کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2012-04-18 ساعت 15:40)shadin_n نوشته:  
(2012-04-18 ساعت 13:50)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-04-18 ساعت 13:44)J.FAR نوشته:  سلام شایرا جان مرسی از اطلاع رسانیت....... منم 58000 هستم امیدوارم با هم بیافتیم
خواهش میکنم گلم.
من عصر زنگ میزنم .هم انکارا هم کی سی سی .نتیجه رو براتون میگم.البته تا 9 سر کارم.9 به بعد میتونم بهتون بگم.چون اونجا اینترنت ندارم.
واقعا تمام کارهامون به این تاریخ وابسته هست.من حتی کارت واکسنمو نگه داشتم تاریخ مشخص بشه بعد .چون شهرستانم.نمیتونم تند تند با وضع این هواپیماهامون تهران برم.همون یه بار رو ریسک کنم بسه.من n بار ایمیل زدم کی سی سی گفتن ما اطلاع خواهیم داد.حالا کی ؟معلوم نیست.!
بچه ها با تمام انرژی بخواین که امروز تلفنی برامون تاریخامونو بگن.
سلام
من از دوستان تو ماهجرسرا دیدم که نوشته بود واکسن منژیت رو نیاز نیست بزنیم ، من خودم زدم ولی همسر و دختر 2.5 سالم هنوز نزدند، نظرتون چیه؟
شایرا جان کارت واکسن رو از حلال احمر بگیر همونجا هم مننژیت و می زنن..بعد برو اداره بهداشت تاریخ واکسنا رو وارد کن..من امروز کارت و گرفتم الان هم دارم تاریخا رو به میلا دی تبدیل می کنم که فردا رفتم مطب دکتر واسه واکسن آنفولانزا خوذش همه رو وارد کنه و مهر بزنه

شماره کیس : 2012AS6 کنسولگری: آنکارا مصاحبه: 11جولای
ورود به آمریکا :Sad جمع تقریبی 7.5 + 2100 $
2013 استاني كانادا
تشکر کنندگان:
(2012-04-18 ساعت 17:08)M.Haghighi نوشته:  
(2012-04-18 ساعت 17:02)Shaq نوشته:  از عزیزانی که حضور دارن کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه؟

با سلام اگه بتوانید نامه روز مصاحبه رو داشته باشید مشکلی نخواهید داشت.
اگه نامه رو نداشته باشم ولی زمان رو بدونم چی؟

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat
دوستان من به آنكارا زنگ زدم اپراتورشون ميگه بايد از بخش مربوط به ويزا بپرسي و به اونجا وصل ميكنه. بخش ويزا هم يك پيغام اتوماتيك داره مي گه كه به سايت مراجعه كنين و از اين حرفها خلاصه كسي جواب نميده. كسي تونسته جواب بگيره يا نه؟ نظرتون چيه به KCC زنگ بزنيم؟
(2012-04-18 ساعت 15:49)Shaq نوشته:  ممنون از راهنماییتون، اگر به خود سفارت نامه بزنم و بگم سایت باز نمی شه چی؟ اگر فقط قضیه تاریخ مصاحبه هستش که روی سایت سفارت میتونم ببینم مصاحبه کی هستش؟ دم در سفارت نامه مصاحبه رو میخوان ازم؟ در ضمن من سیتیزن کانادا هم هستم کمکی نمیکنه؟

عزيز جان تو كه كانادايي هستي آمريكا را مي خواي چي كار؟ يكي بسه ديگه بذار به بقيه هم برسه.Big Grin
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، SH1A2R3 ، ghorbat
دوستان عزیز
کسی با کی سی سی تلفنی صحبت کرده و تونسته زمان مصاحبه بگیره ؟
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: anikoo ، ghorbat
دوستان اینقدر عجله نکنید مطمئن باشید همان کسی که خواست اسم شماهاجزو برندگان لاتاری 2012 باشه به موقش تاریخ مصاحبتون مشخص میکنه وانشاالله همگی یک ضرب ویزاتون میگیرید
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: bakhshandehgy ، shadin_n ، frz61 ، ghorbat ، bakhtiari659 ، arman_m ، پرنیان90 ، hoda2012 ، odiseh
دوستان من هم به کی سی سی زنگ زدم همون اول تا کفتم تاریخ مصاحبه گفت براتو ایمیل میزنیم خبر میکنیم[/color].
به سفارت هم زنگ زدم هی کفت نیم ساعت دیگه نیم ساعت دیگه.بعدشم که دیگه اصلا جواب ندادن و ساعت کارشون تموم شد.
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
تشکر کنندگان: frz61 ، shadin_n ، ghorbat ، arman_m ، كاميلا
(2012-04-18 ساعت 18:08)parsy631 نوشته:  دوستان عزیز

دوستان من به آنكارا زنگ زدم اپراتورشون ميگه مربوط به بخش ديپلماتيك و ويزا ميشه و ما نمي دانيم بايد از بخش مربوطه بپرسي و به اونجا وصل ميكنه. بخش ويزا هم يك پيغام اتوماتيك داره مي گه كه به سايت مراجعه كنين و از اين حرفها خلاصه كسي جواب نميده. به نظرتون به kcc ايميل بزنيم؟
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر Smile
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، parsy631 ، arman_m
سلام دوستان عزیزم
من میخوام برم واکسنها رو بزنم برم دقیقا" چه واکسنهایی بزنم؟؟
شماره کیس :2012AS0004XXXX
كارنت شدن كيس : June 2012
تاريخ مصاحبه : June
كنسولگري :Ankara
تشکر کنندگان:
(2012-04-18 ساعت 18:38)bakhshandehgy نوشته:  
(2012-04-18 ساعت 18:08)parsy631 نوشته:  دوستان عزیز

دوستان من به آنكارا زنگ زدم اپراتورشون ميگه مربوط به بخش ديپلماتيك و ويزا ميشه و ما نمي دانيم بايد از بخش مربوطه بپرسي و به اونجا وصل ميكنه. بخش ويزا هم يك پيغام اتوماتيك داره مي گه كه به سايت مراجعه كنين و از اين حرفها خلاصه كسي جواب نميده. به نظرتون به kcc ايميل بزنيم؟

شما باید یه خورده دیگه صبر می کردی تا خود مامور مورد نظر جواب بده!
من زنگ زدم گفت احتمالا در ماه جون مصاحبه خئاهید شد اما باید کی سی سی اعلام کن
شماره کیس : 2012as68000
تاریخ رویت قبولی در سایت:16 JUL
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:AGU 2
کنسولگری:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat
سلام به همگی.من زتگ زدم کی سی سی گفت یه هفته دیگه مجددا زنگ بزن برات بگم تاریخو.انکارا هم تاریخو نمیگه.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ghorbat ، arman_m ، h4di ، كاميلا ، 3rip ، shadin_n
(2012-04-18 ساعت 21:40)SH1A2R3 نوشته:  سلام به همگی.من زتگ زدم کی سی سی گفت یه هفته دیگه مجددا زنگ بزن برات بگم تاریخو.انکارا هم تاریخو نمیگه.

واى نه چرا يه هفته ديگه!!!!!
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، shadin_n
ای بابا چرا این جوری شدم. من که وسواس نداشتم. خدایا چرا هر 5 دقیقه 1 بار این سایت رو چک میکنم. الان ساعت 2 نیمه شب آخه دنبال چی میگردم. خدایا به همه صبر بده و هر چه صلاح میدونی به این بچه ها بده. همه ما سال دیگه تو یک کشور قریبیم. خدایا به همه ما کمک کن . نیاز مندیم.
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، frz61 ، shadin_n ، arman_m
[
اولا ساعت یکه نه دو.Big Grin
دوما با توجه به مکالمه من با کی سی سی عزیز من فکر میکنم یک سری جمعه تاریخاشون مشخص بشه و یک سری هفته بعد.
بچه ها نمیدونید چه هیجانی داشتم.چون اولین بار بود که با یه امریکایی واقعی حرف میزدم.بعد از تموم شدن مکالمه همسرم هاج و واج داشت منو نگاه میکرد.و حیرتزده از اینکه من راحت تونستم باهاشون حرف بزنم.راستش اولش من فکر میکردم با اپراتور حرف خواهم زد ولی بعد متوجه شدم که دارم با یه امریکایی صحبت میکنم .خداییش خیلی کیف کردم .Cool
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: edge ، daria ، ghorbat ، hoda2012 ، پرنیان90 ، كاميلا ، 3rip ، shadin_n ، arman_m ، behrooz ramezani ، odiseh ، karpenter ، gulu ، Hamed112
(2012-04-19 ساعت 01:13)SH1A2R3 نوشته:  [quote='behrooz ramezani' pid='162086' dateline='1334781130']
ای بابا چرا این جوری شدم. من که وسواس نداشتم. خدایا چرا هر 5 دقیقه 1 بار این سایت رو چک میکنم. الان ساعت 2 نیمه شب آخه دنبال چی میگردم. خدایا به همه صبر بده و هر چه صلاح میدونی به این بچه ها بده. همه ما سال دیگه تو یک کشور قریبیم. خدایا به همه ما کمک کن .
اولا ساعت یکه نه دو.Big Grin
دوما با توجه به مکالمه من با کی سی سی عزیز من فکر میکنم یک سری جمعه تاریخاشون مشخص بشه و یک سری هفته بعد.
بچه ها نمیدونید چه هیجانی داشتم.چون اولین بار بود که با یه امریکایی واقعی حرف میزدم.بعد از تموم شدن مکالمه همسرم هاج و واج داشت منو نگاه میکرد.و حیرتزده از اینکه من راحت تونستم باهاشون حرف بزنم.راستش اولش من فکر میکردم با اپراتور حرف خواهم زد ولی بعد متوجه شدم که دارم با یه امریکایی صحبت میکنم .خداییش خیلی کیف کردم .Cool

شایرا این تازه اولشه
ما میخوایم بریم باهاشون زندگی کنیم ، کار کینم
پس پیش به سوی هرچی که ارزوش رو داریم
من همیشه بر اساس این شعار زندگی میکنم
think different , enjoy different , live different
Case Number:2012AS00042XXX
مصاحبه:4 june
ارسال مدارک:27 /6 / 90 =>DHL
دریاف ویزا: 31 AUG
Northridge ، CALIFORNIA
Keep Calm And be Optimistic Cool
تشکر کنندگان: ghorbat ، frz61 ، hoda2012 ، پرنیان90 ، bakhtiari659 ، كاميلا ، SH1A2R3 ، 3rip ، shadin_n ، arman_m ، odiseh
من ديروز به kcc‌ ايميل زدم و زمان مصاحبه ام رو پرسيدم و امروز جواب داده كه خودشون ايميل خواهند زد.
ديروز عصر به سفارت زنگ زدم كه به قول دوستان پيغام اتوماتيك ميگه به سايت مراجعه كنيد تا اخرش هم قطع نكردم بلكه يكي جواب بده كه اخرين كلمه goodbye‌رو اتوماتيك گفت و قطع شد.مجددا زنگ زدم و منتظر اپراتور شدم و اون هم گفت فقط بين ساعات 15:30 الي 16:30 جواب ميديم(در ايران بين 5 تا 6) خوب من هم 6 و پنج دقيقه زنگ زده بودم و خلاصه هيچي نفهميديم.
به نظرم منتظر ايميل باشيم بهتره.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، arman_m ، behrooz ramezani ، NOKHODI

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان