(2012-05-21 ساعت 22:35)hadiseh.t نوشته:(2012-05-21 ساعت 21:37)ghorbat نوشته:(2012-05-21 ساعت 21:15)hadiseh.t نوشته:نه دوست عزیز بعد از اینکه پروندتون رسیدگی شد به شما یه ایمیل میزنن که فقط جنبه اطلاع رسانی داره و در متن ایمیل شمارا راهنمایی میکنه که برید در سایتی که نامه قبولیتونو دیدین ( همان سایتی که ثبت نام کردین ) با وارد کردن شماره تاییده ثبت نامتون ، نامه تاریخ مصاحبتونو پرینت کنین !! به همین راحتی ولی اگر دوست دارین که ایمیل بزنین باهاشون یه احوالپرسی کنین مشکلی نیست ولی حالا از شوخی گذشته هر هفته یه ایمیل بزن و بپرس پروندتون در چه وضعیتیه !! یعنی یه جورایی خودتو بزن به کوچه . . . بلکه مثل من خسته بشن بهت زود تاریخ بدن .(2012-05-21 ساعت 20:50)ghorbat نوشته:(2012-05-21 ساعت 20:24)hadiseh.t نوشته: سلام دوستاندوست عزیز ضمن عرض تبریک بابت قبولی . اگه مدارک را به KCC ارسال کردین فقط پیگیری کنین ببینین به دستشون رسیده یا نه !!؟؟ وگرنه کاره دیگه ای نباید انجام بدین . KCC مدارک شما را بررسی میکند و برای شما یه تاریخ مصاحبه در سفارتی که انتخاب کردین تعیین میکنه ! بر طبق تجربه دوستان و خودم که دیر متوجه شدم قبول شدنمو فکر میکنم که تا اواخر جولای و یا تا اوایل ماه آگوست به شما وقت مصاحبه بدن بهتره برین دنبال انجام کارهاتون که زمان لازم داره . . . سئوالی بود در خدمت هستم دوست عزیز ، هر چند که هنوز خودمون مصاحبه نرفتیم و تجربه نداریم
من 2 هفته هست که متوجه شدم 2012 برنده شدم و مدارکم رو فرستادم برام میل زدن که 2 هفته طول می کشه مدارکت بررسی بشه فکر کنم الان کارنت شدم و شماره ام 70000 هست ایا باید الان میل بزنم و وقت سفارت بگیرم یا نه صبر کنم مدارکم بررسی بشه؟اصلا امکانش هست ردم کنن به خاطر دیرکردم ؟طفا یکی از دوستان راهنماییم کنه؟ممنون
ممنون دوست عزیز ولی نباید ایمیل بزنم که بهم وقت مصاحبه بدن یا نه خودشون وقت میدن؟من خیلی دلم شور میزنه؟
موفق باشی .
فکر می کنید چقدر طول می کشه که پروندم بررسی بشه؟و ایمیلامم به همون KCC بزنم؟بازم خیلی ممنون که راهنماییم کردید.
البته من مدارکمو فرستادم این ایمیل برام اومد در جواب ایمیلم.
Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of each month to locate the current numbers being processed
(2012-05-21 ساعت 23:17)hadiseh.t نوشته:(2012-05-21 ساعت 22:35)hadiseh.t نوشته:نه دوست عزیز بعد از اینکه پروندتون رسیدگی شد به شما یه ایمیل میزنن که فقط جنبه اطلاع رسانی داره و در متن ایمیل شمارا راهنمایی میکنه که برید در سایتی که نامه قبولیتونو دیدین ( همان سایتی که ثبت نام کردین ) با وارد کردن شماره تاییده ثبت نامتون ، نامه تاریخ مصاحبتونو پرینت کنین !! به همین راحتی ولی اگر دوست دارین که ایمیل بزنین باهاشون یه احوالپرسی کنین مشکلی نیست ولی حالا از شوخی گذشته هر هفته یه ایمیل بزن و بپرس پروندتون در چه وضعیتیه !! یعنی یه جورایی خودتو بزن به کوچه . . . بلکه مثل من خسته بشن بهت زود تاریخ بدن .(2012-05-21 ساعت 21:37)ghorbat نوشته:(2012-05-21 ساعت 21:15)hadiseh.t نوشته: [quote='ghorbat' pid='175306' dateline='1337617221']دوست عزیز ضمن عرض تبریک بابت قبولی . اگه مدارک را به KCC ارسال کردین فقط پیگیری کنین ببینین به دستشون رسیده یا نه !!؟؟ وگرنه کاره دیگه ای نباید انجام بدین . KCC مدارک شما را بررسی میکند و برای شما یه تاریخ مصاحبه در سفارتی که انتخاب کردین تعیین میکنه ! بر طبق تجربه دوستان و خودم که دیر متوجه شدم قبول شدنمو فکر میکنم که تا اواخر جولای و یا تا اوایل ماه آگوست به شما وقت مصاحبه بدن بهتره برین دنبال انجام کارهاتون که زمان لازم داره . . . سئوالی بود در خدمت هستم دوست عزیز ، هر چند که هنوز خودمون مصاحبه نرفتیم و تجربه نداریم
[quote='hadiseh.t' pid='175295' dateline='1337615667']
سلام دوستان
من 2 هفته هست که متوجه شدم 2012 برنده شدم و مدارکم رو فرستادم برام میل زدن که 2 هفته طول می کشه مدارکت بررسی بشه فکر کنم الان کارنت شدم و شماره ام 70000 هست ایا باید الان میل بزنم و وقت سفارت بگیرم یا نه صبر کنم مدارکم بررسی بشه؟اصلا امکانش هست ردم کنن به خاطر دیرکردم ؟طفا یکی از دوستان راهنماییم کنه؟ممنون
ممنون دوست عزیز ولی نباید ایمیل بزنم که بهم وقت مصاحبه بدن یا نه خودشون وقت میدن؟من خیلی دلم شور میزنه؟
موفق باشی .
فکر می کنید چقدر طول می کشه که پروندم بررسی بشه؟و ایمیلامم به همون KCC بزنم؟بازم خیلی ممنون که راهنماییم کردید.
البته من مدارکمو فرستادم این ایمیل برام اومد در جواب ایمیلم.
Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of each month to locate the current numbers being processed
می شه یکم بیشتر راهنماییم کنید بازم ممنون.