کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-08-16 ساعت 13:58)SH1A2R3 نوشته:  
(2011-08-16 ساعت 12:05)emran_no نوشته:  تو ویزا بولتن که نگاه کردم یه آمار جالب داده نوشته از ایران 4453 نفر برنده داشتیم واسه dv2012 حالا چندتا سوال؟
اگه سقف تعداد ویزا ها 6000 باشه آیا می شه نتیجه گرفت که همه سال بعد آمریکائیم ؟
آیا تو صدور ویزا و شمارش اون خانواده ها هم جزو این 6000 تا هستن یا اینکه این تعداد فقط مربوط به برنده هاست ؟

این عدد 6000 رو از کجا کشف کردین؟؟؟؟سقف ویزا 3850میباشد.

اینو با توجه به آمار های سال گذشته گفتم سقف برای پارسال 6000 تا بوده مثلا کشور غنا 6002 نفر ویزا گرفته داشته ولی مثل اینکه امسال تغییر کرده!
شماره کیس : 2012AS00035XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: 8 مارس
تاریخ مصاحبه: MAY 21
تاریخ رویت جواب کلیرینس : 29 جون
تاریخ دریافت ویزا: 17 جولای
جمع هزینه ها : 10000 عکس + 82000 DHL دوسری + هزینه سفارت 330 دلار + دکتر 240 دلار + 1500000 دو بار سفر به آنکارا
تشکر کنندگان:
سلام
2012EU00012xxx

من 12000 هستم شماره ام ولی چون که جزو سهمیه اروپا هستم نمی دونم که حدوداً که مصاحبه ام انجام میشه. می تونین کمکی کنید؟
بولتن رو هم دیدم ولی برای اسیا نوشته 8000 تا برای اکتبر
تشکر کنندگان: ETnakhausetelefonien
(2011-08-16 ساعت 21:13)faranak.n نوشته:  
(2011-08-16 ساعت 21:05)shervn نوشته:  دوستان این قسمت از visa bulletinنشان میده که تا 8000 از آسیا کارنت شدن ؟
For October, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2012 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:

Region All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately
AFRICA 8,500 Except: Egypt 5,000
Ethiopia 7,000
Nigeria 7,000

ASIA 8,000
EUROPE 8,500
NORTH AMERICA (BAHAMAS) 3
OCEANIA 300
SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN 400

بله اگر کیس نامبرتون زیر 8000 هست عجله کنید

سلام
دوست عزیز این اطلاعات رو از کجا اوردین؟
من که توی ویزا بولتین میرم اخریش فقط سپتامبر 2011 هست!!
ممنون
تشکر کنندگان:
(2011-08-18 ساعت 21:10)عظیم نوشته:  
(2011-08-16 ساعت 21:13)faranak.n نوشته:  
(2011-08-16 ساعت 21:05)shervn نوشته:  دوستان این قسمت از visa bulletinنشان میده که تا 8000 از آسیا کارنت شدن ؟
For October, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2012 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:

Region All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately
AFRICA 8,500 Except: Egypt 5,000
Ethiopia 7,000
Nigeria 7,000

ASIA 8,000
EUROPE 8,500
NORTH AMERICA (BAHAMAS) 3
OCEANIA 300
SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN 400

بله اگر کیس نامبرتون زیر 8000 هست عجله کنید

سلام
دوست عزیز این اطلاعات رو از کجا اوردین؟
من که توی ویزا بولتین میرم اخریش فقط سپتامبر 2011 هست!!
ممنون

دوست عزیز ظاهرا تو بولتن هر ماه پیشاپیش اطلاعات مربوط به ماه بعد رو هم درج می کنن.
در بولتن سپتامبر دنبال ADVANCE NOTIFICATION OF THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT بگرد اطلاعات مربوط به اکتبر رو می بینی.

ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت تمامی دوستان... امروز تاریخ دقیق مصاحبه من اعلام شد... یه ایمیل اومد بعدش توی سایت با وارد کردن کانفرمیشن نامبرم تونستم نامه رو ببینم... چون من جزو اولین گروه مصاحبه شوندگان هستم سعی میکنم اطلاعات رو توی هر مرحله که انجام میشه براتون بزارم تا دوستان دیگر از روند پروسه امسال اطلاعات دقیقتری داشته باشند... فعلا که تاریخ 17 اکتبر ساعت 8:30 صبح برام وقت مصاحبه گذاشتن...
شماره کیس:2012AS700
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:July-27
تاریخ مصاحبه: Oct-2011 آنکارا-- دریافت برگه آبیCool
تاریخ دریافت کلیرنس: Jan-2012
جمع تقریبی هزینه ها:شش میلیون تومان(پست،ترجمه،ویزا، 2بار سفر به ترکیه، تهیه بلیط آمریکا...)

دوست گرامی خدا خیرت بده. اینجوری کمک بزرگی می تونی به ما بکنی . ممنون میشم از اینکه حس همدردی داری. برات آرزوی موفقیت می کنم و به امید ویزای یکضرب .
Big Grin
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان: ali.narooei ، الی الی
[/i][/color][color=#FF0000][i]
(2011-08-19 ساعت 03:10)ali.narooei نوشته:  با سلام خدمت تمامی دوستان... امروز تاریخ دقیق مصاحبه من اعلام شد... یه ایمیل اومد بعدش توی سایت با وارد کردن کانفرمیشن نامبرم تونستم نامه رو ببینم... چون من جزو اولین گروه مصاحبه شوندگان هستم سعی میکنم اطلاعات رو توی هر مرحله که انجام میشه براتون بزارم تا دوستان دیگر از روند پروسه امسال اطلاعات دقیقتری داشته باشند... فعلا که تاریخ 17 اکتبر ساعت 8:30 صبح برام وقت مصاحبه گذاشتن...

کدوم سایت رفتی؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
(2011-08-19 ساعت 13:11)SH1A2R3 نوشته:  [/i][/color][color=#FF0000][i]
(2011-08-19 ساعت 03:10)ali.narooei نوشته:  با سلام خدمت تمامی دوستان... امروز تاریخ دقیق مصاحبه من اعلام شد... یه ایمیل اومد بعدش توی سایت با وارد کردن کانفرمیشن نامبرم تونستم نامه رو ببینم... چون من جزو اولین گروه مصاحبه شوندگان هستم سعی میکنم اطلاعات رو توی هر مرحله که انجام میشه براتون بزارم تا دوستان دیگر از روند پروسه امسال اطلاعات دقیقتری داشته باشند... فعلا که تاریخ 17 اکتبر ساعت 8:30 صبح برام وقت مصاحبه گذاشتن...

کدوم سایت رفتی؟

عزیزم سایتش همون DVLOTTERY هست اما خودشون خبر میدن به هر حال همون سایت اولیه است و باید همون کانفیرمیشن اولیه رو وارذ کنی.

شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: ali.narooei ، shadin_n
(2011-08-17 ساعت 21:54)Masoudpish نوشته:  
(2011-08-17 ساعت 19:03)FREE BIRD نوشته:  سلام دوستان،
من کیسم 23xx وچهار روز پیش به kcc ایمیل زدم که تاریخ مصاحبه ام را بپرسم ولی هنوز جواب ندادند،لطفا اگر کسی از kcc جواب گرفته ممنون می شم اعلام بفرمائید

سلام دوست عزیز نگران نباشید به محظ اینکه وقت مصاحبتون تعیین بشه بهتون ایمیل میزنن که سایت قرعه کشی رو دوباره چک کنید اونجا میتونین تاریخ و ساعت مصاحبه رو ببینین و گزینه پرینت رو بزنید.
موفق باشید

سلام خدمت همه دوستان.دیشب تاریخ دقیق مصاحبه من هم اعلام شد. یه ایمیل اومد بعدش توی سایت با وارد کردن کانفرمیشن نامبر تونستم نامه رو ببینم. تاریخ 20اکتبر ساعت 8:30 صبح وقت مصاحبه گذاشتن.به امید خبرهای خوب برای همه دوستان.Smile
شماره کیس: 2012AS000023xx
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 23
تاریخ کارنت شدن کیس:october 2011
تاریخ مصاحبه:٢٠ October
تاریخ دریافت کلیرنس:6 ژانویه 2012
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد نفرات همراه این کیس: 4 نفر
تشکر کنندگان: ali.narooei ، shervn ، flake ، الی الی ، MPU ، shadin_n
(2011-08-19 ساعت 13:52)outlaw نوشته:  
(2011-08-19 ساعت 13:11)SH1A2R3 نوشته:  [/i][/color][color=#FF0000][i]

کدوم سایت رفتی؟

عزیزم سایتش همون DVLOTTERY هست اما خودشون خبر میدن به هر حال همون سایت اولیه است و باید همون کانفیرمیشن اولیه رو وارذ کنی.

دوست عزیز اگر امکان داره کامل توضیح بدین کجای سایت؟ همون قسمتی که برنده شدنتون رو اعلام میکنه تاریخ مصاحبتون رو نوشته؟
این یک کار جدید هست که انجام میدن لطفا کامل توضیح بدین.
تشکر کنندگان: ouife
با سلام به همه دوستان و عرض تبریک به برندگان سال 2011 و 2012 .من هم از برندگان سال 2012 معرفی شدم و منتظرم تا بولتن ویزا تاریخ و زمان مصاحبه را مشخص کند.از دوستانی که از برندگان 2012 هستند خوبه که هر کس هر اطلاعی دارد را در اختیار سایرن هم بزاره.در ضمن اگه به امید خدا من هم راهی شدم اگر هم کسی مثل من در امریکا کسی را نداره خیلی خوبه که با دوستان دیگه راهی این سفر بشیم من مقصدم به امید خدا شرق امریکا خواهد بود برای ارسال ایمیل به این ادرس میل بزنید.
kmsalari@aol.com
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، الی الی

بهتون تبریک می گم! تاریخ مصاحبتون روز تولد منهBig Grin ایشالا که خوش یمن باشه ویزا یه ضرب بگیریدTongue مرسی اطلاعاتتون رو به اشتراک گذاشتید
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: ali.narooei ، arman_m ، SH1A2R3 ، الی الی ، a.behzadi ، علیرضا م ، samereh zahra
سلام دوستان میخواستم بدونم عنوان ایمیل kcc چیه و تو inbox میاد یا spam آخه من روزی 60-70 تا ایمیل بیخودی برام میاد همه رو نخونده پاک میکنم
با تشکر از اینکه جواب میدین
تشکر کنندگان:
(2011-08-19 ساعت 19:21)sezar نوشته:  سلام دوستان میخواستم بدونم عنوان ایمیل kcc چیه و تو inbox میاد یا spam آخه من روزی 60-70 تا ایمیل بیخودی برام میاد همه رو نخونده پاک میکنم
با تشکر از اینکه جواب میدین

DVKCC@state.gov
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: ParsTrader ، sezar
(2011-08-19 ساعت 18:13)faranak.n نوشته:  

بهتون تبریک می گم! تاریخ مصاحبتون روز تولد منهBig Grin ایشالا که خوش یمن باشه ویزا یه ضرب بگیریدTongue مرسی اطلاعاتتون رو به اشتراک گذاشتید

ممنونم از محبتتون و تولدتون هم پیشاپیش مبارک....
شماره کیس:2012AS700
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:July-27
تاریخ مصاحبه: Oct-2011 آنکارا-- دریافت برگه آبیCool
تاریخ دریافت کلیرنس: Jan-2012
جمع تقریبی هزینه ها:شش میلیون تومان(پست،ترجمه،ویزا، 2بار سفر به ترکیه، تهیه بلیط آمریکا...)
تشکر کنندگان: bakhtiari659 ، frz61 ، arman_m ، a.behzadi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان