کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-08-16 ساعت 19:12)علیرضا م نوشته:  با سلام به دوستان عزیز
من امروز 25 مرداد واسه تعویض گذرنامه اقدام کردم.سوالم اینه که هنگام مصاحبه بخاطر نوبودن پاسپورت و بخاطراینکه تاریخ زیادی ازصدوراون نمیگذره ممکنه اینمورد برام مشکلی ایجادکنه؟آخه من شنیدم میگن کنسولگری آنکارا شرط گذاشته که حتما باید 8 ماه ازتاریخ صدور پاسپورت گذشته باشه. باتوجه به اینکه کیس نامبر من 31000 میباشد و مصاحبه ام در ابوظبی است.
ممنون میشم اکه کسی از دوستان اطلاعاتی در اینمورد دارد راهنماییم کند
سلام
شما و سایر دوستان این صحبتها را از کی می شنوید ؟
نگاه کنید دوست عزیز در این سایت تاپیک سفر نامه های سالهای 2011 و 2010 و ...
هست پیشنهاد من این هست که این تاپیکها را بخونید و اصلا به حرفهای خاله و خان باجی بعضی ها که می خواهند بگویند ماهم بلدیم توجه نکنید
تا الان که هیچ سفارتخونه ای همچین قانونی برای پاسپورت نداشته و از این به بعد هم بعید می دونم همچین قانونی بگذارند

باز هم از همه دوستان می خواهم زحمت کوچکی بکشند و ارشیو سفرنامه سال 2011 را بخوانند

با ارزوی موفقیت برای همه دوستان مهاجرسرا
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
تشکر کنندگان: omidb ، seravin ، User ، faranak.n ، Masoudpish ، genix21 ، عظیم
(2011-08-16 ساعت 13:58)SH1A2R3 نوشته:  
(2011-08-16 ساعت 12:05)emran_no نوشته:  تو ویزا بولتن که نگاه کردم یه آمار جالب داده نوشته از ایران 4453 نفر برنده داشتیم واسه dv2012 حالا چندتا سوال؟
اگه سقف تعداد ویزا ها 6000 باشه آیا می شه نتیجه گرفت که همه سال بعد آمریکائیم ؟
آیا تو صدور ویزا و شمارش اون خانواده ها هم جزو این 6000 تا هستن یا اینکه این تعداد فقط مربوط به برنده هاست ؟

این عدد 6000 رو از کجا کشف کردین؟؟؟؟سقف ویزا 3850میباشد.

سقفش 7% کل 50000 تاست یعنی 3500تا
موفق باشید
تشکر کنندگان:
دوستان این قسمت از visa bulletinنشان میده که تا 8000 از آسیا کارنت شدن ؟
For October, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2012 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:

Region All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately
AFRICA 8,500 Except: Egypt 5,000
Ethiopia 7,000
Nigeria 7,000

ASIA 8,000
EUROPE 8,500
NORTH AMERICA (BAHAMAS) 3
OCEANIA 300
SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN 400
شماره کیس : 2012AS00030XXX
دریافت ویزا: جولای 2012
شرایط: 26 ساله . مجرد
مقصد: هیوستون (تگزاس)
تشکر کنندگان:
(2011-08-16 ساعت 21:05)shervn نوشته:  دوستان این قسمت از visa bulletinنشان میده که تا 8000 از آسیا کارنت شدن ؟
For October, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2012 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:

Region All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately
AFRICA 8,500 Except: Egypt 5,000
Ethiopia 7,000
Nigeria 7,000

ASIA 8,000
EUROPE 8,500
NORTH AMERICA (BAHAMAS) 3
OCEANIA 300
SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN 400

بله اگر کیس نامبرتون زیر 8000 هست عجله کنید
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: shervn ، arman_m
(2011-08-16 ساعت 20:42)vahidvm60 نوشته:  
(2011-08-16 ساعت 13:58)SH1A2R3 نوشته:  
(2011-08-16 ساعت 12:05)emran_no نوشته:  تو ویزا بولتن که نگاه کردم یه آمار جالب داده نوشته از ایران 4453 نفر برنده داشتیم واسه dv2012 حالا چندتا سوال؟
اگه سقف تعداد ویزا ها 6000 باشه آیا می شه نتیجه گرفت که همه سال بعد آمریکائیم ؟
آیا تو صدور ویزا و شمارش اون خانواده ها هم جزو این 6000 تا هستن یا اینکه این تعداد فقط مربوط به برنده هاست ؟

این عدد 6000 رو از کجا کشف کردین؟؟؟؟سقف ویزا 3850میباشد.

سقفش 7% کل 50000 تاست یعنی 3500تا
موفق باشید

اما فکر کنم اشتباه میکنید. سقف 7% کل 55000 تاست یعنی 3850. به آمار سالهای قبل کشورهایی مثل بنگلادش توجه کنید.
(2011-08-15 ساعت 13:07)behzad7 نوشته:  
(2011-08-15 ساعت 09:17)omidooo نوشته:  
(2011-08-14 ساعت 15:31)t.azimaie نوشته:  
(2011-08-13 ساعت 14:44)Nazem نوشته:  
(2011-08-13 ساعت 14:29)ETnakhausetelefonien نوشته:  ضمناً دوستان نظرشون درباره یه جلسه چیه؟
یه جایی که وایرلس هم داشته باشه و بتونیم حضوری با همدیگه مذاکره کنیم و حرفامونو چک کنیم.
جواب خیلی از سوالامون رو از همدیگه می تونیم بگیریم.
البته نمی دونم مجازه یا نه یا اینکه اصلاً مسبوق به سابقه هست یا نه!
اگه اشتباهه که ببخشید.
ارادتمند

برای سال 2010 چندین گردهمایی توسط مدیران سایت سازماندهی شد ، برای سال 2011 فقط یک گردهایی سازماندهی شد و بعد از آن بدلیل جلوگیری از مشکلات امنیتی و ... برای سایت و افراد دست اندرکار و شرکت کنندگان قرار شد که تیم مدیریت مهاجرسرا هیچ فعالیتی در این زمینه انجام ندهد و همچنین از طریق صفحات عمومی سایت تبلیغی صورت نپذیرد.

اما با این حال اگر دوستان به همدیگر اطمینان و اعتماد کامل دارند از طریق پیام های خصوصی می توانند برنامه ریزی گردهمایی خصوصی را برای خودشان ترتیب دهند و مهاجرسرا هیچگونه مسئولیتی برای این امر را بعهده نمی گیرد.

میشه یه صفحه تو فیس بوک درست کرد و همه اونجا عضو بشن، و از اون طریق برنامه ریزی کرد

منم پايه انيكار هستم. پيشنهاد بسيار به جايي است

لطفا به من هم خبر بدید من هم پایه این کار هستم. لازمه موفقیت در پروسه مهاجرت و زندگی در خود آمریکا داشتن اطلاعات صحیح می باشد که در غالب یک شبکه اجتماعی ، بهتر به دست می آید.

ایده جالبیه. اما از اونجایی که بعضی ها بدلایل شخصی دوست ندارن دیگران از برنده شدنشون با خبر شن (مثلا خودم)، شاید نتونن این موضوع رو تو facebook که تقریبا همه دوست و فامیل عضوش هستند پیگیری کنن...
راه حل دیگه ای یا شبکه اجتماعی دیگری به کارآمدی فیسبوک سراغ دارین؟
2012AS13XXX
تعداد: 4نفر
ارسال فرمها: 11,Aug 09
مصاحبهBig Grinec 22,11 برگ آبی
پاسخ به فرم 9 سوالی: 7 ژانویه
دریافت کلیرنس: 25 ژانویه
دریافت ویزا: 18 فوریه
هزینه:تهران 1.6م ت-آنکارا: هتل 2300 لیر-دکتر400$-سفارت 3276$- غذا تاکسی 1300لیر- خرید و غیره 2300$ (کلا 9100$)- سفر دوم آنکارا 1100$
تشکر کنندگان:
(2011-07-31 ساعت 17:44)Hornet نوشته:  سلام بر همه دوستان مهاجر به خصوص برندگان 2012Big GrinBig Grin

من پارسال برای اینکه بتونم زمان Current شدن خودم رو حدس بزنم از روی آمار سالهای پیش (به صورت کاملاً محافظه کارانه (بد بینانه)) یک مدل آماری ساختم که خيلي نزديك به واقعيت در آمد و همين كار را براي شما عزيزان هم انجام دادم كه نتیجه آن را به شرح ذیل با شما به اشتراک می گذارم. اگه اشتباه درآمد پیشاپیش منو ببخشید. Cool

اين مدل، خيلي وابسته به شماره بالا كيس نامبر در هر سال مي باشد، طبق اطلاعاتي كه من از تاپيك خلاصه پيشرفت كار برندگان 2012استخراج كردم، براي حد بالاي كيس نامبر امسال عدد 73500 رو در نظر گرفتم، بديهي است اگر به مرور زمان اطلاعات دقيق تري به دستم برسه حتماً در مدل بازنگري ميكنم و نتيجش رو بهتون اطلاع ميدم.

October = 14,700
November = 15,120 ~ 17,500
December = 17,325 ~ 18,950
January = 19,900 ~ 21,750
February = 22,155 ~ 24,255
March = 25,200 ~ 28100
April = 28,560 ~ 31440
May = 34,440 ~ 38,380
June = 41,055 ~ 46,710
July = 49,350 ~ 55,150
August = 60,270 ~ 64925
September = Current
اعداد اعلام شده بولتون هر ماه به صورت حد پايين و حد بالا است

ضمناً يك فايل پيوست در اين پست گذاشتم كه روند كارنت شدن برندگان لاتاري را در چهار سال اخير نشون ميده، اعدا قرمز موجود در جدول تعداد شماره هاي كارنت شده در هر ماه را مشخص ميكنه، اميدوارم براي پيشبيني به دردتون بخوره، Wink

در آخر لازم به ذكر است اين اعداد تقريبي هستند و بر اساس برداشتهاي شخص بنده از روند كارنت شدن برندگان لاتاري در چهار سال اخير برداشت شده است.Big GrinBig GrinBig Grin

همچنين جهت اطلاع رساني به ديگران،‌خواهشمند است دوستان عزيز سوالات خود را در تاپيك اعلام فرمايند و از مطرح نمودن آنها با پيغام خصوصي خود داري نمايند

با تشكر
HORNET

تشکر کنندگان: JOHANNA
دوستان عزیز،
لطفا بحث های غیر مرتبط با عنوان تاپیک را در تاپیک های گفتگوی آزاد دنبال کنید. تمامی ارسال های غیر مرتبط حذف می شوند.

در ضمن، شما در یک شبکه اجتماعی که دارای چندین هزار عضو و سرشار از اطلاعات مهاجرتی است، عضو هستید، اما به دنبال یافتن محلی دیگر برای بحث و گفتگو هستید؟ اگر محل بهتری یافتید لطفا به ما هم اطلاع بدهید.
یه سوالی داشتم من کیس نامبرم تو بولتن اعلام شد یه نامه به کی سی سی زدم که از وقت دقیق مصاحبم خبر دار بشم ولی جواب دادن ما نمی تونیم به شما بگیم و از طریق سایت پیگیری کنید. و چون من میخواستم 15 روز قبل از مصاحبه مدارک بفرستم چه راهی پیشنهاد میکنید برای فهمیدن وقت دقیق مصاحبه. چون فکر میکنم اگه منتظر جدول سفارت ترکیه بمونم زمانی تا مصاحبه نمونده باشه در ضمن جواب نامه کی سی سی رو هم گذاشتم ممنون میشم اگه کسی میدونه کمک کنه

Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, applicants may check their entry using their confirmation information through the official DV website www.dvlottery.state.gov. The Kentucky Consular Center will not be mailing out notification letters.

تشکر کنندگان: ParsTrader
(2011-08-17 ساعت 12:05)User نوشته:  دوستان عزیز،
لطفا بحث های غیر مرتبط با عنوان تاپیک را در تاپیک های گفتگوی آزاد دنبال کنید. تمامی ارسال های غیر مرتبط حذف می شوند.

در ضمن، شما در یک شبکه اجتماعی که دارای چندین هزار عضو و سرشار از اطلاعات مهاجرتی است، عضو هستید، اما به دنبال یافتن محلی دیگر برای بحث و گفتگو هستید؟ اگر محل بهتری یافتید لطفا به ما هم اطلاع بدهید.

با سلام.
با فرمايش شما در ارتباط با جامع بودن و ظرفيت بالاي مهاجرسرا كاملاً موافقم.
اما پيچيده بودن فوق‌العاده مبحث توزيع CNها و موضوع كارنت شدن و همچنين وابستگي بسيار بالاي اين مباحث به آمار و ارقام و احتمالات رياضي باعث مي‌شود كه طرح ديدگاه‌هايمان در مهاجرسرا هم بسيار سخت باشد هم بعضاً براي ساير دوستان و خوانندگان غيرقابل فهم.
بيان محاسبات و فرضيات رياضي‌مان كه اكثراً مبتني بر حدس و گمان و يا اطلاعات حاصله از سالهاي قبل است، آن هم به زبان محاوره بسيار دشوار و صد البته پيچيده است.
اينكه بعد از گذشت چندين سال از برگزاري لاتاري، حتي دوستان قديمي و با تجربه هم هنوز به ديدگاه مشترك، صحيح و قابل اطميناني در ارتباط با توزيع CNها و كارنت شدن آنها دست نيافته‌اند، خود بيانگر همين موضوع است.
شايد برگزاري جلسه‌اي مشترك و روي‌هم ريختن ايده‌ها و گمانه‌زني‌هاي توامان دوستان علاقه‌مند، منجر به حل مساله(يكبار براي هميشه) گردد و در سالهاي آتي ديگر شاهد اين موج نگراني‌ها و پريشاني‌هاي ذهني برندگان عزيز در مهاجرسرا نباشيم.
به اميد روزي كه هيچ برنده‌ خوش‌شانسي، نگران بدشانسي نباشد.
تشکر کنندگان: behzad7 ، t.azimaie ، ali.narooei ، User
دوستان با سلام من اولین کامنتی هست که در این سایت میذارم.
2 تا سئوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید با تجربه های سایت:
1- واسه مدرک طلاق، سفارت اصل مدرک طلاق دفترچه ای رو می خواد یا رونوشت یک صفحه ایش رو؟ چیو به عنوان سند طلاق ایرانیها می شناسن؟
2- این سند طلاق با توجه به اینکه فقط مهر دفترخونه داره لازمه تایید داد گستری بشه؟
-3من اگه بعدا بخوام با همسرم که طلاق گرفتیم دوباره ازدواج کنم اونو هم ببرم (خیلی دوسش دارم چون دی دو نقطه) فکر می کنید با توجه به اینکه فرمهام رو فرستادم، قبل از مصاحبه احتمالی سال آینده ازدواج مجدد کنم داستان برای آفیسر پیچیده می شه یا بذارم خودم اگه اوکی شدم بعد از طریق نامزدی و ازدواج واسش اقدام کنم؟
4- من ماه تولدم رو هم اشتباه زدم و به جای 6 زدم 7 ( تو ثبت نام اولیه اینترنتی) که با فرمهام اصلاحش کردم و یه نامه توضیح نوشتم که خنگ بودم جون و جولای رو قاطی کردم! فکر می کنید این مشکل دار می کنه داستان منو؟
ممنون
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،
من کیسم 23xx وچهار روز پیش به kcc ایمیل زدم که تاریخ مصاحبه ام را بپرسم ولی هنوز جواب ندادند،لطفا اگر کسی از kcc جواب گرفته ممنون می شم اعلام بفرمائید
شماره کیس: 2012AS000023xx
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 23
تاریخ کارنت شدن کیس:october 2011
تاریخ مصاحبه:٢٠ October
تاریخ دریافت کلیرنس:6 ژانویه 2012
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد نفرات همراه این کیس: 4 نفر
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2011-08-17 ساعت 12:05)User نوشته:  دوستان عزیز،

user عزیز سو تفاهم نشه، این برنامه برای گذاشتن قرار ملاقات دسته جمعی هست، وگرنه بهتر از اینجا جایی نیست
صحبت شده بود که چون مدیران ترجیح میدن اینجا قراری گذاشته نشه و چون سال های قبل قرار دیدار حضوری گذاشتن و مفید هم واقع شد، گفتین این قرار رو از طریق دیگه مثل yahoo group بذاریم
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: ali.narooei ، User ، ETnakhausetelefonien ، SH1A2R3
(2011-08-17 ساعت 19:03)FREE BIRD نوشته:  سلام دوستان،
من کیسم 23xx وچهار روز پیش به kcc ایمیل زدم که تاریخ مصاحبه ام را بپرسم ولی هنوز جواب ندادند،لطفا اگر کسی از kcc جواب گرفته ممنون می شم اعلام بفرمائید

با سلام.
دوست عزيز،ESC-entrant status check رو چك كنيد. اينطور كه فهميدم امسال اعلام زمان مصاحبه از طريق وب سايت انجام مي‌شه.
لطفاً وقتي چك كرديد ما CN بالاها رو هم در جريان بذاريد كه چطور شد.Wink
ارادتمند
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip ، Masoudpish ، FREE BIRD ، arman_m
(2011-08-17 ساعت 19:03)FREE BIRD نوشته:  سلام دوستان،

سلام دوست عزیز نگران نباشید به محظ اینکه وقت مصاحبتون تعیین بشه بهتون ایمیل میزنن که سایت قرعه کشی رو دوباره چک کنید اونجا میتونین تاریخ و ساعت مصاحبه رو ببینین و گزینه پرینت رو بزنید.
موفق باشید

F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
تشکر کنندگان: 3rip ، ali.narooei ، FREE BIRD ، SH1A2R3 ، ETnakhausetelefonien ، arman_m
دوستان عزیز
بنده برای نظر شما احترام قایلم. من هم نظر خودم را گفتم.
اما لطفا بحث غیر مرتبط را در تاپیک گفتگوی آزاد دنبال کنید. یا بصورت پیام خصوصی برای امنیت بیشتر.
با اینحال من هنوز هم به مهاجرسرا بیشتر اعتقاد دارم. چون نتیجه مباحثات شما در انجمن ثبت می شود و قابل استفاده برای سایر کاربران است.
تصور کنید اگر دوستان 2011 و 2010 و 2009 مانند شما مباحث خودشون رو در جای دیگری انجام می دادند و اینجا فقط پیگیر کلیرنس بودند، دیگر اطلاعاتی با ارزشی در انجمن ثبت نمی شد!

به همین دلیل است که بنده جواب پیام های خصوصی را که حاوی سوال های عادی هستند نمی دهم. بهتر است سوال در تاپیک پرسیده شود. شاید جوابش به درد کسی دیگر هم بخورد.

[='ETnakhausetelefonien7']
با سلام.
با فرمايش شما در ارتباط با جامع بودن و ظرفيت بالاي مهاجرسرا كاملاً موافقم.
اما پيچيده بودن فوق‌العاده مبحث توزيع CNها و موضوع كارنت شدن و همچنين وابستگي بسيار بالاي اين مباحث به آمار و ارقام و احتمالات رياضي باعث مي‌شود كه طرح ديدگاه‌هايمان در مهاجرسرا هم بسيار سخت باشد هم بعضاً براي ساير دوستان و خوانندگان غيرقابل فهم.
بيان محاسبات و فرضيات رياضي‌مان كه اكثراً مبتني بر حدس و گمان و يا اطلاعات حاصله از سالهاي قبل است، آن هم به زبان محاوره بسيار دشوار و صد البته پيچيده است.
اينكه بعد از گذشت چندين سال از برگزاري لاتاري، حتي دوستان قديمي و با تجربه هم هنوز به ديدگاه مشترك، صحيح و قابل اطميناني در ارتباط با توزيع CNها و كارنت شدن آنها دست نيافته‌اند، خود بيانگر همين موضوع است.
شايد برگزاري جلسه‌اي مشترك و روي‌هم ريختن ايده‌ها و گمانه‌زني‌هاي توامان دوستان علاقه‌مند، منجر به حل مساله(يكبار براي هميشه) گردد و در سالهاي آتي ديگر شاهد اين موج نگراني‌ها و پريشاني‌هاي ذهني برندگان عزيز در مهاجرسرا نباشيم.
به اميد روزي كه هيچ برنده‌ خوش‌شانسي، نگران بدشانسي نباشد.

[/quote]

(2011-08-17 ساعت 19:49)t.azimaie نوشته:  user عزیز سو تفاهم نشه، این برنامه برای گذاشتن قرار ملاقات دسته جمعی هست، وگرنه بهتر از اینجا جایی نیست
صحبت شده بود که چون مدیران ترجیح میدن اینجا قراری گذاشته نشه و چون سال های قبل قرار دیدار حضوری گذاشتن و مفید هم واقع شد، گفتین این قرار رو از طریق دیگه مثل yahoo group بذاریم

دوست عزیز
اگر تمایل به همکاری در ایجاد جدول برندگان 2012 دارید به من اعلام کنید تا با همکاری دیگر دوستان بتوانیم جدولی 2011 در یک نگاه را برای 2012 تکرار کنیم.

--------------------------------------------------------------
دوستان عزیز من بالاخره موفق شدم فایل کیس نامبرهای اعلام شده تو سایت رو به صورت عکس آپلود کنم
لینک هاستش رو هم میگذارم
تشکر کنندگان: behzad7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان