کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-12-24 ساعت 16:17)shabnam 88 نوشته:  دوستان منم همینطور.با کیس نامبر 38 هزار خیلی مایلم که اپریل برم برای مصاحبه.اما چرا همه چیو متوقف کردید؟شروع کنید برای تافل درس بخونید.باور کنید خیلی راحت تر از اونه که فکرشو بکنید تنها اگه انگلیسیتون متوسط رو به بالا باشه.موفق باشید
سلام شبنم جان ، به به ! به این میگن انگیزه و انرژی مثبت ! من که زبان دارم می خونم ! دل رو هم زدم به دریا !!!! مرسی از راهنمایی خوبت ! واقعا از زبان نباید غافل شد !

شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: parsy631 ، arman_m
(2011-12-24 ساعت 15:43)3rip نوشته:  خب حالا نوبت منه که استرس داشته باشم که بولتن جدید کی میاد Big Grin

همیشه تا نیمه ماه میومد . درسته ؟

سلام
درست می گید تا نیمه ماه ژانویه بولتن جدید (بولتن Feb) منتشر می شود. بولتن ژانویه در ماه دسامبر منتشر شد . همه منتظر ماه بعد هستیم ولی خوب شما که کارنت می شوید حتما بیشتر منتظر هستید . موفق باشیدSmile
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: 3rip ، arman_m
(2011-12-24 ساعت 21:58)parsy631 نوشته:  
(2011-12-24 ساعت 15:43)3rip نوشته:  خب حالا نوبت منه که استرس داشته باشم که بولتن جدید کی میاد Big Grin

همیشه تا نیمه ماه میومد . درسته ؟

سلام
درست می گید تا نیمه ماه ژانویه بولتن جدید (بولتن Feb) منتشر می شود. بولتن ژانویه در ماه دسامبر منتشر شد . همه منتظر ماه بعد هستیم ولی خوب شما که کارنت می شوید حتما بیشتر منتظر هستید . موفق باشیدSmile
بابا شما که این ماه کارنتی ما داریم بال بال میزنیم ببینیم کی نوبت ما میشه ازاین انتظار راحت شیم...
من با این که هم سر کار می رم هم دارم زبان می خونم هم کلاس های تخصصی مرتبط با رشتم میرم که رفتم اونجا انگشت به دهان نمونم اما باز هم روزی نیس از فکر این گرین کارت بیام بیرونBig Grin.. این انتظار اعصاب به هم میریزه اما نباید از کارهای دیگمون عقب بمونیم...ایشالا سال دیگه این موقعه همه داریم به این روز ها می خندیم
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: kopol ، Serendipity ، SH1A2R3 ، Hediyeh ، 3rip ، arman_m
سلام به همه دوستان
شماره كيس من 63100 هست بنظرتون كي كارنت ميشم . آخه تا كنون من هيچ كاري انجام ندادم حتي مداركم ترجمه نكردم و به اسپانسرم هيچ اطلاعي ندادم كي برام فرمها رو بفرسته. لطفا كمي راهنمايي بفرماييد
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frz61
بچه ها اگه شما اینطوری بگید وای به حال ما کیس بالایی ها .منم مثل همه استرس دارم.با وجودیکه کارم خیلی زیاده و بیمارستان و مطب کلی از وقتمو میگیره ولی یک لحظه هم از یادم نمیره حتی تو مطب وقتی مثلا به مریض میگم شهریور سال دیگه وقت کنترلته خندم مییاد همش میگم من که اینجا نیستم.با تکتک سلولهای وجودم مطمئنم که با ویزای یک ضرب خواهم رفت.پس بجز زمان کار کردن بقیه انرژیم صرف اموزش زبان از طریق فیلم و هر روشی که گیر بیارم میشه.حتی بچه ام هم کلاس انگلیسی گذاشتم که اونجا رفتیم اولش تو مدرسه منزوی نشه خودمم علاوه بر اینها دنبال کار میگردم و هر شب در حال گشت و گذار در اینترنتم.به نظر من به جای استرس بیخود و از دست دادن این زمانی که میگذره و دیگه برنمیگرده بهتره برای راحتتر و بهتر شدن اینده تلاش کنین چون اگه حالا برای یادگیری زبان اقدام نکنین اونجا از همه لحاظ در فشار خواهید بود و نمیتونین از سرزمینی که یک عمر ارزو شو داشتین لذت ببرین.پس فقط امیدوار باشین و تلاش کنین.
مثل من
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: roghiyeh ، Serendipity ، Hediyeh ، 3rip ، kopol ، arman_m
(2011-12-25 ساعت 11:41)سميه2012 نوشته:  سلام به همه دوستان
شماره كيس من 63100 هست بنظرتون كي كارنت ميشم . آخه تا كنون من هيچ كاري انجام ندادم حتي مداركم ترجمه نكردم و به اسپانسرم هيچ اطلاعي ندادم كي برام فرمها رو بفرسته. لطفا كمي راهنمايي بفرماييد

سلام و آرزوی موفقیت برای شما و همه دوستان خوب مهاجرسرا
آیا فرم های 122و 230 را تکمیل و ارسال کرده اید؟اگرنه باید عجله کنید. سایر کارها را هنوز وقت دارید انجام بدهید. احتمالا شما در آگوست 2012 کارنت می شوید پس برای ترجمه وقت دارید . در مورد اسپانسر هم حتما ارسال های تاپیک ذیربط را ملاحظه بفرمایید پاسخ سئوالاتتان را خواهید گرفت.
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: Serendipity ، SH1A2R3 ، funnybluesolea ، arman_m
دوستان خوبم بادرود
من بااین کیس بالا یعنی ازهمه بالاترحتی یک درصداحتمال اینکه کارنت نشوم یاکلیرنشوم رانمی دهم حتی کلاس های زبان راشروع کرده ام
میدونم همه استرس داریم وخواهیم داشت ولی این حرفها چیزی ازماکم نمی کندبراسترس دوستان هم می افزاید.
پس باامیدوانرژی مثبت(هرچه راواقعا باورکنید وتلاش کنیدبه ان خواهیدرسید)به جلومی رویم
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: hoseyn ، parsy631 ، 3rip ، SH1A2R3 ، Hediyeh ، majid89 ، Serendipity ، ParsTrader ، arman_m
سلام دوستان
با آرزوی روزهایی خوب برای تک تک شما و روزهایی بهتر برای خودتان و خانواده تان
خیلی پست های قشنگ تو این تاپیک می یاد . همه تاپیک های 2012 را دوست دارم ولی به این تاپیک بولتن ویزا خیلی علاقه خاص پیدا کردم. چر چند روزه زیاد راجع به بولتن در راه صحبت نمی کنیم ؟
هر چند دیر و زود همه می ریم مصاحبه ولی به هر حال انتظار استرس می آورد . به دوستانی که استرس بیشتر دارند حق می دهم.
خدا کنه این ماه مطابق پیش بینی خیلی از دوستان عزیز تا 30 هزار کارنت بشه . با توجه به این که این دوستان باید برای حدود نوروز برن مصاحبه یک کم ممکنه بلیط و هتل براشون گرون تر بشه و یا سخت تر گیر بیاد . هر چه زودتر بدونن و سریع تر بلیط و هتل بگیرن بهتره Smile
تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3 ، Hediyeh
(2011-12-28 ساعت 12:20)parsy631 نوشته:  سلام دوستان
خیلی پست های قشنگ تو این تاپیک می یاد . همه تاپیک های 2012 را دوست دارم ولی به این تاپیک بولتن ویزا خیلی علاقه خاص پیدا کردم. چر چند روزه زیاد راجع به بولتن در راه صحبت نمی کنیم ؟
هر چند دیر و زود همه می ریم مصاحبه ولی به هر حال انتظار استرس می آورد . به دوستانی که استرس بیشتر دارند حق می دهم.
خدا کنه این ماه مطابق پیش بینی خیلی از دوستان عزیز تا 30 هزار کارنت بشه . با توجه به این که این دوستان باید برای حدود نوروز برن مصاحبه یک کم ممکنه بلیط و هتل براشون گرون تر بشه و یا سخت تر گیر بیاد . هر چه زودتر بدونن و سریع تر بلیط و هتل بگیرن بهتره Smile
عزیزم 30000 تا حداقلشه چون اگه غیر از این باشه از نظر زمانی کم میارن
همونطوریکه قبلا هم گفتم تعداد کارنتی ها از این ماه زیادتر میشه

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: Hediyeh ، parsy631 ، Serendipity ، ben10 ، arman_m
(2011-12-28 ساعت 11:59)Orchin نوشته:  دوستان خوبم بادرود
من بااین کیس بالا یعنی ازهمه بالاترحتی یک درصداحتمال اینکه کارنت نشوم یاکلیرنشوم رانمی دهم حتی کلاس های زبان راشروع کرده ام
میدونم همه استرس داریم وخواهیم داشت ولی این حرفها چیزی ازماکم نمی کندبراسترس دوستان هم می افزاید.
پس باامیدوانرژی مثبت(هرچه راواقعا باورکنید وتلاش کنیدبه ان خواهیدرسید)به جلومی رویم

آره --- کاملا حق با شماست ...
شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-12-28 ساعت 14:30)SH1A2R3 نوشته:  
(2011-12-28 ساعت 12:20)parsy631 نوشته:  سلام دوستان
عزیزم 30000 تا حداقلشه چون اگه غیر از این باشه از نظر زمانی کم میارن
همونطوریکه قبلا هم گفتم تعداد کارنتی ها از این ماه زیادتر میشه
یعنی من که 31500 هستم میتونم امیدوارباشم؟؟؟؟SmileSmileSmile

شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
تشکر کنندگان:
ولی بچها زیاد خودتونو امیدوار نکنین به نظر من 30000 هم بیاد خیلی خوبه
به نظرتون اخر هفته دیگه بولتون اعلام میشه؟؟؟؟؟
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip ، arman_m
کسی هست به من بگه حدود مصاحبه من با کیس نامبر 46xxx چه تاریخی میشه؟ و اینکه خوشحال می شم با کیس نامبرهای نزدیک به من در تماس باشم .
با آرزوی موفقیت و شادکامی همه ی شما عزیزان
شماره کیس: 2012AS00046xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: JUL 15,2011
کنسولگری: ANK
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :AUG 23 2011
" کارنت شدن کیس: june
" مصاحبه : 14 june
" دریافت کلیرنس:31 july
" دریافت وبزا:AUG 23 2012
بين ماندن ونماندن سهم آدمها زمين شد
ما اسير انتخابيم خودمون خواستيمو اين شد
به اميد موفقيت همه دوستان

تشکر کنندگان: 3rip ، arman_m ، SH1A2R3
(2011-12-25 ساعت 11:41)سميه2012 نوشته:  سلام به همه دوستان

دوست عزیز اصلا نگران نباش، تا میتونی بیخیالی طی کن انقدر وقت داری که نگران نباشی. البته به شرط اینکه همانطور که بچه ها گفتن فرمها را فرستاده باشی.

فقط اسفند و فروردین برین برای واکسن ها . بعدش تا تیر ماه و مرداد ماه فقط بیان انجمن و با دوستان خوش باشید و بهشون دلگرمی بدین. و بولتن را چک کنید اونهم ماهی دو بار.

سلامت باشید و آرامتر از این.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m ، mohammadm64
بچها بیکار بودم گفتم یه جدول درست کنم
این جدول رشد منظم کیس نامبرها رو تو هر ماه نشون میده
مثلا اگه هرماه 4000 تا کارنت بشه در سپتامبر تا کیس نامبر چند کارنت میشن
طبق این جدول باید ماهی 7000 تا کارنت بشه تا تمام کیس نامبر ها کارنت بشن

[عکس: 46123wrn350yypfxaxjy.jpg]
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: Serendipity ، علیرضا م ، edge ، 3rip ، s$s ، arman_m ، ben10 ، gol1 ، SH1A2R3 ، majid89 ، a.behzadi ، shadin_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان