موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
با این حساب یعنی شنبه میشه کارهای مدیکال را انجام داد ؟؟؟؟؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-20 ساعت 01:58)kopol نوشته: با این حساب یعنی شنبه میشه کارهای مدیکال را انجام داد ؟؟؟؟؟؟؟
همون جمعه تا رسیدید برید دنبال کارهاتون در ضمن شنبه هم تا ساعت 1 دکتر هست
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
خدمت همه دوستان محترم و عزیز یه سلام ویژه میدم. خوش باشین
من نمی دونم چیجوری باید از زمان مصاحبه ام مطلع بشم.
کیس نامبر من حدود 23 هزار هستش. امروز صبح برام یه ایمیل اومده بود با این متن .
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.
توی سایت رفتم و کانفرم نامبرم رو زدم . این پیغام برام اومد .
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the 2012 Electronic Diversity Visa program.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
واسه اون دوستائیه که زمان مصاحبه شون مشخص شده ، چیجوری بوده . می تونین منو کمک کنین ؟بد جور ذهنم درگیر این مسئه شده . واسه چی ایمیل اومده . یه متن خوب هم می خوام واسه ایمیل زده به KCC و مطلع شدن از زمان مصاحبه . ممنون از راهنمائیتون .
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان محترم یه سئوال دیگه هم داشتم .
میشه زمان مصاحبه رو عقب انداخت ؟ مثلا توی تعطیلات نوروز خودمون برنامه ریزی کرد . آخه خانم من تازه فارغ التحصیل شده توی مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه دولتی و به این زودیها مدرکش نمیاد . باید پول بدیم و بخریمش . با توجه به کیس نامبر من شاید توی فوریه واسه مصاحبه باید بریم . نمی دونم چیکار کنم ؟
1- میشه مدارک موقت دانشگاهها رو ترجمه کرد ؟ آخه مدرک اصلی رو یکی دو سال بعد میدن. تعهد خدمت دارن . یا باید پولش رو بدن و بخرن. اونم یکی دو ماه طول میکشه تا بیاد . از زمان مصاحبه ما میگذره ؟
میشه با KCC اینو در میون گذاشت ؟ کسی تا حالا مدرک موقت رو ترجمه کرده ؟ آخه زیرش نوشته غیر قابل ترجمه . اونا قبول کردن ؟
چه متنی برای این سئوال پیشنهاد می کنین ؟ ( دوستان مسلط به انگلیسی اینجا مرام شما ها رو می طلبه . با مرام ها )
2- شرایط کاری من طوری که نمی تونم آخر سالیه جائی برم . نمیشه با KCC مکاتبه کرد و تعطیلات نوروز رو برای مصاحبه پیشنهاد داد ؟ کسی تا حالا اینکار رو کرده ؟ اونا قبول می کنن ؟ میشه از خودشون پرسید ؟ متن پیشنهادیتون چیه .
فکر نکنم دیگه سئوالی توی ذهنم باشه .
خدا خیرتون بده که وقت گذاشتین و این سئوالا رو خوندین . ممنون از همه شماها
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2011-12-20 ساعت 22:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-20 ساعت 22:52 توسط MAHDI2012.)
(2011-12-19 ساعت 23:47)kopol نوشته: همسفران تاریخ مصاحبه من پنج شنبه است و با توجه به اینکه بچه دوساله دارم پیشنهاد می کنید چه روزی باید به آنکارا پرواز کنم ؟؟؟؟
سلام...اگر دختر شما وارد 2 سالگی شده فکرکنم شنبه صبح باید مطب خانم دکتر باشید.(اگر 5شنبه مصاحبه داشته باشید)در ضمن 1 فوریه 4 شنبه میشه
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگه جمعه وقت مصاحبه باشه براي بچه ١١ سأله وقت مصاحبه دوشنبه ميتونم باشه؟؟؟
کیس نامبر: 2012as2xxxx
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-20 ساعت 22:15)hamid_reza نوشته: خدمت همه دوستان محترم و عزیز یه سلام ویژه میدم. خوش باشین
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your conformation number from your original application to complete further processing.
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the 2012 Electronic Diversity Visa program.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
واسه اون دوستائیه که زمان مصاحبه شون مشخص شده ، چیجوری بوده . می تونین منو کمک کنین ؟بد جور ذهنم درگیر این مسئه شده . واسه چی ایمیل اومده . یه متن خوب هم می خوام واسه ایمیل زده به KCC و مطلع شدن از زمان مصاحبه . ممنون از راهنمائیتون .
مجددا سعی کن احتمالا چیزی اشتباه وارد می کنی
https://www.dvlottery.state.gov/
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-20 ساعت 22:26)hamid_reza نوشته: دوستان محترم یه سئوال دیگه هم داشتم .
میشه زمان مصاحبه رو عقب انداخت ؟ مثلا توی تعطیلات نوروز خودمون برنامه ریزی کرد . آخه خانم من تازه فارغ التحصیل شده توی مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه دولتی و به این زودیها مدرکش نمیاد . باید پول بدیم و بخریمش . با توجه به کیس نامبر من شاید توی فوریه واسه مصاحبه باید بریم . نمی دونم چیکار کنم ؟
1- میشه مدارک موقت دانشگاهها رو ترجمه کرد ؟ آخه مدرک اصلی رو یکی دو سال بعد میدن. تعهد خدمت دارن . یا باید پولش رو بدن و بخرن. اونم یکی دو ماه طول میکشه تا بیاد . از زمان مصاحبه ما میگذره ؟
میشه با KCC اینو در میون گذاشت ؟ کسی تا حالا مدرک موقت رو ترجمه کرده ؟ آخه زیرش نوشته غیر قابل ترجمه . اونا قبول کردن ؟
چه متنی برای این سئوال پیشنهاد می کنین ؟ ( دوستان مسلط به انگلیسی اینجا مرام شما ها رو می طلبه . با مرام ها )
2- شرایط کاری من طوری که نمی تونم آخر سالیه جائی برم . نمیشه با KCC مکاتبه کرد و تعطیلات نوروز رو برای مصاحبه پیشنهاد داد ؟ کسی تا حالا اینکار رو کرده ؟ اونا قبول می کنن ؟ میشه از خودشون پرسید ؟ متن پیشنهادیتون چیه .
حمید رضا جان ابتدا بگو که برنده اصلی کیه تا بتونیم بهتر راهنمائیتون کنیم
در ضمن طبق تجربیات دوستان مهاجرسرایی تاریخ مصاحبه رو تا یکماه می شه به تاخبر انداخت
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-20 ساعت 22:15)hamid_reza نوشته: خدمت همه دوستان محترم و عزیز یه سلام ویژه میدم. خوش باشین
دوست دیگری هم همین مشکل را داشت . اما وقتی از 1 کشور دیگر دوباره براش چک کردند صفحه قبولیش باز شد شما هم این راه را امتحان کنید
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
2011-12-21 ساعت 11:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-21 ساعت 11:11 توسط faranak.n.)
(2011-12-20 ساعت 22:26)hamid_reza نوشته: دوستان محترم یه سئوال دیگه هم داشتم .
در رابطه با عقب انداختن بله میتونید اما بیشتر تاکید میشه که اینکار انجام نشه...بعد هم شما خیلی دیر به فکر این چیزا افتادید... اگر مشکلتون مدرک خانومتونه فقط، اون مسئله یی نیست...دیپلمشو ببرید فقط...گواهی موقت رو هم من دیدم که آورد بودن وزارت علوم که مهر بزنه ببرن واسه ترجمه پس میتونید اونم ببرید اما حتما دیپلم رو هم ببرید (ترجمه شدهها :د)
اگر هم که برنده اصلی خودتون هستید اصلا به مدرک خانومتون نیازی نیست و همون دیپلمو فقط محض محکم کاری ببرید.
در مورد تاریخ مصاحبه بگید یکی خارج از ایران براتون چک کنه اگه باز نشد به kcc میل بزنید...
(2011-12-20 ساعت 23:48)funnybluesolea نوشته: (2011-12-17 ساعت 15:52)bakhshandehgy نوشته: (2011-12-17 ساعت 09:42)SH1A2R3 نوشته: (2011-12-17 ساعت 08:28)3rip نوشته: از KCC هیچ چیزی بعید نیست، ولی 32000 خیلی رویایی به نظر میرسه.
منم با 27000 موافقم
دوستان گلم اگه سالهای قبل رو نگاه کنین کمترین کارنتی ها در ماههای ژانویه و فوریه هست.از ماه مارچ افزایش قابل قبولی داشته اند.امسال که ماه فوریه 5400 نفر اعلام شده میشه برای ماه بعد حداقل کم کم تا 30000 انتظار داشت.میگین نه منتظر باشید ببینید اینطوریه یا نه؟
تا حالاش که پیش بینی هام درست از اب در اومده
من هم فكر مي كنم 30000 تا حداقل اعلام شه.
در ضمن تا تير ماه احتمالا همه كارنت مي شن.
چرا فکر می کنید تا تیر ماه همه کارنت می شن؟ سال قبل که تو سپتامبر all current شد... می شه دلیلتون رو بگید؟
نه دیگه! ببینید ۲ ماه قبل از مصاحبه باید کارنت بشی دیگه درسته؟ خوب وقتی آخرین مصاحبه سپتامبر هست و بعد از اون پرونده ۲۰۱۲ بسته میشه پس باید همه ۲ ماه قبل کارنت شن دیگه...به جدول سالهای هم نگاه کنید زودتر از تیر هم آال کارنت شدن چون اون سالها کس نامبرها کمتر از امسال بوده
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کسی هست به من بگه حدود مصاحبه من با کیس نامبر 48000 کی میشه؟ و اینکه کسی با کیس نامبر نزدیک به مال من هست؟
شماره کیس نامبر:2012AS00048000
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : May 2011
كارنت : Apr
مصاحبه و دریافت ویزا: 7june
120,000 ترجمه, ,100,000هزینه پست.هتل و اقامت در آنکارا 2,000,000