کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
حتما امروز بهت می گن ....حالا زبانت خوبه بهشون بگو: آی کارداش بقیه هم التماس دعا دارن ها Smile
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n
آیا راه دیگه ای وجود داره اگر کسی کانفرمیشن نامبرشو دیگه نداشته باشه و بتونه نامه مصاحبه اش رو بگیره؟ آنکارا
بچه های عزیز با سلام. اگر کسی شماره کانفرمیشن اولی رو گم کرده باشه باید چکار کنه؟ لطفا راهنمایی کنید.
بچه با سلام. اگر کسی شماره کانفرمیشن اولی رو گم کرده باشه باید چکار کنه؟ لطفا راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان: SH1A2R3
با سلام، میشه بفرمایید 15 روز قبل تاریخ مصاحبه کپی مدارک رو باید بفرستیم یا اصل؟
تشکر کنندگان:
(2012-04-18 ساعت 14:28)Shaq نوشته:  با سلام، میشه بفرمایید 15 روز قبل تاریخ مصاحبه کپی مدارک رو باید بفرستیم یا اصل؟

اصل مدارك رو نبايد فرستاد!!!!، اگه منظورتون اصل ترجمه هاست در صورتي كه دو نسخه داريد مي تونيد بفرستيد، بودن كساني كه كپي يا اصل ترجمه رو فرستادن.
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n ، arman_m
(2012-04-18 ساعت 14:28)Shaq نوشته:  با سلام، میشه بفرمایید 15 روز قبل تاریخ مصاحبه کپی مدارک رو باید بفرستیم یا اصل؟
سلام دوست عزیز در رابطه با کانفرمیشن نامبر باید عرض کنم که در این حالت اطلاعاتی ندارم ، بهتره به KCC یه ایمیل بزنی و سئوال کنی !!!
در رابطه با مدارک باید کپی مدارک مورد نیاز را ارسال کنی . به تاپیک ها و پست های قبلی مراجعه کنید ، بیشتر اطلاعات کسب میکنید .
پابدار و پیروز باشید .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
ممنونم، میشه بفرمایید اگه شماره 16 رقمی کانفرمیشن رو گم کرده باشم چکار باید بکنم؟ ممنون
تشکر کنندگان:
(2012-04-18 ساعت 14:54)Shaq نوشته:  ممنونم، میشه بفرمایید اگه شماره 16 رقمی کانفرمیشن رو گم کرده باشم چکار باید بکنم؟ ممنون
دوست عزیز بر طبق اطلاعات خودم فکر میکنم که دوستانی بودن قبلاً مثل شما شماره تاییده خودشونو گم کرده بودن و KCC به آن ها کمکی نکرده بود ولی حالا که شما برنده شدین و نامه قبولیتونو از سایت گرفتین و میدونین شماره کیستون چنده و کدوم سفارت هستین شاید بهتون کمک کنن ولی باز بهترین و کوتاهترین مسیر ارتباط با KCC است ( البته به نظر من ) !!!!
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، arman_m
(2012-04-18 ساعت 14:54)Shaq نوشته:  ممنونم، میشه بفرمایید اگه شماره 16 رقمی کانفرمیشن رو گم کرده باشم چکار باید بکنم؟ ممنون

بهتره به کی سی سی نگی که کانفرمیشن نامبرتو گم کردی . چون در جواب میگن متاسفیم و انشالله واسه سال 2014 شرکت کنید.

بهترین کار اینه که هروقت کی سی سی بهت ایمیل داد که تاریخ مصاحبه ها مشخص شده و در سایت میتونید ببینید، یه ایمیل به کی سی سی بدید و بگید نمیتونم صفحه رو باز کنم . اگر امکانش هست تاریخ مصاحبه رو برام ایمیل کنید. اگر کی سی سی جواب نداد به سفارت آنکارا ایمیل بزنید.

موفق باشید
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، SH1A2R3 ، arman_m

گل من به نظر من بهترین راه و امن ترین راه برات تلفنی پرسیدنه.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: shadin_n ، 3rip
(2012-04-18 ساعت 13:50)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-04-18 ساعت 13:44)J.FAR نوشته:  سلام شایرا جان مرسی از اطلاع رسانیت....... منم 58000 هستم امیدوارم با هم بیافتیم
خواهش میکنم گلم.
من عصر زنگ میزنم .هم انکارا هم کی سی سی .نتیجه رو براتون میگم.البته تا 9 سر کارم.9 به بعد میتونم بهتون بگم.چون اونجا اینترنت ندارم.
واقعا تمام کارهامون به این تاریخ وابسته هست.من حتی کارت واکسنمو نگه داشتم تاریخ مشخص بشه بعد .چون شهرستانم.نمیتونم تند تند با وضع این هواپیماهامون تهران برم.همون یه بار رو ریسک کنم بسه.من n بار ایمیل زدم کی سی سی گفتن ما اطلاع خواهیم داد.حالا کی ؟معلوم نیست.!
بچه ها با تمام انرژی بخواین که امروز تلفنی برامون تاریخامونو بگن.

شایرا جان کارت واکسن رو از حلال احمر بگیر همونجا هم مننژیت و می زنن..بعد برو اداره بهداشت تاریخ واکسنا رو وارد کن..من امروز کارت و گرفتم الان هم دارم تاریخا رو به میلا دی تبدیل می کنم که فردا رفتم مطب دکتر واسه واکسن آنفولانزا خوذش همه رو وارد کنه و مهر بزنه
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: mmmsdeghi ، SH1A2R3 ، arman_m
ممنون از راهنماییتون، اگر به خود سفارت نامه بزنم و بگم سایت باز نمی شه چی؟ اگر فقط قضیه تاریخ مصاحبه هستش که روی سایت سفارت میتونم ببینم مصاحبه کی هستش؟ دم در سفارت نامه مصاحبه رو میخوان ازم؟ در ضمن من سیتیزن کانادا هم هستم کمکی نمیکنه؟
(2012-04-18 ساعت 15:49)Shaq نوشته:  ممنون از راهنماییتون، اگر به خود سفارت نامه بزنم و بگم سایت باز نمی شه چی؟ اگر فقط قضیه تاریخ مصاحبه هستش که روی سایت سفارت میتونم ببینم مصاحبه کی هستش؟ دم در سفارت نامه مصاحبه رو میخوان ازم؟ در ضمن من سیتیزن کانادا هم هستم کمکی نمیکنه؟

آهان به اینجاش فکر نکرده بودم . اما یکی از بچه ها میگفت کی سی سی که ایمیل بزنی میگن کاری نمیشه کرد. حالا شما هم ایمیل به کی سی سی بزن.

اما فکر کنم سفارت منعطف تر پاسخ میده اگه بهشون بگی
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
شماره کانفرمیشن الان فقط برای گرفتن نامه وقت مصاحبه است؟ اگر من تلفنی بپرسم و یا بدونم وقت مصاحبه کی هست بازم مشکلی خواهم داشت؟ سفارت خودش یه جا تو سایت گفته اگر نامه مصاحبه رو تا سه هفته قبل از وقت مصاحبه دریافت نکردی ایمیل بزن بعد هم لینک داده.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، odiseh
از عزیزانی که حضور دارن کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه؟
(2012-04-18 ساعت 17:02)Shaq نوشته:  از عزیزانی که حضور دارن کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه؟

با سلام اگه بتوانید نامه روز مصاحبه رو داشته باشید مشکلی نخواهید داشت.
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان