کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
بيش بيني من اينه روز جمعه كي سي سي ايميل ميده
روند كار كي سي سي هميشه اينجوريه كه روز جمعه كه اخر هفته ميشه نتايج كارايي رو كه در طول هفته انجام دادن اعلام ميكنن يعني الان دارن روي برونده هاي ما كار ميكننو اخر هفته تمامي نتايج كارشونو اعلام ميكنن كه همون زمان مصاحبه هست
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
تشکر کنندگان: frz61 ، arman_m ، ماندانا ، ghorbat ، behzad7 ، SH1A2R3 ، shadin_n ، amin_gholian
(2012-04-10 ساعت 22:49)ghorbat نوشته:  
(2012-04-10 ساعت 21:19)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها من ازتون خواهش میکنم بعد از این هر کسی امضا نداشت و کم لطفی کرد جواب سوالاشو ندید.تا مجبور بشن امضا بزارن مگه یه امضا چقدر زمان میبره؟
سلام به همه دوستان در ادامه مطلب دوست خوبمون یه خواهشی که از تمام دوستان دارم اینه که اولاً همینطور که ما توقع داریم دوستان به سئوالات ما احترام بزارن و جواب بدن پس حداقل ما هم باید به قوانین دوستان و سایت احترام بزاریم . این موضوع خیلی میتونه به هممون کمک کنه ( منظورم تکمیل امضاء ) و یه سند خوبی بشه برای سال های بعد . به نظر من اگه قرار باشه ماها امروز از طریق این سایت پاسخ خیلی از ابهامات و سئوالاتمونو راحت و رایگان دریافت کنیم و بعداً که به موفقیت رسیدیم کلاً این سایتو فراموش کنیم خیلی بی انصافیه . . .!!!!Sad ( البته منظورم تازه واردهایی هستش مثل خودم ) اکثر ماهایی که اقدام به عمل مهاجرت میکنیم یه جورایی دنبال یه تغییر و تحول بزرگی در زندگیمون هستیم پس بیاییم از خودمون شروع کنیم . . . چرا به اطلاع رسانی دوستان اهمیتی ندیم که دوستان مجبور شن برای برقراری نظم اقدام به . . . . ! از ماست که بر ماست . خواهشاً به قوانین احترام بزارین .Wink به امید موفقیت تمام دوستان در این مسیر .
پایدار و پیروز باشیم .

بابا من 3 دفعه همه بخش هاي مربوط به اطلاعات پروفايل كاربري رو ديدم هيچ جا پيدا نكردم كه امضاء بشه گذاشت. راهنماي سايت هم كه اصلا چيزي توش در اين مورد ننوشته بود. لطف كنيد راهنمايي نمائيد.

شماره کیس : 2012AS00063XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: AUG
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April 2012
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shadin_n ، f120yaf
(2012-04-17 ساعت 09:46)Jubin نوشته:  
(2012-04-10 ساعت 21:19)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها من ازتون خواهش میکنم بعد از این هر کسی امضا نداشت و کم لطفی کرد جواب سوالاشو ندید.تا مجبور بشن امضا بزارن مگه یه امضا چقدر زمان میبره؟
سلام به همه دوستان در ادامه مطلب دوست خوبمون یه خواهشی که از تمام دوستان دارم اینه که اولاً همینطور که ما توقع داریم دوستان به سئوالات ما احترام بزارن و جواب بدن پس حداقل ما هم باید به قوانین دوستان و سایت احترام بزاریم . این موضوع خیلی میتونه به هممون کمک کنه ( منظورم تکمیل امضاء ) و یه سند خوبی بشه برای سال های بعد . به نظر من اگه قرار باشه ماها امروز از طریق این سایت پاسخ خیلی از ابهامات و سئوالاتمونو راحت و رایگان دریافت کنیم و بعداً که به موفقیت رسیدیم کلاً این سایتو فراموش کنیم خیلی بی انصافیه . . .!!!!Sad ( البته منظورم تازه واردهایی هستش مثل خودم ) اکثر ماهایی که اقدام به عمل مهاجرت میکنیم یه جورایی دنبال یه تغییر و تحول بزرگی در زندگیمون هستیم پس بیاییم از خودمون شروع کنیم . . . چرا به اطلاع رسانی دوستان اهمیتی ندیم که دوستان مجبور شن برای برقراری نظم اقدام به . . . . ! از ماست که بر ماست . خواهشاً به قوانین احترام بزارین .Wink به امید موفقیت تمام دوستان در این مسیر .
پایدار و پیروز باشیم .

بابا من 3 دفعه همه بخش هاي مربوط به اطلاعات پروفايل كاربري رو ديدم هيچ جا پيدا نكردم كه امضاء بشه گذاشت. راهنماي سايت هم كه اصلا چيزي توش در اين مورد ننوشته بود. لطف كنيد راهنمايي نمائيد.

ای بابا شما گویا نمیدونی تا تعداد ارسال به یک حد خاص نرسه نمیشه امضا داشت
حالا هرکی یه پست میده بعضیا صد تا پست میدن که اگه امضا نداری فلان و فلان
بابا جان من فعال نیست فعال نیست نمیتونم هی بیام پست بیخودی بدم تا امضا دار بشم که.....
[عکس: di-LB5Z.jpg] Thanks: Free Image Upload, ฟุตบอล
شماره کیس : 6XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: Big Grin
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 / 22 / 7
" کارنت شدن کیس: JUNE 2012
" دریافت نامه دوم:19 APRIL
" مصاحبه :18 JUNE
" دریافت کلیرنس 31july
نفرات همراه: 0
تشکر کنندگان: mehran2012 ، SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat ، amin_gholian ، odiseh ، Emad_L ، f120yaf ، star63
سلام به دوستان منتظرم
من دیشب زنگ زدم کی سی سی ولی اپراتور میگه به سایت مربوطه مراجعه کنید.ایمیل هم که زدم گفتن ما اعلام خواهیم کرد.
مردیم از انتظار هر لحظه استرس بیشتر میشه و وسواسی تر میشیم.شماهارو نمیدونم ولی من واسه تمام کارهایی که باید انجام بدیم دچار وسواس عجیبی شدم که نکنه نقصی در مدارکم داشته باشم...Sad
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ghorbat ، Hamed112 ، كاميلا ، bakhshandehgy ، shadin_n ، amin_gholian ، frz61
داشتم الان قرار مصاحبه ى افراد در انكارا رو ميديدم كه 5th April اپديت شده دوستان چرا انقدر انكارا شلوغه اينجورى با اين كيس نامبر ها سالها مصاحبه ها طول ميكشه..............با اينكه تا سپتامبر چيزى نمونده
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، ghorbat ، frz61
(2012-04-17 ساعت 11:45)Hamed112 نوشته:  داشتم الان قرار مصاحبه ى افراد در انكارا رو ميديدم كه 5th April اپديت شده دوستان چرا انقدر انكارا شلوغه اينجورى با اين كيس نامبر ها سالها مصاحبه ها طول ميكشه..............با اينكه تا سپتامبر چيزى نمونده
بابا نگران نباش ماه فوریه در عرض 3 روز تمام کارنتی های یک ماهو ردیف کردن .اونها میدونن دارن چیکار میکنن.
فقط این تاریخ مشخص بشه همه چی حله.
یکی یه خبر خوب بده.کسی از انکارا تاریخش مشخص شده؟؟؟؟؟؟؟؟
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad

2012as55XXX
تشکر کنندگان: كاميلا ، MPU ، bakhshandehgy ، Hamed112 ، shadin_n ، frz61 ، hoda2012
(2012-04-17 ساعت 10:44)viper نوشته:  
(2012-04-17 ساعت 09:46)Jubin نوشته:  
پایدار و پیروز باشیم .

ای بابا شما گویا نمیدونی تا تعداد ارسال به یک حد خاص نرسه نمیشه امضا داشت
حالا هرکی یه پست میده بعضیا صد تا پست میدن که اگه امضا نداری فلان و فلان
بابا جان من فعال نیست فعال نیست نمیتونم هی بیام پست بیخودی بدم تا امضا دار بشم که.....
[عکس: di-LB5Z.jpg] Thanks: Free Image Upload, ฟุตบอล

سلام.من هم برای امضا مشکل داشتم و در قسمت کنترل پنل امضا یا تغییز امضا نبود و هرچه تلاش میکردم موفق نمی شدم تا یک روز تغییر امضا ظاهر شد که علتش را متوجه نشدم شاید به قول بعضی ها باید تعداد ارسالها به حد معینی برسه تا ظاهر بشه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ضمن تشکر از همه :انصاف نیست جواب سوالها داده نشه ......پیشنهادمیکنم که پس از 5 الی 10 ارسال اولیه مدیران کاری کنند که در ارسال بعدی اول فرم امضا جلو دوستان براحتی باز بشه و بعد بتونند ارسال داشته باشند. متشکرم......
شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: SH1A2R3
بچه ها میگین چی کار کنیم؟هیچ راهی نداره واسه انتظار نکشیدن؟
2012as55XXX
تشکر کنندگان: amin_gholian ، anikoo ، shadin_n ، Hamed112 ، tartar ، hoda2012
(2012-04-17 ساعت 12:55)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها میگین چی کار کنیم؟هیچ راهی نداره واسه انتظار نکشیدن؟

خوشی به حال شما که همه نگرانیت همینه...
من انقدر مشکل دارم که این قضایا به این مهمی توش گمه از همین الان موندم اگه بیافته وسط امتحانام چه کنم... مدارکم هنوز اماده نیست که بدم ترجمه یهو اعلام کردن مخم سوت کشید چون گفتم از خرداد شرو میکنم به انجام کارهام. و روی شهریور حساب کرده بودم.
همین مدارک تحصیلی قبلیم رو هم باید از دولت بخرم و نمیدونستم تازه باید برم دنبال کارهای خرید مدرک و این جور چیزهام...
روزی فقط 100 بار میام این صفحه رو چک میکنم Shy
شماره کیس: 64000Sad
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال مدارک و فرم های اولی: یک روز بعد اعلام نتایج Big Grin
بقیه چیزها هم هیچی...Cool
شماره کیس : 6XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: Big Grin
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 / 22 / 7
" کارنت شدن کیس: JUNE 2012
" دریافت نامه دوم:19 APRIL
" مصاحبه :18 JUNE
" دریافت کلیرنس 31july
نفرات همراه: 0
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، anikoo ، MPU ، frz61 ، ghorbat
ميگم من امضا ندارم نه كه نخوام بذارم چون همسرم برنده اصلي من هيچي نذاشتم.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3
(2012-04-17 ساعت 14:23)honey62 نوشته:  ميگم من امضا ندارم نه كه نخوام بذارم چون همسرم برنده اصلي من هيچي نذاشتم.

دوست عزیزمهم نیست چون همسرتان برنده اصلی مشخصات ایشون رابگذارید منهم همین کارراکرده ام
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، mmmsdeghi ، MPU
بچها یعنی امروز هم نمیخواد بیاد؟؟؟
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3
من ميگم يكى بره KCC حضورى واسه همه رو بپرسه بلاتكليف مونديم........
تشکر کنندگان: frz61 ، shadin_n ، SH1A2R3 ، mehrdad_f ، به گل ، bakhshandehgy ، edge
بچه ها کجایین؟
نیستین؟
یکی یه خبر خوب بده.....................
ارامش قبل از طوفانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
خدا کنه فردا بیاد......Sad
2012as55XXX
تشکر کنندگان: anikoo ، ghorbat ، Hamed112 ، arman_m ، shadin_n
(2012-04-17 ساعت 23:54)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها کجایین؟
نیستین؟
یکی یه خبر خوب بده.....................
ارامش قبل از طوفانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
خدا کنه فردا بیاد......Sad

والا همش در حال ریفرش.خبری نیست. به نظر من فردا هم نمیاد همون بیستم میاد.
شماره کیس: 50xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mehrdad_f

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان