موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-24 ساعت 16:17)shabnam 88 نوشته: دوستان منم همینطور.با کیس نامبر 38 هزار خیلی مایلم که اپریل برم برای مصاحبه.اما چرا همه چیو متوقف کردید؟شروع کنید برای تافل درس بخونید.باور کنید خیلی راحت تر از اونه که فکرشو بکنید تنها اگه انگلیسیتون متوسط رو به بالا باشه.موفق باشید
سلام شبنم جان ، به به ! به این میگن انگیزه و انرژی مثبت ! من که زبان دارم می خونم ! دل رو هم زدم به دریا !!!! مرسی از راهنمایی خوبت ! واقعا از زبان نباید غافل شد !
شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
2011-12-24 ساعت 23:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-25 ساعت 00:08 توسط faranak.n.)
(2011-12-24 ساعت 21:58)parsy631 نوشته: (2011-12-24 ساعت 15:43)3rip نوشته: خب حالا نوبت منه که استرس داشته باشم که بولتن جدید کی میاد
همیشه تا نیمه ماه میومد . درسته ؟
سلام
درست می گید تا نیمه ماه ژانویه بولتن جدید (بولتن Feb) منتشر می شود. بولتن ژانویه در ماه دسامبر منتشر شد . همه منتظر ماه بعد هستیم ولی خوب شما که کارنت می شوید حتما بیشتر منتظر هستید . موفق باشید
بابا شما که این ماه کارنتی ما داریم بال بال میزنیم ببینیم کی نوبت ما میشه ازاین انتظار راحت شیم...
من با این که هم سر کار می رم هم دارم زبان می خونم هم کلاس های تخصصی مرتبط با رشتم میرم که رفتم اونجا انگشت به دهان نمونم اما باز هم روزی نیس از فکر این گرین کارت بیام بیرون.. این انتظار اعصاب به هم میریزه اما نباید از کارهای دیگمون عقب بمونیم...ایشالا سال دیگه این موقعه همه داریم به این روز ها می خندیم
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
شماره كيس من 63100 هست بنظرتون كي كارنت ميشم . آخه تا كنون من هيچ كاري انجام ندادم حتي مداركم ترجمه نكردم و به اسپانسرم هيچ اطلاعي ندادم كي برام فرمها رو بفرسته. لطفا كمي راهنمايي بفرماييد
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اگه شما اینطوری بگید وای به حال ما کیس بالایی ها .منم مثل همه استرس دارم.با وجودیکه کارم خیلی زیاده و بیمارستان و مطب کلی از وقتمو میگیره ولی یک لحظه هم از یادم نمیره حتی تو مطب وقتی مثلا به مریض میگم شهریور سال دیگه وقت کنترلته خندم مییاد همش میگم من که اینجا نیستم.با تکتک سلولهای وجودم مطمئنم که با ویزای یک ضرب خواهم رفت.پس بجز زمان کار کردن بقیه انرژیم صرف اموزش زبان از طریق فیلم و هر روشی که گیر بیارم میشه.حتی بچه ام هم کلاس انگلیسی گذاشتم که اونجا رفتیم اولش تو مدرسه منزوی نشه خودمم علاوه بر اینها دنبال کار میگردم و هر شب در حال گشت و گذار در اینترنتم.به نظر من به جای استرس بیخود و از دست دادن این زمانی که میگذره و دیگه برنمیگرده بهتره برای راحتتر و بهتر شدن اینده تلاش کنین چون اگه حالا برای یادگیری زبان اقدام نکنین اونجا از همه لحاظ در فشار خواهید بود و نمیتونین از سرزمینی که یک عمر ارزو شو داشتین لذت ببرین.پس فقط امیدوار باشین و تلاش کنین.
مثل من
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم بادرود
من بااین کیس بالا یعنی ازهمه بالاترحتی یک درصداحتمال اینکه کارنت نشوم یاکلیرنشوم رانمی دهم حتی کلاس های زبان راشروع کرده ام
میدونم همه استرس داریم وخواهیم داشت ولی این حرفها چیزی ازماکم نمی کندبراسترس دوستان هم می افزاید.
پس باامیدوانرژی مثبت(هرچه راواقعا باورکنید وتلاش کنیدبه ان خواهیدرسید)به جلومی رویم
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زود
نفرات همراه:۱نفرهمراه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-28 ساعت 11:59)Orchin نوشته: دوستان خوبم بادرود
من بااین کیس بالا یعنی ازهمه بالاترحتی یک درصداحتمال اینکه کارنت نشوم یاکلیرنشوم رانمی دهم حتی کلاس های زبان راشروع کرده ام
میدونم همه استرس داریم وخواهیم داشت ولی این حرفها چیزی ازماکم نمی کندبراسترس دوستان هم می افزاید.
پس باامیدوانرژی مثبت(هرچه راواقعا باورکنید وتلاش کنیدبه ان خواهیدرسید)به جلومی رویم
آره --- کاملا حق با شماست ...
شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
ولی بچها زیاد خودتونو امیدوار نکنین به نظر من 30000 هم بیاد خیلی خوبه
به نظرتون اخر هفته دیگه بولتون اعلام میشه؟؟؟؟؟
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست :
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی هست به من بگه حدود مصاحبه من با کیس نامبر 46xxx چه تاریخی میشه؟ و اینکه خوشحال می شم با کیس نامبرهای نزدیک به من در تماس باشم .
با آرزوی موفقیت و شادکامی همه ی شما عزیزان
شماره کیس: 2012AS00046xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: JUL 15,2011
کنسولگری: ANK
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :AUG 23 2011
" کارنت شدن کیس: june
" مصاحبه : 14 june
" دریافت کلیرنس:31 july
" دریافت وبزا:AUG 23 2012
بين ماندن ونماندن سهم آدمها زمين شد
ما اسير انتخابيم خودمون خواستيمو اين شد
به اميد موفقيت همه دوستان