کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
سلام
من 19XXX ام ولی هنوز نه ایمیل گرفتم نه تو صفحه اصلی ام تاریخی اومده.Wink
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-11-08 ساعت 00:43)farzin_glad@yahoo.com نوشته:  متن kcc
Dear DV Applicant,

This is the official notice for you to pursue your application for a DV-2012 visa. An appointment has been scheduled for the applicant at the stated location. The applicant and all members of the family must appear at the appointed date and time for your interview. Please notify the office listed if you cannot keep the appointment.

The applicant and any eligible family members will be required to submit sufficient proof of identity upon arrival. If you fail to obtain a
DV-2012 visa by September 30, 2012, your registration will expire. Applicant and family members cannot be issued a diversity visa or accompany you or join you in the United States under DV-2012 program after September 30, 2012.

Please follow instructions provided in step 4 at http://www.dvselectee.state.gov for Interview Preparation and Fee Payments. It is very important that you follow the guidelines carefully in the preparation for your interview. All fees must be paid before the visa interview and are non-refundable if the visa is refused.

Interview Appointment

ANKARA
EMBASSY OF THE UNITED STATES
VISA UNIT
110 ATATURK BULVARI
ANKARA
TURKEY
90-312-426-5470 X 230
January 18, 2012 08:30 AM

مبارکهBig Grin
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m ، ali72 ، viona
دوستمون فرزین جان راست میگه.من الان با کامل ناباوری و راستش برای اینکه بگم نه هنوز که نیامده چک کردم،دیدم من هم کارنت شدم و وقت مصاحبه تعین شدهBig GrinBig GrinBig Grin،این هم یک شگفتی دیگه!منتظر بولتین نمانید ممکن زودتر وقت معلوم بشه.البته تا چند ساعت پیش خبری نبود .
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، parsy631 ، arman_m ، emrah66 ، 3rip ، viona ، frz61
والا چی بگمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin پس به سلامتی همه سرکاریم

چقدر کاراینها بی حسابو کتابه
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: ali72
من چك كردم خبري نيست ظاهرا هر چي هست قبل از بيست هزار هست و ما بايد ولنتاينو تركيه باشيم
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: frz61
سلام
از اون جایی که من با 19XXX کارنت نشدم و 2 تا از دوستان به سلامتی با 185XX کارنت شدن و اینکه چون ایمیل زدن اینقدر دیر اعلام کردن و ژانویه نیز تطیل است -----> نتیجه می گیریم که برای ژانویه تا 18500 اعلام می شود .Wink
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان:
قبول نیست فرزین جان.کیس نامبر شما از من بالاتر ولی‌ تاریخ مصاحبه زودتر.جر زنی‌ نداشتیم هاSmile.شوخی‌ کردم.Tongueبهتره تاریخ دقیق مصاحبتون را در سایت حذف کنید.اگر شما این پست را نگذشته بودید امکان نداشت تا قبل از اپدت شدن بولتین برم سایت را چک کنم.مرسیییییییییی،،،ولی‌ حالا دیگه خوابم پریده Big Grin
***2012AS16
تشکر کنندگان: arman_m ، frz61
خیلی مخلصیم ولی من دوست نداشتم به این زودی برم می ترسم المثنی کارتم معافیتم نیاد تا اوون موقع 1 ماه اقدام کردم
2012AS18XXX
رویت قبولی:August
ارسال فرم: Aug 28
سفارت: آنكارا
کارنت شدن: Junuary
دریافت نامه دوم: 7 / nov
مصاحبه: January 18 Big Grin
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا : 19 January
ورود به آمریکا: march 1
دریافت گرین کارت:
هزینه ها: حساب کتاب نکردم
تشکر کنندگان: mansour*** ، arman_m
(2011-11-08 ساعت 01:18)farzin_glad@yahoo.com نوشته:  خیلی مخلصیم ولی من دوست نداشتم به این زودی برم می ترسم المثنی کارتم معافیتم نیاد تا اوون موقع 1 ماه اقدام کردم
به امید خدا حتما میاد.امیدوارم ژانویه و سال جدید میلادی پر از ویزا‌های یک ضرب و هورا‌ها ی زیاد باشه هم دوستانیکه ویزا یک ضرب میگیرند و هم دوستانیکه کلرنسشون میاد.به امید اتفاقهای خوب برای همهٔ دوستانSmile

***2012AS16
تشکر کنندگان: mansour*** ، SH1A2R3 ، arman_m ، viona
با سلام
ضمن تبريك به دوستاني كه از kcc ميل گرفتن،
ممكنه روز و ساعت دريافت ميلاتون رو باهم كنترل كنيد.
مي خوام ببينم به همه كارنتي ها يه دفعه ميل مي زنن يا دونه دونه ميرن جلو تا ظرفيت اون ماه پر بشه.
ارادتمند و ممنون.
پانويس: واقعا انتظار ١٨٥٠٠ رو نداشتم و ندارم. منتظر بولتن ميمونيم ببينيم چي مي شه.Smile
بازم تبريك به كارنتي هاي ژانويه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m ، behzad7 ، frz61
(2011-11-08 ساعت 01:26)cmbt نوشته:  
(2011-11-08 ساعت 01:18)farzin_glad@yahoo.com نوشته:  خیلی مخلصیم ولی من دوست نداشتم به این زودی برم می ترسم المثنی کارتم معافیتم نیاد تا اوون موقع 1 ماه اقدام کردم
به امید خدا حتما میاد.امیدوارم ژانویه و سال جدید میلادی پر از ویزا‌های یک ضرب و هورا‌ها ی زیاد باشه هم دوستانیکه ویزا یک ضرب میگیرند و هم دوستانیکه کلرنسشون میاد.به امید اتفاقهای خوب برای همهٔ دوستانSmile
همکار عزیزم تبریک میگم.اینشاللا هورای ویزاتونم بشنویم.

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: arman_m ، 3rip ، frz61
(2011-11-08 ساعت 00:55)cmbt نوشته:  دوستمون فرزین جان راست میگه.من الان با کامل ناباوری و راستش برای اینکه بگم نه هنوز که نیامده چک کردم،دیدم من هم کارنت شدم و وقت مصاحبه تعین شدهBig GrinBig GrinBig Grin،این هم یک شگفتی دیگه!منتظر بولتین نمانید ممکن زودتر وقت معلوم بشه.البته تا چند ساعت پیش خبری نبود .

مبارک است انشاالله.موفق باشید به امید ویزای یکضرب
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: cmbt ، SH1A2R3
با درود فراوان خدمت دوستان
واقعا از این طرز اطلاع به دوستان در رابطه با تاریخ مصاحبشون ، تعجب کردم.
روش جدیدی هست
بهر حال به دوستا تبریک میگم
امیدوارم به همین راحتی و سرعت که نامه رو دریافت کرند بتونن ویزاشونو بگیرن
به امید پیروزی هم
تشکر کنندگان: viona ، frz61 ، cmbt ، SH1A2R3
سلام
پس چرا برای من ایمیل نیومده؟
این دیگه چه مدلی هستش
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: SH1A2R3