موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-08 ساعت 16:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-08 ساعت 16:28 توسط shervn.)
(2012-04-08 ساعت 16:12)mansour*** نوشته: (2012-04-08 ساعت 15:46)amirh نوشته: سلام به همهٔ دوستان.من یه مساله رو تازه شنیدم و چون فکر کردم حتما مشکله خیلی از دوستان باید باشه اینجا مطرح میکنم.قبلا از اینکه این مسئلهرو اینجا مطرح میکنم عذر خواهی میکنم .من امروز مطلع شدم که کسانی که کارت معافی سربازی یا پایان خدمت دارن اگه کارتشونو با کارت معافی هوشمند تعویض نکرده باشن اجازهٔ خروج بهشون داده نمیشه.یعنی توی فرودگاه جلو شونو میگیرن.یعنی همهٔ کارتهای قدیمی از اعتبار ساقط میشه تا آخر اردیبهشت.تعویض کارتم ۴ ماه طول میکشه متاسفانه و تا قبل از تاریخ مصاحبه به دستمون نمیرسه.میخواستم بدونم آیا کسی به طور دقیق از این خبر ناگوار اطلاعی داره؟ یا اینکه کسی میدونه به طور دقیق باید از کجا بپرسیم این قضیهرو. با این تفاسیر خیلی از دوستان از جمله خود من به مشکل بر میخوریم.لطفا این موضوع رو جدی بگیرین[/size]
دوست عزیز بنده حدودا نزدیک به 40روزپیش اعلام کردم این موضوع را یک عده از دوستان بجای تایید شروع به رد پیشنهاد بنده اقدام نمودند. اما توجه شود که حتما برای کارت اقدام کنید در مرحله اول اصل کارت ترجمه بشود بعد برای تعویض اقدام بشه در آنجا بشما رسید می دهند آن رسید را هم برای سفارت جهت احتیاط ترجمه کنید در فرودگاه کسی کارت خدمت از شما نمی خواهد وچنانچه درخواست کردند با ارائه رسید تعویض کارت مشکلی برایتان پیش نمی آید.
طرح تعويض كارتهاي قديمي معافيت ازخدمت با كارت هوشمندآغازگرديد
سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام كرد :در راستاي گسترش خدمات الكترونيك و دستيابي به اهدافي ازجمله : افزايش سرعت و دقت در ارائه خدمات ، يكنواخت شدن كليه كارتهاي پايان خدمت و معافيت ، امكان ايجاد هرگونه تغييرات بعدي در اطلاعات موجود در كارتها ، تسهيل و سرعت بخشي دراستعلامات مربوط به پايان خدمت و معافيت مثل گذرنامه ، گواهينامه ، اموراستخدامي و...طرح تعويض كارتهاي قديمي پايان خدمت و معافيت با كارت هوشمند از تاريخ دهم دي ماه سال جاري با تعويض كارتهاي قديمي معافيت از خدمت آغاز گرديد.
همچنين به منظور رفاه حال متقاضيان و تسريع در رسيدگي به درخواستهاي آنان براي اجراي اين طرح اولويتبندي بر اساس سال اخذ كارت قديمي معافيت از خدمت در نظر گرفته شده كه دارندگان كارتهاي معافيت قديمي طبق زمانبندي ذيل فرصت داشته تا به منظور اخذ كارت هوشمند خود به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مراجعه نمايند.
É از سال 1388 به بعد از تاريخ 10/10/1390 تا 10/11/1390
É از سال 1380 تا 1387 از تاريخ 10/11/1390 تا 10/12/1390
É از سال 1370 تا 1379 از تاريخ 10/12/1390 تا 10/1/1391
É و از سال 1360 تا 1369 از تاريخ 10/1/1391 تا 10/2/1391
لازم به ذكر است: تاريخ مذكور قابل تمديد نبوده و پس از انقضاي مهلت فوق كارتهاي قديمي از اعتبار ساقط خواهند شد.
http://www.police.ir/portal/Home/ShowPag...8db36d1e55
شماره کیس : 2012AS00030XXX
دریافت ویزا: جولای 2012
شرایط: 26 ساله . مجرد
مقصد: هیوستون (تگزاس)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک می گم به دوستای گلم
خیلی براتون خوشحالم
وای چه حسی جالبی داره
شاد باشید...همیشه
موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-08 ساعت 17:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-08 ساعت 17:21 توسط odiseh.)
بزن اون دست قشنگه رو به افتخار همه ، همه بچه های خوب مهاجرسرایی که شماره کیس هاشون بالا بود و کارنت شدن. مبارکا باشه.....به امید خدا اون ویزا رو هم می گیریم و به قول یکی از بچه ها: حالا شادی، شادی، رقص و شادی
من الان با confirmation number ام رفتم توی سایت dvlottery.state.gov تا ببینم تاریخ مصاحبه من مشخص شده یا نه ولی هنوز همون اطلاعات قبلی که می گفت من برنده شدم و شماره کیس ام و ... رو بهم نشون داد. از تاریخ ماریخ خبر مبری نبود!!
حالا یکی از اون انرژی مثبت هاش که کارشم درسته میشه لطف کنه به من بگه که از تاریخ مصاحبه ام کی مطلع می شم؟
یه سوال :
فاصله زمانی بین کارنت شدن تا تاریخ مصاحبه چقدر هستش؟ حالا که کیس بالایی ها (یادش به خیر سال بالایی ها) برای ماه June کارنت شدن، حدودا تاریخ های مصاحبه شون از کی شروع میشه؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتec 2012
ورود مجدد: July 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آخه مشکل اینجاست که رسیدی که میدن بهمون بجای کارت دارالترجه ترجمه نمیکنه.من پرسیدم.به خدا من خودمم گیج شدم.ما کلا چندتا راه بیشتر نداریم
1.اینکه همین الان بدیم برای تعویض که قطعا تا روز مصاحبه کارت به دستمون نمیرسه.پس باید اونجا رسیدو بجای کارت نشون بدیم که فکر کنم سفارت قبول نکنن ازمون اون رسیدو و خود کارتو بخوان.
2.اینکه اقدامی واسه عوض کردن کارت نکتیم.با همین کارت توکل کنیم به خدا.همینو ترجمه کنیم.اما با پرسو جویی که من کردم اگه عوض نکرده باشیم اجازه نمیدن خارج بشیم که بیجاره میشیم
در هر صورت لطفا هرکسی میتونه اطلاعات موصقی در این مورد بده لطفا اقدام کنه چون میدونم این موضوع اصلا شوخشی بردار نیست اونم بعد از این لطفی که خدا بهمون کرده و اسممون درومده
کمک لطفا. . .
2012AS00053xxx
تاریخ رویت قبولی : فراموش کردم
تاریخ ارسال فرمها : فراموش کردم
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : 05 june
تاریخ دریافت ویزا :
هزینه ها : 20000 عکس + 60000 ارسال فرمها با DHL + واکسن 60000
موضوعها: 2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من هم سر این معافی چند روزی هست که تو فکرم. اما هر مشکلی راه حلی داره نگران نباشید.
نهادها و دستگاههای دولتی ایران متاسفانه (یا برای ما خوشبختانه :دی) چندان هماهنگ کار نمیکنند. یکی از آشناهای ما دارالترجمه داره و من ازش پرسیدم گفت دستورالعملی مبنی بر بی اعتبار بودن کارتهای معافی برای ما نیومده و این کارتها اگه برن برای ترجمه مهر دادگستری هم میخورن و مشکلی نیست. در مورد خروج از کشور هم باز دوباره به دلیل عدم هماهنگی فکر نمیکنم مساله ای پیش بیاد.
نهایتا من پیشنهاد میکنم کارت معافیتون رو زودتر از تمام مدارک ترجمه کنید و چند کپی رنگی هم ازش تهیه کنین. توی پاکت مدارک هم یه نامه بگذارین و توش وضعیت کارتهای معافی و اینکه ممکنه روز مصاحبه با یه کارت دیگه و یا یه رسید خدمت آفیسر برسین رو توضیح بدین. مسئولان اونجا وقتی ببینن تعداد زیادی کیس مشکل مشابهی دارن حتما توجه و پیگیری میکنن.
از مدیران تالار هم میخوام اگر امکانش هست اجازه بدن یه تاپیک برای این قضیه زده بشه تا بتونیم مشکل رو با هماهنگی پیگیری کنیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-08 ساعت 19:28)bakhshandehgy نوشته: (2012-04-08 ساعت 18:37)viper نوشته: (2012-04-08 ساعت 17:46)bakhshandehgy نوشته: (2012-04-08 ساعت 16:22)shervn نوشته: (2012-04-08 ساعت 16:12)mansour*** نوشته: دوست عزیز بنده حدودا نزدیک به 40روزپیش اعلام کردم این موضوع را یک عده از دوستان بجای تایید شروع به رد پیشنهاد بنده اقدام نمودند. اما توجه شود که حتما برای کارت اقدام کنید در مرحله اول اصل کارت ترجمه بشود بعد برای تعویض اقدام بشه در آنجا بشما رسید می دهند آن رسید را هم برای سفارت جهت احتیاط ترجمه کنید در فرودگاه کسی کارت خدمت از شما نمی خواهد وچنانچه درخواست کردند با ارائه رسید تعویض کارت مشکلی برایتان پیش نمی آید.
سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام كرد :در راستاي گسترش خدمات الكترونيك و دستيابي به اهدافي ازجمله : افزايش سرعت و دقت در ارائه خدمات ، يكنواخت شدن كليه كارتهاي پايان خدمت و معافيت ، امكان ايجاد هرگونه تغييرات بعدي در اطلاعات موجود در كارتها ، تسهيل و سرعت بخشي دراستعلامات مربوط به پايان خدمت و معافيت مثل گذرنامه ، گواهينامه ، اموراستخدامي و...طرح تعويض كارتهاي قديمي پايان خدمت و معافيت با كارت هوشمند از تاريخ دهم دي ماه سال جاري با تعويض كارتهاي قديمي معافيت از خدمت آغاز گرديد.
همچنين به منظور رفاه حال متقاضيان و تسريع در رسيدگي به درخواستهاي آنان براي اجراي اين طرح اولويتبندي بر اساس سال اخذ كارت قديمي معافيت از خدمت در نظر گرفته شده كه دارندگان كارتهاي معافيت قديمي طبق زمانبندي ذيل فرصت داشته تا به منظور اخذ كارت هوشمند خود به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مراجعه نمايند.
لازم به ذكر است: تاريخ مذكور قابل تمديد نبوده و پس از انقضاي مهلت فوق كارتهاي قديمي از اعتبار ساقط خواهند شد.
عزيزم مشكل ترجمه و فرودگاه نيست. تو سفارت آنكارا كارت معافيت را مي خوان و بايد تحويل بديد كه در صورت اقدام براي تعويض چي بايد تحويل بدين؟
بچه ها من الان از پلیس +10 سوال کردم گفتن طرح از زمانبندی عقب هستش و فعلا کسانی که معافیت دارن باید بیان و حتی معافیت دارها هم تا چند ماه اینده برا خروج از کشور مشکل ندارن در ضمن گفت اگه اقدام کنم بین 45 تا 60 روز بعد کارت هوشمند میاد در خونه پس انرژی مثبت رو همینجور بالا نگهدارین........
دوستان چرا اينقدر خودتون را ناراحت ميكنيد. شما كه پاسپورت داريد پس مشكل خروج نخواهيد داشت سابقتون تو اداره گذرنامه بوده وهست وگرنه كه بهتون پاسپورت نمي دادند تو مرز خوجي هم كه فقط پاسپورت ميبينند. از طرف ديگه چيزي به دارالترجمه ها ابلاغ نشده گيرم كه شد با مهر خود دارالترجمه ميريم .
سلام
منم فکر کنم مایی که پاسپورت داریم که به مشکل نمی خوریم چون واسه خارج از کشور رفتن که اصلا کارت خدمتو نمی خوان فقط پاسپورت... مگر اینکه کسی بخواد تازه پاسپورت بگیره یا بخواد پاسپورتشو تمدید کنه به اون بگن باید کارتتو هوشمند کنی بعد بیای واسه تمدید چون واسه تمدید کارت خدمتو چک میکنن !
شماره کیس : 2012AS00030XXX
دریافت ویزا: جولای 2012
شرایط: 26 ساله . مجرد
مقصد: هیوستون (تگزاس)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من كارت پايان خدمت رو چند روز پيش ترجمه كردم همراه با مهر دادگستري مشكل نگرفتن ٠ حتي با همين كارت مداكم رو از
آموزش و پروش تحويل گرفتم و مشكلي نبود من فكر مي كنم نهادهاي نيروي انتظامي مثل صدور گذر نامه و گواهينامه كارت هوشمند رو بخوان
من سفر خارج از كشور هم هرچي رفتم نديدم كه غير از پاسپورت مدرك ديگه اي بخوان
به نظر من اگه پاس داشته باشيد جاي نگراني نداره
شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-08 ساعت 21:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-08 ساعت 21:05 توسط amirh.)
(2012-04-08 ساعت 19:28)bakhshandehgy نوشته: (2012-04-08 ساعت 18:37)viper نوشته: (2012-04-08 ساعت 17:46)bakhshandehgy نوشته: (2012-04-08 ساعت 16:22)shervn نوشته: (2012-04-08 ساعت 16:12)mansour*** نوشته: دوست عزیز بنده حدودا نزدیک به 40روزپیش اعلام کردم این موضوع را یک عده از دوستان بجای تایید شروع به رد پیشنهاد بنده اقدام نمودند. اما توجه شود که حتما برای کارت اقدام کنید در مرحله اول اصل کارت ترجمه بشود بعد برای تعویض اقدام بشه در آنجا بشما رسید می دهند آن رسید را هم برای سفارت جهت احتیاط ترجمه کنید در فرودگاه کسی کارت خدمت از شما نمی خواهد وچنانچه درخواست کردند با ارائه رسید تعویض کارت مشکلی برایتان پیش نمی آید.
عزيزم مشكل ترجمه و فرودگاه نيست. تو سفارت آنكارا كارت معافيت را مي خوان و بايد تحويل بديد كه در صورت اقدام براي تعويض چي بايد تحويل بدين؟
بچه ها من الان از پلیس +10 سوال کردم گفتن طرح از زمانبندی عقب هستش و فعلا کسانی که معافیت دارن باید بیان و حتی معافیت دارها هم تا چند ماه اینده برا خروج از کشور مشکل ندارن در ضمن گفت اگه اقدام کنم بین 45 تا 60 روز بعد کارت هوشمند میاد در خونه پس انرژی مثبت رو همینجور بالا نگهدارین........
دوستان چرا اينقدر خودتون را ناراحت ميكنيد. شما كه پاسپورت داريد پس مشكل خروج نخواهيد داشت سابقتون تو اداره گذرنامه بوده وهست وگرنه كه بهتون پاسپورت نمي دادند تو مرز خوجي هم كه فقط پاسپورت ميبينند. از طرف ديگه چيزي به دارالترجمه ها ابلاغ نشده گيرم كه شد با مهر خود دارالترجمه ميريم .
منم به خدا امیدوارم همیجوری باشه که شما میگین.از انرژی منفی دادنم متنفرم به خدا.ولی این موضوع خیلی مهمه.ما نمیتونیم روی اما و اگر کارمونو انجام بدیم.درسته دارالترجمه ترجمه میکنه و مهر دادگستری هم میزنه ولی اگه 1% جلومونو گرفتن که همه آرزوهامون بباده.من امروز 3تا پلیس +10 رفتم همه گفتن یا جلوتونو میگیرن یا نمیگیرن!!! حلا اومیمو گرفتن
به نظر منم اگه مدیران هم یه پیج به این موضوع اختصاص بدن راحتتر میتونیم تبادل نظر کنیم.ممنونم
(2012-04-08 ساعت 21:00)amirh نوشته: (2012-04-08 ساعت 19:28)bakhshandehgy نوشته: (2012-04-08 ساعت 18:37)viper نوشته: (2012-04-08 ساعت 17:46)bakhshandehgy نوشته: (2012-04-08 ساعت 16:22)shervn نوشته: طرح تعويض كارتهاي قديمي معافيت ازخدمت با كارت هوشمندآغازگرديد
منم به خدا امیدوارم همیجوری باشه که شما میگین.از انرژی منفی دادنم متنفرم به خدا.ولی این موضوع خیلی مهمه.ما نمیتونیم روی اما و اگر کارمونو انجام بدیم.درسته دارالترجمه ترجمه میکنه و مهر دادگستری هم میزنه ولی اگه 1% جلومونو گرفتن که همه آرزوهامون بباده.من امروز 3تا پلیس +10 رفتم همه گفتن یا جلوتونو میگیرن یا نمیگیرن!!! حلا اومیمو گرفتن
به نظر منم اگه مدیران هم یه پیج به این موضوع اختصاص بدن راحتتر میتونیم تبادل نظر کنیم.ممنونم
در ضمن پاسپورت که قکر کنم همه دوستان داشته باشن.پس مشکل داشتن پاسپورت نیست.مشکل چیز دیگریست...!!!
2012AS00053xxx
تاریخ دریافت ویزا :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز چرا یک موضوع بی اساس را مطرح می کنید و باعث گمراهی و تشویش ذهن بقیه میشین، اون دوستی که میاد میگه تو فرودگاه کارت پایان خدمت میخوان بر چه اساسی اینو توی سایت مطرح میکنه و اینهمه پست اضافی هم دنباله خودش میاره، تا حالا از چه شخصی تو فرودگاه غیر از پاسپورت و بلیط مدرک دیگه ای خواستن، یا چه کسی را برای اینکه تو فرودگاه کارت معافی یا پایان خدمت همراهش نداشته ممنوع الخروج کردن؟ مگه به کسی که مدرک معافی یا پایان خدمت نداره پاسپورت میدن که تو فرودگاه بخوان ببینن کارت داره یا نه؟ سفارت هم کاری با این مسائل نداره و همون کارت قدیمی رو قبول میکنه، حتی یکی از دوستان که برای تعویض کارت به دفتر پلیس باضافه ده مراجعه کرده بود گفته بودن شما اگه کارتت را لازم داری الان برای تعویض اقدام نکن و بعد از مصاحبه بیار برای تعویض و هیچ مشکلی پیش نمیاد.
خواهش می کنم مسائل بی اساس رو مطرح نکنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-08 ساعت 21:11)MPU نوشته: (2012-04-08 ساعت 15:46)amirh نوشته: سلام به همهٔ دوستان.من یه مساله رو تازه شنیدم و چون فکر کردم حتما مشکله خیلی از دوستان باید باشه اینجا مطرح میکنم.قبلا از اینکه این مسئلهرو اینجا مطرح میکنم عذر خواهی میکنم .من امروز مطلع شدم که کسانی که کارت معافی سربازی یا پایان خدمت دارن اگه کارتشونو با کارت معافی هوشمند تعویض نکرده باشن اجازهٔ خروج بهشون داده نمیشه.یعنی توی فرودگاه جلو شونو میگیرن.یعنی همهٔ کارتهای قدیمی از اعتبار ساقط میشه تا آخر اردیبهشت.[/size]
دوست من اینکه کارتهای قدیمی از اعتبار ساقط میشه(و طبیعتا صاحب آن قادر به تعویض گذرنامه نیست) یه مساله است که البته تنها موردی است که رسما اعلام شده و اینکه اجازه خروج از کشور نمیدهند یه مساله دیگه است که قبلا یه نفر مطرح کردند و الان شما که ظاهرا جدیدا عضو شدید عنوان می فرمایید.همانطور که میدونین مخاطبین مهاجرسرا با یکی از بزرگترین شانسها و همچنین مراحل زندگیشون مواجه هستند پس کمی انصاف به خرج داده و از ذکر مطالب بدون منبع که با عباراتی مثل مطلع شدم تکمیل میشود خودداری کنین.ضمنا من چند دقیقه پیش به یکی از دوستانم که دفتر پلیس بعلاوه 10 دارد زنگ زدم و ایشان گفت این مورد هیچ ربطی به خروج از کشور نداشته و از آنجا مهلت داده شده خیلی کوتاه بوده و خیلیها ممکنه اصلا از این طرح مطلع نشده باشند مهلت جدید آن قطعا در آینده تمدید خواهد گردید. ضمنا دوستانی که تصمیم دارند کارت قدیمی را تعویض نکنند لطفا خیلی مواظب پاسپورتشون باشند چون در صورت گم شدن تا تمدید کارت (که ممکنه خیلی دیر باشه) امکان گرفتن پاسپورت جدید ندارند.
دوست عزیزم من هم مثل همه عزیزانی که توی این سایت هستن هر روز دارم خدارو برای این لطفی که به ما کرده شکر میکنم.حالا اگه شما مثل من امروز 3تا پلیس +10 میرفتین و در هر سه مورد دقیقا یه شما میگفتن که حتما باید کارتو عوض کنین.خیلی راحت از کنار این مووضوع میگذشتین؟ یا اینکه با دوستان مطرح میکردین تا همه به هم کمک کنیم و روحیه بدیم.
همه ما اینجا هستیم که دست همدیگرو تا آخرین مرحله بگیریم و از همه اتفاقات همدیگرو مطلع کنیم.
موفق باشید
2012AS00053xxx
تاریخ دریافت ویزا :