کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
آيا با داشتن ليسانس سال 1372 باز نياز به ترجمه ديپلم است ؟
تشکر کنندگان:
sinswimer عزيز ممنون از راهنمايي هاي شما...در فرمها ليسانس را قيد كردم ......مدرك تحصيلي ترجمه شده را نيز حتما 20 روز قبل از مصاحبه به سفارت مي فرستم و اصل را با خودمون مي بريم براي مصاحبه...منظور شما همين بود ديگه؟؟بازم sinswimer عزيز ممنون كه وقت گذاشتي جواب من رو دادي
شماره کیس: 34000
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: march
تاریخ مصاحبه:may
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
تعداد افراد:4
جمع تقریبی هزینه ها
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان مخصوصا جناب OUTLAW عزیز و ممنون از راهنمایی ایشون
من امروز میخواستم برم یزد، مدرک دیپلمم رو از دانشگاه بگیرم که با راهنمایی دوستان ،رفتم دبیرستان و پیش دانشگاهیم و اصل مدارکم رو در عرض 5 دقیقه با ارایه کپی کارت پایان خدمتم، گرفتم
(بعد از 12 سال که از زمان صدورش گذشته بود هنوز همونجا بود و برای دانشگاه نمیفرستند)
ممنون از دوستان

[/quote]

سلام
باعث خوشحالي شد.
دوست عزيز از حضور محترمتان خواهشمند است كه به محض اتمام مصاحبه در اولين فرصت در قسمت سفرنامه ها، سفر نامه مختصر خود را بياوريد.

همينجا از آقا صدرا خواهش ميكنم كه يك تاپيك جديد براي درج سفرنامه هاي بچه هاي 2012 ايجاد فرمايند.
موجب كمال تشكر ميباشد

دوستان عزيز به جهت تشكر از مديران محترم و همه اعضاي با تجربه و فعال و عادي، عموما"
و از مدير بسيار محترم و ارجمند سايت غير انتفاعي مهاجرسرا، خصوصا"
خواهشمند است كه پس از اتمام مصاحبه در آنكارا شرح وضعيت خود را در قسمت مخصوص سفرنامه ها كه براي 2012 ايجاد خواهد گرديد قيد نمايند.
با تشكر فراوان از شما.
[/quote]

به روی چشم دوست گرامی
این کمترین کاریست که باید انجام بدم
احتمالا مصاحبه باید اواخر مهر یا اوایل آبان ماه باشه
ضمنا دیروز هم کارهای اولیه مربوط به واکسیناسیونمون در انستیتو پاستور تجریش در زمانی حدود نیم ساعت انجام شد، البته ما سر ظهر رفتیم و اصلا کسی توی نوبت نبود ولی توی اون نیم ساعت چندین نفر مراجعه کردند
موفق و پیروز باشید
شماره کیس : 2012AS3XXX
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن کیس: Oct
مصاحبه: Nov 20
دریافت ویزا: NOV 22
2 نفر
تاریخ ورود به امریکا:
Feb/29/2012
دریافت گرین کارت: 50 روز بعد
سفرنامه
تشکر کنندگان: shadin_n
خير... نيازي نيست!

(2011-09-04 ساعت 12:30)gol1 نوشته:  آيا با داشتن ليسانس سال 1372 باز نياز به ترجمه ديپلم است ؟

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: gol1 ، sezar
با سلام

لطفا یکی از دوستان لینک مکان سفارت آمریکا در آنکارا و مطب دکتر رو توی گوگل مپ بگذاره چون من هرچی می گردم پیداش نمی کنم روی نقشه
ممنون
تشکر کنندگان:
آيا نيازي هست به غير از ترجمه شناسنامه كارت ملي و كارت پايان خدمت - اصل آن را نيز با خود به سفارت تركيه برد
تشکر کنندگان:
(2011-09-04 ساعت 15:38)gol1 نوشته:  آيا نيازي هست به غير از ترجمه شناسنامه كارت ملي و كارت پايان خدمت - اصل آن را نيز با خود به سفارت تركيه برد

بله، تمام مدارک باید اصلش هم باشهRolleyes
تشکر کنندگان:
(2011-09-04 ساعت 15:38)gol1 نوشته:  آيا نيازي هست به غير از ترجمه شناسنامه كارت ملي و كارت پايان خدمت - اصل آن را نيز با خود به سفارت تركيه برد

به طور کلی هر چیزی رو که ترجمه می کنین باید اصلشو هم با خودتون ببرین سفارت.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: kopol ، vahidvm60 ، 3rip ، gol1 ، funnybluesolea
(2011-09-04 ساعت 14:02)Ashkan78 نوشته:  خير... نيازي نيست!

(2011-09-04 ساعت 12:30)gol1 نوشته:  آيا با داشتن ليسانس سال 1372 باز نياز به ترجمه ديپلم است ؟
آقا اشکان با سلام
من که هم دیپلم هم فوف دیپلم ولیسانس دارم فقط لیسانس را ترجمه کنم؟
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
من از برندگان 2012 هستم کسی از دوستان اطلاعی داره اونهایی که چندین ساله مقیم دبی هستند ایا نیازی به نامه گواهی عدم سو پیشینه از پلیس دیی دارند؟؟؟.
ضمنا خوشحال میشم اگه دوستان در امارات کاری داشتند که در توانم باشه انجام بدم
تشکر کنندگان: faranak.n
درود بر همه دوستان

همسفران عزيزم در راهنماي سفارت آمريكا در آنكارا مدارك خواسته شده را اعلام كرده . حالا سوال اينجاست آيا براساس آنچه را كه در فرم نوشتيم (‌مدارك تحصيلي و كاري خودم و همسرم )‌ميبايست همراه مدارك خواسته شده ارسال كنيم يا نه ؟ اين از نظر اينه كه يهو نگن ما مدارك تحصيلي و كاري رو نخواستيم !!!! لطفاً با تجربه ها و قبول شدگان قديمي پاسخ بدن
تشکر کنندگان:
(2011-09-04 ساعت 10:44)cmbt نوشته:  
(2011-09-03 ساعت 21:32)cmbt نوشته:  دوستان سلام

یک سوال بسیار مهم.در financial documents سفارت آمریکا در آنکارا نوشته
financial documents must be prepared as one set for each family member.

و هم آن را بولد کرده هم زیرش خط کشیده.این جمله بسیار واضح است و یعنی‌ برای تک تک افراد خانواده تهیه شود!!!!این یعنی‌ چی‌؟؟من چیزی در این مورد نتوانستم در پستهای دوستان سالهای گذشته که به مصاحبه رفتند پیدا کنم.بعید میدونم که همگی‌ مجرد بوده باشند و به این موضوع توجه نکرده باشند.با عقل جور در نمیاد که من مثلا برای پسر ۴ ساله‌ام برم حساب جدا باز کنم و financial document جور کنم!!از طرفی‌ این جمله که اینقدر هم روش تاکید کردند میگه باید تک تک افراد خانواده مدارک مالی را داشته باشند.لطفا راهنمایی کنید.

دوستان سلام

با تشکر از پاسخJavad, آیا هیچ یک از دوستان نظری ندارند؟اینطور که من فروم ۲۰۱۱ را در این مورد زیرو رو کردم همگی‌ یک سری مدرک برای کل خانواده بردند.اگر یک جملهٔ دیگر را از خود سایت مد نظر قرار دهیم:
The applicant has,or will have,in the United States personal funds sufficient to provide support for the applicant and dependent family members,......

شاید یک سری مدرک کافی‌ باشد.

نظرات دوستان؟؟
دوستان سلام
من تمام فروم مربوط به ۲۰۱۱ را خواندم،بعضیها برای برنده اصلی‌ و همسر هر دو حساب مالی گرفته بودند و اکثرا فقط برای برنده اصلی‌.دوستان ۲۰۱۲ شما چه خواهید کرد؟توضیح سفارت ابهام دارد(با توجه با دو جمله که گذاشتم).منتظر نظرات شما

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان:
من با امارگیری از کل قسمتهای مربوط به برندگان 2012
اماری به دست اوردم که اینجا براتون میذارم
شماره کیسهای *** تعداد
00000-10000 *** 29
10000-20000 *** 18
20000-30000 *** 22
30000-40000 *** 22
40000-50000 *** 21
50000-60000 *** 31
60000-70000 ***22
70000-80000 *** 6
جمعا 171شماره کیس تا حالا اعلام شده تو مهاجر سرا
از برندگان 2012 می خوام که امضای خود رو به شکل زیر تغییر بدن
شماره کیس :
تاریخ رویت قبولی در سایت:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
کنسولگری:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت

و در تاپیک : http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4031 قبولی خودشون رو اعلام کنن
و در نظر سنجی : http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4457 شرکت کنند
ممنون میشم
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، kopol ، SallyD ، 3rip ، MPU
(2011-09-04 ساعت 11:15)SallyD نوشته:  
(2011-09-03 ساعت 21:15)Edenbeast نوشته:  
(2011-09-03 ساعت 19:29)SallyD نوشته:  
(2011-09-03 ساعت 15:36)topsoheil نوشته:  دوستان عزیز سلام

می‌خواستم بدونم کسانی‌ که دیپلم قدیم هستند و پیش دانشگاهی نرفتند چی‌ کار باید بکنند؟؟

سلام دوست عزیز

من دیپلم نظام قدیم هستم. فکر کنم (یعنی تقریبا مطمنم) باید دیپلمم رو از دبیرستانم بگیرم (و شاید نمرات دیپلم) و بدم دارالترجمه. تازه از دارلاترجمه پرسیدم: اگه دیپلمم رو نتونستم گیر بیارم می تونم گواهی موقتی رو که چند سال قبل دبیرستانم داده که به دانشگاه بدم رو ترجمه کنم. ولی به هر حال دیپلم اصلی مطمئن تره. موفق باشید.

سلام دوست گرامی
اگر اشتباه نکنم اصل دیپلم رو هم برای دانشگاه ارسال میکنند و نباید از دبیرستان بگیرید ،بلکه باید از دانشگاهتون بگیرید.
اگر اشتباه میکنم دوسان تصحیح بفرمایند.
موفق باشید

منم این فکرو کردم و رفتم دانشگاه پروندمو بهم نشون داد ولی اونجا نبود و فقط همون گواهی موقت رو بهم داد و همون خانم مسول بهم گفت برم از دبیرستان بگیرم. هفته بعد می رم بهتون خبر می دم.
kiنه دوستان اصل دیپلم را باید از دبیرستانی که دیپلم گرفتید بگیرید.به هیچ وجه دیپلم شما به دبیرستان فرستاده نمیشه من با اینکه سال 1369 دیپلم گرفتم امروز رفتم دبیرستان و دیپلمم رو تحویل گرفتم.از دفتردار دبیرستان پرسیدم که ممکنه دیپلم کسی فرستاده بشه دانشگاه که ایشون گفتن ما بهیچ وجه اصل دیپلم را دانشگاه تحویل نمیدیم ولی اگه دانشگاه درباره دیپلم کسی استعلام کنه ما جواب استعلام رو فقط میدیم نه اصل دیپلم را

دوستان اصل دیپلم را باید از دبیرستانی که دیپلم گرفتید بگیرید.به هیچ وجه دیپلم شما به دانشگاه فرستاده نمیشه من با اینکه سال 1369 دیپلم گرفتم امروز رفتم دبیرستان و دیپلمم رو تحویل گرفتم.از دفتردار دبیرستان پرسیدم که ممکنه دیپلم کسی فرستاده بشه دانشگاه که ایشون گفتن ما بهیچ وجه اصل دیپلم را دانشگاه تحویل نمیدیم ولی اگه دانشگاه درباره دیپلم کسی استعلام کنه ما جواب استعلام رو فقط میدیم نه اصل دیپلم را
تشکر کنندگان:
(2011-09-05 ساعت 16:26)علیرضا م نوشته:  
(2011-09-04 ساعت 11:15)SallyD نوشته:  
(2011-09-03 ساعت 21:15)Edenbeast نوشته:  
(2011-09-03 ساعت 19:29)SallyD نوشته:  
(2011-09-03 ساعت 15:36)topsoheil نوشته:  دوستان عزیز سلام

می‌خواستم بدونم کسانی‌ که دیپلم قدیم هستند و پیش دانشگاهی نرفتند چی‌ کار باید بکنند؟؟

سلام دوست عزیز

من دیپلم نظام قدیم هستم. فکر کنم (یعنی تقریبا مطمنم) باید دیپلمم رو از دبیرستانم بگیرم (و شاید نمرات دیپلم) و بدم دارالترجمه. تازه از دارلاترجمه پرسیدم: اگه دیپلمم رو نتونستم گیر بیارم می تونم گواهی موقتی رو که چند سال قبل دبیرستانم داده که به دانشگاه بدم رو ترجمه کنم. ولی به هر حال دیپلم اصلی مطمئن تره. موفق باشید.

سلام دوست گرامی
اگر اشتباه نکنم اصل دیپلم رو هم برای دانشگاه ارسال میکنند و نباید از دبیرستان بگیرید ،بلکه باید از دانشگاهتون بگیرید.
اگر اشتباه میکنم دوسان تصحیح بفرمایند.
موفق باشید

منم این فکرو کردم و رفتم دانشگاه پروندمو بهم نشون داد ولی اونجا نبود و فقط همون گواهی موقت رو بهم داد و همون خانم مسول بهم گفت برم از دبیرستان بگیرم. هفته بعد می رم بهتون خبر می دم.
kiنه دوستان اصل دیپلم را باید از دبیرستانی که دیپلم گرفتید بگیرید.به هیچ وجه دیپلم شما به دبیرستان فرستاده نمیشه من با اینکه سال 1369 دیپلم گرفتم امروز رفتم دبیرستان و دیپلمم رو تحویل گرفتم.از دفتردار دبیرستان پرسیدم که ممکنه دیپلم کسی فرستاده بشه دانشگاه که ایشون گفتن ما بهیچ وجه اصل دیپلم را دانشگاه تحویل نمیدیم ولی اگه دانشگاه درباره دیپلم کسی استعلام کنه ما جواب استعلام رو فقط میدیم نه اصل دیپلم را

دوستان اصل دیپلم را باید از دبیرستانی که دیپلم گرفتید بگیرید.به هیچ وجه دیپلم شما به دانشگاه فرستاده نمیشه من با اینکه سال 1369 دیپلم گرفتم امروز رفتم دبیرستان و دیپلمم رو تحویل گرفتم.از دفتردار دبیرستان پرسیدم که ممکنه دیپلم کسی فرستاده بشه دانشگاه که ایشون گفتن ما بهیچ وجه اصل دیپلم را دانشگاه تحویل نمیدیم ولی اگه دانشگاه درباره دیپلم کسی استعلام کنه ما جواب استعلام رو فقط میدیم نه اصل دیپلم را

من امروز رفتم هم مدرک دانشگاه و هم مدرک پیش دانشگاهیمو بعد از 10 سال از دانشگاه گرفتم، اینکه مدرک پیش دانشگاهی کجاست بستگی به دانشگاه داره که اصل مدرک رو از آموزش و پرورش خواسته یا کپی اونو پس زیاد رو این موضوع بحث نکنید. من قبل از اینکه برم دانشگاه رفتم پیش دانشگاهی و در مورد مدرکم سوال کردم ، اونا هم گشتن و گفتن که فرستادیم دانشگاهتون ولی مدرک خیلی دیگه از دوستام که میدونم اونا هم دانشگاه قبول شدند اونجا بود. پس این موضوع که مدرک دیپلم کجاست کاملا به دانشگاهی که تو اون درس خوندین داره و ممکن برای هر کسی یکی از دو حالت بالا اتفاق بیافته
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
تشکر کنندگان: 3rip

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان