کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-11-07 ساعت 13:48)ماندانا نوشته:  یکی که کیسش 20000 هست بره صفحه قبولیشو چک کنه ببینه چیزی براش اومده

فکر کنم تا امشب یا نهایتش فردا بیاد روی بولتن .......
2012AS5XXXX
رویت قبولی:17Jul 2011
ارسال فرم:02Agu
سفارت: آنكارا
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
هزینه ها: پست و عکس80000+140000 tarjome
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-11-06 ساعت 23:00)mansour*** نوشته:  این دعا را تقدیم می کنم به کسانی که شمارهاشون بنا است توی این ماه یعنی November اعلام بشه.

ای پرودگارمهربان این انجمن برای یاری هموطنان تشکیل شده تاییدوتوفیق بخش ومویدبه قوه آسمانی نماتااین انجمن چون شعله نورانی برافروزدوانواررحمانی مبذول داردواطراف راروشن کندتعالیم حقیقت ترویج نمایدوبه وحدت عالم انسانی خدمت کند.نفوس راازظلمات عالم طبیعت منسلخ نمایدوبه نورانیت الهیه روشن نمایدتعمیدبه روح ونوروحیات ابدیه بخشد.این جمع یاران تواندوبه جمال تومنجذبندونارمحبت مشتعلنداین نفوس راملائکه آسمانی نماوبه نفحه روح القدس زنده فرما.لسانی ناطق بخش وقلبی ثابت عطافرما.قوه آسمانی ده وسنوحات رحمانی بخش ومروج وحدت بشرفرماوسبب محبت والفت عالم انسانی فرماتاظلمات مهلکه تعصب جاهلی به انوارشمس حقیقت محووزائل گرددواین جهان ظلمانی نورانی شودواین عالم جسمانی پرتوجهان وروحانی گیردواین الوان مختلفه مبذل ویک رنگ گرددوآهنگ تسبیح به ملکوت تقدیس تورسد.مقتدروتوانا
اقای منصور
میخواستم ببینم ایا شما تصمیم گرفتین برین امریکا ؟؟ چون انگار تو پستهای قبلیتون خوندم
نمیخواین برین و اینجا دارین ادامه تحصیل میدین
اگه تصمیمتون عوض شده و دوباره میخواین پروسه تون رو شروع کنین لطفا اطلاعاتتون رو به احسان عزیز بدین تا در جدول ثبت کنه
در ضمن ایا شما مداکوتون رو فرستادین یا نه اگه مدارکتون رو فرستادین پس خواهش میکنم صفحه قبولیتون رو نگاه کنین ببینین تاریخ مصاحبه براتون اومده یا نه

دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، kopol ، mansour***
(2011-11-07 ساعت 14:02)ماندانا نوشته:  
(2011-11-06 ساعت 23:00)mansour*** نوشته:  این دعا را تقدیم می کنم به کسانی که شمارهاشون بنا است توی این ماه یعنی November اعلام بشه.

ای پرودگارمهربان این انجمن برای یاری هموطنان تشکیل شده تاییدوتوفیق بخش ومویدبه قوه آسمانی نماتااین انجمن چون شعله نورانی برافروزدوانواررحمانی مبذول داردواطراف راروشن کندتعالیم حقیقت ترویج نمایدوبه وحدت عالم انسانی خدمت کند.نفوس راازظلمات عالم طبیعت منسلخ نمایدوبه نورانیت الهیه روشن نمایدتعمیدبه روح ونوروحیات ابدیه بخشد.این جمع یاران تواندوبه جمال تومنجذبندونارمحبت مشتعلنداین نفوس راملائکه آسمانی نماوبه نفحه روح القدس زنده فرما.لسانی ناطق بخش وقلبی ثابت عطافرما.قوه آسمانی ده وسنوحات رحمانی بخش ومروج وحدت بشرفرماوسبب محبت والفت عالم انسانی فرماتاظلمات مهلکه تعصب جاهلی به انوارشمس حقیقت محووزائل گرددواین جهان ظلمانی نورانی شودواین عالم جسمانی پرتوجهان وروحانی گیردواین الوان مختلفه مبذل ویک رنگ گرددوآهنگ تسبیح به ملکوت تقدیس تورسد.مقتدروتوانا
اقای منصور
میخواستم ببینم ایا شما تصمیم گرفتین برین امریکا ؟؟ چون انگار تو پستهای قبلیتون خوندم
نمیخواین برین و اینجا دارین ادامه تحصیل میدین
اگه تصمیمتون عوض شده و دوباره میخواین پروسه تون رو شروع کنین لطفا اطلاعاتتون رو به احسان عزیز بدین تا در جدول ثبت کنه
در ضمن ایا شما مداکوتون رو فرستادین یا نه اگه مدارکتون رو فرستادین پس خواهش میکنم صفحه قبولیتون رو نگاه کنین ببینین تاریخ مصاحبه براتون اومده یا نه

بله گلم نظرم خیلی وقت عوض شده با پندواندرزدوستان در این سایت،مدارک هم فرستادم فعلا مشکلی وجود نداره. باشه اون چندتا اطلاعات راجع بخودم در اسرع وقت ارسال میشود.

واما تا این لحظه هیچگونه تغییری مبنی براینکه شماره های جدید از سوی KCCاعلام بشه در سایت وجود نداره ما هم همچون دوستان منتظر هستیم باید تا پایان امروز منتظر بود تا ببینیم چه اتفاقاتی رخ خواهدداد.در خاتمه نامه اول را هم چک کردم که هنوز زوده اما هیچ تغییری رخ نداده اما بنظرم من باید تا20000هزارحداقل این ماه کارنت بشن. به امید پیروزی برای برندگان واقعی.
درضمن از پیگیری جنابعالی ممنونم
بی اندرزهرگزمباشیدکس
ببینیدهرکارراپیش وپس
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m ، ali72
(2011-11-07 ساعت 13:40)leili3 نوشته:  تا 18500 که کارنت شدن همه ما بقیشو نمیدونم دوستان میتونند برن وقت دقیقشونو چک کنند (روز و ساعت) الان 3 روزه که اومده

بر مبنای چی اینو میگین؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
(2011-11-07 ساعت 18:05)SH1A2R3 نوشته:  
(2011-11-07 ساعت 13:40)leili3 نوشته:  تا 18500 که کارنت شدن همه ما بقیشو نمیدونم دوستان میتونند برن وقت دقیقشونو چک کنند (روز و ساعت) الان 3 روزه که اومده

بر مبنای چی اینو میگین؟

خانم لیلی هنوز که بولتن اپدیت نشده .... از کجا اینو گفتید؟؟؟؟؟
2012AS5XXXX
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، cmbt ، arman_m
(2011-11-07 ساعت 18:27)Alireza982010 نوشته:  
(2011-11-07 ساعت 18:05)SH1A2R3 نوشته:  

بر مبنای چی اینو میگین؟

خانم لیلی هنوز که بولتن اپدیت نشده .... از کجا اینو گفتید؟؟؟؟؟
من اصلا درک نمیکنم این چه لذتی دارد که بعضی‌ از دوستان با این چنین شایع پراکنی هایی تفریح میکنند.حداقل این تاپیک کارنت شدن شماره‌ها را برای تفریح انتخاب نکنید.خدارا خوش نمی‌آید و همچنین جماعت منتظر بولتین راSmile.دوستان هیچ وقت مصاحبه‌ای مشخص نشده است.دیگر به این شوخی‌‌های نچندان بامزه گوش نکنید .

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
یک نفر بیکارامروزمیاد ثبت نام میکنه یکدفعه وارد بولتن کارنت میشه ویک ادعای کذب وواهی می کندومیرود بدون دلیل وسندومنبع ودوستان عزیز هم زیرش تشکر میزنند بعنوان مهر تایید!!!نمی دانم سیاست وبرخوردمدیران عزیزدرباری این مشکل چگونه است الله اعلم.
2012AS19000
Ankara
یکضرب

(2011-11-07 ساعت 19:26)mansour*** نوشته:  یک نفر بیکارامروزمیاد ثبت نام میکنه یکدفعه وارد بولتن کارنت میشه ویک ادعای کذب وواهی می کندومیرود بدون دلیل وسندومنبع ودوستان عزیز هم زیرش تشکر میزنند بعنوان مهر تایید!!!نمی دانم سیاست وبرخوردمدیران عزیزدرباری این مشکل چگونه است الله اعلم.

تو رو هر کی دوست دارید دیگه از این شایعات نکنید .... بگذارید همه چیز بر اساس سند و مدرک و مستدل باشه ......آقای منصور درست میگن مدیریت عزیز باید یه فکری به حال شایعات بکنه ... البته منظورم فقط خانم لیلی نیست بطور کل گفتم.....
2012AS5XXXX
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: SH1A2R3
اخطار:
لطفا از ارائه اطلاعات بدون منبع و واهی اکیدا خودداری فرمائید
در غیر اینصورت از ادامه ارائه سرویس به شما معذوریم
HVM

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Blaze ، arman_m ، 3rip ، ali72
سلام بچه ها من همین الان یه ایمیل از kcc برام اومد نوشته بود لوگین کنم لوگین کردم تاریخ مصاحبمو گرفتم خیلی خوبه فقط من کارت معافیتم گم کردم یک ماه پیش برای المثنی اقدام کردم می ترسم تا اوون موقع نرسه دستم به نظر شما من چیکار کنم
2012AS18XXX
رویت قبولی:August
ارسال فرم: Aug 28
کارنت شدن: Junuary
دریافت نامه دوم: 7 / nov
مصاحبه: January 18 Big Grin
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا : 19 January
ورود به آمریکا: march 1
دریافت گرین کارت:
هزینه ها: حساب کتاب نکردم
تشکر کنندگان: آرشا ، SH1A2R3
(2011-11-07 ساعت 23:10)farzin_glad@yahoo.com نوشته:  سلام بچه ها من همین الان یه ایمیل از kcc برام اومد نوشته بود لوگین کنم لوگین کردم تاریخ مصاحبمو گرفتم خیلی خوبه فقط من کارت معافیتم گم کردم یک ماه پیش برای المثنی اقدام کردم می ترسم تا اوون موقع نرسه دستم به نظر شما من چیکار کنم

چه زود بهتون ایمیل زدن حتی قبل از اینکه سایت بولتن رو آپ کنند! پس فعلاً میدونیم که حداقل تا 18500 کارنت شده، اما منم فکر میکنم که تا 20000 میشه.
[i]cn : 2012AS00024XXX
کنسولگری: آنكارا
تاریخ مصاحبه: آپریل 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip
سلام.من 2 ماه قبل عضو شدم.امضا رو هم به اسم نخجیر کامل کردم ولی بسوردو گم کردم.اینه که یه اکانت جدید درست کردم.
تشکر کنندگان:
این متن ایمیلی که به من زدن مهم اینه که با conformation number لوگین میشم دیگه صفحه قبلی نمیاد یه صفحه جدیده که تاریخ و ساعت مصاحبه رو زده برام
دلیله نداره که من بخوام چیزی از خودم بگم خودمم تعجب کردم اینقدر زود برام اومد.

You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.
2012AS18XXX
رویت قبولی:August
ارسال فرم: Aug 28
کارنت شدن: Junuary
دریافت نامه دوم: 7 / nov
مصاحبه: January 18 Big Grin
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا : 19 January
ورود به آمریکا: march 1
دریافت گرین کارت:
هزینه ها: حساب کتاب نکردم
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، emrah66 ، viona
(2011-11-07 ساعت 13:48)ماندانا نوشته:  یکی که کیسش 20000 هست بره صفحه قبولیشو چک کنه ببینه چیزی براش اومده

من 19XXX ام هنوز نیومده
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان:
(2011-11-08 ساعت 00:21)farzin_glad@yahoo.com نوشته:  این متن ایمیلی که به من زدن مهم اینه که با conformation number لوگین میشم دیگه صفحه قبلی نمیاد یه صفحه جدیده که تاریخ و ساعت مصاحبه رو زده برام
دلیله نداره که من بخوام چیزی از خودم بگم خودمم تعجب کردم اینقدر زود برام اومد.

You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.

بزرگوار منظورم ازدرخواست من ایمیل کی سی سی نبود از این متنها در این سایت زیاده منظورم وقتی وارد اون صفحه اصلی میشید وکانفر وارد می کنید باید اون نامه را رویت کنید لطفا باحذف مشخصات خودتان اون نامه را در معرض دید عموم قرار بدهید.تا بحال وتا اینجا که من اطلاع دارم چنین چیزی نبوده که قبل از آپ شدن بولتن کارنتی ها نامه ارسال بشه!!!
2012AS19000
Ankara
یکضرب

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان