کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-08-19 ساعت 15:42)amirhoseain نوشته:  
(2011-08-19 ساعت 13:52)outlaw نوشته:  
(2011-08-19 ساعت 13:11)SH1A2R3 نوشته:  [/i][/color][color=#FF0000][i]
(2011-08-19 ساعت 03:10)ali.narooei نوشته:  با سلام خدمت تمامی دوستان... امروز تاریخ دقیق مصاحبه من اعلام شد... یه ایمیل اومد بعدش توی سایت با وارد کردن کانفرمیشن نامبرم تونستم نامه رو ببینم... چون من جزو اولین گروه مصاحبه شوندگان هستم سعی میکنم اطلاعات رو توی هر مرحله که انجام میشه براتون بزارم تا دوستان دیگر از روند پروسه امسال اطلاعات دقیقتری داشته باشند... فعلا که تاریخ 17 اکتبر ساعت 8:30 صبح برام وقت مصاحبه گذاشتن...

کدوم سایت رفتی؟

عزیزم سایتش همون DVLOTTERY هست اما خودشون خبر میدن به هر حال همون سایت اولیه است و باید همون کانفیرمیشن اولیه رو وارذ کنی.

دوست عزیز اگر امکان داره کامل توضیح بدین کجای سایت؟ همون قسمتی که برنده شدنتون رو اعلام میکنه تاریخ مصاحبتون رو نوشته؟
این یک کار جدید هست که انجام میدن لطفا کامل توضیح بدین.

دوست عزیز شما برو dvlottery.state.gov بعد قسمت status check شماره کانفرمیشنی که باهاش قبولی رو دیدی بزن اگه تازیخ مصاحبه معلوم شده باشه میزنه که قبلشم با میل بهتون خبر می دن .
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، الی الی ، arman_m
(2011-08-19 ساعت 20:05)outlaw نوشته:  
(2011-08-19 ساعت 15:42)amirhoseain نوشته:  
(2011-08-19 ساعت 03:10)ali.narooei نوشته:  با سلام خدمت تمامی دوستان... امروز تاریخ دقیق مصاحبه من اعلام شد... یه ایمیل اومد بعدش توی سایت با وارد کردن کانفرمیشن نامبرم تونستم نامه رو ببینم... چون من جزو اولین گروه مصاحبه شوندگان هستم سعی میکنم اطلاعات رو توی هر مرحله که انجام میشه براتون بزارم تا دوستان دیگر از روند پروسه امسال اطلاعات دقیقتری داشته باشند... فعلا که تاریخ 17 اکتبر ساعت 8:30 صبح برام وقت مصاحبه گذاشتن...

کدوم سایت رفتی؟

عزیزم سایتش همون DVLOTTERY هست اما خودشون خبر میدن به هر حال همون سایت اولیه است و باید همون کانفیرمیشن اولیه رو وارذ کنی.

دوست عزیز اگر امکان داره کامل توضیح بدین کجای سایت؟ همون قسمتی که برنده شدنتون رو اعلام میکنه تاریخ مصاحبتون رو نوشته؟
این یک کار جدید هست که انجام میدن لطفا کامل توضیح بدین.

دوست عزیز شما برو dvlottery.state.gov بعد قسمت status check شماره کانفرمیشنی که باهاش قبولی رو دیدی بزن اگه تازیخ مصاحبه معلوم شده باشه میزنه که قبلشم با میل بهتون خبر می دن .

خیلی ممنونم! آیا توی فرمتون توی سایت نوشته که در چه تاریخی زمان مصاحبتون مشخص شده؟ مثل تاریخ برنده شدن که توی فرم نوشته بود 15 جولای.
میخوام بدونم دقیقا چند روز قبل از مصاحبه تاریخش مشخص میشه!
تشکر کنندگان: noura amini

کدوم سایت رفتی؟

دوست عزیز بهتون تبریک می گم.یه سوال اگر کانفیرمیشن نامبرتو گم کرده باشی چیکار باید کنی؟خودشون دوباره برات میفرستنش؟
کیس نامبر: 38***
رویت قبولی: 15 جولای
ارسال فرمها: 1 اگوست
مصاحبه:
ویزا:
همراهان:0
تشکر کنندگان:
اگه كانفرميشن را نداشت كه خبر نداشت برنده شده!!!!
ولي جدا از شوخي مثل كارمندهاي قديمي ادارات بايد تمام مستندات را تا آخرين لحظه نگهداشت. ممكنه يك كاغذ در آخرين لحظه همه چيز را به هم بريزه!
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: Hornet

[/quote]

دوست عزیز بهتون تبریک می گم.یه سوال اگر کانفیرمیشن نامبرتو گم کرده باشی چیکار باید کنی؟خودشون دوباره برات میفرستنش؟

[/quote]

دوست عزیز اگه منظورتون بعد از فهمیدن قبولیه، که احتمال میدم اگه با کیس نامبر باهاشون تماس(ِ ای میل) داشته باشی‌ بگن.در غیر این صورت نه، کانفرمیشن نامبر رو نمیدن.

خیلی ممنونم! آیا توی فرمتون توی سایت نوشته که در چه تاریخی زمان مصاحبتون مشخص شده؟ مثل تاریخ برنده شدن که توی فرم نوشته بود 15 جولای.
[/quote]

عزیزم من هنوز اون صفحه برام نیومده اما حتما همه چی‌ واضحه، و بچه‌هایی که اومده بود مال ۱۷ ۱۸ نوامبر بود،پس حتما وقت کافی‌ دارین.
من فرم های اول رو دیرتر فرستادم.
2 نفر
تشکر کنندگان:

[/quote]

دوست عزیز اگه منظورتون بعد از فهمیدن قبولیه، که احتمال میدم اگه با کیس نامبر باهاشون تماس(ِ ای میل) داشته باشی‌ بگن.در غیر این صورت نه، کانفرمیشن نامبر رو نمیدن.

[/quote]

عزیزم من هنوز اون صفحه برام نیومده اما حتما همه چی‌ واضحه، و بچه‌هایی که اومده بود مال ۱۷ ۱۸ نوامبر بود،پس حتما وقت کافی‌ دارین.
[/quote]

تو سایت با رنگ قرمز نوشته که confirmation number رو به هیچ وجه دوباره نمیدن!! مواظب باشین گمش نکنید
2012AS13XXX
تعداد: 4نفر
ارسال فرمها: 11,Aug 09
مصاحبهBig Grinec 22,11 برگ آبی
پاسخ به فرم 9 سوالی: 7 ژانویه
دریافت کلیرنس: 25 ژانویه
دریافت ویزا: 18 فوریه
هزینه:تهران 1.6م ت-آنکارا: هتل 2300 لیر-دکتر400$-سفارت 3276$- غذا تاکسی 1300لیر- خرید و غیره 2300$ (کلا 9100$)- سفر دوم آنکارا 1100$
تشکر کنندگان:
(2011-08-20 ساعت 17:26)saeed.kuchulu نوشته:  
(2011-08-20 ساعت 17:07)outlaw نوشته:  

[/quote]

[/quote]

تو سایت با رنگ قرمز نوشته که confirmation number رو به هیچ وجه دوباره نمیدن!! مواظب باشین گمش نکنید
[/quote]

ممنون از پاسختون.یعنی وقتی زمان مصاحبه تعیین میشه باید کانفیرمیشن نامبر رو داشته باشیم در غیر این صورت kcc دوباره بهمون کانفیرمیشن نامبر نمیده
.درست متوجه شدم؟
کیس نامبر: 38***
رویت قبولی: 15 جولای
ارسال فرمها: 1 اگوست
مصاحبه:
ویزا:
همراهان:0
تشکر کنندگان:
دوستان این مساله خیلی مهمه من چند مدت پیش که تلفنی با کی سی سی صحبت کردم خیلی خیلی خیلی زیاد اصرار داشت که به هیچ وجه کانفرمیشن اولیه رو گم نکنید و دور نریزید من اون موقع درست متوجه نشدم برای چی این حرف رو میزنه ولی حالا می فهمم که از الان به بعد اکثر کارها با همون کانفرمیشن اولیست لطفا مواظب باشید تا خدای نکرده مشکلی بداتون پیش نیاد
تشکر کنندگان:
(2011-08-20 ساعت 22:57)shabnam 88 نوشته:  
(2011-08-20 ساعت 17:26)saeed.kuchulu نوشته:  
(2011-08-20 ساعت 17:07)outlaw نوشته:  

[/quote]

[/quote]

ممنون از پاسختون.یعنی وقتی زمان مصاحبه تعیین میشه باید کانفیرمیشن نامبر رو داشته باشیم در غیر این صورت kcc دوباره بهمون کانفیرمیشن نامبر نمیده
.درست متوجه شدم؟
[/quote]

دقیقا درست متوجه شدین. اینم عین مطلب از سایت:

http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._1322.html

IMPORTANT NOTICE: DV entrants will need to use the information from their DV-2012 confirmation pages saved at the time of entry to find out if their entry was or was not selected. If you have lost your confirmation information, you will not be able to check your DV entry status. We will not be able to resend the confirmation page information to you.

2012AS13XXX
تعداد: 4نفر
ارسال فرمها: 11,Aug 09
مصاحبهBig Grinec 22,11 برگ آبی
پاسخ به فرم 9 سوالی: 7 ژانویه
دریافت کلیرنس: 25 ژانویه
دریافت ویزا: 18 فوریه
هزینه:تهران 1.6م ت-آنکارا: هتل 2300 لیر-دکتر400$-سفارت 3276$- غذا تاکسی 1300لیر- خرید و غیره 2300$ (کلا 9100$)- سفر دوم آنکارا 1100$
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
مرسي علي جون
اگه اين كارو كني خيلي خوبه. پس درسته كه امسال تاريخ مصاحبه از طريق سايت خودشون اعلام ميشه؟

یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
تشکر کنندگان: behzad7 ، frz61 ، ali.narooei ، noura amini ، a.behzadi ، علیرضا م
(2011-08-21 ساعت 10:39)omidooo نوشته:  
مرسي علي جون
اگه اين كارو كني خيلي خوبه. پس درسته كه امسال تاريخ مصاحبه از طريق سايت خودشون اعلام ميشه؟

بله از طریق همون سایتی که قبولیتو چک کردی و با همون کانفرمیشن نامبر
شماره کیس:2012AS700
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:July-27
تاریخ مصاحبه: Oct-2011 آنکارا-- دریافت برگه آبیCool
تاریخ دریافت کلیرنس: Jan-2012
جمع تقریبی هزینه ها:شش میلیون تومان(پست،ترجمه،ویزا، 2بار سفر به ترکیه، تهیه بلیط آمریکا...)
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m ، noura amini
دوستانی که کانفرمیشن نامبر رو گم کردن...

این شماره قاعدتا توی ایمیل هاتون باید باشه. چون بعد از ابطال لاتاری سری اول، به همه ایمیل زدن و توش کانفرمیشن نامبر رو یادآوری کردن.
پس تو ایمیل هاتون بگردین پیداش می کنین حتما
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: ali.narooei ، Hornet ، arman_m
سلام دوستان. من هر چي به سايت مراجعه ميكنم همون نامه اوليه رو مياره. قبلا هم يه ايميل به سفارت زدم براي تاريخ دقيق مصاحبه ولي در جواب فقط تاييد كرد كه مداركم رسيده و كامله. بقيه دوستان كسي هست كه بدون اينكه ايميل براش بياد سايت رو چك كرده باشه و تاريخشو ديده باشه؟ يا بايد صبر كنم كه ايميل برسه؟
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
تشکر کنندگان: الی الی
(2011-08-21 ساعت 16:20)Man نوشته:  سلام دوستان. من هر چي به سايت مراجعه ميكنم همون نامه اوليه رو مياره. قبلا هم يه ايميل به سفارت زدم براي تاريخ دقيق مصاحبه ولي در جواب فقط تاييد كرد كه مداركم رسيده و كامله. بقيه دوستان كسي هست كه بدون اينكه ايميل براش بياد سايت رو چك كرده باشه و تاريخشو ديده باشه؟ يا بايد صبر كنم كه ايميل برسه؟

حتما پرونده شما آماده مصاحبه نشده اونا ایمیل میدن اما شما خودت هم چک کن و نگران نباش.مال منم همینه.
2 نفر
تشکر کنندگان: Hornet
(2011-08-21 ساعت 11:55)majid89 نوشته:  دوستانی که کانفرمیشن نامبر رو گم کردن...

این شماره قاعدتا توی ایمیل هاتون باید باشه. چون بعد از ابطال لاتاری سری اول، به همه ایمیل زدن و توش کانفرمیشن نامبر رو یادآوری کردن.
پس تو ایمیل هاتون بگردین پیداش می کنین حتما

دوست عزیز کانفرمیشن نامبر رو فقط واسه کسایی ایمیل کردن که تو اعلام نتایج سری اول (که لغو شد) یعنی ماه MAY چک کردن که قبول شدن یا نه، کسانی که چک نکردن ایمیلی هم براشون نیومده
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: Hornet ، ETnakhausetelefonien

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان