موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-16 ساعت 19:12)علیرضا م نوشته: با سلام به دوستان عزیز
من امروز 25 مرداد واسه تعویض گذرنامه اقدام کردم.سوالم اینه که هنگام مصاحبه بخاطر نوبودن پاسپورت و بخاطراینکه تاریخ زیادی ازصدوراون نمیگذره ممکنه اینمورد برام مشکلی ایجادکنه؟آخه من شنیدم میگن کنسولگری آنکارا شرط گذاشته که حتما باید 8 ماه ازتاریخ صدور پاسپورت گذشته باشه. باتوجه به اینکه کیس نامبر من 31000 میباشد و مصاحبه ام در ابوظبی است.
ممنون میشم اکه کسی از دوستان اطلاعاتی در اینمورد دارد راهنماییم کند
سلام
شما و سایر دوستان این صحبتها را از کی می شنوید ؟
نگاه کنید دوست عزیز در این سایت تاپیک سفر نامه های سالهای 2011 و 2010 و ...
هست پیشنهاد من این هست که این تاپیکها را بخونید و اصلا به حرفهای خاله و خان باجی بعضی ها که می خواهند بگویند ماهم بلدیم توجه نکنید
تا الان که هیچ سفارتخونه ای همچین قانونی برای پاسپورت نداشته و از این به بعد هم بعید می دونم همچین قانونی بگذارند
باز هم از همه دوستان می خواهم زحمت کوچکی بکشند و ارشیو سفرنامه سال 2011 را بخوانند
با ارزوی موفقیت برای همه دوستان مهاجرسرا
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این قسمت از visa bulletinنشان میده که تا 8000 از آسیا کارنت شدن ؟
For October, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2012 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:
Region All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately
AFRICA 8,500 Except: Egypt 5,000
Ethiopia 7,000
Nigeria 7,000
ASIA 8,000
EUROPE 8,500
NORTH AMERICA (BAHAMAS) 3
OCEANIA 300
SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN 400
شماره کیس : 2012AS00030XXX
دریافت ویزا: جولای 2012
شرایط: 26 ساله . مجرد
مقصد: هیوستون (تگزاس)
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-16 ساعت 21:05)shervn نوشته: دوستان این قسمت از visa bulletinنشان میده که تا 8000 از آسیا کارنت شدن ؟
For October, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2012 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:
Region All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately
AFRICA 8,500 Except: Egypt 5,000
Ethiopia 7,000
Nigeria 7,000
ASIA 8,000
EUROPE 8,500
NORTH AMERICA (BAHAMAS) 3
OCEANIA 300
SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN 400
بله اگر کیس نامبرتون زیر 8000 هست عجله کنید
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز،
لطفا بحث های غیر مرتبط با عنوان تاپیک را در تاپیک های گفتگوی آزاد دنبال کنید. تمامی ارسال های غیر مرتبط حذف می شوند.
در ضمن، شما در یک شبکه اجتماعی که دارای چندین هزار عضو و سرشار از اطلاعات مهاجرتی است، عضو هستید، اما به دنبال یافتن محلی دیگر برای بحث و گفتگو هستید؟ اگر محل بهتری یافتید لطفا به ما هم اطلاع بدهید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با سلام من اولین کامنتی هست که در این سایت میذارم.
2 تا سئوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید با تجربه های سایت:
1- واسه مدرک طلاق، سفارت اصل مدرک طلاق دفترچه ای رو می خواد یا رونوشت یک صفحه ایش رو؟ چیو به عنوان سند طلاق ایرانیها می شناسن؟
2- این سند طلاق با توجه به اینکه فقط مهر دفترخونه داره لازمه تایید داد گستری بشه؟
-3من اگه بعدا بخوام با همسرم که طلاق گرفتیم دوباره ازدواج کنم اونو هم ببرم (خیلی دوسش دارم چون دی دو نقطه) فکر می کنید با توجه به اینکه فرمهام رو فرستادم، قبل از مصاحبه احتمالی سال آینده ازدواج مجدد کنم داستان برای آفیسر پیچیده می شه یا بذارم خودم اگه اوکی شدم بعد از طریق نامزدی و ازدواج واسش اقدام کنم؟
4- من ماه تولدم رو هم اشتباه زدم و به جای 6 زدم 7 ( تو ثبت نام اولیه اینترنتی) که با فرمهام اصلاحش کردم و یه نامه توضیح نوشتم که خنگ بودم جون و جولای رو قاطی کردم! فکر می کنید این مشکل دار می کنه داستان منو؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من کیسم 23xx وچهار روز پیش به kcc ایمیل زدم که تاریخ مصاحبه ام را بپرسم ولی هنوز جواب ندادند،لطفا اگر کسی از kcc جواب گرفته ممنون می شم اعلام بفرمائید
شماره کیس: 2012AS000023xx
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 23
تاریخ کارنت شدن کیس:october 2011
تاریخ مصاحبه:٢٠ October
تاریخ دریافت کلیرنس:6 ژانویه 2012
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد نفرات همراه این کیس: 4 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-17 ساعت 12:05)User نوشته: دوستان عزیز،
لطفا بحث های غیر مرتبط با عنوان تاپیک را در تاپیک های گفتگوی آزاد دنبال کنید. تمامی ارسال های غیر مرتبط حذف می شوند.
در ضمن، شما در یک شبکه اجتماعی که دارای چندین هزار عضو و سرشار از اطلاعات مهاجرتی است، عضو هستید، اما به دنبال یافتن محلی دیگر برای بحث و گفتگو هستید؟ اگر محل بهتری یافتید لطفا به ما هم اطلاع بدهید.
user عزیز سو تفاهم نشه، این برنامه برای گذاشتن قرار ملاقات دسته جمعی هست، وگرنه بهتر از اینجا جایی نیست
صحبت شده بود که چون مدیران ترجیح میدن اینجا قراری گذاشته نشه و چون سال های قبل قرار دیدار حضوری گذاشتن و مفید هم واقع شد، گفتین این قرار رو از طریق دیگه مثل yahoo group بذاریم
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-17 ساعت 19:03)FREE BIRD نوشته: سلام دوستان،
من کیسم 23xx وچهار روز پیش به kcc ایمیل زدم که تاریخ مصاحبه ام را بپرسم ولی هنوز جواب ندادند،لطفا اگر کسی از kcc جواب گرفته ممنون می شم اعلام بفرمائید
سلام دوست عزیز نگران نباشید به محظ اینکه وقت مصاحبتون تعیین بشه بهتون ایمیل میزنن که سایت قرعه کشی رو دوباره چک کنید اونجا میتونین تاریخ و ساعت مصاحبه رو ببینین و گزینه پرینت رو بزنید.
موفق باشید
F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015