کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
خیلی ممنون فقط میشه بگید مرجع این متن از کجا هست؟
و اینکه من 30 خرداد وقت مصاحبه ام هست کی مدارکو بفرستم؟؟
خیلی ممنون دوست عزیز
خیلی ممنون دوست عزیز

--------------------------------------------------------------------------------

(2012-05-26 ساعت 16:01)jordanir نوشته:  
(2012-05-26 ساعت 15:38)fifi22 نوشته:  دوستای عزیزم
سوئ پیشنه برای سفارت بفرستم می خوان؟؟؟
اینها خود ایران را قبول ندارند چه برسه به پلیسش

Police certificates are not required from Iran or any country on the following list:
AFGHANISTAN
BANGLADESH
BULGARIA
CAMBODIA
CHAD
EQUATORIAL GUINEA
HAITI
IRAN
IRAQ
LIBYA
MEXICO
MONGOLIA
NIKARAGUA
SIERRA LEONE
SOMALIA
SUDAN
TAJIKISTAN
TOGO
TONGA
UNITED STATES OF
AMERICA
البته میشه مثبت اندیش بود و گفت ببینید اسم کشور امریکا هم در لیست هست پس نخواستن دلیل بر قبول نداشتن نیست بلکه آنها خود را برادر کوچکترTongue ما میدانند.
حتی میشه گفت خودشون را قابل نمیدونن که از ما pcc بخواهند.
جل الخالق اعتماد بنفسو...............

شماره کیس :2012AS0004XXXX
كارنت شدن كيس : June 2012
تاريخ مصاحبه : June
كنسولگري :Ankara
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، ghorbat ، SH1A2R3
خیلی ممنون دوست عزیز
فکر کن اونا ما را کوچکتر بدونن!!!Smile
یعنی سوئ پیشینه نگرفتین؟؟؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، ghorbat ، SH1A2R3
(2012-05-26 ساعت 17:02)fifi22 نوشته:  خیلی ممنون فقط میشه بگید مرجع این متن از کجا هست؟
خیلی ممنون دوست عزیز

شما کلا این فایل PDF رو بخونین جواب خیلی از سوالاتتون رو میگیرین. (مثلا صفحه 9 دقیقا نوشته که از ایران Police Certificate لازم نیست)

برای فرستادن مدارک هم گفتن باید حداکثر 15 روز قبل از مصاحبه به دستشون برسه که با توجه به اینکه پست معمولا سه چهار روز طول میکشه شما 19 روز قبل از مصاحبه بفرستین خوبه.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shadin_n ، asal1907 ، shkhmo ، fifi22
(2012-05-26 ساعت 17:02)fifi22 نوشته:  خیلی ممنون فقط میشه بگید مرجع این متن از کجا هست؟
خیلی ممنون دوست عزیز
اصل اصل برادریه. کوچکتر بزرگتری یه بحث نسبیه.
مرجع که همون سایت travel.state.gov هست و متن رو هم از روی بوکلت instructions_dv_042012 گذاشتم صفحه ۹ که اشاره فرمودند دوستان.
۳۰ خرداد -> ۱۵ روز قبل میشه ۱۵ خرداد اونجا باشه مدارکتون. -> ۵-۶ روز دیگه بفرستین که دیگه رسیده باشه زودتر.
سؤ پیشینه اکر دارید با خودتون ببرید ولی پست نکنید اگر آفیسر خواست که ۹۹ درصد نمیخواد داشته باشین. اگر هم ندارید که ۱ درصد فکر کردن نداره.
در حالت کلی (قاط نبودن آفیسر) الزامی نیست.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo ، arman_m
یکی دو روزه سایت ،انکارا صفحه اعلام زمان مصاحبه رو این پیغاو رو میده: Bad Request (Invalid Hostname) کسی میدونه چرا؟
شماره کیس : 2012AS00067XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:25 جولای 2011، DHL
کنسولگری: آنکارا
تعداد همراهان: 1 نفر
تاریخ دریافت نامه دوم: 17 می 2012
تاریخ مصاحبه: 3 جولای 2012
نتیجه: برگه آبی
کلیرنس:8 آگوست 2012
دریافت ویزا: 16 آگوست 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo ، کیانا
دوستان !
آیا از پارسالی ها کسایی بودند که cut-off number شده باشند؟
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست * Shy
شماره کیس :2012AS00068xxx
رویت قبولی : 7 می
ارسال مدارک با ایمیل و سفارت آنکارا
مصاحبه: 6 آگست (برگه آبی و فرم 9 سوالی+رزومه)
کلیر:10 سپتامبر
دریافت ویزا:18 سپتامبر
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-27 ساعت 00:48)nilufar نوشته:  دوستان !

cut-off number یعنی همون بالاترین شماره ای که در بولتن هر ماه کارنت میشه و از اونجایی که امسال، پارسال (و فکر کنم تا الان هر سال) تمام شماره ها برای آسیا و ایران کارنت شده اند، پس کسی پشت این cut-off number گیر نکرده و همه مصاحبه شدن.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo ، SH1A2R3
سلام به همه دوستان، سایت سفارت در آنکارا برای اعلام تاریخ مصاحبه باز نمیشه، کسی وارد سایت شده؟
تشکر کنندگان: shadin_n ، shkhmo ، SH1A2R3 ، ghorbat ، کیانا
(2012-05-27 ساعت 02:23)daria نوشته:  
(2012-05-27 ساعت 00:48)nilufar نوشته:  دوستان !

cut-off number یعنی همون بالاترین شماره ای که در بولتن هر ماه کارنت میشه و از اونجایی که امسال، پارسال (و فکر کنم تا الان هر سال) تمام شماره ها برای آسیا و ایران کارنت شده اند، پس کسی پشت این cut-off number گیر نکرده و همه مصاحبه شدن.
مرسی دوست عزیزShy
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-05-27 ساعت 12:19)Shaq نوشته:  سلام به همه دوستان، سایت سفارت در آنکارا برای اعلام تاریخ مصاحبه باز نمیشه، کسی وارد سایت شده؟
نه من و ماندانا نتونستیم رسبر هم نشده با شما میشیم چهار تا ضربدر ضریبی بیحالها که بکنی که حال ندارن حتی ثبت نام کنند و فقط میان میخونند میشه نزدیک ۲۰-۳۰ نفر که نمیتونیم ببینیم. پس نگران نباش.
اگه ناسزای ترکی بلدی یه زنگ بزن انکارا حالا چرا انگلیسی نه چون احتمال میدم کارمند تنبل ترک زبانه. حالا چرا؟ همه حدس ها را من زدم زحمت بکش خودت این قسمتو جواب بده.Cool
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، Orchin ، کیانا ، shadin_n ، ماندانا ، daria ، shkhmo ، arman_m
خیلی ممنون دریا جان واقعا" کمک بزرگی بودSmile انشالله یک ضرب ویزا می گیریدSmile
(2012-05-26 ساعت 17:53)daria نوشته:  
خیلی ممنون دوست عزیز

شما کلا این فایل PDF رو بخونین جواب خیلی از سوالاتتون رو میگیرین. (مثلا صفحه 9 دقیقا نوشته که از ایران Police Certificate لازم نیست)

برای فرستادن مدارک هم گفتن باید حداکثر 15 روز قبل از مصاحبه به دستشون برسه که با توجه به اینکه پست معمولا سه چهار روز طول میکشه شما 19 روز قبل از مصاحبه بفرستین خوبه.

تشکر کنندگان: daria ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-26 ساعت 11:18)nilufar نوشته:  [quote='hadiseh.t' pid='175295' dateline='1337615667']
سلام دوستان

من 2 هفته هست که متوجه شدم 2012 برنده شدم و مدارکم رو فرستادم برام میل زدن که 2 هفته طول می کشه مدارکت بررسی بشه فکر کنم الان کارنت شدم و شماره ام 70000 هست ایا باید الان میل بزنم و وقت سفارت بگیرم یا نه صبر کنم مدارکم بررسی بشه؟اصلا امکانش هست ردم کنن به خاطر دیرکردم ؟طفا یکی از دوستان راهنماییم کنه؟ممنون
دوست عزیز ما هم دقیقا همین مشکل رو داریم ما هم 6 می مدارک رو فرستادیم . دیروز که همسرم با سفارت تماس گرفت گفتن 4 هفته دیگه وقت مصاحبه رو اعلام میکنن نگران نباشین هر چی خدا بخواد همون میشه Shy
[/

ممنون لطفا اگر خبری شد منو در جریان بگذاریدچون شرایطمون مشابه منم شما رو در جریان می گذارم.
تشکر کنندگان: shadin_n ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo
(2012-05-29 ساعت 19:23)hadiseh.t نوشته:  
(2012-05-26 ساعت 11:18)nilufar نوشته:  [quote='hadiseh.t' pid='175295' dateline='1337615667']
سلام دوستان

من 2 هفته هست که متوجه شدم 2012 برنده شدم و مدارکم رو فرستادم برام میل زدن که 2 هفته طول می کشه مدارکت بررسی بشه فکر کنم الان کارنت شدم و شماره ام 70000 هست ایا باید الان میل بزنم و وقت سفارت بگیرم یا نه صبر کنم مدارکم بررسی بشه؟اصلا امکانش هست ردم کنن به خاطر دیرکردم ؟طفا یکی از دوستان راهنماییم کنه؟ممنون
دوست عزیز ما هم دقیقا همین مشکل رو داریم ما هم 6 می مدارک رو فرستادیم . دیروز که همسرم با سفارت تماس گرفت گفتن 4 هفته دیگه وقت مصاحبه رو اعلام میکنن نگران نباشین هر چی خدا بخواد همون میشه Shy
[/

ممنون لطفا اگر خبری شد منو در جریان بگذاریدچون شرایطمون مشابه منم شما رو در جریان می گذارم.
حتما با کمال میل دوست عزیز.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo ، shadin_n
(2012-05-29 ساعت 22:11)nilufar نوشته:  
(2012-05-29 ساعت 19:23)hadiseh.t نوشته:  
سلام دوستان

[/

حتما با کمال میل دوست عزیز.

الان متوجه شدم تو فرم هایی که برای سفارت فرستادم محل تولد پدرم و اشتباه نوشتم و محل اخذ دیپلمم رو ننوشتم مال شوهرم هم همین طور برای اصلاحش چی کار باید انجام بدم لطفا راهنماییم کنید|
تشکر کنندگان: ghorbat ، shadin_n ، shkhmo
(2012-05-30 ساعت 13:23)hadiseh.t نوشته:  الان متوجه شدم تو فرم هایی که برای سفارت فرستادم محل تولد پدرم و اشتباه نوشتم و محل اخذ دیپلمم رو ننوشتم مال شوهرم هم همین طور برای اصلاحش چی کار باید انجام بدم لطفا راهنماییم کنید|

اصولا یک یا دو اشتباه کوچک رو با ایمیل میشه درست کرد، ولی اگه بیشتر باشه باید فرم تصحیح شده رو دوباره برای KCC پست کنین. از اونجایی که دوباره پست کردن فرم ممکنه باعث عقب افتادن زمان مصاحبتون بشه که چون تو ماههای آخر هستیم به نظر من بهتره این کارو نکنین، به جاش یکی دو تا از اینها رو ایمیلی اطلاع بدین، هرچی هم موند قبل از قسم خوردن موقع مصاحبه تصحیح کنین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
تشکر کنندگان: ghorbat ، arman_m ، shadin_n ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان