موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-09 ساعت 23:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-09 ساعت 23:20 توسط cmbt.)
دوستان یک سوال مهم.ایام میشه وقت دکتر بعد از ظهر باشه یا حتما همش صبح است.تا جائی که من تو سفرنامهها دیدم همه صبح رفته بودند دکتر.اینو برای این میپرسم که اگر ظهر برسیم آنکارا میشه عصر بریم دکتر یا نه.ممنون که جواب میدهید.
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-09 ساعت 23:17)cmbt نوشته: دوستان یک سوال مهم.ایام میشه وقت دکتر بعد از ظهر باشه یا حتما همش صبح است.تا جائی که من تو سفرنامهها دیدم همه صبح رفته بودند دکتر.اینو برای این میپرسم که اگر ظهر برسیم آنکارا میشه عصر بریم دکتر یا نه.ممنون که جواب میدهید.
در سایت دکتر اونگان وقتی می خواهید نوبت بگیرید دیرترین زمان 11:55 صبحه و نمی تونید بعد از این ساعت نوبت بگیرید من هم می خواستم عصر باشه ولی آخرین زمان ممکن همین بود.
تاریخ ورود به آمریکا: دسامبر 2011
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
پس از چند بار تماس با بیمارستان آمریکایی در استانبول موفق شدم از آن ها پاسخی به شرح زیر بگیرم . اگر کسی مایل باشد در این بیمارستان آزمایشات و کارهای مدیکال را انجام بدهد می تواند به ترتیب زیر اقدام کند . موفق باشید.
Dear Sir/Madam,
Thank you for contacting the American Hospital. We will be pleased to welcome you at our Medical Check-Up Unit. First of all we would like to inform you that our hospital is located in Istanbul. Your embassy appointment will be held at the United States Embassy in Ankara. If you visit our hospital on Monday, Tuesday, Wednesday, or Thursday, you can obtain your results the day after the examination at 16:30pm. However if you visit on Friday or Saturday, you will be obtaining the results on Monday at 16:30pm.
Our medical check-up consists of blood test, pulmonary x-ray, general doctor's evaluation and completion of missing vaccines.
Cost of this procedure varies from 350 TL to 750 TL depending on the missing vaccines. Required vaccines are indicated on the embassy forms.
Once you decide the exact date of your preference, please let us know, so that we can check its availability for you.
While coming to hospital, you will need to bring your passport, 3 photos, embassy documents, case number and previous vaccination records if possible. (After evaluation, our check-up doctor decides which vaccines should be completed.)
Please note that you do not need to be fasting prior to this examination.
If you have any questions, or if you need any further assistance please do not hesitate to contact us.
Best Regards,
Ani Gürciyan
American Hospital
International Patient Program
Tel: +90 212 444 3 777 (6729)
From: Info Amerikan Hastanesi
Sent: Saturday, November 05, 2011 10:19 AM
To: Erdal Aksoy (Amerikan Hastanesi); Ani Gürciyan
Subject: Yeni İletişim Formu Kaydı <VKV Amerikan Hastanesi>
[/align]
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولای
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان ، بچه ها من برای 18 ژانویه مصاحبه دارم که میوفته 4 شنبه
روز قبلش یعنی سه شنبه تعطیل رسمیه تو ترکیه خودتونم میدونید شنبه و یک شنبه مطب دکتر تعطیل هست حالا به نظر شما من برای چه روزی باید وقت برای دکتر بگیرم ؟
2012AS18XXX
رویت قبولی:August
ارسال فرم: Aug 28
سفارت: آنكارا
کارنت شدن: Junuary
دریافت نامه دوم: 7 / nov
مصاحبه: January 18
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا : 19 January
ورود به آمریکا: march 1
دریافت گرین کارت:
هزینه ها: حساب کتاب نکردم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام والا دقیقا نمیدونستم حالا که میگه شنبه تعطیل نیست باز بهتره میتونم برای 5 شنبه وقت بگیرم ، ممنون از شما به امید قبولی برای همه
2012AS18XXX
رویت قبولی:August
ارسال فرم: Aug 28
سفارت: آنكارا
کارنت شدن: Junuary
دریافت نامه دوم: 7 / nov
مصاحبه: January 18
دریافت کلیرنس: یک ضرب
دریافت ویزا : 19 January
ورود به آمریکا: march 1
دریافت گرین کارت:
هزینه ها: حساب کتاب نکردم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من وقتی تو سایت اونگان وقت گرفتم گفت براتون ایمیل میاد و باید CONFIRM کنید، ولی ایمیلی که رسید فقط مجدد ساعت و تاریخ وقتمون و یه شماره نوبت داده بود و لینکی برا کانفیرم کردن نداشت.
آیا من اشتباه خوندم و دقت نکردم یا همین جوره کلاً؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من وقت دکتر گرفتم ولی چندروز بعدش یه ایمیل به دکتر زدم و توضیحاتی دادم و پرسیدم آیا لازمه وقتم رو تغییر بدم و بندازم برای روز بعدش یا همون روز می تونم بیام. اون در جواب این رو نوشت:
We will see But do joy change it come here untill lunch time as soon as possible upon arrival.
به نظرخودم کلا داره میگه که تاوقت ناهار سعی کنم خودمو برسونم ولی نمیدونم do joy change دقیقا یعنی چی؟ میشه یه نفر راهنماییم کنه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-13 ساعت 18:05)parsy631 نوشته: (2011-11-13 ساعت 13:34)Mehrafarin نوشته: با سلام
من وقت دکتر گرفتم ولی چندروز بعدش یه ایمیل به دکتر زدم و توضیحاتی دادم و پرسیدم آیا لازمه وقتم رو تغییر بدم و بندازم برای روز بعدش یا همون روز می تونم بیام. اون در جواب این رو نوشت:
We will see But do joy change it come here untill lunch time as soon as possible upon arrival.
به نظرخودم کلا داره میگه که تاوقت ناهار سعی کنم خودمو برسونم ولی نمیدونم do joy change دقیقا یعنی چی؟ میشه یه نفر راهنماییم کنه؟
به نظرم میخواسته تایپ کنه not به جاش تایپ کرده joy به جای کلیدهای انگلیسی روی صفحه کلید نگاه کنید متوجه منظورم می شید. joy در این جمله معنی ندارد.
حرفتون به نظرم منطقی میاد ظاهرا خیلی بی دقت نامه رو تایپ کردن چون حتی until رو هم اشتباه نوشته و دوتا L گذاشته. با تشکر از نظرتون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما تونستیم از طریق ایمیل از بیمارستان آمریکایی استانبول وقت بگیریم. در ایمیل اول بهمون گفت چه روزی میخواین بیاین و چند نفرین و آیا بچه دارین یا نه؟ ما هم جواب دادیم و روز رو مشخص کردیم و اسمامون رو هم نوشتیم. بعد از یک ساعت یه ایمیل جدید اومد که نوشته بود برای ساعت 13 همون روزی که خودمون مشخص کردیم برامون وقت رزورو شده. باضافه مدارکی که باید همراهمون داشته باشیم و هزینه تقریبی.
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
كسي مي دونه براي انجام كارهاي اداري احتمالي، بعد از مصاحبه چند روز بايد تو آنكارا باشيم؟
مصاحبه ما پنج شنبه 12 ژانويه هست. براي بليط برگشت به نظر شما چه زماني مناسبه كه هم بي خودي هزينه اضافي هتل نديم و هم اينكه كارمون بدون مشكل انجام بشه.
ممنون ميشم كه پاسخ بديد
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
کارنت شدن: 2011 ِDecember
مصاحبه: Jan 2012
دریافت کلیرنس: Feb 2012
دریافت ویزا: 12 April
ورود به امريكا : 26 April
هزینه ها: 5/5 ميليون تومان