کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
دوستان عزيز اصلا نگران نباشيد به هيچ وجه توى فرودگاه كارت پايان خدمت يا معافى نمى خوان ترجمه كنين بعد از مصاحبه تعويض كنين كه مشكل پيدا نكنين همگى موفق ميشيم نگران نباشين
تشکر کنندگان: arman_m ، ghorbat ، SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، batis2010 ، behzad7
(2012-04-08 ساعت 21:08)royce نوشته:  دوستان عزیز چرا یک موضوع بی اساس را مطرح می کنید و باعث گمراهی و تشویش ذهن بقیه میشین، اون دوستی که میاد میگه تو فرودگاه کارت پایان خدمت میخوان بر چه اساسی اینو توی سایت مطرح میکنه و اینهمه پست اضافی هم دنباله خودش میاره، تا حالا از چه شخصی تو فرودگاه غیر از پاسپورت و بلیط مدرک دیگه ای خواستن، یا چه کسی را برای اینکه تو فرودگاه کارت معافی یا پایان خدمت همراهش نداشته ممنوع الخروج کردن؟ مگه به کسی که مدرک معافی یا پایان خدمت نداره پاسپورت میدن که تو فرودگاه بخوان ببینن کارت داره یا نه؟ سفارت هم کاری با این مسائل نداره و همون کارت قدیمی رو قبول میکنه، حتی یکی از دوستان که برای تعویض کارت به دفتر پلیس باضافه ده مراجعه کرده بود گفته بودن شما اگه کارتت را لازم داری الان برای تعویض اقدام نکن و بعد از مصاحبه بیار برای تعویض و هیچ مشکلی پیش نمیاد.
خواهش می کنم مسائل بی اساس رو مطرح نکنید.
سلام.جهت اطلاع از پسر من کارت پایان خدمت خواستند البته سفر اولش بو د.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، batis2010
(2012-04-08 ساعت 21:27)amirh نوشته:  
(2012-04-08 ساعت 21:11)MPU نوشته:  
(2012-04-08 ساعت 15:46)amirh نوشته:  سلام به همهٔ دوستان.من یه مساله رو تازه شنیدم و چون فکر کردم حتما مشکله خیلی‌ از دوستان باید باشه اینجا مطرح می‌کنم.قبلا از اینکه این مسئله‌رو اینجا مطرح می‌کنم عذر خواهی‌ می‌کنم .من امروز مطلع شدم که کسانی‌ که کارت معافی سربازی یا پایان خدمت دارن اگه کارتشونو با کارت معافی هوشمند تعویض نکرده باشن اجازهٔ خروج بهشون داده نمی‌شه.یعنی‌ توی فرودگاه جلو شونو میگیرن.یعنی‌ همهٔ کارتهای قدیمی‌ از اعتبار ساقط می‌شه تا آخر اردیبهشت.Sad[/size]

دوست من اینکه کارتهای قدیمی از اعتبار ساقط میشه(و طبیعتا صاحب آن قادر به تعویض گذرنامه نیست) یه مساله است که البته تنها موردی است که رسما اعلام شده و اینکه اجازه خروج از کشور نمیدهند یه مساله دیگه است که قبلا یه نفر مطرح کردند و الان شما که ظاهرا جدیدا عضو شدید عنوان می فرمایید.همانطور که میدونین مخاطبین مهاجرسرا با یکی از بزرگترین شانسها و همچنین مراحل زندگیشون مواجه هستند پس کمی انصاف به خرج داده و از ذکر مطالب بدون منبع که با عباراتی مثل مطلع شدم تکمیل میشود خودداری کنین.ضمنا من چند دقیقه پیش به یکی از دوستانم که دفتر پلیس بعلاوه 10 دارد زنگ زدم و ایشان گفت این مورد هیچ ربطی به خروج از کشور نداشته و از آنجا مهلت داده شده خیلی کوتاه بوده و خیلیها ممکنه اصلا از این طرح مطلع نشده باشند مهلت جدید آن قطعا در آینده تمدید خواهد گردید. ضمنا دوستانی که تصمیم دارند کارت قدیمی را تعویض نکنند لطفا خیلی مواظب پاسپورتشون باشند چون در صورت گم شدن تا تمدید کارت (که ممکنه خیلی دیر باشه) امکان گرفتن پاسپورت جدید ندارند.

دوست عزیزم من هم مثل همه عزیزانی که توی این سایت هستن هر روز دارم خدارو برای این لطفی که به ما کرده شکر میکنم.حالا اگه شما مثل من امروز 3تا پلیس +10 میرفتین و در هر سه مورد دقیقا یه شما میگفتن که حتما باید کارتو عوض کنین.خیلی راحت از کنار این مووضوع میگذشتین؟ یا اینکه با دوستان مطرح میکردین تا همه به هم کمک کنیم و روحیه بدیم.
همه ما اینجا هستیم که دست همدیگرو تا آخرین مرحله بگیریم و از همه اتفاقات همدیگرو مطلع کنیم.
موفق باشید

دوستان عزیز در بهمن ماه از پسر من کارت پایان خدمت خواست(کارت قدیمی) که نشان داد و البته اولین سفر پسرم بود حالا نمی دونم اگه همراهش نبود از سفرش جلوگیری می کردند یا نه؟در ضمن دوست عزیز اگر سند یا مدرک دارید انرا نشان بدید و دیگران را نگران نکنید
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: arman_m ، SH1A2R3 ، batis2010
(2012-04-09 ساعت 07:52)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-04-08 ساعت 21:08)royce نوشته:  دوستان عزیز چرا یک موضوع بی اساس را مطرح می کنید و باعث گمراهی و تشویش ذهن بقیه میشین، اون دوستی که میاد میگه تو فرودگاه کارت پایان خدمت میخوان بر چه اساسی اینو توی سایت مطرح میکنه و اینهمه پست اضافی هم دنباله خودش میاره، تا حالا از چه شخصی تو فرودگاه غیر از پاسپورت و بلیط مدرک دیگه ای خواستن، یا چه کسی را برای اینکه تو فرودگاه کارت معافی یا پایان خدمت همراهش نداشته ممنوع الخروج کردن؟ مگه به کسی که مدرک معافی یا پایان خدمت نداره پاسپورت میدن که تو فرودگاه بخوان ببینن کارت داره یا نه؟ سفارت هم کاری با این مسائل نداره و همون کارت قدیمی رو قبول میکنه، حتی یکی از دوستان که برای تعویض کارت به دفتر پلیس باضافه ده مراجعه کرده بود گفته بودن شما اگه کارتت را لازم داری الان برای تعویض اقدام نکن و بعد از مصاحبه بیار برای تعویض و هیچ مشکلی پیش نمیاد.
خواهش می کنم مسائل بی اساس رو مطرح نکنید.
سلام.جهت اطلاع از پسر من کارت پایان خدمت خواستند البته سفر اولش بو د.

سلام به همه دوستان گل ، ظاهراً این قضیه کارت معافیت یکمی فکره دوستانو مشغول کرده . باید به خدمت دوستان بگم که صحبت بعضی از دوستان درسته من خودم زمانی که برای اولین بار میخواستم از کشور خارج بشم از من خواستن و چون به دوستم سر همین قضیه در فرودگاه بهش گیر داده بودن و خانوادش زود براش برده بودن تو فرودگاه ، تجربه داشتم و برای اولین سفرم با خودم بردم و جالب بود که دقیقاً به من هم گیر داد که کارتتو ببینم ! ولی ظاهراً این قضیه برای ماهایی که کارت معافیت داریم فقط رخ داده ! ولی من پاسپورتم اعتبارش 2 سال پیش تموم شده بود و رفتم پاسپورت جدید گرفتم و با پاس جدیدم که خواستم برم خارج از کشور در باجه گذرنامه فرودگاه افسر ازم اصلاً کارت نخواست و فکر کنم که این قضیه فقط برای کسانی که معافیت دارن و برای اولین بار دارن خروج میکنن رخ میده ولی این قضیه صحت داره و من چند مورد را خودم دیدم . . . ظاهراً این قانون نیست و یه نکته جانبی هست که از اداره گذرنامه به افسرها اعلام شده که در صورت مشکوک بودن ، کارت معافیت را هم چک کنن . . . ! حالا من نمیدونم چرا دوستان یه قضیه را اینقدر روش زوم میکنن ، این داستان فقط برای کسانی مهمه که تازه معاف شدن و میخوان اقدام کنن به دریافت پاسپورت و به نظر من اینقدر این قضیه کارت معافیت برای همه مهمه که بعد از دریافت آن همه زود میرن پاسشونو میگیرن پس این حالتم احتمالش ضعیف شد . به نظر من حضور کارت برای سفارت به مراتب خیلی مهمتره . . . ! پس اگر مجبور به تمدید پاستون نیستین فلاً بیخیالش بشین تا بعد از مصاحبه . . . و تازه اگر هم کسی به نظر من با شرایط فوق تو فرودگاه ازش کارت بخوان و همون کارت قدیمی را نشون بده کسی نمیتونه مانع از خروجش بشه آخه هیچ دلیلی نداره . . .! پس بهتره با خیال راحت به کارای دیگتون برسین
اگر یکمی روی تاریخ های ارائه شده جهت تعویض کارت های معافیت دقت کنین میبینین که اولویت با اونایی هست که جوان تر هستند و اگر به پشت کارت مراجعه کنین میبینین که نوشته اعتبار فقط در زمان صلح ، خب یکمی دیگه توجه کنید معنی این کار را خیلی ساده متوجه میشید . . . .!
پس جای هیچ نگرانی نیست ، البته به نظر بنده .
پایدار و پیروز باشین .

سلام به همه دوستان گل ، ظاهراً این قضیه کارت معافیت یکمی فکره دوستانو مشغول کرده . باید به خدمت دوستان بگم که صحبت بعضی از دوستان درسته من خودم زمانی که برای اولین بار میخواستم از کشور خارج بشم از من خواستن و چون به دوستم سر همین قضیه در فرودگاه بهش گیر داده بودن و خانوادش زود براش برده بودن تو فرودگاه ، تجربه داشتم و برای اولین سفرم با خودم بردم و جالب بود که دقیقاً به من هم گیر داد که کارتتو ببینم ! ولی ظاهراً این قضیه برای ماهایی که کارت معافیت داریم فقط رخ داده ! ولی من پاسپورتم اعتبارش 2 سال پیش تموم شده بود و رفتم پاسپورت جدید گرفتم و با پاس جدیدم که خواستم برم خارج از کشور در باجه گذرنامه فرودگاه افسر ازم اصلاً کارت نخواست و فکر کنم که این قضیه فقط برای کسانی که معافیت دارن و برای اولین بار دارن خروج میکنن رخ میده ولی این قضیه صحت داره و من چند مورد را خودم دیدم . . . ظاهراً این قانون نیست و یه نکته جانبی هست که از اداره گذرنامه به افسرها اعلام شده که در صورت مشکوک بودن ، کارت معافیت را هم چک کنن . . . ! حالا من نمیدونم چرا دوستان یه قضیه را اینقدر روش زوم میکنن ، این داستان فقط برای کسانی مهمه که تازه معاف شدن و میخوان اقدام کنن به دریافت پاسپورت و به نظر من اینقدر این قضیه کارت معافیت برای همه مهمه که بعد از دریافت آن همه زود میرن پاسشونو میگیرن پس این حالتم احتمالش ضعیف شد . به نظر من حضور کارت برای سفارت به مراتب خیلی مهمتره . . . ! پس اگر مجبور به تمدید پاستون نیستین فلاً بیخیالش بشین تا بعد از مصاحبه . . . و تازه اگر هم کسی به نظر من با شرایط فوق تو فرودگاه ازش کارت بخوان و همون کارت قدیمی را نشون بده کسی نمیتونه مانع از خروجش بشه آخه هیچ دلیلی نداره . . .! پس بهتره با خیال راحت به کارای دیگتون برسین
اگر یکمی روی تاریخ های ارائه شده جهت تعویض کارت های معافیت دقت کنین میبینین که اولویت با اونایی هست که جوان تر هستند و اگر به پشت کارت مراجعه کنین میبینین که نوشته اعتبار فقط در زمان صلح ، خب یکمی دیگه توجه کنید معنی این کار را خیلی ساده متوجه میشید . . . .!
پس جای هیچ نگرانی نیست ، البته به نظر بنده .
پایدار و پیروز باشین .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: MPU ، mmmsdeghi ، SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، amirh ، batis2010 ، behzad7
(2012-04-08 ساعت 21:27)amirh نوشته:  
(2012-04-08 ساعت 21:11)MPU نوشته:  
(2012-04-08 ساعت 15:46)amirh نوشته:  سلام به همهٔ دوستان.من یه مساله رو تازه شنیدم و چون فکر کردم حتما مشکله خیلی‌ از دوستان باید باشه اینجا مطرح می‌کنم.قبلا از اینکه این مسئله‌رو اینجا مطرح می‌کنم عذر خواهی‌ می‌کنم .من امروز مطلع شدم که کسانی‌ که کارت معافی سربازی یا پایان خدمت دارن اگه کارتشونو با کارت معافی هوشمند تعویض نکرده باشن اجازهٔ خروج بهشون داده نمی‌شه.یعنی‌ توی فرودگاه جلو شونو میگیرن.یعنی‌ همهٔ کارتهای قدیمی‌ از اعتبار ساقط می‌شه تا آخر اردیبهشت.Sad[/size]

دوست من اینکه کارتهای قدیمی از اعتبار ساقط میشه(و طبیعتا صاحب آن قادر به تعویض گذرنامه نیست) یه مساله است که البته تنها موردی است که رسما اعلام شده و اینکه اجازه خروج از کشور نمیدهند یه مساله دیگه است که قبلا یه نفر مطرح کردند و الان شما که ظاهرا جدیدا عضو شدید عنوان می فرمایید.همانطور که میدونین مخاطبین مهاجرسرا با یکی از بزرگترین شانسها و همچنین مراحل زندگیشون مواجه هستند پس کمی انصاف به خرج داده و از ذکر مطالب بدون منبع که با عباراتی مثل مطلع شدم تکمیل میشود خودداری کنین.ضمنا من چند دقیقه پیش به یکی از دوستانم که دفتر پلیس بعلاوه 10 دارد زنگ زدم و ایشان گفت این مورد هیچ ربطی به خروج از کشور نداشته و از آنجا مهلت داده شده خیلی کوتاه بوده و خیلیها ممکنه اصلا از این طرح مطلع نشده باشند مهلت جدید آن قطعا در آینده تمدید خواهد گردید. ضمنا دوستانی که تصمیم دارند کارت قدیمی را تعویض نکنند لطفا خیلی مواظب پاسپورتشون باشند چون در صورت گم شدن تا تمدید کارت (که ممکنه خیلی دیر باشه) امکان گرفتن پاسپورت جدید ندارند.

دوست عزیزم من هم مثل همه عزیزانی که توی این سایت هستن هر روز دارم خدارو برای این لطفی که به ما کرده شکر میکنم.حالا اگه شما مثل من امروز 3تا پلیس +10 میرفتین و در هر سه مورد دقیقا یه شما میگفتن که حتما باید کارتو عوض کنین.خیلی راحت از کنار این مووضوع میگذشتین؟ یا اینکه با دوستان مطرح میکردین تا همه به هم کمک کنیم و روحیه بدیم.
همه ما اینجا هستیم که دست همدیگرو تا آخرین مرحله بگیریم و از همه اتفاقات همدیگرو مطلع کنیم.
موفق باشید

دوست من از آنجا که دفاتر پلیس +10 متولی طرح تعویض هستند قطعا نمیتونن به مراجعه کننده ها جوابی غیر از آنکه به شما گفتند بدهند
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، arman_m ، batis2010
به نظر من هم احتمال کارت خواستن در فرودگاه بسیار کم هست. مگر برای مسافرین خیلی جوان که سفر اولشون هست.
توی اون اطلاعیه پلیس برای تعویض کارت، جمله حساسیت بر انگیز باطل شدن و بی ارزش بودن کارتهای قدیمی هست که فکر میکنم این یه تلنگر هست برای مردم که سریعتر کارتهاشون رو عوض کنن و ارزش اجرایی نداره. طرح تعویض کارتهای سربازی یه طرح بلند مدت هست که تو چند ماه نمیشه جمع و جورش کرد.
در هر حال فراموش نکنیم که اینجا ایرانه و قوانین عجولانه تصویب و اجرا میشه بدون اینکه جوانب و تاثیراتش سنجیده بشه. پس بهتره گوش به زنگ باشیم و دوستانمون رو در جریان امور قرار بدیم. من فعلا کارتم رو دادم برای ترجمه و مهر دادگستری. فردا هم میرم پلیس +10 ببینم چی میگن.
تشکر کنندگان: كاميلا ، SH1A2R3 ، MPU ، MAHDI2012 ، amirh ، a.behzadi ، arman_m ، mmmsdeghi ، batis2010
سلام به همه دوستان عزیز
علی القاعده باید از امروز منتظر دریافت نامه دوم و اپدیت شدن صفحه مان که تاریخ مصاحبه را تعیین می کند باشیم . از کارنت شدگان محترم خواهشمندم در صورت دریافت خبر دیگران را هم مطلع بفرمایند. ممنون
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: frz61 ، bakhshandehgy ، كاميلا ، SH1A2R3 ، MPU ، MAHDI2012 ، a.behzadi ، arman_m ، mmmsdeghi ، batis2010
دوستان مصاحبه من 31 may هست و من وقتی خواستم فرم contact information سفارت آنکارا را پر کنم دیدم صفحه سفرهای خارجیش نیست. به نظظرتون چه کار کنم؟ فرم قبلی را دارم اونو پر کنم یا این جدیده؟
2012AS00040XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 20
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:31 may
دریافت کلیرنس:50 روز بعد
دریافت ویزا:11 AUG
تعداد:1 نفر
هزینه ها: خیلی تومن
ورود به آمریکا: 10 Oct
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، batis2010
(2012-04-09 ساعت 10:37)noonoosh نوشته:  دوستان مصاحبه من 31 may هست و من وقتی خواستم فرم contact information سفارت آنکارا را پر کنم دیدم صفحه سفرهای خارجیش نیست. به نظظرتون چه کار کنم؟ فرم قبلی را دارم اونو پر کنم یا این جدیده؟

چرا چيزي كه ازتون نخواستند را به زور بهشون ميفرستيد. خوب نمي خوان كه حذفش كردن پس چرا اينقدر اصرار داريد كه بفرستيد . اونها كه تعارف يا شوخي با كسي ندارن اگه ليست سفرها لازم بود ازتون مي گرفتند.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، bakhtiari659 ، MPU ، MAHDI2012
(2012-04-09 ساعت 10:30)parsy631 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
علی القاعده باید از امروز منتظر دریافت نامه دوم و اپدیت شدن صفحه مان که تاریخ مصاحبه را تعیین می کند باشیم . از کارنت شدگان محترم خواهشمندم در صورت دریافت خبر دیگران را هم مطلع بفرمایند. ممنون

هنوز كه خبري نيست.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، MAHDI2012
(2012-04-09 ساعت 11:03)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-04-09 ساعت 10:37)noonoosh نوشته:  دوستان مصاحبه من 31 may هست و من وقتی خواستم فرم contact information سفارت آنکارا را پر کنم دیدم صفحه سفرهای خارجیش نیست. به نظظرتون چه کار کنم؟ فرم قبلی را دارم اونو پر کنم یا این جدیده؟

چرا چيزي كه ازتون نخواستند را به زور بهشون ميفرستيد. خوب نمي خوان كه حذفش كردن پس چرا اينقدر اصرار داريد كه بفرستيد . اونها كه تعارف يا شوخي با كسي ندارن اگه ليست سفرها لازم بود ازتون مي گرفتند.

دوست گرامی به نظر میرسد سفارت و کی سی سی فرمها رو به روز کرده اند. پس فرمهای قدیمی رو دور بندازید و فرمها و اطلاعات رو مستقیما از خود سایت بگیرید. اطلاعات اضافی ممنوع!!Big Grin
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، bakhshandehgy ، MAHDI2012 ، arman_m
میشه یکی لینک جدید فرم انکارا رو بزارین؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: Hamed112 ، MAHDI2012 ، mmmsdeghi
سلام به همه دوستان گل مهاجرسرا
میخواستم ببینم که مدارک را میتونیم قبل از دریافت نامه دوم KCC زودتر برای سفارت آنکارا ارسال کنیم ؟ یا باید حتماً منتظر دریافت نامه دوم باشیم ؟ دوستان با تجربه یه راهنمایی بکنن ، ممنون میشم .
پایدار و پیروز باشین .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: batis2010 ، SH1A2R3
(2012-04-09 ساعت 12:07)ghorbat نوشته:  سلام به همه دوستان گل مهاجرسرا
میخواستم ببینم که مدارک را میتونیم قبل از دریافت نامه دوم KCC زودتر برای سفارت آنکارا ارسال کنیم ؟ یا باید حتماً منتظر دریافت نامه دوم باشیم ؟ دوستان با تجربه یه راهنمایی بکنن ، ممنون میشم .
پایدار و پیروز باشین .
نامه دوم حدودا دو ماه قبل از تاریخ مصاحبه به دستتان می‌رسد.پس بهتر است منتظر نامه بمانید.(فکر نمیکنم بخواهید چند ماه زودتر مدارکتان را بفرستیدSmile)

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: ghorbat ، MAHDI2012 ، h4di ، SH1A2R3 ، arman_m ، odiseh ، batis2010
(2012-04-09 ساعت 11:44)SH1A2R3 نوشته:  میشه یکی لینک جدید فرم انکارا رو بزارین؟

اين هم براي nامين بار
http://photos.state.gov/libraries/turkey...21612.pdf:)
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: bakhtiari659 ، SH1A2R3 ، viper ، a.behzadi ، arman_m ، odiseh ، batis2010 ، mmmsdeghi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان