موضوعها: 0
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
2011-11-09 ساعت 08:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-09 ساعت 09:18 توسط faranak.n.)
(2011-11-09 ساعت 02:23)ali72 نوشته: سلام
خانم فرانک اینجا جوبسیار آرام هستش شما گویا از چیز دیگری ناراحت هستید شما از کسی دارید دفاع میکنید که به دروغگویی متهم شده پس بهتره بفکرچند ماه دیگه که نوبت شماست باشید چون دغدغه بچه ها مربوط به کارنت این ماه است. اگر کسانی که بغیر از اون خانم شایعه پراکنی کرده اند حداقل بجای سکوت وخندیدن به ریش همه می آمدند وپاسخ می دادند.
(2011-11-08 ساعت 23:54)faranak.n نوشته: من واقعا متاسفم بچه ها! این جا همه یه پتک دستشونه تا اگر کسی کوچکترین اشتباهی کرد بریزن سرش...اینه فرهنگ ما آدم های متمدن؟؟!! همه عصبی هستیم چون داریم مسیری رو طی می کنیم که کل زندگیمون رو عوض می کنه اما خواهشاً سر همدیگه خالی نکنید...من نمی گم که خانم leili کار درستی کردن یا غلط اما شما اجازه می داید بیاد دلیل حرفش رو بگه بعد اگر اشتباه بود همه می ریختین سرش! یا اینکه یک جمله مد شده تو این سایت که : "بدون منبع حرف نزن" ...یکی میاد فقط نظرش رو می گه همه می پرن بهش! خوب مگه قرار نیست اینجا نظرات هم رو بخونیم و منصفانه بحث کنیم؟ ولی جو به شدت متشنجه ...همین باعث می شه کسی جرات نکنه حرف بزنه...مثل خود من! می ترسم چیزی بگم همه ناراحت شن! تو رو خدا یه کم جو رو آروم کنید وگرنه همین چند نفری هم که فعالن دیگه نمیان
آقای علی! بفرمایید بنده از چه جیزی ناراحتم خودم هم بدونم اگر پست من رو با دقت می خوندید گفتم من اصلا کار ایشون رو تاید نمی کنم! کجای حرف من دفاع از ایشون رو دیدید؟ من خودم تا پست ایشون رو دیدم رفتم بولتین رو چک کردم دیدم خبری نیست...اما دلیل نمی شه بیام بی احترامی کنم بهشون،همه این حرف ها رو آروم تر هم می شه زد ؛ در مورد این مطلب نمی گم و کلا عرض می کنم خدمتتون که باید آروم تر باشیم...در کل من چیزی رو که دیدم بیان کردم...اگر یک سر به تاپیک ها 2010-11 بزنید خواهید دید که چقدر جو دوستانه بوده چیزی که من در تاپیک های 2012 ندیدم...ضمنا من هم مثل بقیه منتظر بولتین ها هستم و با تک تک دوستان همدردی می کنم...لطفا اینقدر راحت در مورد دیگران قضاوت نکنید...از این به بعد هم دیگه هیج انتقادی نمی کنم فقط اگر کمکی از دستم بر میومد به دوستان تازه وارد می کنم چون این تاپیک ها داره تبدیل می شه به یک چت روم! خوش باشید و به امید موفقیت تک تک بچه ها
از مدیران عزیز هم عذر می خوام بابت این پست اما گاها لازمه تا آدم یادآوری کنه که ما که مدعی و خواهان آزادی هستیم حتی در همچین جای کوچیکی هم به دوستانمون اجازه حرف زدن نمی دیم پس بی خود شعار ندیم (منظورم خودم بودم کسی پتکش رو بر نداره )
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز ادامه اين بحث باعث دلخوري و رنجش خواهد شد. خواهش مي كنم به اين داستان پايان بدهيم و ديگه اصلا بهش فكر نكنيم....
خوبي همچين جاهايي اينه كه هيچكس طرف مقابل را نمي بينه و نمي شناسه ولي بهش كمك مي كنه و ازش كمك مي گيره و در قبال اطلاعاتي هم كه ميده فخر فروشي يا تكبر اصلا امكان بروز پيدا نمي كنه. مثلا دوستي كه زودتر يك خبر را ميده با بقيه چشم تو جشم نميشه كه پز اون كار را بده و اگه خبر صحيح باشه همه را خوشحال ميكنه. بعضي وقتها هم يك لغزشهاي كوچيكي بوجود مي آد كه قابل اغماضه و نبايد باعث بشه از هدف اصلي غفلت كنيم ...
اين ميتونه يك مدل شبيه سازي شده از آينده اي رؤيايي براي جامعه ما باشه. بياييد تمرين كنيم براي ساختن يك آرمانشهر از همين جا با صداقت، محبت، گذشت و نوع دوستي.....
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
الان همه ما شرايط بسيار پر استرسي را داريم و لازم هست آرامش خود را حفظ كرده و با اين كار آرامش دروني خود را به همديگر منتقل كنيم همه ما هر روز چند بار به بولتن ميرويم و بصورت رفتار وسواسي در آمده است كه منجربه اين حرفهاي فروم ميشود من از نوشته ها دريا فتم كه بسياري از ما تحصيل كرده هست حتي از بعضي از كلمات استفاده شده مثل نيستاگموس و ....ميبينم كه بسياري از دوستان همكار بنده هم هستند و شايسته اين جمع استفاده از اين عبارات نيست
براي همه آرزوي موفقيت دارم
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقای علی و خانم فرانک و سایر دوستانی که در قسمت بولتن ویزا پست می زنید و مشاجره می کنید لطف کنید به قضیه خاتمه دهید ، دوستان عزیز من فکر می کنم ما اصلاً یادمون رفته برای چی اینجا هستیم وچه هدفی رو دنبال می کنیم ، ما هنوز نمی تونیم توی یک محیط مجازی به نقطه نظرات همدیگه احترام بگذاریم بعد انتظار داریم بریم به کشوری که مهد دموکراسی است و در اونجا زندگی هم بکنیم !!!!!!!!!!!!!!!
دوستان عزیز خواهش می کنم هدفتون رو فراموش نکنید و سعی کنید همدیگر را بعنوان یک یار در کنار خود ببینید ، باور کنید با کمک همدیگه فقط می تونیم موفق بشیم .
2012AS00019XXX
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2011-11-09 ساعت 11:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-09 ساعت 11:44 توسط ParsTrader.)
سلام
بنده هم از تمام عزیزان می خواهم که این بحث را تمام شده فرض کنند و دیگه پستی در این مورد نزنند از دیگر عزیزان هم می خواهم که دیگه از دادن اطلاعات غیر واقعی خودداری کند از این به بعد هر کس به هر دلیل اقدام به دادن اطلاعات نادرست در این موضوع کند به مدت یک هفته محروم خواهد شد
قبلا هم گفتم دوستان جدی نگرفتند مشکل شما این نیست که این ماه تا چه رقمی کارنت خواهند شد مشکل شما در اینده زبان خواهد بود که متاسفانه بسیاری از دوستان در این زمینه بسیار ضعیف هستند و بدون تعارف بسیاری از افراد که در سالهای گذشته لاتاری برنده شدند بعد از رفتن به امریکا و خرج کردن سرمایه بسیار عاقبت به ایران بر گشتند و الان در ایران زندگی می کنند . علت ان هم روشن است زیرا بدون برنامه ریزی و بدون مطالعه کافی اقدام به رفتن کرده بودند و فقط خیلی ها برای چشم و هم چشمی و .... اقدام به این کار می کنند که نتیجه ان خالی شدن جیبشون و از دست دادن سرمایه زندگیشون شده است .
اگر به فکر رفتن به امریکا هستید بدونید که باید از همین الان در تاپیکهای مرتبط به دنبال این باشید که در امریکا چه کاری انجام خواهید داد صرف گرفتن یک مدرک ابدوغ خیاری و دلخوش کردن به عناوین دکتر و مهندس دردی از شما دوا نخواهد کرد .
مساله زبان هم یک بحث جدی است عزیزانی که فکر می کنند ظرف چند ماه با بودن در محیط به طور کامل مشکل زبانشون حل خواهد شد سخت در اشتباه هستند و بزرگترین عامل شکست افرادی که در سالهای قبل به امریکا و کانادا و ... مهاجرت کرده اند ضعف در زبان بوده است
این حرفها را فقط برای روشن شدن ذهن شما گفتم و امیدوارم کسی از حرفهای من ناراحت نشود
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-09 ساعت 11:40)ParsTrader نوشته: سلام
بنده هم از تمام عزیزان می خواهم که این بحث را تمام شده فرض کنند و دیگه پستی در این مورد نزنند از دیگر عزیزان هم می خواهم که دیگه از دادن اطلاعات غیر واقعی خودداری کند از این به بعد هر کس به هر دلیل اقدام به دادن اطلاعات نادرست در این موضوع کند به مدت یک هفته محروم خواهد شد
قبلا هم گفتم دوستان جدی نگرفتند مشکل شما این نیست که این ماه تا چه رقمی کارنت خواهند شد مشکل شما در اینده زبان خواهد بود که متاسفانه بسیاری از دوستان در این زمینه بسیار ضعیف هستند و بدون تعارف بسیاری از افراد که در سالهای گذشته لاتاری برنده شدند بعد از رفتن به امریکا و خرج کردن سرمایه بسیار عاقبت به ایران بر گشتند و الان در ایران زندگی می کنند . علت ان هم روشن است زیرا بدون برنامه ریزی و بدون مطالعه کافی اقدام به رفتن کرده بودند و فقط خیلی ها برای چشم و هم چشمی و .... اقدام به این کار می کنند که نتیجه ان خالی شدن جیبشون و از دست دادن سرمایه زندگیشون شده است .
اگر به فکر رفتن به امریکا هستید بدونید که باید از همین الان در تاپیکهای مرتبط به دنبال این باشید که در امریکا چه کاری انجام خواهید داد صرف گرفتن یک مدرک ابدوغ خیاری و دلخوش کردن به عناوین دکتر و مهندس دردی از شما دوا نخواهد کرد .
مساله زبان هم یک بحث جدی است عزیزانی که فکر می کنند ظرف چند ماه با بودن در محیط به طور کامل مشکل زبانشون حل خواهد شد سخت در اشتباه هستند و بزرگترین عامل شکست افرادی که در سالهای قبل به امریکا و کانادا و ... مهاجرت کرده اند ضعف در زبان بوده است
این حرفها را فقط برای روشن شدن ذهن شما گفتم و امیدوارم کسی از حرفهای من ناراحت نشود
با ارزوی موفقیت برای همه
مرسی از راهنمایی مفیدتون پارس عزیز ... من هم موافقم مهمترین دغدغه به نظر من هم زبان و پیدا کردن کار و محل زندگی مناسبه......
2012AS5XXXX
رویت قبولی:17Jul 2011
ارسال فرم:02Agu
سفارت: آنكارا
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
هزینه ها: پست و عکس80000+140000 tarjome
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.
توجيهتون منطقيه ليلي خانوم. ممنون از اينكه به فكر ما هستين. شايد من و دوستان بخاطر استرسمون يه كمي زيادهروي كرده باشيم. اما همچنان سر حرف خودم هستم.
اينكه شما ديدين نامه دوم دوستتون اومده و ايشون CNش دور و بر 18500 بوده، آيا معنيش اينه كه "ژانويه تا 18500 كارنت شدن". بهتر نبود اعلام ميكرديد: " دوستان براي ژانويه حداقل تا 18500 كارنت شدن. چون دوستم با اين CN نامه دومش رو گرفته."
به نظرتون اين راحتتر و درستتر نبود.
بهرحال ممنون از اينكه با وجود اينكه همه مشكلاتتون حل شده همچنان به فكر بقيه هستين.
حتما شرايط و نگرانيهاي ما رو هم درك ميكنين.
ارادتمند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
متاسفانه یا خوشبختانه من چند روزی هست که فهمیدم برنده شدم و تازه دیروز اولین فرم هامو فرستادم امیدوارم دیر نشده باشه
کیس نامبرم 35xxx است
شماره کیس : 2012AS35XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: Nov-04-2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: November 08
کنسولگری: Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه: MAY 17
تاریخ دریافت ویزا: 19 MAY
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس: 3
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-09 ساعت 17:23)ETnakhausetelefonien نوشته: (2011-11-09 ساعت 17:08)such نوشته: سلام دوستان
متاسفانه یا خوشبختانه من چند روزی هست که فهمیدم برنده شدم و تازه دیروز اولین فرم هامو فرستادم امیدوارم دیر نشده باشه
کیس نامبرم 35xxx است
با سلام.
تبريك ميگم. چهارماه از بقيه كمتر استرس كشيدي.
ارادتمند
من هم به نوبه ی خودم تبریک میگم خدمتتون دوست عزیز ..... نگران نباشید و با دقت فرماتون رو پر کنید و بفرستید.... به امید ویزای 1 ضرب واسه همه ی دوستان عزیزمون.....
2012AS5XXXX
رویت قبولی:17Jul 2011
ارسال فرم:02Agu
سفارت: آنكارا
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
هزینه ها: پست و عکس80000+140000 tarjome
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-09 ساعت 21:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-09 ساعت 21:35 توسط mansour***.)
با درود
آقایان وخانم ها ی محترم اینجا هربحث وگفتگویی مربوط به بولتن ویزا است هرگونه نظر وخبری که مربوط به
این قسمت نیست جدا"خوداری کنید وهر سوالی را درقسمتهای مربوطه
تایپ کنید.
رعایت این موضوع نشانه شخصیت شماست.
امیدوارم رعایت کنید
[size=large][/size]
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
مگه نگفته بودند 8 هر ماه سایت را آپدیت می کنند؟