کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
حالا بيستم ديگه قطعى....ميرم با مامور مياما من اخرش حكم جلب اين KCCرو ميگيرم به جرم ايجاد استرس و فشار روانى....
تشکر کنندگان: f120yaf ، ghorbat ، پرنیان90 ، SH1A2R3 ، shadin_n
من براي لاتاري ٢٠١٣ اسم ٤٧ نفرو نوشتمBig Grin به نظرتون اسم كسي در مياد؟
واسه لاتاري ٢٠١٢ اسم ٣٠ نفرو نوشتم كه ٢ تاش در اومد كه يكيش خودممBig Grin
Case Number: 2012AS49XXX
محل مصاحبه:United States
ارسال فرم : 2011 30JUly
تاريخ كارنت شدن: June 2012
ارسال مدارک به USCIS در: June 1, 2012
رسید مدارک:June 9, 2012
انگشت نگاری : July 20
تاریخ مصاحبه: August 10, 2012
August 10: مصاحبه ، Approved و يكضرب
دريافت August 18, 2012: Green card
تشکر کنندگان: f120yaf ، anikoo ، SH1A2R3 ، hoda2012 ، jMaster ، arman_m ، ghorbat ، پرنیان90 ، shadin_n
(2012-04-17 ساعت 09:46)Jubin نوشته:  
(2012-04-10 ساعت 22:49)ghorbat نوشته:  
(2012-04-10 ساعت 21:19)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها من ازتون خواهش میکنم بعد از این هر کسی امضا نداشت و کم لطفی کرد جواب سوالاشو ندید.تا مجبور بشن امضا بزارن مگه یه امضا چقدر زمان میبره؟
سلام به همه دوستان در ادامه مطلب دوست خوبمون یه خواهشی که از تمام دوستان دارم اینه که اولاً همینطور که ما توقع داریم دوستان به سئوالات ما احترام بزارن و جواب بدن پس حداقل ما هم باید به قوانین دوستان و سایت احترام بزاریم . این موضوع خیلی میتونه به هممون کمک کنه ( منظورم تکمیل امضاء ) و یه سند خوبی بشه برای سال های بعد . به نظر من اگه قرار باشه ماها امروز از طریق این سایت پاسخ خیلی از ابهامات و سئوالاتمونو راحت و رایگان دریافت کنیم و بعداً که به موفقیت رسیدیم کلاً این سایتو فراموش کنیم خیلی بی انصافیه . . .!!!!Sad ( البته منظورم تازه واردهایی هستش مثل خودم ) اکثر ماهایی که اقدام به عمل مهاجرت میکنیم یه جورایی دنبال یه تغییر و تحول بزرگی در زندگیمون هستیم پس بیاییم از خودمون شروع کنیم . . . چرا به اطلاع رسانی دوستان اهمیتی ندیم که دوستان مجبور شن برای برقراری نظم اقدام به . . . . ! از ماست که بر ماست . خواهشاً به قوانین احترام بزارین .Wink به امید موفقیت تمام دوستان در این مسیر .
پایدار و پیروز باشیم .

بابا من 3 دفعه همه بخش هاي مربوط به اطلاعات پروفايل كاربري رو ديدم هيچ جا پيدا نكردم كه امضاء بشه گذاشت. راهنماي سايت هم كه اصلا چيزي توش در اين مورد ننوشته بود. لطف كنيد راهنمايي نمائيد.

عزیزم من هم نتونستم پیدا کنم واسه امضا ...... زیادم گشتم اما هیچ گزینه ای واسه امضا نیست
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat
بچه ها سلام من بولتن سال قبل رو چک کردم دوستان پارسالی پس از 10 روز از زمان کارنت شدن تونستن با تماس تلفنی تاریخ مصاحبشون رو بگیرن.از فردا ساعت 4:30 بعد از ظهر به وقت ایران شروع کنیم به زنگ زدن.
اونطور که من متوجه شدم اول منشی جواب میده و بعد از 7-8 دقیقه وصل میشه به اپراتور.
از فردا زنگ بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: Hamed112 ، hoda2012 ، ghorbat ، mmmsdeghi ، كاميلا ، gulu ، frz61 ، edge ، shadin_n
(2012-04-18 ساعت 01:12)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها سلام من بولتن سال قبل رو چک کردم دوستان پارسالی پس از 10 روز از زمان کارنت شدن تونستن با تماس تلفنی تاریخ مصاحبشون رو بگیرن.از فردا ساعت 4:30 بعد از ظهر به وقت ایران شروع کنیم به زنگ زدن.
اونطور که من متوجه شدم اول منشی جواب میده و بعد از 7-8 دقیقه وصل میشه به اپراتور.
حتما من ميل زده بودم جواب دادن به محض برنامه ريزى خبر ميديم البته اين بصورت اتوماتيك هستش با تلفن شايد بگن چون اين تاريخ ها احتمالا مشخص شدس؟؟؟
تشکر کنندگان: arman_m ، ghorbat ، SH1A2R3 ، كاميلا ، shadin_n
(2012-04-18 ساعت 01:12)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها سلام من بولتن سال قبل رو چک کردم دوستان پارسالی پس از 10 روز از زمان کارنت شدن تونستن با تماس تلفنی تاریخ مصاحبشون رو بگیرن.از فردا ساعت 4:30 بعد از ظهر به وقت ایران شروع کنیم به زنگ زدن.

موافقم کاملا.Big Grin
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
تشکر کنندگان: arman_m ، ghorbat ، SH1A2R3 ، كاميلا ، frz61 ، shadin_n
آخ اگه این ایمیل بیاد

شاید این جمعه بیاد شاید
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: ghorbat ، frz61 ، كاميلا ، SH1A2R3 ، star63
بچه با سلام. اگر کسی شماره کانفرمیشن اولی رو گم کرده باشه باید چکار کنه؟ لطفا راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان: SH1A2R3
دوستان خوبم، به خدا دیر نشده اینقدر استرس بیخود به خودتون وارد نکنید نامه ما بعد از 2 هفته رسید. بابا ما هم چند ماه پیش عین این شرایط رو تحمل کردیم! تازه ما با اینکه بلیط هم خریدیم(که شما هم باید دیگه کم کم به فکرش باشید) روزی nبار می آم تاپیک بولتن ویزا و کلیرنس و ... رو چک میکنم ببینم بچه ها چه کار کردن، نامه شون اومد؟کلیر شدن؟...... باور کنید توی خونه ما بیشتر از اسم و آیدی بچه های مهاجرسرا بحث میشه تا خواهر برادرمون!! Smile
میخوام بگم هر لحظه به یاد همه دوستانمون هستیم و دعا میکنیم. یک پیشنهاد دارم:
کاش میشد یک تاپیک جدید باز شه که همه بیایم پیشرفت در زبان خوندمون رو بنویسیم تا بلکه از این استرس ها کم بشه و به نفعمون هم باشه. با توجه به اینکه اکثر بچه ها تحصیل کرده هستن و حتماٌ اونجا باید یک سری امتحان و مصاحبه بدیم بیاید شروع کنیم زبان بخونیم. من با اینکه سال گذشته هم تافل دادم هم جی آر ای الان نگاه میکنم کلی از وکب ها یادم رفته و افت کردم!!! به توصصیه من بیایم کتاب listening booster که بسیار کتاب خوبی هست که از سطح پایین شروع میشه تا advance داره رو بخونیم و یا هر کتابی که هر کس داره شروع کنه.
به امید ویزا گرفتن همه بچه ها ...هوراااااااااااااااااااااااااااااا...........................
مدیران محترم سایت اگرلطف کنند و یک تاپیک جدید برای پیشرفت زبان باز کنند خیلییییییییییییییییییییییی ممنون میشم.
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، كاميلا ، 3rip ، hoda2012 ، پرنیان90 ، mmmsdeghi
گفتن اینکه استرس نداشته باشیم اسوونه ولی عمل کردنش سخته. ما خودمونم نمیخواییم که خود ازاری کنیم و میخواییم که استرس نداشته باشیم ولی خیلی سخته.Wink
من که سر کار فقط میخوام تموم بشم بیام بست بشینم اینجا ببینم چه خبره؟من امشب زنگ میزنم.شما هم زنگ بزنید بلکه توونستیم تاریخهامونو تلفنی بگیریم/
بچه ها یه خبر مهم
من همین حالا زنگ زدم به سفارت در انکارا بهم گفت 3:30 زنگ بزن بهت تاریخو بگیم.3:30 اونها میشه 5 بعد از ظهر ما.حالا نمیدونم سر کاری بود یا نه .من عصر زنگ میزنم.
اینهم شماره اش:
0090/312/455/5555
2012as55XXX
تشکر کنندگان: anikoo ، كاميلا ، ghorbat ، frz61 ، leilit ، پرنیان90 ، mmmsdeghi ، amin_gholian
مرسي شايرا جان
با سفارت انگليسي صحبت كردي يا تركي؟
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

(2012-04-18 ساعت 13:37)كاميلا نوشته:  مرسي شايرا جان
با سفارت انگليسي صحبت كردي يا تركي؟
انگلیسی عزیزم.Cool شایرا رو دست کم نگیر!Big Grin

2012as55XXX
تشکر کنندگان: كاميلا ، frz61 ، anikoo ، edge ، shadin_n ، arman_m ، odiseh
سلام شایرا جان مرسی از اطلاع رسانیت....... منم 58000 هستم امیدوارم با هم بیافتیم
(2012-04-18 ساعت 13:44)J.FAR نوشته:  سلام شایرا جان مرسی از اطلاع رسانیت....... منم 58000 هستم امیدوارم با هم بیافتیم
خواهش میکنم گلم.
من عصر زنگ میزنم .هم انکارا هم کی سی سی .نتیجه رو براتون میگم.البته تا 9 سر کارم.9 به بعد میتونم بهتون بگم.چون اونجا اینترنت ندارم.
واقعا تمام کارهامون به این تاریخ وابسته هست.من حتی کارت واکسنمو نگه داشتم تاریخ مشخص بشه بعد .چون شهرستانم.نمیتونم تند تند با وضع این هواپیماهامون تهران برم.همون یه بار رو ریسک کنم بسه.من n بار ایمیل زدم کی سی سی گفتن ما اطلاع خواهیم داد.حالا کی ؟معلوم نیست.!
بچه ها با تمام انرژی بخواین که امروز تلفنی برامون تاریخامونو بگن.

2012as55XXX
تشکر کنندگان: frz61 ، shadin_n ، پرنیان90 ، arman_m
سلام به همه
اگر کسی شماره کانفرمیشنشو گم کرده باشه تکلیفش چیه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان