کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دوستان عزیزم
ضمن تبریک به همه خانم ها و آقایان محترم 2012
من هم اول مثل همه شما شوکه شدم با شنیدن خبر کارنت شدن یکجای بیش از 35000 شماره باقی مانده ولی وقتی کمی راجع به موضوع فکر کردم به چند دلیل این را منطقی می بینم (با توجه به دغدغه های مطرح شده برخی از دوستان گل Big Grin)
1-فلسفه کارنت کردن مرحله به مرحله توسط kccحصول اطمینان از امکان پذیر بودن ویزاهای قابل صدور از نظر تعداد کل که نباید از 50000 بیشتر شود و (نباید برای هر کشور از 7درصد کل 50000 ویزای لاتاری تجاوز کند) و نیز تعداد قابل مصاحبه در هر سفارت یا کنسولگری است.
2- شایرا عزیز قبلا به اطلاع همه رسانده اند که تعداد افراد متقاضی در کیس های کارنت شده تا ماه قبل به اندازه ای بوده که این تلقی را برای همه ما ایجاد کرده است که با فرض عدم وجود نکته ویژه در پرونده ها همه می توانیم ویزای گوناگونی را دریافت کنیم .
3- احتمالا در سایر سفارت خانه ها و سایر کشورها تجربه ای نظیر سفارت آنکارا وجود دارد و kcc به این نتیجه رسیده که با توجه به تعداد تقاضاهای واصله ، حتی در صورت قبولی همه کیس ها تعداد از cut off عبور نمی کند و لذا همه را یک جا کارنت اعلام نموده است که بسیار جای امیدواری برای دریافت ویزا را بالا می برد.
امیدوارم بتوانند تعداد اعلام شده را به خوبی مدیریت زمانی کنند تا سالی خوب و سرشار از هوراهای خوشحالی را از دوستان داشته باشیم .
Smile
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: frz61 ، Hamed112 ، hoda2012 ، پرنیان90 ، SH1A2R3 ، arman_m ، mohammadm64 ، ali.narooei ، behzad7 ، honey62 ، majid57 ، batis2010 ، odiseh
ممنون اما من واقعاْ گیج شدم آخه چطور ممکنه اینهمه رو بخوان کارنت کنن!؟
2012AS00043XXX
کنسولگری:کوالالامپور
کارنت شدن کیس:April13
مصاحبه:Jun14
دریافت ویزا:Jun17
ورود به آمریکا :13 Oct
دریافت گرین کارت:25 Oct
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m ، frz61 ، batis2010
سلام دوستان....
به همگی تبریک میگم.... من خودم 10 دقیقه پیش فهمیدم و از شگفت زدگی فکم افتاد!!!! موفق باشیم Smile
شماره کیس:2012AS00051xxx
کنسولگری: آنکارا
ارسال فرم ها:13 august
تاریخ کارنت شدن: 6 april
تاریخ مصاحبه:13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:30000 T عکس + 500.000T ترجمه مدارک + 70.000T + T37000 پست DHL & TNT + بلیت و هتل 880.000
تاریخ دریافت ویزا: 14 jun Big Grin
تشکر کنندگان: anikoo ، hoda2012 ، ghorbat ، SH1A2R3 ، frz61 ، batis2010
ضمن تبريك به همه برو بچه هاي مهاجر و ارزوي موفقيت ، حالا فكر مي كنيد وقتي ازشوك درومديم كي تاريخ و ساعت رو ميگيريم برا مصاحبه؟؟؟
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m ، mohammadm64 ، nitrogen ، batis2010 ، nima_sima
(2012-04-07 ساعت 23:47)parsy631 نوشته:  دوستان عزیزم
ضمن تبریک به همه خانم ها و آقایان محترم 2012
من هم اول مثل همه شما شوکه شدم با شنیدن خبر کارنت شدن یکجای بیش از 35000 شماره باقی مانده ولی وقتی کمی راجع به موضوع فکر کردم به چند دلیل این را منطقی می بینم (با توجه به دغدغه های مطرح شده برخی از دوستان گل Big Grin)
1-فلسفه کارنت کردن مرحله به مرحله توسط kccحصول اطمینان از امکان پذیر بودن ویزاهای قابل صدور از نظر تعداد کل که نباید از 50000 بیشتر شود و (نباید برای هر کشور از 7درصد کل 50000 ویزای لاتاری تجاوز کند) و نیز تعداد قابل مصاحبه در هر سفارت یا کنسولگری است.
2- شایرا عزیز قبلا به اطلاع همه رسانده اند که تعداد افراد متقاضی در کیس های کارنت شده تا ماه قبل به اندازه ای بوده که این تلقی را برای همه ما ایجاد کرده است که با فرض عدم وجود نکته ویژه در پرونده ها همه می توانیم ویزای گوناگونی را دریافت کنیم .
3- احتمالا در سایر سفارت خانه ها و سایر کشورها تجربه ای نظیر سفارت آنکارا وجود دارد و kcc به این نتیجه رسیده که با توجه به تعداد تقاضاهای واصله ، حتی در صورت قبولی همه کیس ها تعداد از cut off عبور نمی کند و لذا همه را یک جا کارنت اعلام نموده است که بسیار جای امیدواری برای دریافت ویزا را بالا می برد.
امیدوارم بتوانند تعداد اعلام شده را به خوبی مدیریت زمانی کنند تا سالی خوب و سرشار از هوراهای خوشحالی را از دوستان داشته باشیم .
Smile

با درود فراوان خدمت همه دوستای گلم
به همتون تبریک میگم و حالتونو درک میکنم ، چون یه همچین حالی رو خودم هم دارم
از kcc هم باید خیلی قدردانی کنیم برای این سورپرایز
با این دوست عزیزم موافقم و احساس میکنم دلایلی کاملا منطقی عنوان شده.
بعد از این خوشحالی باید منتظر ایمیل از kcc باشیم
شدیدا منتظر رویت این ایمیل زیبا هستم
خوشحال میشم دوستان هم ما رو از ایمیل دریافتی شون با خبر کنند
شاد شاد شاد باشید
شماره کیس: 2012As054XXX
رویت قبولی:16july
ارسال فرمهای اولیه:27july2011 DHL
کارنت شدن کیس:7aprill
مصاحبه:20june امیدواریم یکضربSadنتیجه آبی شد.
دریافت کلیرنس:31july
دریافت ویزا:15August
ورودبه آمریکا:
دریافت گرین کارت[/u]:
http://mohajersara.com/thread-5157.html
تشکر کنندگان: mohammadm64 ، ghorbat ، SH1A2R3 ، parsy631 ، a.behzadi ، batis2010
دوستاني كه به كارمندان وزارت خارجه ميكن تنبل و ...
اولا دولت امريكا وظيفه نداره كه به ما ويزا بده و اين كشور خودشون هست و هر جور دلشون بخواد ميتونن تصميم بكيرن
دوما كارمنداي سفارت دارن خدايي سخت كار ميكنن
سوما حالا كه دولت امريكا به سما اين شانس رو داده كه اينده خودتونو بسازين و تو يك كشور ازاد زندكي كنيد جرا ديكه اين جوري بايد برخورد كنيد....؟؟؟؟
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m ، honey62 ، hoda2012 ، kopol ، majid57 ، shervn ، batis2010 ، anikoo
(2011-12-09 ساعت 22:44)rasbor نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز
با توجه به پست قبلیم در خصوص روند کارنت شدن با یقین بیشتری میتونیم بگیم روند کارنت شدن امسال خیلی شبیه سال 2009 هست و با این فرض روند کارنت شدن برای ماههای آینده به صورت زیر خواهد بود:
مارچ: 29000 تا 30000
آپریل: 38000 تا 39000
می: 50000 تا 50500
جون: 66500 تا 67000
جولای: Current
آگوست: Current
سپتامبر: Current
البته این فقط یه فرضه و با توجه با روند فعلی برآورد شده که ممکنه در ماههای بعد خلافش ثابت بشه.

با سلام خدمت همه بچه های گل. من تو این پست قبلی که حدودا 5 ماه پیش گذاشته بودم پیش بینی کردم که روند کارنت شدن امسال خیلی شبیه سال 2009 هست ولی بازم KCC یک ماه زودتر همه رو کارنت کرده. من تو ماه جون انتظار اینو داشتم ولی خدا رو شکر یک ماه زودتر این اتفاق افتاد.
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
تشکر کنندگان: كاميلا ، frz61 ، arman_m ، parsy631 ، hoda2012 ، SH1A2R3 ، batis2010 ، daria
من فکر می کنم این بولتن ویزا یه جورایی میتونه یک عیدی جانانه از جانب kcc تلقی بشه.
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: mmmsdeghi ، arman_m ، SH1A2R3 ، a.behzadi ، batis2010
به همه عزیزانی که منتظر بولتن بودن تبریک می گم و امیدوارم همگی با ویزای یکضرب برگردید
کسی که دارای عزمی راسخ است ،جهان را مطابق میل خویش عوض می کند
تشکر کنندگان: hoda2012 ، frz61 ، MPU ، kopol ، majid57 ، SH1A2R3 ، a.behzadi ، batis2010
چه می کنه این kcc
تبریک به همه کارنتی های عزیز و گل سایت ، چقدر برای شما خوشحالم که همگی کارنت شدید و امیدوارم همگی ویزای یکضرب بگیرید ، بابا این kcc حسابی داره حال اساسی می ده هان ، همه رو کارنت کرد ،هزینه ویزا رو هم که به 330 دلار تغییر داد ، دیگه چی می خواهید از این بهتر ، بابا خیلی خوش به حالتون شده مواظب باشید چشم نخورید ، دوستان هیچ می دونستید من اولین نفری بودم که هزینه سفارت رو به 440 دلار پرداخت کردم !!
باید بجنبید هرکاری دارید کنار بگذارید و بچسبید به جمع و جور کردن مدارک و استرس هم نداشته باشید همه کار ها به راحتی انجام می شه ، هدف سفارت و kcc دادن ویزا به شماست ، پس این فرصت رو از خودتون نگیرید ، به امید موفقیت همه شما و التماس دعا برای کلیر شدن دوستان گلی که منتظر کلیرنسشون هستند .
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: Hediyeh ، parsy631 ، frz61 ، MPU ، كاميلا ، SH1A2R3 ، batis2010 ، arman_m ، **USA**
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تبريك ميگم بابا جدا شماها بايد بريد آمريكا اون كشور به اين همه آدم خوش شانس يه جا احتياج داره[/size]
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: frz61 ، viper ، MPU ، kopol ، كاميلا ، SH1A2R3 ، batis2010 ، arman_m ، daria
(2012-04-07 ساعت 23:30)fifi22 نوشته:  نه هنوز
(2012-04-07 ساعت 17:34)anikoo نوشته:  
(2012-04-07 ساعت 16:49)fifi22 نوشته:  مرسی خیلی ممنون
برم پاستور چه واکسنهایی را بزنم؟ بازهم ممنونSmile

(2012-04-07 ساعت 16:37)leilit نوشته:  
(2012-04-07 ساعت 16:24)fifi22 نوشته:  با تشکر از شما Smile
من مدارکمو فرستادم و ایمیل زدم گفتن رسیده ولی دیگه هیچ کاری انجام ندادمSad
میشه به من کمک کنید؟ باید به kcc تماس داشته باشم؟
من تمام صفحاتو خوندم ولی بعضی چیزو مثل آزمایشها رو کجا انجام بدیم و از کجا باید وقت بگیریم؟؟
ممنون از همه دوستان

دوست عزیزم دیگه لازم نیست دیگه به کی سی سی میل بزنید. اگر وقت مصاحبه شما مشخص شده به فکر تکمیل کردن کارت واکسن باشید و ترجمه مدارک مورد نیاز.
اگر در تهران هستید بهترین جا مرکز پاستور هست و در بقیه شهرستانها هم درمانگاه های هلال احمر و بعضی مراکز بهداشت دولتی، کارهای واکسیناسیون رو انجام میدن. بازم سوال بود در خدمتمWink

میشه راهنماییم کنید در سفارت فارسی مصاحبه می کنند یا انگلیسی؟؟
مرسی Smile

FIFIجان شما تاریخ مصاحبه رو رویت کردی؟

واکسن ها: هپاتیت که سه نوبت هست( سعی کنید حداقل دوتاشو بزنید، فاصله اش یک ماه است) ، MMR ،دیفتری کزاز، البته ما آنفولانزا و مننژیت (قانون ایالت تگزاس) هم زدیم.
MMR هم باید 2 نوبت باشه ما یکی شو توی طرح همگانی سال 82 زدیم یکی هم 3 ماه پیش.
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان: كاميلا ، SH1A2R3 ، batis2010 ، arman_m
سلام به همگی‌ دوستان کارنت شده.من همین الان فهمیدم که چه اتفاقی‌ افتاده.به همتون تبریک میگم.این انرژی مثبت که داشتین بالأخره کار خودشو کرد.خیلی‌ هیجان زده شدم و واقعا خیلی‌ خیلی‌ خوش‌حالم.امیدوارم این روحیه با هم بودن و همدیگر را حمایت کردن در ما برندگان امسال همچنان باقی‌ بماند چون خودتون می‌بینید که چقدر عالی‌ است وقتی‌ همگی‌ برای هم و با هم هورا می‌کشیم.هورااا به افتخار همهٔ شماBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: maka2 ، frz61 ، كاميلا ، majid57 ، SH1A2R3 ، parsy631 ، viper ، edge ، MPU ، hoda2012 ، shervn ، batis2010 ، vroom ، h4di ، پرنیان90 ، arman_m ، MAHDI2012
سلام به همهٔ دوستان.من یه مساله رو تازه شنیدم و چون فکر کردم حتما مشکله خیلی‌ از دوستان باید باشه اینجا مطرح می‌کنم.قبلا از اینکه این مسئله‌رو اینجا مطرح می‌کنم عذر خواهی‌ می‌کنم .من امروز مطلع شدم که کسانی‌ که کارت معافی سربازی یا پایان خدمت دارن اگه کارتشونو با کارت معافی هوشمند تعویض نکرده باشن اجازهٔ خروج بهشون داده نمی‌شه.یعنی‌ توی فرودگاه جلو شونو میگیرن.یعنی‌ همهٔ کارتهای قدیمی‌ از اعتبار ساقط می‌شه تا آخر اردیبهشت.تعویض کارتم ۴ ماه طول میکشه متاسفانه و تا قبل از تاریخ مصاحبه به دستمون نمیرسه.می‌خواستم بدونم آیا کسی‌ به طور دقیق از این خبر ناگوار اطلاعی داره؟ یا اینکه کسی‌ میدونه به طور دقیق باید از کجا بپرسیم این قضیه‌رو. با این تفاسیر خیلی‌ از دوستان از جمله خود من به مشکل بر می‌خوریم.لطفا این موضوع رو جدی بگیرینSad[/size]
2012AS00053xxx
تاریخ رویت قبولی : فراموش کردم
تاریخ ارسال فرمها : فراموش کردم
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : 05 june
تاریخ دریافت ویزا :
هزینه ها : 20000 عکس + 60000 ارسال فرمها با DHL + واکسن 60000
تشکر کنندگان: batis2010 ، h4di ، MAHDI2012
(2012-04-08 ساعت 15:46)amirh نوشته:  سلام به همهٔ دوستان.من یه مساله رو تازه شنیدم و چون فکر کردم حتما مشکله خیلی‌ از دوستان باید باشه اینجا مطرح می‌کنم.قبلا از اینکه این مسئله‌رو اینجا مطرح می‌کنم عذر خواهی‌ می‌کنم .من امروز مطلع شدم که کسانی‌ که کارت معافی سربازی یا پایان خدمت دارن اگه کارتشونو با کارت معافی هوشمند تعویض نکرده باشن اجازهٔ خروج بهشون داده نمی‌شه.یعنی‌ توی فرودگاه جلو شونو میگیرن.یعنی‌ همهٔ کارتهای قدیمی‌ از اعتبار ساقط می‌شه تا آخر اردیبهشت.تعویض کارتم ۴ ماه طول میکشه متاسفانه و تا قبل از تاریخ مصاحبه به دستمون نمیرسه.می‌خواستم بدونم آیا کسی‌ به طور دقیق از این خبر ناگوار اطلاعی داره؟ یا اینکه کسی‌ میدونه به طور دقیق باید از کجا بپرسیم این قضیه‌رو. با این تفاسیر خیلی‌ از دوستان از جمله خود من به مشکل بر می‌خوریم.لطفا این موضوع رو جدی بگیرینSad[/size]

دوست عزیز بنده حدودا نزدیک به 40روزپیش اعلام کردم این موضوع را یک عده از دوستان بجای تایید شروع به رد پیشنهاد بنده اقدام نمودند. اما توجه شود که حتما برای کارت اقدام کنید در مرحله اول اصل کارت ترجمه بشود بعد برای تعویض اقدام بشه در آنجا بشما رسید می دهند آن رسید را هم برای سفارت جهت احتیاط ترجمه کنید در فرودگاه کسی کارت خدمت از شما نمی خواهد وچنانچه درخواست کردند با ارائه رسید تعویض کارت مشکلی برایتان پیش نمی آید.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: batis2010 ، odiseh ، h4di ، arman_m ، MAHDI2012 ، ali72

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان