کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
(2011-09-06 ساعت 15:03)armtin نوشته:  سلام ببخشید من یک سوال داشتم فامیلی من محمدطاهر هست من در فرم های کی سی سی اینطوری نوشتم Mohammad Taher اما در پاسپورت فاصله ندادن سر هم نوشته شده به اینصورت MOHAMMADTAHER آیا مشکلی پیش میاد؟

اگه تجربه بچه هاي قديمي را مرور كني ميبيني كه اين موارد مشكل آفرين نيست و اونها هم اين قضايا را درك مي كنند.Cool
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: armtin
یک سوال دیگه ببخشید در فرم هایی که برای کی سی سی فرستادم یک اشتباه تایپی شده و فامیلی پدر خود که می خواهد به این شکل نوشته شده ولی برای فرزندان درست نوشته شده آیا مشکلی پیش میاد
فامیلی اصلی:Mohammad Taher
اشتباه شده:Mohammad Thaer
شماره کیس :2012AS4XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: Big Grin
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC:روز بعد از کارنت شدن
تاریخ مصاحبه:31 OCT
تاریخ کلیرنس:JUN 04
تاریخ دریافت ویزا:April/04/2012<<<<>>>>>June/21/2012
تاریخ ورود به آمریکا :April/18/2012<<<<>>>>August/04/2012
تاریخ دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان:
(2011-09-06 ساعت 16:13)armtin نوشته:  یک سوال دیگه ببخشید در فرم هایی که برای کی سی سی فرستادم یک اشتباه تایپی شده و فامیلی پدر خود که می خواهد به این شکل نوشته شده ولی برای فرزندان درست نوشته شده آیا مشکلی پیش میاد

باید به kcc ایمیل بزنی و اطلاع بدی دوست عزیز
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان:
(2011-09-06 ساعت 16:35)kopol نوشته:  
(2011-09-06 ساعت 16:13)armtin نوشته:  یک سوال دیگه ببخشید در فرم هایی که برای کی سی سی فرستادم یک اشتباه تایپی شده و فامیلی پدر خود که می خواهد به این شکل نوشته شده ولی برای فرزندان درست نوشته شده آیا مشکلی پیش میاد

ولی بگم پدر من در لاتاری برنده نشده و من خانواده ام برنده شده ایم و در بچه های من فامیلی پدر که من باشم صحیح است
شماره کیس :2012AS4XXX
تاریخ کارنت شدن کیس: Big Grin
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC:روز بعد از کارنت شدن
تاریخ مصاحبه:31 OCT
تاریخ کلیرنس:JUN 04
تاریخ دریافت ویزا:April/04/2012<<<<>>>>>June/21/2012
تاریخ ورود به آمریکا :April/18/2012<<<<>>>>August/04/2012
تاریخ دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان:
حتما به کی سی سی اطلاع دهید و ریسکشو نکنید
(2011-09-06 ساعت 16:40)armtin نوشته:  
(2011-09-06 ساعت 16:35)kopol نوشته:  

ولی بگم پدر من در لاتاری برنده نشده و من خانواده ام برنده شده ایم و در بچه های من فامیلی پدر که من باشم صحیح است

تشکر کنندگان:
(2011-09-06 ساعت 16:53)n_hm1 نوشته:  با سلام من عضو جدید تالارم و تازه متوجه شدم که اسمم توی لاتاری 2012 در اومده و هنوز هیچ اقدامی نکردم ، تا کی وقت داریم که فرم ها رو ارسال کنیم به کنسولگری؟

در سایت KCC جایی نوشته نشده که تا چه تاریخی مهلت هست. اینکه تا کی وقت داشته باشی، به شماره (Case number) شما بستگی داره، شماره های زیر ۸۰۰۰ تا ماه اکتبر می‌روند برای مصاحبه. برای اطلاع بیشتر هم باید بگم که هر برنده‌ای دارای یک کیس‌نامبر هست به این فرمت 2012AS000xxxxx, جای xxxxx همان شماره هست که منظور ماست، AS هم یعنی آسیا.
اما خب، خیلی هم دیر نشده، ماهی را هر وقت از آب بگیری جون میده Big Grin و هما نطور هم که دوستمون frz61 گفت، هرچه زودتر فرم‌های DSP-122 و DSP-0230 را با دقت و درستی کامل پر کن و بفرست، این خیلی مهم هست که شما در فرم‌پرکردنتان اطلاعات خودتان را درست (واقعیت) بنویسید. یک چیز دیگه هم بگم، سوال‌های فرم را خوب بخوان، و فقط همان چیزی که خواسته‌اند را بنویس، الکی اطلاعات زیاد نده که اون کارمنده هم گیج میشه!!

اگر هم در پرکردن فرم‌ها سوالی داشتی اول به پست‌های قدیمی در مهاجرسرا، سر بزن حتما پاسخی پیدا خواهی کرد، اگر هم که خیلی گیر کردی، همینجا سوال کن، اینجا دوستان به همدیگر خیلی خوب و تند اطلاع‌رسانی و کمک می‌کنند. اگه امضای تو مهاجرسرات را هم مثل بقیه بکنی، بد نیست!
حالا هم دیگه بجای اینترنت‌گردی پاشو، برو زودتر فرم‌هاتو پر کن و بفرست Big Grin
درود فراوان
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: frz61 ، behzad7 ، sbayati
(2011-09-06 ساعت 13:42)outlaw نوشته:  
(2011-09-06 ساعت 11:18)majid89 نوشته:  
(2011-09-06 ساعت 09:59)hamid.khod نوشته:  سلام دوستان این ایمیل برای من اومده ممنون میشم راهنماییم کنید من در لاتاری 2012 شرکت کردم
مشخصات اون هم براتون می فرستم البته در سایت لاتاری که میرم چیزی از قبول شدن نیست
hamid khodabakhshi
confirmaion:20122c7d8de8ubkj
year of birth:1983

Subject: Fw: U.S. Department of State - United States Permanent Resident Card for hamid khodabakhshi

----- Forwarded Message -----
From: U.S. Department of State <dv@greencard-org.com>
To: hamid khodabakhshi <hamid_khodabakhshi62@yahoo.com>
Sent: Wednesday, August 31, 2011 6:59 AM
Subject: U.S. Department of State - United States Permanent Resident Card for hamid khodabakhshi
سلام
ممنون میشوم اگه یکی از دوستانی که قبول شده توی لاتاری 2012 ایمیل خودشو برام بفرسته چند تا سوال دارم
ممنون
hamid_khodabakhshi62@yahoo.com
یادتون نررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررره

این ایمیل کلاه برداریه.
به ایمیل آدرس فرستنده دقت کنید.
یک جواب کلی‌ برای همه دوستان:

پسوند ای میل ها‌رو دقت کنید .com را هر کسی‌ میتونه ثبت کنه اما .org یا .gov مربوط به سایت‌های دولتی یا ارگان‌های وابسته به دولت است که 100 در صد مطمئن است، هر کس با این پسوند ها نمیتواند سایت ثبت کند. به علاوه دوست عزیز هیچوقت ای میلی بر مبنای قبولی برای کسی‌ صادر نمی‌شود پس ما ایمیلی نگرفتیم .در عنوان نامه هم خورده کارت اقامت دائم که با گرین کارت فرق می کنه.امیدوارم سال بعد شما هم برنده شوید.

ضمن تایید صحبتهای شما،
این نکته رو بگم که دومین های .org رو هر کسی می تونه ثبت کنه (من خودم ثبت کرده ام)

ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: outlaw
یکبار دیگر خدمت تمام دوستانی که از این ایمیل های الکی پلکی بابت قبولی می‌گیرند باید بگم که،
۱ـ امسال، برندگان ۲۰۱۲ نه با ایمیل و نه با نامه از قبولیشان با خبر می‌شوند، فقط و فقط باید به همان سایت سر بزنند و ببینند که آیا قبول شده‌اند یا نه.
۲ـ در خود سایت KCC هم نوشته که، قبولی‌ها، هیچ جا و به هیچ شماره حسابی نباید پول پرداخت کنند، هزینه ویزا فقط و فقط در سفارت آمریکا و در زمان مصاحبه پرداخت می‌شود و تاکید هم شده که برای زمان مصاحبه پول همراه داشته باشند.
خلاصه اینکه حواستون باشه بهتون کلک نزنند!!
درود فراوان.
2012AS35xxx
تشکر کنندگان: pooya.s ، SH1A2R3
(2011-09-04 ساعت 15:33)AMI4SAL نوشته:  با سلام

لطفا یکی از دوستان لینک مکان سفارت آمریکا در آنکارا و مطب دکتر رو توی گوگل مپ بگذاره چون من هرچی می گردم پیداش نمی کنم روی نقشه
ممنون

چند وقت پيش توي تاپيكهاي قديمي مهاجرسرا ديدم كه يكي از دوستان زحمت كشيده بود و تمام جاهاي مهم آنكارا رو توي گوگل مپ علامت گذاري كرده بود.
كه من لينكشو اينجا مي ذارم.
البته من اسم اون دوست عزيز و تاپيكشو يادم نيست كه حق كپي رايت رو رعايت كنم و لينك ارسالش توي مهاجرسرا رو بذارم. Wink
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
تشکر کنندگان: pooya.s ، AMI4SAL
(2011-09-06 ساعت 18:31)n_hm1 نوشته:  من یه اشتباه کردم و اونم اینه که موقع ثبت نام تاریخ تولدم رو اشتباه زدم و حالا که برنده شدم متوجه اشتباهم شدم به نظر شما این اشتباه مسکلی برام ایجاد میکنه؟

تو که همش داری خرابکاری می‌کنی بابا ، دیر از قبولیت باخبر شدی، حالا هم که میگی اشتباه نوشتی!! ( همش شوخی بود Big Grin زیاد جدی نگیر)
و اما حالا که اشتباه پیش اومده، در فرم‌های اولیه که می‌خواهی پر کنی (DSP-122, DSP-230) همه اطلاعات خودت را کامل و بدون اشتباه بنویس، و جهت محکم کاری یه جا تو همون‌ فرم‌ها یا تو یک صفحه جداگانه براشون همین اشتباه را توضیح بده ، ایشالاه که مشکلی پیش نمیاد.
و همانگونه که بالاتر نوشته بودم، یه زحمتی هم به خودت بده، به پست های قدیمی‌تر و برندگان سالهای قبل هم سر بزن، خیلی از سوال‌هایی که داری، اونجا براش پاسخی پیدا خواهی کرد.
درود فراوان.
2012AS35xxx
تشکر کنندگان:
(2011-09-06 ساعت 18:31)n_hm1 نوشته:  من یه اشتباه کردم و اونم اینه که موقع ثبت نام تاریخ تولدم رو اشتباه زدم و حالا که برنده شدم متوجه اشتباهم شدم به نظر شما این اشتباه مسکلی برام ایجاد میکنه؟
باید به KCC اطلاع بدین با ایمیل و تو فرمهایی که میفرستین باید این مشکل رو اصلاح کنید
لطفا حدود کیس نامبرتون رو اعلام کنید
با ارزوی موفقیت برای شما

دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: Shezem
(2011-09-06 ساعت 17:41)majid89 نوشته:  
(2011-09-06 ساعت 13:42)outlaw نوشته:  
(2011-09-06 ساعت 11:18)majid89 نوشته:  
(2011-09-06 ساعت 09:59)hamid.khod نوشته:  سلام دوستان این ایمیل برای من اومده ممنون میشم راهنماییم کنید من در لاتاری 2012 شرکت کردم
مشخصات اون هم براتون می فرستم البته در سایت لاتاری که میرم چیزی از قبول شدن نیست
hamid khodabakhshi
confirmaion:20122c7d8de8ubkj
year of birth:1983

Subject: Fw: U.S. Department of State - United States Permanent Resident Card for hamid khodabakhshi

----- Forwarded Message -----
From: U.S. Department of State <dv@greencard-org.com>
To: hamid khodabakhshi <hamid_khodabakhshi62@yahoo.com>
Sent: Wednesday, August 31, 2011 6:59 AM
Subject: U.S. Department of State - United States Permanent Resident Card for hamid khodabakhshi
سلام
ممنون میشوم اگه یکی از دوستانی که قبول شده توی لاتاری 2012 ایمیل خودشو برام بفرسته چند تا سوال دارم
ممنون
hamid_khodabakhshi62@yahoo.com
یادتون نررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررره

این ایمیل کلاه برداریه.
به ایمیل آدرس فرستنده دقت کنید.
یک جواب کلی‌ برای همه دوستان:

پسوند ای میل ها‌رو دقت کنید .com را هر کسی‌ میتونه ثبت کنه اما .org یا .gov مربوط به سایت‌های دولتی یا ارگان‌های وابسته به دولت است که 100 در صد مطمئن است، هر کس با این پسوند ها نمیتواند سایت ثبت کند. به علاوه دوست عزیز هیچوقت ای میلی بر مبنای قبولی برای کسی‌ صادر نمی‌شود پس ما ایمیلی نگرفتیم .در عنوان نامه هم خورده کارت اقامت دائم که با گرین کارت فرق می کنه.امیدوارم سال بعد شما هم برنده شوید.

ضمن تایید صحبتهای شما،
این نکته رو بگم که دومین های .org رو هر کسی می تونه ثبت کنه (من خودم ثبت کرده ام)

دوست عزیز بدون هیچ مدرکی؟جالبه؟ به هر حال اصلاح شد.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان:
اگه اسپانسر ندارید واسه برنده اصلی حتما باید تهیه بشه بین 30 تا 40 هزار دلارولی واسه همسرتون اگه بتونین تهیه کنین بهتره ولی اگه خیلی واستون سخته زیاد مهم نیست بسته به اخلاق کنسول داره
موفق باشید
ماندانا خانم
من هم همین مشکل رو دارم به جای ماه روز رو نوشتم با وکیلم تو امریکا صحبت کردم گفت این اشتباه رو خیلیها میکنند و مشکلی نیست پس اگه شما هم دقیقا همین مشکل رو دارید نیازی به هیچ کاری نیست
موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2011-09-07 ساعت 00:38)sinswimer نوشته:  بچه ها خبر فوری : توجه کنید لطفا"

(امروز 07:56 PM)mehdi47 نوشته است:
حالا 1...2...3..
خبر داغ و فوری از آنکارا به همه مهاجرسرایی ها!
هورا......................گرفتمش...........بالاخره تموم شد.امروز مصاحبه داشتم و با کارت سفید از سالن کسل کننده و استرس زای سفارت آنکارا بیرون اومدم. مصاحبه خیلی خوب و بدون هیچ مشکلی انجام شد. فقط تا قبل از مصاحبه(خان هفتم)مردم از استرس وای خدا جون شکرت.خیلی دوست دارم.هنوز باورم نمیشه!!!......هورا............ ایشالا همه بچه هایی که مصاحبه پیش رو دارن یکضرب بگیرن و اونایی هم که منتظرن زودتر کلیرشون بیاد.

لطفا به قسمت بولتن ویزا مراجعه کنید برای اخبار جدید در این زمینه

دمش گرم!!
فقط نگفتی این آقا mehdi47 از قبولی‌های 2011 هست یا 2012؟
2012AS35xxx
تشکر کنندگان:
(2011-09-07 ساعت 00:47)Shezem نوشته:  
(2011-09-07 ساعت 00:38)sinswimer نوشته:  بچه ها خبر فوری : توجه کنید لطفا"

(امروز 07:56 PM)mehdi47 نوشته است:
حالا 1...2...3..
خبر داغ و فوری از آنکارا به همه مهاجرسرایی ها!
هورا......................گرفتمش...........بالاخره تموم شد.امروز مصاحبه داشتم و با کارت سفید از سالن کسل کننده و استرس زای سفارت آنکارا بیرون اومدم. مصاحبه خیلی خوب و بدون هیچ مشکلی انجام شد. فقط تا قبل از مصاحبه(خان هفتم)مردم از استرس وای خدا جون شکرت.خیلی دوست دارم.هنوز باورم نمیشه!!!......هورا............ ایشالا همه بچه هایی که مصاحبه پیش رو دارن یکضرب بگیرن و اونایی هم که منتظرن زودتر کلیرشون بیاد.

لطفا به قسمت بولتن ویزا مراجعه کنید برای اخبار جدید در این زمینه

دمش گرم!!
فقط نگفتی این آقا mehdi47 از قبولی‌های 2011 هست یا 2012؟

سلام دوست گرامی
2012 که هنوز کسی برای مصاحبه نرفته،
تازه اولین سری 2012 ،
اکتبر(9مهر تا 9 آبان) و تا کیس 8000 کارنت شدند و مصاحبه هاشون اگر دیرتر نباشه، قاعدتا زودتر از این تاریخ نمیتونه باشه!
موفق باشید
شماره کیس : 2012AS3XXX
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: Oct
مصاحبه: Nov 20
دریافت ویزا: NOV 22
2 نفر
تاریخ ورود به امریکا:
Feb/29/2012
دریافت گرین کارت: 50 روز بعد
سفرنامه
تشکر کنندگان: Shezem