیش رو کامل داده باشه مهم نیست که باز نشستس!
یک مسئله دیگه اینکه، امسال چون نامه نمیاد خیلی ها اصلاً تفهمیدن برنده شدن مخصوصاً که سری اول هم اشتباه شده بود کلاً خیلی ها بی خیال شدن و این خبر خوبی برای cn های بالاست!
دوست عزیز تسهیلات رایگان چی هست میشه بیشتر توضیح بدین
دقیق از همش خبر ندارم و نمی خوام اطلاعات غلط بدم فقط 3 مورد رو که مطمئنم ایناس: بیمه پزشکی، بیمه تصادف، و وام خونه! که البته آخری رو نمی دونم که اصلاً سال اول بهمون می دن یا باید حتماً یک سال بمونیم instate حساب شیم بعد! اما 2 مور اول رو مطمئنم!
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-28 ساعت 22:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-29 ساعت 01:04 توسط saeed.kuchulu.)
سلام دوستان.
من تو راهنمای فرم I-134 خوندم که این فرم باید برای تک تک افرادی که قراره اسپانسر شن پر شه. برداشت من اینه که اسپانسر ما بایست برای خانواده ما که یه خانواده 4 نفری است 4 بار این فرم رو بنام تک تک افراد خانواده پر کنه.
If you are sponcering more than one alien, you must submit separate Form I-134 for each alien
اما اسپانسرم میگه که فقط یه فرم برای هر خانواده لازمه و اون قبلا هم این کار رو کرده و دفتر خونه هم بش گفته که یک فرم بایست پر شه. و جمله بالا در رابطه با اسپانسر کردن دو با چند نفر با دو یا چند کیس نامبره که این آدما ربطی بهم ندارند.
کی درست میگه؟
ممنون میشم کسایی که تجربه دارن راهنمایی کنن.
2012AS13XXX
تعداد: 4نفر
ارسال فرمها: 11,Aug 09
مصاحبهec 22,11 برگ آبی
پاسخ به فرم 9 سوالی: 7 ژانویه
دریافت کلیرنس: 25 ژانویه
دریافت ویزا: 18 فوریه
هزینه:تهران 1.6م ت-آنکارا: هتل 2300 لیر-دکتر400$-سفارت 3276$- غذا تاکسی 1300لیر- خرید و غیره 2300$ (کلا 9100$)- سفر دوم آنکارا 1100$
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-28 ساعت 22:15)faranak.n نوشته: (2011-08-28 ساعت 17:08)sezar نوشته: (2011-08-28 ساعت 16:08)faranak.n نوشته: در صورت داشتن اسپانسر تقریباً کیس شما تضمین شده خواهد بود و این بزرگترین مزیت است که همه سال بالایی ها هم بهش اشاره کردن اما برای یک سال از برخی تسهیلات رایگان محرومید اما فقط یک سال...بنابراین بشینید خودتون ببینید ترجیح می دید اسپانسر داشته باشید یا نه! اینا مساولی نیست که دست جمعی بخواهیم تصمیم بگیریم دو دو تا کنید ببینید ترجیح می دید از کدومش بگذرید
در مورد اسپانسر و بازنشستگی، اگر اسپانسر شما توان مالی خوب داشته باشه وو مالیات 3 سال پیش رو کامل داده باشه مهم نیست که باز نشستس!
یک مسئله دیگه اینکه، امسال چون نامه نمیاد خیلی ها اصلاً تفهمیدن برنده شدن مخصوصاً که سری اول هم اشتباه شده بود کلاً خیلی ها بی خیال شدن و این خبر خوبی برای cn های بالاست!
دقیق از همش خبر ندارم و نمی خوام اطلاعات غلط بدم فقط 3 مورد رو که مطمئنم ایناس: بیمه پزشکی، بیمه تصادف، و وام خونه! که البته آخری رو نمی دونم که اصلاً سال اول بهمون می دن یا باید حتماً یک سال بمونیم instate حساب شیم بعد! اما 2 مور اول رو مطمئنم!
دوست عزیز میشه بیشتر در خصوص تسهیلات رایگانی که اونجا بهمون میدن توضیح بدی ؟ مثلاً در خصوص بیمه پزشکی یعنی ما رو بدون اینکه اونجا کار کرده باشیم بیمه میکنن ؟ یا بیمه تصادف که گفتی (اگه منظورت بیمه ماشین هست) مگه مثل ایران نیست که پول بیمه رو پرداخت میکنیم بعد ماشین رو بیمه میکنن؟
راستی اگه منبعی دارین لطفاً معرفی کنین ، مرسی
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-28 ساعت 22:47)hoda2012 نوشته: (2011-08-28 ساعت 22:15)faranak.n نوشته: (2011-08-28 ساعت 17:08)sezar نوشته: (2011-08-28 ساعت 16:08)faranak.n نوشته: در صورت داشتن اسپانسر تقریباً کیس شما تضمین شده خواهد بود و این بزرگترین مزیت است که همه سال بالایی ها هم بهش اشاره کردن اما برای یک سال از برخی تسهیلات رایگان محرومید اما فقط یک سال...بنابراین بشینید خودتون ببینید ترجیح می دید اسپانسر داشته باشید یا نه! اینا مساولی نیست که دست جمعی بخواهیم تصمیم بگیریم دو دو تا کنید ببینید ترجیح می دید از کدومش بگذرید
دوست عزیز میشه بیشتر در خصوص تسهیلات رایگانی که اونجا بهمون میدن توضیح بدی ؟ مثلاً در خصوص بیمه پزشکی یعنی ما رو بدون اینکه اونجا کار کرده باشیم بیمه میکنن ؟ یا بیمه تصادف که گفتی (اگه منظورت بیمه ماشین هست) مگه مثل ایران نیست که پول بیمه رو پرداخت میکنیم بعد ماشین رو بیمه میکنن؟
راستی اگه منبعی دارین لطفاً معرفی کنین ، مرسی
گفتم چون من دقیق نمی دونم نمی تونم اطلاعات غلط بدم ولی می دونم شما که گرین کارت داری برخی مزایا رو هم داری مثلاً هزینه پزشکیتون میاد پایین در صورت عمل (خدایی نکرده) اما اگر اسپانسر داشته باشی آزاد حساب می شه! می تونید چند صفحه برید عقب از اون مدیر محترمی که بیشتر در جریانن بپرسید!
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012