کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-11-06 ساعت 09:55)mamal amricaei نوشته:  18500 آخرشه بالاتر از 18500 اصلاً بهش فکر هم نکنید جدی می گم من اطلاع دقیق دارم ، اگر باورتون نمی شه تا روز سه شنبه صبر کنید ، بله سه شنبه ساعت 8 شب

بابا من از دو شب پیش گفتم که اطلاع دقیق دارم که تا 18500 کارنت می شند کسی دلش نخواست باورکنه به هرحال به همه اونهایی که کارنت شدند تبریک می گم ، در ضمن سایت با تاخیر آپدیت می شه و ظرف امروز وفردا درست می شه
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان: arman_m ، SH1A2R3 ، kopol ، tartar
من فکر میکنم 18000 باشه چون خودم 17400 بودم و مصاحبه ام هم تقریبا روزای اخر ژانویه هست
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-11-08 ساعت 10:38)sezar نوشته:  من فکر میکنم 18000 باشه چون خودم 17400 بودم و مصاحبه ام هم تقریبا روزای اخر ژانویه هست
الویت تاریخ مصاحبه ها بر اساس شماره کیس نامبر نیست ، یعنی ممکنه 16000 هم در پایان ژانویه و بعد از شما باشه
در ضمن به شما هم تبریم می گم به امید ویزای یکضرب همه عزیزانی که کارنت شدند و می شوند .
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان: sezar ، arman_m ، SH1A2R3 ، kopol
(2011-11-07 ساعت 21:32)hvm نوشته:  
(2011-11-07 ساعت 13:40)leili3 نوشته:  تا 18500 که کارنت شدن همه ما بقیشو نمیدونم دوستان میتونند برن وقت دقیقشونو چک کنند (روز و ساعت) الان 3 روزه که اومده

cmbt
بر مبنای چی اینو میگین؟
خانم لیلی هنوز که بولتن اپدیت نشده .... از کجا اینو گفتید؟؟؟؟؟
من اصلا درک نمیکنم این چه لذتی دارد که بعضی‌ از دوستان با این چنین شایع پراکنی هایی تفریح میکنند.حداقل این تاپیک کارنت شدن شماره‌ها را برای تفریح انتخاب نکنید.خدارا خوش نمی‌آید و همچنین جماعت منتظر بولتین را.دوستان هیچ وقت مصاحبه‌ای مشخص نشده است.دیگر به این شوخی‌‌های نچندان بامزه گوش نکنید .

mansour
عضو فعال
یک نفر بیکارامروزمیاد ثبت نام میکنه یکدفعه وارد بولتن کارنت میشه ویک ادعای کذب وواهی می کندومیرود بدون دلیل وسندومنبع ودوستان عزیز هم زیرش تشکر میزنند بعنوان مهر تایید!!!نمی دانم سیاست وبرخوردمدیران عزیزدرباری این مشکل چگونه است الله اعلم.

alireza982010
تو رو هر کی دوست دارید دیگه از این شایعات نکنید .... بگذارید همه چیز بر اساس سند و مدرک و مستدل باشه ......آقای منصور درست میگن مدیریت عزیز باید یه فکری به حال شایعات بکنه ... البته منظورم فقط خانم لیلی نیست بطور کل گفتم.....
اخطار:
لطفا از ارائه اطلاعات بدون منبع و واهی اکیدا خودداری فرمائید
در غیر اینصورت از ادامه ارائه سرویس به شما معذوریم
HVM

خیلی متاسفم که اگه یه نفر یه اطلاعاتی داره یا زودتر خبر میشه به جای سپاسگذاری برای اطلاع عمومی همه بهش حمله میکنند و هر چی دلشون میخواد میگن . یادم نمیاد تو این چند سالی که توی این سایت مطلب نوشتم اراجیف یا مطلب کذبی نوشته باشم که این دومین بار باشه .برای این مدیر عزیز هم بیشتر متاسفم که بجای اطمینان از مطلبی که من گذاشتم .برای من با عجله اخطار میگذارند.
من چون منتظر اعلام نتایج بودم هر روز سایت رو چک میکردم و زودتر خبر شدم فقط همین شما که اطلاعاتی ندارید خواهش میکنم کسی رو دروغگو و شایعه پراکن و... خطاب نکنید منظورم با همه دوستان بود .شما که بعدا"از صحت این خبر مطلع شدید قشنگش این بود که عذر خواهی میکردید همونطور که با صراحت تهمت زدید.
تشکر کنندگان: shadin_n ، powerful ، mamal amricaei ، SH1A2R3 ، alexander ، kopol ، funnybluesolea ، tartar ، faranak.n ، t.azimaie
(2011-11-08 ساعت 09:20)mamal amricaei نوشته:  
(2011-11-06 ساعت 09:55)mamal amricaei نوشته:  18500 آخرشه بالاتر از 18500 اصلاً بهش فکر هم نکنید جدی می گم من اطلاع دقیق دارم ، اگر باورتون نمی شه تا روز سه شنبه صبر کنید ، بله سه شنبه ساعت 8 شب

بابا من از دو شب پیش گفتم که اطلاع دقیق دارم که تا 18500 کارنت می شند کسی دلش نخواست باورکنه به هرحال به همه اونهایی که کارنت شدند تبریک می گم ، در ضمن سایت با تاخیر آپدیت می شه و ظرف امروز وفردا درست می شه

شما از گجا اطلاعات دقیق داریدBig Grin برو بکس به شده مشکوکن هااا Wink اگه از ماه های دیگه هم خبر دارید بگید یه جماعتی رو از نگرانی در بیارید Wink
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: frz61 ، mamal amricaei ، SH1A2R3 ، kopol
بابا دعوا نداره که برای هر کسی که ایمیل اومده یعنی کیسش کارنت شده وتاریخ مصاحبه اش هم معلوم شده حالا اگه برا کسی ایمیل نیومده یعنی کارنت نشده
تشکر کنندگان:
منم فکر کنم همون پیش بینی بچه ها که گفته بودن 18500 درست باشه. 20000 خیلی رویایی بود، بهرحال باید ببینیم بولتن تا چند رو اعلام میکنه
تشکر کنندگان: alexander ، arman_m
(2011-11-08 ساعت 11:34)leili3 نوشته:  
(2011-11-07 ساعت 21:32)hvm نوشته:  
(2011-11-07 ساعت 13:40)leili3 نوشته:  تا 18500 که کارنت شدن همه ما بقیشو نمیدونم دوستان میتونند برن وقت دقیقشونو چک کنند (روز و ساعت) الان 3 روزه که اومده

cmbt
بر مبنای چی اینو میگین؟
خانم لیلی هنوز که بولتن اپدیت نشده .... از کجا اینو گفتید؟؟؟؟؟
من اصلا درک نمیکنم این چه لذتی دارد که بعضی‌ از دوستان با این چنین شایع پراکنی هایی تفریح میکنند.حداقل این تاپیک کارنت شدن شماره‌ها را برای تفریح انتخاب نکنید.خدارا خوش نمی‌آید و همچنین جماعت منتظر بولتین را.دوستان هیچ وقت مصاحبه‌ای مشخص نشده است.دیگر به این شوخی‌‌های نچندان بامزه گوش نکنید .

mansour
عضو فعال
یک نفر بیکارامروزمیاد ثبت نام میکنه یکدفعه وارد بولتن کارنت میشه ویک ادعای کذب وواهی می کندومیرود بدون دلیل وسندومنبع ودوستان عزیز هم زیرش تشکر میزنند بعنوان مهر تایید!!!نمی دانم سیاست وبرخوردمدیران عزیزدرباری این مشکل چگونه است الله اعلم.

alireza982010
تو رو هر کی دوست دارید دیگه از این شایعات نکنید .... بگذارید همه چیز بر اساس سند و مدرک و مستدل باشه ......آقای منصور درست میگن مدیریت عزیز باید یه فکری به حال شایعات بکنه ... البته منظورم فقط خانم لیلی نیست بطور کل گفتم.....
اخطار:
لطفا از ارائه اطلاعات بدون منبع و واهی اکیدا خودداری فرمائید
در غیر اینصورت از ادامه ارائه سرویس به شما معذوریم
HVM

خیلی متاسفم که اگه یه نفر یه اطلاعاتی داره یا زودتر خبر میشه به جای سپاسگذاری برای اطلاع عمومی همه بهش حمله میکنند و هر چی دلشون میخواد میگن . یادم نمیاد تو این چند سالی که توی این سایت مطلب نوشتم اراجیف یا مطلب کذبی نوشته باشم که این دومین بار باشه .برای این مدیر عزیز هم بیشتر متاسفم که بجای اطمینان از مطلبی که من گذاشتم .برای من با عجله اخطار میگذارند.
من چون منتظر اعلام نتایج بودم هر روز سایت رو چک میکردم و زودتر خبر شدم فقط همین شما که اطلاعاتی ندارید خواهش میکنم کسی رو دروغگو و شایعه پراکن و... خطاب نکنید منظورم با همه دوستان بود .شما که بعدا"از صحت این خبر مطلع شدید قشنگش این بود که عذر خواهی میکردید همونطور که با صراحت تهمت زدید.
لیلی خانوم،من به نوبه خودم از شما عذر خواهی‌ می‌کنم که پست شما را یک شوخی‌ نچندان با مزه فرض کردم.هرچند باور آن بسیار سخت بود. .امیدوارم همیشه خوش خبر باشیدSmile

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: Blaze ، SH1A2R3 ، 3rip ، alexander ، kopol ، funnybluesolea ، arman_m ، leili3
(2011-11-08 ساعت 01:30)ETnakhausetelefonien نوشته:  با سلام
ضمن تبريك به دوستاني كه از kcc ميل گرفتن،
ممكنه روز و ساعت دريافت ميلاتون رو باهم كنترل كنيد.
مي خوام ببينم به همه كارنتي ها يه دفعه ميل مي زنن يا دونه دونه ميرن جلو تا ظرفيت اون ماه پر بشه.
ارادتمند و ممنون.
پانويس: واقعا انتظار ١٨٥٠٠ رو نداشتم و ندارم. منتظر بولتن ميمونيم ببينيم چي مي شه.Smile
بازم تبريك به كارنتي هاي ژانويه
سلام،به نظر نمیاد که دونه دونه برن جلو.به خاطر اینکه آقا فرزین با اینکه کیس نامبرشون تقریبا ۲۰۰۰ تا از من بیشتر است ولی‌ تاریخ مصاحبشون زودتر است.و دیگه اینکه وقتی‌ لیلی خانوم گفتند که ایمیلkcc زده ،من همون موقع چک کردم و دیدم خبری نیست پس یعنی‌ برای همه هم همزمان ایمیل نمیاد.خدا میدونه که روال کارشون چی‌ است

***2012AS16
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip ، arman_m
(2011-11-08 ساعت 11:35)faranak.n نوشته:  

شما از گجا اطلاعات دقیق داریدBig Grin برو بکس به شده مشکوکن هااا Wink اگه از ماه های دیگه هم خبر دارید بگید یه جماعتی رو از نگرانی در بیارید Wink

ماه بعد یعنی فوریه تا 23500 کارنت می شن حالا می گید نه صبر کنید .
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، kopol ، arman_m
ببینید دوستان بزارید براتون روشن کنم اگه بولتن پارسالو تا اخر بخونید متوجه میشید که همیشه روال اینطوری هست که چند روز قبل از اعلام بولتن شماره هایی که کارنت شده اند اگه میل بزنن معلوم میشه که کارنت شدن یا نه و روز مصاحبه شون هم مشخص میشه.ماه های بعد هم اینطوری خواهد بود .پس از روی شماره هایی که بچه ها اعلام میکنن حدود کارنتی ها مشخص میشه .
نکته دوم اینکه هر کسی که زودتر فرم ها رو ارسال کرده تو اون محدوده شماره های کارنت شده تاریخ مصاحبه اش زودتر خواهد بود.من از طرف دوستانی که به لحاظ استرسی که داشتن اونجوری به لیلی جون که قصدش فقط اطلاع رسانی بود عذر میخوام.بچه ها همه ما استرس زیادی داریم.اینو کسی نمیتونه منکر بشه ولی باید دست به دست هم بدیم و این استرس رو بیشترش نکنیم .اگه کسی هم مطلبی گفت که به نظر غیر منطقی میاد ازش بخواییم که منبع و علت حرفشو برامون بگه.
ممنونم.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: آرشا ، 3rip ، viona ، alexander ، shadin_n ، arman_m ، leili3
(2011-11-08 ساعت 14:26)SH1A2R3 نوشته:  ببینید دوستان بزارید براتون روشن کنم اگه ب
نکته دوم اینکه هر کسی که زودتر فرم ها رو ارسال کرده تو اون محدوده شماره های کارنت شده تاریخ مصاحبه هش زودتر خواهد بود.
ممنونم.
سلام.این نظریه فکر نکنم درست باشه.چون مدارک من کمتر از ۱۰ روز بعد از اعلام نتایج به دستشان رسیده بود.(اون موقع فکر می‌کردم هر کی‌ زودتر مدرک بفرسته زودتر مصاحبه می‌شهRolleyes).همانطور که گفتم اصلا معلوم نیست روال کار‌شان چطور است

***2012AS16
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، emrah66 ، arman_m
(2011-11-08 ساعت 14:00)cmbt نوشته:  
(2011-11-08 ساعت 01:30)ETnakhausetelefonien نوشته:  با سلام
ضمن تبريك به دوستاني كه از kcc ميل گرفتن،
ممكنه روز و ساعت دريافت ميلاتون رو باهم كنترل كنيد.
مي خوام ببينم به همه كارنتي ها يه دفعه ميل مي زنن يا دونه دونه ميرن جلو تا ظرفيت اون ماه پر بشه.
ارادتمند و ممنون.
پانويس: واقعا انتظار ١٨٥٠٠ رو نداشتم و ندارم. منتظر بولتن ميمونيم ببينيم چي مي شه.Smile
بازم تبريك به كارنتي هاي ژانويه
سلام،به نظر نمیاد که دونه دونه برن جلو.به خاطر اینکه آقا فرزین با اینکه کیس نامبرشون تقریبا ۲۰۰۰ تا از من بیشتر است ولی‌ تاریخ مصاحبشون زودتر است.و دیگه اینکه وقتی‌ لیلی خانوم گفتند که ایمیلkcc زده ،من همون موقع چک کردم و دیدم خبری نیست پس یعنی‌ برای همه هم همزمان ایمیل نمیاد.خدا میدونه که روال کارشون چی‌ است
من که امروز صبح دیدم ولی تاریخ ایمیل دیروز 4:30 pm هستش

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
(2011-11-08 ساعت 14:04)mamal amricaei نوشته:  
(2011-11-08 ساعت 11:35)faranak.n نوشته:  

ماه بعد یعنی فوریه تا 23500 کارنت می شن حالا می گید نه صبر کنید .
آی لاو یو ممل آمریکایی
این منبع موثق که میگن تویی هورا هورا

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
دوستان عزیز من با این فرضیه که هر کس مدارکو زود تر ارسال کرده باشه ، تاریخ مصاحبه زود تر میگیره را رد میکنم چون خودم خیلی دیر متوجه قبولیم شدم و تقریبا اوایل September مدارکم رسید kcc اما تاریخ مصاحبه من تقریبا نسبت به کارنتی های january زود هستش .
اصلا معلوم نیست مبنای تاریخ دادن kcc به چه شکله
2012AS18XXX
رویت قبولی:August
ارسال فرم: Aug 28
سفارت: آنكارا
کارنت شدن: Junuary
دریافت نامه دوم: 7 / nov
مصاحبه: January 18 Big Grin
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا : 19 January
ورود به آمریکا: march 1
دریافت گرین کارت: