کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2011-12-21 ساعت 15:33)nazanin_nik نوشته:  کسی هست به من بگه حدود مصاحبه من با کیس نامبر 48000 کی میشه؟ و اینکه کسی با کیس نامبر نزدیک به مال من هست؟
شما اگه یه نگاهی به جدولی که احسان جان تنظیم کرده، بکنین می تونین ببینین کی نزدیکه کیس نامبر شماست. در ضمن شما هم می تونی اطلاعاتتو بده به احسان که ارتباط دوطرفه باشه.
در ضمن من فکر می کنم شما جولای یا آگوست کارنت بشی.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip ، arman_m
(2011-12-19 ساعت 23:47)kopol نوشته:  همسفران تاریخ مصاحبه من پنج شنبه است و با توجه به اینکه بچه دوساله دارم پیشنهاد می کنید چه روزی باید به آنکارا پرواز کنم ؟؟؟؟

با سلام در درجه اول باید دید که شما به چه صورتی میخواهید به آنکارا برسید با توجه به کوچکی فرزند شما بهترین حالت برواز مستقیم به آنکارا میباشد البته از تهران و با توجه به اینکه تاریخ برواز به آنکارا از تهران در زمان های مشخصی مثل یکشنبه و چهارشنبه ها انجام میشه ( برای ایران ایر که مطمئن هستم) انتخاب یکشنبه اجبارا مناسب میباشد البته فرصت کافی برای تست کودکتان خواهید داشت. زمان دوشنبه هم بشرطی که تست در صبح همان روز انجام بشود از انتخاب یکشنبه به صرفه تر خواهد بود. " موفق باشید "
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: 3rip ، kopol ، SH1A2R3 ، arman_m
کانفرم نامبرم رو به درستی تایپ می کنم . تاریخ تولدم رو هم می زنم . اگه یکی رو اشتباه بزنم Fail می زنه . نمی دونم چرا زمان مصاحبه رو برام مشخص نمی کنه . از دوستان کسی هست که واسم یه متن بذاره واسه میل زدن به KCC ؟ خودم انگلیسیم جالب نیست . تو رو خدا منو راهنمائی کنین . می ترسم زمانم بگذره و به امید باشم . چهار پنج روزه دارم سایت رو چک می کنم اما کاری از پیش نبردم . کمک لازم هستم . یکی دو خط برام بذاره تا میل بزنم . خدا خیرتون بده . موفق باشین .
برنده لاتاری 2012
ورود به خاک آمریکا : 3 جولای 2012
هزینه بلیط : 6.800.000 تومان برای 2 نفر و یه بچه
ایرلاین : لوفتانزا
محل اقامت : سن هوزه
فرودگاه ورودی : سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-12-22 ساعت 19:32)hamid_reza نوشته:  کانفرم نامبرم رو به درستی تایپ می کنم . تاریخ تولدم رو هم می زنم . اگه یکی رو اشتباه بزنم Fail می زنه . نمی دونم چرا زمان مصاحبه رو برام مشخص نمی کنه . از دوستان کسی هست که واسم یه متن بذاره واسه میل زدن به KCC ؟ خودم انگلیسیم جالب نیست . تو رو خدا منو راهنمائی کنین . می ترسم زمانم بگذره و به امید باشم . چهار پنج روزه دارم سایت رو چک می کنم اما کاری از پیش نبردم . کمک لازم هستم . یکی دو خط برام بذاره تا میل بزنم . خدا خیرتون بده . موفق باشین .

عزيز توي تاپيك نمو نه مكاتبات با كي سي سي برات نوشتم
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
(2011-12-22 ساعت 16:35)M.Haghighi نوشته:  
(2011-12-19 ساعت 23:47)kopol نوشته:  همسفران تاریخ مصاحبه من پنج شنبه است و با توجه به اینکه بچه دوساله دارم پیشنهاد می کنید چه روزی باید به آنکارا پرواز کنم ؟؟؟؟

با سلام در درجه اول باید دید که شما به چه صورتی میخواهید به آنکارا برسید با توجه به کوچکی فرزند شما بهترین حالت برواز مستقیم به آنکارا میباشد البته از تهران و با توجه به اینکه تاریخ برواز به آنکارا از تهران در زمان های مشخصی مثل یکشنبه و چهارشنبه ها انجام میشه ( برای ایران ایر که مطمئن هستم) انتخاب یکشنبه اجبارا مناسب میباشد البته فرصت کافی برای تست کودکتان خواهید داشت. زمان دوشنبه هم بشرطی که تست در صبح همان روز انجام بشود از انتخاب یکشنبه به صرفه تر خواهد بود. " موفق باشید "
ضمن تشکر ولی با توجه به اینکه مصاحبه ما پنج شنبه است اگر یکشنبه پرواز کنیم و دوشنبه صبح مدیکال و آزمایشات رو انجام بدهیم جواب تا پنج شنبه صبح آماده می شه ؟؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، 3rip ، **USA**
(2011-12-22 ساعت 14:58)SallyD نوشته:  
(2011-12-21 ساعت 15:33)nazanin_nik نوشته:  کسی هست به من بگه حدود مصاحبه من با کیس نامبر 48000 کی میشه؟ و اینکه کسی با کیس نامبر نزدیک به مال من هست؟
شما اگه یه نگاهی به جدولی که احسان جان تنظیم کرده، بکنین می تونین ببینین کی نزدیکه کیس نامبر شماست. در ضمن شما هم می تونی اطلاعاتتو بده به احسان که ارتباط دوطرفه باشه.
در ضمن من فکر می کنم شما جولای یا آگوست کارنت بشی.

همانطور که مستحضرید امسال حداقل تو مهاجرسرا ما تا کیس نامبر 73000 داریم و اگه به نظر شما دوست عزیزم تاریخ مصاحبه این دوستمون که کیسش 48000 هست تو جولای و یا آگوست اعلام شه دیگه شماره های بالاتر باید تو چه ماهی کارنت شن؟
شاید شما بدبینانه ترین احتمال رو در نظر گرفته باشید!!
به نظر من تا ماه june ایشالا این دوستمون باید کارنت شن
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Serendipity
(2011-12-22 ساعت 19:32)hamid_reza نوشته:  کانفرم نامبرم رو به درستی تایپ می کنم . تاریخ تولدم رو هم می زنم . اگه یکی رو اشتباه بزنم Fail می زنه . نمی دونم چرا زمان مصاحبه رو برام مشخص نمی کنه . از دوستان کسی هست که واسم یه متن بذاره واسه میل زدن به KCC ؟ خودم انگلیسیم جالب نیست . تو رو خدا منو راهنمائی کنین . می ترسم زمانم بگذره و به امید باشم . چهار پنج روزه دارم سایت رو چک می کنم اما کاری از پیش نبردم . کمک لازم هستم . یکی دو خط برام بذاره تا میل بزنم . خدا خیرتون بده . موفق باشین .

case Number :2012AS00022000
> PA Name:فامیل+اسم
> Date Of Birth :تاریخ تولد
> preference Categeory: DV DIVERSITY
> Foreign state chargeability: IRAN
> Post:ankara

Dear Sir/Madam

According to the “VISA Bulletin For February2012” my case number is current.
I will appreciate if you send me a copy of the second letter via E-mail for knowing the fixed date of my interview in embassy of the United States of (America in ankara)

Yours Truly
اسم
مشخصات بالا رو از روی نامتون بنویسین.
تشکر کنندگان:
سلام <> من 47000 هستم و برای July یا Aug منتظر هستم .... انتظار خیلی وحشتناکه >< سعی هم کردم زندگیم رو به هم نریزم ولی نمیشه ... تمام برنامه هام رو متوقف کردم ><

شماره کیس : 2012AS00046XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: april 7
تاریخ دریافت نامه دوم: april 19
تاریخ مصاحبه:june 18
تاریخ دریافت ویزا: به زودی
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان:
من با كيس نامبر 27000 تمام زندگيم به هم ريختهSad
تشکر کنندگان:
(2011-12-24 ساعت 12:26)bakhtiari659 نوشته:  
سلام <> من 47000 هستم و برای July یا Aug منتظر هستم .... انتظار خیلی وحشتناکه >< سعی هم کردم زندگیم رو به هم نریزم ولی نمیشه ... تمام برنامه هام رو متوقف کردم ><

لطفا به خودتان بیشتر مسلط باشید.اگر از الان بخواهید ضعیف باشید در آینده با ورود به یک کشور غریب و همه مسائل چه می خواهید بکنید. هر چند همه کم و بیش این دغدغه ها را داریم ولی یادتان باشد ما هم را داریم و می توانیم به هم کمک کنیم . به نوبه خودم در پیام خصوصی یا ایمیل خوشحال می شوم هر کمکی بخواهید در خدمتتان باشم . برای کمی التیام و ارامش به نظر من شما در ماه June کارنت می شوید نه جولای .پس برنامه ریزی خودتان را کمی جلوتر بیاورید.البته این محاسبه حقیر است و ممکن است کاملا دقیق نباشد ولی به هر حال آماده باشید بهتر است. موفق باشیدSmile
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: bakhtiari659 ، 3rip ، Serendipity ، arman_m
(2011-12-24 ساعت 12:34)gol1 نوشته:  من با كيس نامبر 27000 تمام زندگيم به هم ريختهSad

ای بابا ، شما که واسه ماه مارس کارنت میشید >< پس چرا ؟ البته نباید به هم بریزه ها >< ولی خب چیکارش کنیم لعنتی رو ریخته دیگه Sad
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان:
(2011-12-24 ساعت 12:53)parsy631 نوشته:  

لطفا به خودتان بیشتر مسلط باشید.اگر از الان بخواهید ضعیف باشید در آینده با ورود به یک کشور غریب و همه مسائل چه می خواهید بکنید. هر چند همه کم و بیش این دغدغه ها را داریم ولی یادتان باشد ما هم را داریم و می توانیم به هم کمک کنیم . به نوبه خودم در پیام خصوصی یا ایمیل خوشحال می شوم هر کمکی بخواهید در خدمتتان باشم . برای کمی التیام و ارامش به نظر من شما در ماه June کارنت می شوید نه جولای .پس برنامه ریزی خودتان را کمی جلوتر بیاورید.البته این محاسبه حقیر است و ممکن است کاملا دقیق نباشد ولی به هر حال آماده باشید بهتر است. موفق باشیدSmile

این انتظار برای همه‌مون استرس داره، من که فعلن درگیر پایان‌نامه دانشگاهم هستم و امیدوارم هر چه زودتر تموم شه، اینه که استرسم دوبل شده فعلن، ولی وقتی میام اینجا و شماها رو می‌بینم آروم میشم چون می‌فهمم که تنها نیستم.

با parsy631 هم موافقم، بهتره یه کم خوش‌بینانه به روند کارنت شدن نگاه کنین که کارهاتون عقب نمونه یه وقت.
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: parsy631 ، arman_m
(2011-12-24 ساعت 14:23)Serendipity نوشته:  
(2011-12-24 ساعت 12:53)parsy631 نوشته:  

این انتظار برای همه‌مون استرس داره، من که فعلن درگیر پایان‌نامه دانشگاهم هستم و امیدوارم هر چه زودتر تموم شه، اینه که استرسم دوبل شده فعلن، ولی وقتی میام اینجا و شماها رو می‌بینم آروم میشم چون می‌فهمم که تنها نیستم.

با parsy631 هم موافقم، بهتره یه کم خوش‌بینانه به روند کارنت شدن نگاه کنین که کارهاتون عقب نمونه یه وقت.

سلام به همگی <> بحث ضعیف بودن نیست ، ببینید مهاجرت طبق اظهار نظر پزشکان یکی از بالاترین عوامل استرس زا در زندگی آدم هاست و بعضی اون رو بالاتر و یا هم ردیف استرس های ناشی از ازدواج و یا بحران های شدید خانوادگی می دونن ، پس اگه بگیم همه دچار استرس هستیم کاملا طبیعیه ولی مشکل من اینجاست که با این همه استرسی که داریم اصلا نمی دونیم clear می شیم یا نه ! این موضوع خیلی خیلی بدتره که تا اینجا اومدیم و بعدش ندونیم چی می شه و برای اقدامات بعدی مثل اقدام برای مهاجرت به یک کشور دیگه هم دیر شده باشه ( این مشکل واسه من هست ) .... اما امید به خدا .... فقط و فقط انرژی مثبت و امیدواری ،،،، به امید کلیر شدن همه دوستان !!!!!
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: parsy631 ، 3rip ، Hediyeh ، SH1A2R3 ، edge ، arman_m
خب حالا نوبت منه که استرس داشته باشم که بولتن جدید کی میاد Big Grin

همیشه تا نیمه ماه میومد . درسته ؟
تشکر کنندگان:

دوستان منم همینطور.با کیس نامبر 38 هزار خیلی مایلم که اپریل برم برای مصاحبه.اما چرا همه چیو متوقف کردید؟شروع کنید برای تافل درس بخونید.باور کنید خیلی راحت تر از اونه که فکرشو بکنید تنها اگه انگلیسیتون متوسط رو به بالا باشه.موفق باشید
کیس نامبر: 38***
رویت قبولی: 15 جولای
ارسال فرمها: 1 اگوست
مصاحبه:
ویزا:
همراهان:0
تشکر کنندگان: frz61 ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان