کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2012-05-21 ساعت 22:35)hadiseh.t نوشته:  
(2012-05-21 ساعت 21:37)ghorbat نوشته:  
(2012-05-21 ساعت 21:15)hadiseh.t نوشته:  
(2012-05-21 ساعت 20:50)ghorbat نوشته:  
(2012-05-21 ساعت 20:24)hadiseh.t نوشته:  سلام دوستان

من 2 هفته هست که متوجه شدم 2012 برنده شدم و مدارکم رو فرستادم برام میل زدن که 2 هفته طول می کشه مدارکت بررسی بشه فکر کنم الان کارنت شدم و شماره ام 70000 هست ایا باید الان میل بزنم و وقت سفارت بگیرم یا نه صبر کنم مدارکم بررسی بشه؟اصلا امکانش هست ردم کنن به خاطر دیرکردم ؟طفا یکی از دوستان راهنماییم کنه؟ممنون
دوست عزیز ضمن عرض تبریک بابت قبولی . اگه مدارک را به KCC ارسال کردین فقط پیگیری کنین ببینین به دستشون رسیده یا نه !!؟؟ وگرنه کاره دیگه ای نباید انجام بدین . KCC مدارک شما را بررسی میکند و برای شما یه تاریخ مصاحبه در سفارتی که انتخاب کردین تعیین میکنه ! بر طبق تجربه دوستان و خودم که دیر متوجه شدم قبول شدنمو فکر میکنم که تا اواخر جولای و یا تا اوایل ماه آگوست به شما وقت مصاحبه بدن Wink بهتره برین دنبال انجام کارهاتون که زمان لازم داره . . . Big Grin سئوالی بود در خدمت هستم دوست عزیز ، هر چند که هنوز خودمون مصاحبه نرفتیم و تجربه نداریم Big Grin

ممنون دوست عزیز ولی نباید ایمیل بزنم که بهم وقت مصاحبه بدن یا نه خودشون وقت میدن؟من خیلی دلم شور میزنه؟
نه دوست عزیز بعد از اینکه پروندتون رسیدگی شد به شما یه ایمیل میزنن که فقط جنبه اطلاع رسانی داره و در متن ایمیل شمارا راهنمایی میکنه که برید در سایتی که نامه قبولیتونو دیدین ( همان سایتی که ثبت نام کردین ) با وارد کردن شماره تاییده ثبت نامتون ، نامه تاریخ مصاحبتونو پرینت کنین !! به همین راحتی Big GrinBig Grin ولی اگر دوست دارین که ایمیل بزنین باهاشون یه احوالپرسی کنین مشکلی نیست Tongue ولی حالا از شوخی گذشته هر هفته یه ایمیل بزن و بپرس پروندتون در چه وضعیتیه !! یعنی یه جورایی خودتو بزن به کوچه . . . Big Grin بلکه مثل من خسته بشن بهت زود تاریخ بدن .
موفق باشی .Big Grin

فکر می کنید چقدر طول می کشه که پروندم بررسی بشه؟و ایمیلامم به همون KCC بزنم؟بازم خیلی ممنون که راهنماییم کردید.
Smile

البته من مدارکمو فرستادم این ایمیل برام اومد در جواب ایمیلم.

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of each month to locate the current numbers being processed

(2012-05-21 ساعت 23:17)hadiseh.t نوشته:  
(2012-05-21 ساعت 22:35)hadiseh.t نوشته:  
(2012-05-21 ساعت 21:37)ghorbat نوشته:  
(2012-05-21 ساعت 21:15)hadiseh.t نوشته:  [quote='ghorbat' pid='175306' dateline='1337617221']
[quote='hadiseh.t' pid='175295' dateline='1337615667']
سلام دوستان

من 2 هفته هست که متوجه شدم 2012 برنده شدم و مدارکم رو فرستادم برام میل زدن که 2 هفته طول می کشه مدارکت بررسی بشه فکر کنم الان کارنت شدم و شماره ام 70000 هست ایا باید الان میل بزنم و وقت سفارت بگیرم یا نه صبر کنم مدارکم بررسی بشه؟اصلا امکانش هست ردم کنن به خاطر دیرکردم ؟طفا یکی از دوستان راهنماییم کنه؟ممنون
دوست عزیز ضمن عرض تبریک بابت قبولی . اگه مدارک را به KCC ارسال کردین فقط پیگیری کنین ببینین به دستشون رسیده یا نه !!؟؟ وگرنه کاره دیگه ای نباید انجام بدین . KCC مدارک شما را بررسی میکند و برای شما یه تاریخ مصاحبه در سفارتی که انتخاب کردین تعیین میکنه ! بر طبق تجربه دوستان و خودم که دیر متوجه شدم قبول شدنمو فکر میکنم که تا اواخر جولای و یا تا اوایل ماه آگوست به شما وقت مصاحبه بدن Wink بهتره برین دنبال انجام کارهاتون که زمان لازم داره . . . Big Grin سئوالی بود در خدمت هستم دوست عزیز ، هر چند که هنوز خودمون مصاحبه نرفتیم و تجربه نداریم Big Grin

ممنون دوست عزیز ولی نباید ایمیل بزنم که بهم وقت مصاحبه بدن یا نه خودشون وقت میدن؟من خیلی دلم شور میزنه؟
نه دوست عزیز بعد از اینکه پروندتون رسیدگی شد به شما یه ایمیل میزنن که فقط جنبه اطلاع رسانی داره و در متن ایمیل شمارا راهنمایی میکنه که برید در سایتی که نامه قبولیتونو دیدین ( همان سایتی که ثبت نام کردین ) با وارد کردن شماره تاییده ثبت نامتون ، نامه تاریخ مصاحبتونو پرینت کنین !! به همین راحتی Big GrinBig Grin ولی اگر دوست دارین که ایمیل بزنین باهاشون یه احوالپرسی کنین مشکلی نیست Tongue ولی حالا از شوخی گذشته هر هفته یه ایمیل بزن و بپرس پروندتون در چه وضعیتیه !! یعنی یه جورایی خودتو بزن به کوچه . . . Big Grin بلکه مثل من خسته بشن بهت زود تاریخ بدن .
موفق باشی .Big Grin

فکر می کنید چقدر طول می کشه که پروندم بررسی بشه؟و ایمیلامم به همون KCC بزنم؟بازم خیلی ممنون که راهنماییم کردید.
Smile

البته من مدارکمو فرستادم این ایمیل برام اومد در جواب ایمیلم.

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of each month to locate the current numbers being processed

می شه یکم بیشتر راهنماییم کنید بازم ممنون.
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
بله دقیقا"
یعنی به نظرتون به سفارت میل نزنم؟؟؟و توضیح بدم؟؟
خیلی ممنون که خیالمو راحت کردین
(2012-05-21 ساعت 18:03)ghorbat نوشته:  دوست عزیز نگران نباش من فکر کنم تازه سئوال شمارو متوجه شدم ، اسم شما فهیمه باید باشه و در فرم ها اشتباهاً تایپ کردین فه ی مه !!!؟؟؟ فکر کنم از کامپیتوری که تایپ کردین فونت های فارسی کاملی روش نصب نبوده که این مشکل ایجاد شده . .. به هر حال خوشحالتون که عزیز فقط یه اشکال دارین !!؟؟Big GrinBig Grin من فکر میکنم در مجموع بالای 8 تا ایراد تایپی دارم و فکر کنم سفارت یه کلاس تایپ هم برامون بذاره . . . TongueTongueTongue خلاصه من هم مثل شما میخوام قبل از قسم اصلاح کنم . . . Wink

شماره کیس :2012AS0004XXXX
كارنت شدن كيس : June 2012
تاريخ مصاحبه : June
كنسولگري :Ankara
یعنی من به سفارت میل بزنم؟؟ کسی مشکلی مثل این رو نداشته؟؟
من خیلی می ترسمSad(

(2012-05-20 ساعت 17:59)daria نوشته:  
(2012-05-20 ساعت 17:46)fifi22 نوشته:  دوستان عزیز میشه به من کمک کنید
در اسم من " ی "وجود داره .اسمه من در مدارکی که به kccفرستادیم
فه ی مه تایپ کردیم
من باید چی کار کنم(
لطفا" کمک کنید...

فکر نمیکنم چیز مهمی باشه، اولا که کسی که بخواد اون قسمت فرم رو نگاه کنه حتما با حروف ما آشنایی داره و خودش متوجه میشه، ثانیا روز مصاحبه قبل از قسم خوردن میتونین اصلاحش کنین. اگه تاریخ مصاحبه تعیین نشده بود میتونستین با ایمیل هم به KCC اطلاع بدین که اصلاح کنن. ولی تو نامه دوم نوشته که مدارکتون رو میفرستیم سفارت و از این به بعد باید مستقیم با خود سفارت در تماس باشین.

(2012-05-21 ساعت 23:37)fifi22 نوشته:  یعنی من به سفارت میل بزنم؟؟ کسی مشکلی مثل این رو نداشته؟؟
من خیلی می ترسمSad(
دوست عزیز ترسیدن که اصلا معنی نداره تو این مورد. شما اگه چیزی رو دروغ گفته باشین ریجکت میشین، ولی با اشتباه تایپی هیچ مشکلی پیش نمیاد. ولی من جای شما بودم برای اینکه استرس اضافی نداشته باشم یک ایمیل ناقابل هم به سفارت میزدم، ضرر که نداره.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، arman_m ، shkhmo
خواهش می کنم یکی منو راهنمایی کنه Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Please refer to the visa bulletin on our website at http://www.travel.state.gov after the 15th of each month to locate the current numbers being processed

برای من این ایمیل اومده الان باید چی کار کنم ایا من کارنت شدم با 70000یا نه؟ایا باید یه ایمیل به kccبزنم بابت وقت مصاحبه خواهشا کمکم کنید؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo ، tajhizgaran
(2012-05-22 ساعت 17:21)hadiseh.t نوشته:  خواهش می کنم یکی منو راهنمایی کنه Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Please refer to the visa bulletin on our website at http://www.travel.state.gov after the 15th of each month to locate the current numbers being processed

برای من این ایمیل اومده الان باید چی کار کنم ایا من کارنت شدم با 70000یا نه؟ایا باید یه ایمیل به kccبزنم بابت وقت مصاحبه خواهشا کمکم کنید؟

بايد وارد سايتي كه گفته بشيد و اطلاعاتتون رو وارد كنيد و تاريخ مصاحبتون رو مشاهده كنيد
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: shadin_n ، arman_m ، shkhmo
(2012-05-22 ساعت 17:21)hadiseh.t نوشته:  خواهش می کنم یکی منو راهنمایی کنه Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

بله شما برای ماه جون کارنت شدین (تمات کیسهای لاتاری کارنت شدن) شما الان تنها کاری که باید بکنید برین به سایتی که قبولیتونون مشاهده کردین همون کانفیرمیشن نامبرتونون وارد کنین تا تاریخ مصاحبتونو ببینید. البته شاید یه کم طول بکشه. ولی فقط از همین راه می تونین از تاریخ مصاحبه تون آگاه بشین.
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، shadin_n ، arman_m

سلام دوست عزیز ، احتمالاً شما مدارک را برای KCC ارسال کردین و بعد یه ایمیل زدین که ببینین مدارک رسیده یا نه !؟ و یا این که پروندتون در چه مرحله ای است !!؟؟ این ایمیل داره به شما اطلاع میده که فرم های شما رسیده و در حال رسیدگی میباشد و برای رسیدگی به آن چند هفته صبر کنید و مصاخبه ها بر اساس کیس نامبرهایی که پروسه آنها کامل شده است برنامه ریزی میشود . در پاراگراف دوم شما را راهنمایی میکنه برید به نشریه ویزا مراجعه کنید که معمولاً هر 15 روز ماه آپدیت میشه !!! حالا نتیجه گیری این که شما باید یه چند وقت صبر کنید که پروسه اداری شما برای تعیین وقت سفارت تمام شود و بعد از آن برای شما یه ایمیل میزنن که برید تو سایت چک کنید . در مورد پاراگراف دوم باید خدمتتون عرض کنم که چون این متن ها را بصورت پیش نویس دارن و برای اکثر افراد ارسال میکنند به شما ارتباطی نداره چون شماره شما کارنت شده و دیگه نیازی نیست که منتظر کارنت شدن باشید ولی خب از یه طرفی چون کارنت شدن همون مجاز به مصاحبه شدنه شاید براتون ارسال کردن .
و شما الان وقت باید صبر کنید و برید دنبال باقی کاراتون که زمانبره . . .!
موفق و پایدار باشین .Wink

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: daria ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، shadin_n ، arman_m ، shkhmo
(2012-05-18 ساعت 08:17)gulu نوشته:  
(2012-05-18 ساعت 02:03)ماندانا نوشته:  ایمیلها اومد
هورااااااااااااااااااااااااا
Big GrinTongueBig GrinTongueBig GrinTongueCool

تاریخ مصاحبه ما 25 جولای هست با جناب bakhshandehgy

تاریخ مصاحبه دوستم با کیس 71XXX
2 جولای هست
کیا با ما هم تاریخ هستن ؟؟؟

ماندانا جون ، orchin و bakhshandegy عزيز خدا رو شكر كه بالاخره تاريخ مصاحبه شما هم مشخص شد و شما هم وارد مرحله جديد شديد من هر روز به اين تاپيك سر مي زدم و مي ديدم كه شما همچنان منتظريد ولي امروز خيلي خيلي خوشحال شدم .به اميد دريافت ويزاي همگي
ما هم دو جولای هستیم

کیس نامبر: 2012as 6500 انکارا
رویت قبولی: 11 ماه بعد از اعلام نتایج
تاریخ مصاحبه: دوم جولای2012
ازدواج بعد از اعلام تاریخ مصاحبه
دریافت برگ آبی تعداد 2 نفر
تاریخ کلير: 10 سپتامبر
ورود به امریکا:10 اکتبر الاباما
مهاجرت به لس آنجلس
تشکر کنندگان: ghorbat ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، jordanir ، daria ، shadin_n ، SANI HAGHIGHI ، shkhmo
(2012-05-22 ساعت 20:27)SallyD نوشته:  

`lkuhtffxs1dcd
بله شما برای ماه جون کارنت شدین (تمات کیسهای لاتاری کارنت شدن) شما الان تنها کاری که باید بکنید برین به سایتی که قبولیتونون مشاهده کردین همون کانفیرمیشن نامبرتونون وارد کنین تا تاریخ مصاحبتونو ببینید. البته شاید یه کم طول بکشه. ولی فقط از همین راه می تونین از تاریخ مصاحبه تون آگاه بشین.

`الان باید سایت dv.lottery.state.gov رو چک کنم همون جایی که کانفیرمیشن نامبرم و زدم همون جا دزباره شمارمو بزنم بهم وقت مصاحبم اعلام میشه؟یا باید جای دیگه ای بزنم .بازم ممنون ازراهنماییتون.
(2012-05-22 ساعت 20:31)ghorbat نوشته:  

سلام دوست عزیز ، احتمالاً شما مدارک را برای KCC ارسال کردین و بعد یه ایمیل زدین که ببینین مدارک رسیده یا نه !؟ و یا این که پروندتون در چه مرحله ای است !!؟؟ این ایمیل داره به شما اطلاع میده که فرم های شما رسیده و در حال رسیدگی میباشد و برای رسیدگی به آن چند هفته صبر کنید و مصاخبه ها بر اساس کیس نامبرهایی که پروسه آنها کامل شده است برنامه ریزی میشود . در پاراگراف دوم شما را راهنمایی میکنه برید به نشریه ویزا مراجعه کنید که معمولاً هر 15 روز ماه آپدیت میشه !!! حالا نتیجه گیری این که شما باید یه چند وقت صبر کنید که پروسه اداری شما برای تعیین وقت سفارت تمام شود و بعد از آن برای شما یه ایمیل میزنن که برید تو سایت چک کنید . در مورد پاراگراف دوم باید خدمتتون عرض کنم که چون این متن ها را بصورت پیش نویس دارن و برای اکثر افراد ارسال میکنند به شما ارتباطی نداره چون شماره شما کارنت شده و دیگه نیازی نیست که منتظر کارنت شدن باشید ولی خب از یه طرفی چون کارنت شدن همون مجاز به مصاحبه شدنه شاید براتون ارسال کردن .
و شما الان وقت باید صبر کنید و برید دنبال باقی کاراتون که زمانبره . . .!
موفق و پایدار باشین .Wink

بازم ممنون از راهنماییتون بعد از اینکه بررسی کردن مدارکمو باید منتظر ایمیل باشم یا جایی رو چک کنم؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-23 ساعت 21:14)hadiseh.t نوشته:  `الان باید سایت dv.lottery.state.gov رو چک کنم همون جایی که کانفیرمیشن نامبرم و زدم همون جا دزباره شمارمو بزنم بهم وقت مصاحبم اعلام میشه؟یا باید جای دیگه ای بزنم .بازم ممنون ازراهنماییتون.

بله همونجا کانفرمیشن نامبر رو بزنین اگه وقت مصاحبه تعیین شده باشه به جای نامه قبلی، یک نامه جدید میگیرین که توش تاریخ و ساعت مصاحبتون رو نوشته. معمولا وقتی این نامه دوم گذاشته میشه به صورت اتوماتیک یک ایمیل هم براتون میاد که توش ازتون خواسته سایت رو چک کنین و چیز مهمی نیست. من پیش بینی میکنم حدود ۱۵ جون وقت مصاحبتون معلوم بشه و خود مصاحبه هم تو آگوست باشه (نظر شخصی) و اگه جای شما بودم اوایل جون با ایمیل یا تلفنی در مورد وقت مصاحبه از KCC سوال می کردم. اینجوری حتی اگه هنوز وقت مصاحبه هم معلوم نشده باشه بهتون میگن حدودا کی معلوم میشه.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، arman_m ، shkhmo ، tajhizgaran
با سلام،
اگه لطف کنین و این سوال من را جواب بدین ممنون میشم

نامه دوم من از KCC اومده و تاریخ مصاحبه را واسم زده هفتم ژوئن ولی توی سایت سفارت کیس نامبر من را هنوز نزده .... لطفآ راهنمایی کنین یا اگه کسی تجربه مشابهی داشته لطفآ بگین
ممنون از لطفتون
.....................................................................................................................................
2012AS00052xxx
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
کنسولگری: Mumbai
ارسال فرمها: 2011 ,Oct
کارنت شدن:jun
دریافت نامه دوم:19 aprill
مصاحبه: june
کیس نامبر;2012AS52xxx
کنسولگری: بمبئی
تاریخ ارسال فرم :نوامبر
تاریخ مصاحبه:ژوئن
نتیجه مصاحبه: گفتن خبرتون میکنیم
تاریخ دریافت کلیرنس: هفتۀ آخر آگوست
تاریخ دریافت ویزا: سپتامبر
تشکر کنندگان: ghorbat ، daria ، shkhmo ، SH1A2R3 ، shadin_n
(2012-05-21 ساعت 20:24)hadiseh.t نوشته:  سلام دوستان

دوست عزیز ما هم دقیقا همین مشکل رو داریم ما هم 6 می مدارک رو فرستادیم . دیروز که همسرم با سفارت تماس گرفت گفتن 4 هفته دیگه وقت مصاحبه رو اعلام میکنن نگران نباشین هر چی خدا بخواد همون میشه Shy
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: shkhmo ، SH1A2R3 ، ghorbat ، daria ، shadin_n
دوستای عزیزم
سوئ پیشنه برای سفارت بفرستم می خوان؟؟؟
تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، shadin_n
(2012-05-26 ساعت 15:38)fifi22 نوشته:  دوستای عزیزم
سوئ پیشنه برای سفارت بفرستم می خوان؟؟؟
اینها خود ایران را قبول ندارند چه برسه به پلیسش

Police certificates are not required from Iran or any country on the following list:
AFGHANISTAN
BANGLADESH
BULGARIA
CAMBODIA
CHAD
EQUATORIAL GUINEA
HAITI
IRAN
IRAQ
LIBYA
MEXICO
MONGOLIA
NIKARAGUA
SIERRA LEONE
SOMALIA
SUDAN
TAJIKISTAN
TOGO
TONGA
UNITED STATES OF
AMERICA
البته میشه مثبت اندیش بود و گفت ببینید اسم کشور امریکا هم در لیست هست پس نخواستن دلیل بر قبول نداشتن نیست بلکه آنها خود را برادر کوچکترTongue ما میدانند.
حتی میشه گفت خودشون را قابل نمیدونن که از ما pcc بخواهند.
جل الخالق اعتماد بنفسو...............
تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، shadin_n ، daria ، کیانا ، SH1A2R3 ، edge ، fifi22 ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان