کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
بقیه دوستانی که نمیدونند اعلام بفرمایند به تفکیک اسم و کیس نامبرBig Grin
تشکر کنندگان:
سلام
دوستان من واقعا گیج شدم همینطوری نمیفهمم ...
ببنید کیس نامبر ما بین 8 تا 9 هزار هستش و هفته ی گذشته فرم ها رو فرستادیم! اونطور که به من اطلاع دادن توی آذر و حداکثر دی ماه میریم واسه ی مصاحبه. حالا این حرف های شما ... میشه کسی به من توضیح بده؟
من از 10 نفر وضعیت رو پرسیدم 10 جواب مختلف شنیدم.

با تشکر
دلیل اینکه سوال قبل رو پرسیدم این بود که اگه قرار باشه نریم برای مصاحبه بیخودی خرج نکنیم ...
و یه سوال اینکه کسی میدونه شانس برای قبولی در مصاحبه چه قدره؟ مثلا ملاک این که قبول میکنن یا رد میکنن چیه؟ اگه پدر و مادر سنشون بین 40-50 باشه و تحصیل کرده وضعیت به نظرتون به چه صورت هست.
با تشکر
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
تشکر کنندگان: ali.narooei
(2011-08-29 ساعت 18:29)oktay نوشته:  سلام
دوستان من واقعا گیج شدم همینطوری نمیفهمم ...
ببنید کیس نامبر ما بین 8 تا 9 هزار هستش و هفته ی گذشته فرم ها رو فرستادیم! اونطور که به من اطلاع دادن توی آذر و حداکثر دی ماه میریم واسه ی مصاحبه. حالا این حرف های شما ... میشه کسی به من توضیح بده؟
من از 10 نفر وضعیت رو پرسیدم 10 جواب مختلف شنیدم.

با تشکر
دلیل اینکه سوال قبل رو پرسیدم این بود که اگه قرار باشه نریم برای مصاحبه بیخودی خرج نکنیم ...
و یه سوال اینکه کسی میدونه شانس برای قبولی در مصاحبه چه قدره؟ مثلا ملاک این که قبول میکنن یا رد میکنن چیه؟ اگه پدر و مادر سنشون بین 40-50 باشه و تحصیل کرده وضعیت به نظرتون به چه صورت هست.
با تشکر

دوست عزیز

بخش عظیمی از صحبتهایی که دوستان در این تاپیک یا تاپیکهای مشابه در این مورد کرده اند صرفا حدسیات و گمانه زنی هست و نباید بیش از حد روی آمار و ارقام و تحلیلهای این تاپیک حساس باشید

در واقع می تواند تمام یا بخشی از آن اشتباه از آب درآید یا حالت های دیگر که بهشون اشاره نشده اتفاق بیوفتد

من شخصا معتقدم این بحث که ه کی کی کارنت میشه و جمع و تفریقی که انجام میگیره با توجه به اینکه تماما بر پایه حدسیات است می تواند گمراه کننده هم باشد

در مورد سوال دوم هم هیچ کسی نمی دونه دقیقا پاسخی ارائه کند افرادی بودند که تمام فرمها را درست پر کردند و کلا تمام مراحل رو درست رفتند باز هم چک خوردند و افرادی با شرایط مشابه در همان روز مصاحبه ویزا رو گرفتند

سن پدر و مادر و میزان تحصیلاتشون هم در گزینش شما تاثیر ی ندارد
تشکر کنندگان: oktay ، nellyala
(2011-08-28 ساعت 19:49)imanmamad نوشته:  دردو بر شما-اون فقط گفتن تو ماه اکتبر مصاحبه داری و هنوز روزشو برات مشخص نکردن هنوز-روال کار همینه الان زوده و برات یک نامه دیگه میاد و البته شما اواسط سپتامر یک ایمیل بزن و سوال کن برای تاریخ مصاحبه البته شاید تا اون موقع نامه دوم هم بدستت رسیده باشه.اما خوش بحالت که 3 رقمی هستیCool
سه رقمی بودن به نظر من حسن نیست چون هم کلیر طولانیتری ممکنه داشته باشن و هم استرس بیشتری.ولی ما کیس بالایی ها حداقل تا زمان مصاحبه استرسی نداریمCool
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ali.narooei ، arman_m
و البته تو کم شدن استرس هم بی تاثیر نیست چون اگر من بدون 6 ماه وقت دارم تا کلیر بشم با اینکه فقط 6 هفته بیشتر تا آخر Sep نمونده باشه.....Wink
تشکر کنندگان:
(2011-08-30 ساعت 13:31)imanmamad نوشته:  و البته تو کم شدن استرس هم بی تاثیر نیست چون اگر من بدون 6 ماه وقت دارم تا کلیر بشم با اینکه فقط 6 هفته بیشتر تا آخر Sep نمونده باشه.....Wink

با سلام.
دوستان عزيز لطفاً سعي نكنيد به هم فشار رواني وارد كنيد.
خودمون به اندازه كافي دغدغه داريم.
اون دوستمون يه نظري در ارتباط با كيس نامبرهاي پايين داد كه البته من خودم اصلاً باهاش موافق نيستم. چون به نظرم استرس كلير شدن خيلي كمتر از استرس براي مصاحبه رفتنه.
دوستان هيچكس بهتر از خودمون نمي تونه بهمون كمك كنه.
بهر حال بيايد اين چند ماه رو يكمي همراه هم باشيم تا اينكه بهم ضدحال بزنيم.
ارادتمند
تشکر کنندگان: behzad7 ، ali.narooei ، Hornet ، arman_m
دوستان 2012 به جای نشستن و تحلیل های عالمانه ای که به دردتان نمی خورد بشینید واسه آیندتان برنامه ریزی کنید زبانتان را تقویت کنید که بعد از مصاحبه وقت زیادی ندارید آن موقع را تحلیل کنید که هم به خودتان خدمت کردید هم به دیگران من از بچه های 2011 هستم آن زمان هم از این چیزها بود اما همه کارنت شدیم داریم مصاحبه می شیم و هیچ کدوم از آن تحلیل ها به درد نخورد
موفق باشید
تشکر کنندگان: mahdicivil ، ali.narooei ، ParsTrader ، frz61 ، 3rip ، Shezem ، ابی22 ، funnybluesolea ، SH1A2R3 ، Hornet ، arman_m ، shadin_n
سلام دوباره-چشم قربان(اما من اصلا برای مصاحبه اصلا استرس نداشتم) چون موردی نداشتم مک بخام نگران باشم.
اگر کسی ناراحت شده عذرخواهی می کنم
تشکر کنندگان: ali.narooei ، 3rip ، SH1A2R3 ، Hornet
(2011-08-30 ساعت 23:39)imanmamad نوشته:  سلام دوباره-چشم قربان(اما من اصلا برای مصاحبه اصلا استرس نداشتم) چون موردی نداشتم مک بخام نگران باشم.
اگر کسی ناراحت شده عذرخواهی می کنم

دوست عزیز سلام اصلا منظور من شما نبودی من این موضوع رو کلی به همه بچه های 2012 گفتم .
موفق باشی
تشکر کنندگان: ali.narooei ، Hornet
من یک فلو چارت مربوط به چگونگی تهیه و انتشار ویزا بولتن دانلود کردم ولی نمیدونم چه جوری آپلودش کنم ............................
[/php]
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

تشکر کنندگان:
(2011-08-28 ساعت 14:30)majid89 نوشته:  
(2011-08-28 ساعت 10:39)ETnakhausetelefonien نوشته:  دوستان عزيز تاپيك بولتن
با سلام.
كسي نظري داره كه چرا تو اكتبر از بين حدود 2300 كيس نامبر (برنده اصلي ايراني كه با همراهانشون 4453 نفر برنده نهايي رو تشكيل مي‌دن) فقط 18 تاش براي مصاحبه دعوت شدن آنكارا؟ البته آنكارا آخرين آپديتش تا 26 آگوسته ولي بعيد مي‌دونم تو آپديت‌هاي بعدي هم خيلي تغيير كنه.
خود ترك‌ها هم خيلي كمن. مي‌دونيد كه اونها هم نزديك به 3000 تا برنده دارن كه با توجه به نسبت برنده به همراه اونا حدود 1800 تا كيس نامبر مي‌شه. اونا چرا اينقدر كم دعوت شدن مصاحبه.
توزيع كيس نامبرهاي ما ايرانيها بين 1 تا 74000، ممكنه يه مقداري غير يكنواخت باشه. منطقيه، چون آمريكايي‌ها و اقيانوسيه‌اي‌ها كه تو يكي دو هزارتاي اول پخش مي‌شن. كيس نامبر اروپايي‌ها هم معمولاً تو نيمه اول شماره ها پخش مي‌شه. با اينحال سهم ايران تو 8000 تاي اول نمي‌تونه اينقدر كم باشه.(اگر فرض كنيم توزيع يكنواخت باشه تو 8000 تاي اول بايد حدود 300 تا ايراني باشه، حالا غير تكنواختش 200 تا، 100 تا، نه ديگه 18 تا)
ما خودمون تو مهاجرسرا الان نزديك 10 تا زير 8000 داريم.
من فكر مي‌كنم دو حالته. يا واقعاً يه عده بسيار زيادي كانفرميشن نامبرهاشون رو گم كردن و يا پروسه رو پيگيري نمي‌كنن، يا اينكه دير اقدام كردن و مدارك سري اول رو دير فرستادن كه احتمالاً مصاحبشون ميفته نوامبر.
كسي ايده‌اي داره؟
ضمناً دوستان 10 روز تا بولتن نوامبر. دعا كنيد.
ارادتمند

من با فرض دوم شما بیشتر موافقم یعنی "مدارك سري اول رو دير فرستادن".
دلیلش هم این می تونه باشه که امسال به دلیل ابطال نتایج سری اول، افراد پذیرفته شده حدود 2 ماه دیرتر از پارسال متوجه قبولی شون شدن و 2 ماه کمتر فرصت داشته اند تا فرم ها رو تکمیل کرده و بفرستن.... از طرف KCC هم دو ماه کمتر فرصت بررسی فرم های دریافتی رو داشته.
بر این اساس متاسفانه من فکر نمی کنم بولتن بعدی تفاوت فاحشی با کارنت شده های سری اول (8000) داشته باشه... و اگر حتی تا 10,000 هم اعلام بشه باز هم خوبه!

به نظر من دو مسئله قابل توجه هستش، اول اینکه همانطور که باید فرض دیر فرستادن فرمها رو مورد توجه قرار داد، نباید فراموش کنیم که اتفاقات امسال لاتاری (ابطال قرعه کشی سری اول و همچنین ایمیل نشدن و پست نشدن نامه قبولی و در نتیجه بی اطلاعی عده ای از قبول شده ها) هم اگر بیشتر از مورد اول تاثیر گذار نبوده، کمتر هم نبوده، مثالی بزنم، همین دیشب با دوستی صحبت می کردم که وقتی در مورد لاتاری بحث کردیم تازه فهمید که امسال این اتفاقات افتاده، نه تنها خودش، همه خانوادش اصلا چک نکردن که برنده شدن یا نه، خوب این می تونه نمونه ای از تعداد زیادی از کسانی باشه که هنوز اطلاع ندارن-
نکته دوم اینکه من با مقایسه بولتن با سال قبل فکر می کنم که اونا خودشون با توجه به همین اتفاقات عدد محتاطانه ای رو برای ماه اکتبر اعلام کردن (8000) خوب این می تونه نشونه این باشه که برای نوامبر جهش حتما هست. البته فقط یه حدسه.
در آخر بگم که با اینکه توی این بحث شرکت کردم اما فکر می کنم این تحلیلها کمکی بمون نمی کنه، بهتره به زندگیمون برسیم، هر اتفاقی که قراره بیفته می افته، به تحلیل ما ارتباطی نداره، ضمن اینکه هر کسی تقریبا از 2 ما قبل با چک کردن بولتن ویزا می تونه بفهمه کی کارنت می شه، که فکر می کنم فرصت کافی باشه برای مقدمات...
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ali.narooei ، emran_no ، Hornet ، arman_m
دوستان با اطلاعاتی که داریم مبنی بر اینکه 4453 نفر برنده داشتیم امسال و اینکه 3500 نفر حدودا ویزا می گیرن
اگه فرض کنیم حدود 15 درصد یا از برنده شدن مطلع نشن یا نخوان پیگیری کنن حدود 3700 نفر باقی می مونن می شه نتیجه گرفت که همه ویزاشونو می گیرن دیر یا زود یه قول معروف دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
نتیجه : اصلا نگران نباشین و به کیس نامبرهاتون خیلی فکر نکنین بهتره به کارایی که تو آمریکا می خواین انجام بدین فکرکنین
شماره کیس : 2012AS00035XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: 8 مارس
تاریخ مصاحبه: MAY 21
تاریخ رویت جواب کلیرینس : 29 جون
تاریخ دریافت ویزا: 17 جولای
جمع هزینه ها : 10000 عکس + 82000 DHL دوسری + هزینه سفارت 330 دلار + دکتر 240 دلار + 1500000 دو بار سفر به آنکارا
تشکر کنندگان: loveusa ، Hornet ، SH1A2R3 ، arman_m ، ETnakhausetelefonien
Big Grinسلام .برای بولتن جدید نوشته coming soon منتظر خبرهای خووبیم.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: zohreh36 ، ETnakhausetelefonien
(2011-09-02 ساعت 13:36)SH1A2R3 نوشته:  Big Grinسلام .برای بولتن جدید نوشته coming soon منتظر خبرهای خووبیم.

با سلام
صبر داشته باشيد. ايشاله پنجشنبه شب.
دعا كنيد براي ١١ يا ١٢ هزار.
ارادتمند
تشکر کنندگان: ali.narooei ، SH1A2R3
(2011-09-02 ساعت 14:39)ETnakhausetelefonien نوشته:  
(2011-09-02 ساعت 13:36)SH1A2R3 نوشته:  Big Grinسلام .برای بولتن جدید نوشته coming soon منتظر خبرهای خووبیم.

با سلام
صبر داشته باشيد. ايشاله پنجشنبه شب.
دعا كنيد براي ١١ يا ١٢ هزار.
ارادتمند

حالا شما هم زیاد داری بهش هیجان میدی Smile دعا کردنش دیگه واسه چیه وقتی که خودش به ترتیب داره اعلام میشه دیگه، حالا این ماه نشد، ماه بعد.
سفر به سلامت!!
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان