کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۲
دوستان عزيز لطفا زودتر فرم هاتون و بفرستيد تا روند كار سرعت پيدا كنه........
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان:
(2011-09-08 ساعت 01:44)n_hm1 نوشته:  سلام
اگه فرم ها رو از طریق اداره پست بفرستم فرقی داره با اینکه از طریق TNT ؟ TNT شرکت خصوصیه؟ کدوم زودتر میفرستن؟
وقتی فرم ها رو فرستادم ، زمان مصاحبه رو از طریق e-mail بهم خبر میدن یا نامه؟
آرامکس بهتره یا TNT یا پست ایران؟

زنگ بزن آرامکس بیاد دم خونه ببره.41 تومان هزینشه.اگه شنبه بدی تا 2 یا حداکثر 3 شنبه اونجاست.
بله از طریق میل خبر میدن.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: Shezem ، sinswimer
(2011-09-08 ساعت 02:00)outlaw نوشته:  
اگه فرم ها رو از طریق اداره پست بفرستم فرقی داره با اینکه از طریق TNT ؟ TNT شرکت خصوصیه؟ کدوم زودتر میفرستن؟

زنگ بزن آرامکس بیاد دم خونه ببره.41 تومان هزینشه.اگه شنبه بدی تا 2 یا حداکثر 3 شنبه اونجاست.

n_hm1@
دوست عزیر نمی‌خوام که توی دلت را خالی کنم‌ها، اما من همین الآن اتفاقی یه مطلبی تو اینترنت دیدم، فقط برای اطلاع‌رسانی میگذارمش اینجا.
این‌ هم مطلب
------------------------------------------------------------

فاجعه آرامکس- نقل از وبلاگ ترس و لرز در مونترال
سلام به همگی..
بچه ها یک اتفاقی برای یکی از دوستان افتاده که لینکش رو براتون میذارم حتما" بخونید...یعنی اگر این اتفاق برای ما میفتاد رسما" سکته میکردیم

پست آرامکس پاسپورت ویزا خورده دو نفر از دوستانم رو گم کرده. اخیرا دو نفر از دوستانم که ویزای کاناداشون آماده بود پاسپورت رو به ارامکس دادند برای انتقال به سفارت و زدن ویزا. اتفاقا آن روز برای تحویل مدارک و پاسپورت من هم همراهشون رفته بودم. حالا بعد از دو ماه و خرده ای و بعد از پیگیری فراوان دوستانم معلوم شد 15 روز قبل آرامکس بسته پاسپورت رو تحویل گرفته و گم کرده. ظاهرا پنج بسته پاسپورت این وسط گم شده که هیچوقت هم پیدا نشده. حالا دردسر عجیبی برای این دوستان پیدا شده. البته خوشبختانه سفارت کانادا با انها همکاری کرده و آرامکس رو مقصر دونسته اما به هر حال پروسه صدور مجدد پاسپورت و ویزای دوباره و .. کلی کار رو عقب می اندازه. خلاصه قید آرامکس رو بزنید. من هم این اواخر که اونجا چند بار رفته بودم به نظرم زیادی بی نظم و به هم ریخته اومد.
نقل از وبلاگ
http://fearloatin.wordpress.com/
-----------------------------------------------------------------
این هم لینک مطلب
http://going2canada.blogfa.com/post-52.aspx
درود فراوان
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: outlaw ، sinswimer
(2011-09-08 ساعت 02:35)Shezem نوشته:  

n_hm1@
دوست عزیر نمی‌خوام که توی دلت را خالی کنم‌ها، اما من همین الآن اتفاقی یه مطلبی تو اینترنت دیدم، فقط برای اطلاع‌رسانی میگذارمش اینجا.
این‌ هم مطلب

سلام به همگی..
بچه ها یک اتفاقی برای یکی از دوستان افتاده که لینکش رو براتون میذارم حتما" بخونید...یعنی اگر این اتفاق برای ما میفتاد رسما" سکته میکردیم

پست آرامکس پاسپورت ویزا خورده دو نفر از دوستانم رو گم کرده. اخیرا دو نفر از دوستانم که ویزای کاناداشون آماده بود پاسپورت رو به ارامکس دادند برای انتقال به سفارت و زدن ویزا. اتفاقا آن روز برای تحویل مدارک و پاسپورت من هم همراهشون رفته بودم. حالا بعد از دو ماه و خرده ای و بعد از پیگیری فراوان دوستانم معلوم شد 15 روز قبل آرامکس بسته پاسپورت رو تحویل گرفته و گم کرده. ظاهرا پنج بسته پاسپورت این وسط گم شده که هیچوقت هم پیدا نشده. حالا دردسر عجیبی برای این دوستان پیدا شده. البته خوشبختانه سفارت کانادا با انها همکاری کرده و آرامکس رو مقصر دونسته اما به هر حال پروسه صدور مجدد پاسپورت و ویزای دوباره و .. کلی کار رو عقب می اندازه. خلاصه قید آرامکس رو بزنید. من هم این اواخر که اونجا چند بار رفته بودم به نظرم زیادی بی نظم و به هم ریخته اومد.
نقل از وبلاگ
این هم لینک مطلب
درود فراوان
دوست عزیز ممنون از مطلبت من چند نکته رو بگم
1. این مدارک پاسپورت نیستند.اگر هم گم شن میشه حتی ایمیل کرد.
2.آرامکس تنها شرکتیه که از شما تعهد نمیگیره اگه مدارکتون گم شه به ما ربطی نداره.
3.قیمتش هم از بقیه مناسب تره.
4.این مسئله برای هر شرکتی ممکنه پیش بیاد اما اگه شما امضا کنی که شرکت در مقابل گم شدن مسئول نیست چی؟
5.من نظر شخصیم رو گفتم بعد از 3 سال کار با آ را مکس .قصدم تبلیغ نبود.
2 نفر
تشکر کنندگان: Shezem ، sinswimer
(2011-09-08 ساعت 02:48)outlaw نوشته:  
(2011-09-08 ساعت 02:35)Shezem نوشته:  

n_hm1@
این‌ هم مطلب

سلام به همگی..

نقل از وبلاگ
این هم لینک مطلب
درود فراوان
دوست عزیز ممنون از مطلبت من چند نکته رو بگم
1. این مدارک پاسپورت نیستند.اگر هم گم شن میشه حتی ایمیل کرد.
2.آرامکس تنها شرکتیه که از شما تعهد نمیگیره اگه مدارکتون گم شه به ما ربطی نداره.
3.قیمتش هم از بقیه مناسب تره.
4.این مسئله برای هر شرکتی ممکنه پیش بیاد اما اگه شما امضا کنی که شرکت در مقابل گم شدن مسئول نیست چی؟
5.من نظر شخصیم رو گفتم بعد از 3 سال کار با آ را مکس .قصدم تبلیغ نبود.
outlaw @
سپاس از پاسخ شما به پست من،
والاه منم « قصد تشویش اذهان عمومی !! » را نداشتم، فقط خواستم اطلاع رسانی کنم.
تی جانا قوربان Big Grin
2012AS35xxx
تشکر کنندگان: sinswimer
من با کارا پست فرستادم هم ارزون هست هم سه روزه به دستشون رسید
تو اینترنت سرچ کنی karapost ادرس و تلفن شو می تونی پیدا کنی توی همه شهرستانها هم نمایندگی داره میان در خونه تحویل میگیرن

دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان:
(2011-09-07 ساعت 23:37)ماندانا نوشته:  
(2011-09-07 ساعت 21:40)omidooo نوشته:  
(2011-09-07 ساعت 16:47)ماندانا نوشته:  omidooo عزیز
اگرمیشه اول شماره کیس نامبرتون رو بذارین تا ما بفهمیم حدود کیس شما چنده
2012AS000X91XX
منظورم x قبل از 91 هست

دوست عزیز من که کارنت نشدم بخوام برم مصاحبه من به دوست عزیزمون sinswimer تبریک گفتم . ایشان ذکر کردند که ویزا رو گرفتن
omidooo عزیز
من که نگفتم شما کارنت شدی
در امضای شما شماره کیس شما به صورت 2012AS000X91XX نوشته شده
چون من امار قبول شدگان رو بر اساس کیس نامبرشون تو این سایت دنبال میکنم
شماره کیس شما برای من مجهوله X91XX
اینX قبل از 91 چه عددی هست
البته اگه دوست دارین بگین
ممنون میشم

اوكي، تصحيح شد
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان:
ببخشید من دو تا سوال دیگه داشتم
1.من به kcc ایمیل زدم ایراد فامیلی پدرم در فرم من که جای a و h عوض شده و این که باز هم در فرم من در شماره 29 فرزندان روز و ماه تولدشون در فرم من جا به جا زده شده ولی در فرم خودشون درسته بعد kcc گفت که شما 31 اکتبر کیس نامبرتون برای مصاحبه برنامه ریزی شده و هر سوالی دارید مستقیم از سفارت بپرسید حالا به نظر شما من بهشون ایمیل بزنم بگم یا برم اونجا و مشکلو بگم یا اصلا هیچی نگم و اگه خودش پرسید بگم ؟
2.یک سوال دیگه عمل بای پس قلب در 4 سال گذشته بر روی مدیکال و یا مصاحبه تاثیر داره یا نه؟
شماره کیس :2012AS4XXX
تاریخ کارنت شدن کیس: Big Grin
تاریخ دریافت روز مصاحبه از KCC:روز بعد از کارنت شدن
تاریخ مصاحبه:31 OCT
تاریخ کلیرنس:JUN 04
تاریخ دریافت ویزا:April/04/2012<<<<>>>>>June/21/2012
تاریخ ورود به آمریکا :April/18/2012<<<<>>>>August/04/2012
تاریخ دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان:
(2011-09-08 ساعت 08:52)armtin نوشته:  ببخشید من دو تا سوال دیگه داشتم
1.من به kcc ایمیل زدم ایراد فامیلی پدرم در فرم من که جای a و h عوض شده و این که باز هم در فرم من در شماره 29 فرزندان روز و ماه تولدشون در فرم من جا به جا زده شده ولی در فرم خودشون درسته بعد kcc گفت که شما 31 اکتبر کیس نامبرتون برای مصاحبه برنامه ریزی شده و هر سوالی دارید مستقیم از سفارت بپرسید حالا به نظر شما من بهشون ایمیل بزنم بگم یا برم اونجا و مشکلو بگم یا اصلا هیچی نگم و اگه خودش پرسید بگم ؟
2.یک سوال دیگه عمل بای پس قلب در 4 سال گذشته بر روی مدیکال و یا مصاحبه تاثیر داره یا نه؟

ببین دوست عزیز، تو زبون آلمانی یه مثلی هست که میگه، سگی که خوابیده را دمش را لگد نمی‌کنند!
خب وقتی خود KCC بهتون گفته که براتون وقت مصاحبه برنامه‌ریزی شده، پس حتما مشکل جدی تو پرونده‌ات نبوده دیگه! و وقتی هم که میگی تو فرم خودشون درست نوشته شده، پس درسته دیگه.
حالا هر وقت رفتی سفارت بهشون میگی و اونها هم درستش می‌کنند، اگه هم زیاد دلت شور می‌زنه، خب به سفارت ایمیل بزن و ایرادها را گوشزد کن ببین بهت چی می‌گن!
در مورد عمل جراحی هم، دروغ چرا، بنده اطلاعی ندارم!
به امید موفقیت و با درود فراوان.
در ضمن اگه از قبل سوال طرح کردن، عذرخواهی هم که نکنی و ببخشید هم که نگی، اینجا جوابت را می‌دهند، مگه شما با سوال کردنت، داری کار خطایی می‌کنی که ببخشید میگی؟ ( اینجاش دیگه شوخی بود Big Grin ناراحت نشی!)
2012AS35xxx
تشکر کنندگان: armtin ، outlaw ، sinswimer ، samereh zahra
من چندتا سوال در مورد نحوه پر کردن فرم 230 داشتم:

1- در صفحه 1از 4 قسمت 1 براي فرم همراه نام و مشخصات شخص همراه بايد نوشته شود يا برنده اصلي؟
2- در صفحه 3 از 4 براي فرم همراه قسمت 36 تا 38 نام شخص همراه بايد نوشته شود يا برنده اصلي؟
3- در قسمت 39 براي فرم همراه (name and address of petitioner ) نام شخص همراه بايد نوشته شود يا برنده اصلي؟

قبلا از توجه شما تشکر می کنم
تشکر کنندگان:
(2011-09-08 ساعت 10:03)odiseh نوشته:  من چندتا سوال در مورد نحوه پر کردن فرم 230 داشتم:

1- در صفحه 1از 4 قسمت 1 براي فرم همراه نام و مشخصات شخص همراه بايد نوشته شود يا برنده اصلي؟
2- در صفحه 3 از 4 براي فرم همراه قسمت 36 تا 38 نام شخص همراه بايد نوشته شود يا برنده اصلي؟
3- در قسمت 39 براي فرم همراه (name and address of petitioner ) نام شخص همراه بايد نوشته شود يا برنده اصلي؟

این لینکی که میدم توش یکی از عزیزان مهاجرسرا ترجمه فرم ها رو گذاشته و خیلی کمکتون میکنه حتی اگر انگلیسی رو به خوبی می دونیدWink
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1084

تاریخ دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: Shezem ، outlaw ، odiseh ، sinswimer
(2011-09-08 ساعت 10:03)odiseh نوشته:  من چندتا سوال در مورد نحوه پر کردن فرم 230 داشتم:

درود به شما
فرم ۲۳۰ شامل ۲ قسمت هست. بالای همان صفحه فرم ۲۳۰ نوشته شده که، برای خودتان و هرکدام از همراهان یک کپی از فرم را پر کنید. یعنی یک فرم جداگانه برای خودت و یک فرم جداگانه برای هرکدام از همراهان (نفری یکی). قسمت ۳۶ تا ۳۸ و همچنین ۳۹ مربوط به قسمت دوم فرم میشوند که آنها را نیز همانند بالا باید برای خود و همراهان جداگانه پر می‌کنید.
یعنی اینکه یک بار فرم ۲۳۰ از صفحه ۱ تا ۴ را برای خود، و یک بار دوباره فرم ۲۳۰ از صفحه ۱ تا ۴ را برای همراهان پر می کنید، به ازای هر همراه، یک فرم.
امیدوارم که منظورم را توانسته باشم که برسانم.
درود فراوان.
2012AS35xxx
تشکر کنندگان: odiseh ، sinswimer
سلام

دوستان كيس ما كارنت شده ولی هرچی مكاتبه می كنيم تاريخ مصاحبه رو اعلام نمی كنن و تو سايت سفارت هم كيس نامبر ما نيست.به نظر شما چه كار بايد كرد؟
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان:
(2011-09-08 ساعت 11:26)dr4mir نوشته:  سلام

دوستان كيس ما كارنت شده ولی هرچی مكاتبه می كنيم تاريخ مصاحبه رو اعلام نمی كنن و تو سايت سفارت هم كيس نامبر ما نيست.به نظر شما چه كار بايد كرد؟

منم همینطور دوست عزیز صبر می کنیم صبر.
2 نفر
تشکر کنندگان: dr4mir
من که وقتی به kcc ایمیل زدم روز مصاحبه رو اعلام کرد ولی ساعت و دقیقه اش رو اعلام نکرده حالا من به سفارت ایمیل زدم امیدوارم جوابم رو بده و همه کسایی که تو اکتبر مصاحبه دارند امیدورام سریع تر روز مصاحبه رو kcc بهشون اعلام کنهRolleyes
تاریخ دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان