کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
با سلام،من با نظر شما مخالفم.انستیتو پاستور مرکز(شعبه اصلی) اصلاً نه تنها بسیار بد برخوردند،کار هم بلد نیستند.درست راهنمایی نمیکنند. فقط پاستور تجریش منظم و درست کار میکنند. من فکر میکنم شما از کارکنان اونجا هستید و سعی میکنید برایشان بر خلاف واقع تبلیغ کنید.من حتی شک دارم اونجا اون خانم دکترها! پزشک باشند! وقتتان را تلف نکنید.برید پاستور تجریش.
تشکر کنندگان: farzin_glad@yahoo.com
(2011-12-04 ساعت 18:25)t.azimaie نوشته:  سلام دوستان
من سال 82 یا 83 بود که واکسن هپاتیتو زدم، ولی کارتشو پیدا نمیکنم، به نظرتون چه کار کنم؟ اصلا پاستور تو پروندهاش مدارک واکسن زده ها رو داره که برم ازشون بگیرم ؟
رد ضمن یه سوال دیگه، من فوریه مصاحبمه الان برای واکسن زدن دیر نیست که ؟

بعيد مي دونم كه سابقه واكسن هايي كه زدين را بتونين در پاستور پيدا كنين. اما يك راهي هست: با توجه به اين كه 7 يا 8 سال از زدن واكسنتون مي گذره، مي تونين آزمايش آنتي بادي هپاتيت بدين و اگر سطحش پايين بود، دوباره واكسن بزنين و اگر نبود، نزنين، و در هر دو صورت مراتب در كارت زرد شما ثبت ميشه.
براي اين منظور اگر در تهران تشريف دارين حتما برين پاستور تجريش.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: t.azimaie
(2011-12-08 ساعت 09:30)Marjan 46 نوشته:  با سلام،من با نظر شما مخالفم.انستیتو پاستور مرکز(شعبه اصلی) اصلاً نه تنها بسیار بد برخوردند،کار هم بلد نیستند.درست راهنمایی نمیکنند. فقط پاستور تجریش منظم و درست کار میکنند. من فکر میکنم شما از کارکنان اونجا هستید و سعی میکنید برایشان بر خلاف واقع تبلیغ کنید.من حتی شک دارم اونجا اون خانم دکترها! پزشک باشند! وقتتان را تلف نکنید.برید پاستور تجریش.

سلام دوست عزيز با كمال احترام بنده از كاركنان انستيتو پاستور يا هيچ سازمان و ارگان ديگري نيستم و اونجا هم يك مركز تجاري نيست كه براش تبليغ كنم مثل اينه كه من بگم شما از كاركنان پاستور تجريش هستيد و داريد براي اونها تبليغ مي كنيد كه مطمئن هستم اينطور نيست.من فقط طبق وظيفه اي كه در قبال استفاده از مطالب اين سايت دارم تجربه خودم رو نوشتم و منظور ديگري نداشتم شما يا هركدام از دوستان عزيز به هر كجا كه مايل هستيد برويد و كارت واكسيناسون خودتون رو دريافت كنيد و جهت استفاده ديگران ، مراحل رو در اين فروم منتشر كنيد.باتشكر فراوان از حضرت عالي
شماره کیس:‌ 2012AS00023XXX
تاريخ دريافت نامه قبولي اول: 15 july 2011
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2011 ,30 July
تاریخ کارنت شدن کیس: 2011 ,Dec 19
تاریخ مصاحبه:Feb 02 ,2012
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها :
تشکر کنندگان: parsy631 ، frozen mind ، vroom ، kopol ، azin_sh ، t.azimaie ، hoseyn ، Hediyeh ، cmbt ، arman_m ، MPU ، funnybluesolea
(2011-12-07 ساعت 16:21)hamideastwood نوشته:  خوب دوستان عزيز ميخوام با اين پست تجربه خودم رو از دريافت كارت واكسيناسيون بين المللي در اختيار ساير دوستان قرار بدم.
اول از همه آدرس انستيتو پاستور رو از طريق اينترنت پيدا كردم تهران - خيابان كارگر جنوبي- میدان پاستور - خیابان پاستور شرقی - خیابان ۱۲ فروردین - مرکز انستیتو پاستور - بخش واكسناسيون بین‌المللی.توجه كنيد كه وقتي خيابان 12 فروردين رو به سمت بالا ميرويد سمت راست درب اصلي انستيتو را مي بينيد ولي واحد واكسيناسيون داخل كوچه بالايي است.
داخل واحد واكسيناسيون خيلي شلوغ نبود اتاق شماره 3 ويژه واكسيناسيون بين المللي است وارد شدم دوتا خانم نشسته بودند گفتم كه براي دريافت كارت واكسن بين المللي اومدم يكي از آنها كه دكتر بود و پشت ميز و روبروي در نشسته بود پرسيد براي چه كشوري ، گفتم آمريكا پرسيد دانشجو هستي يا براي گرين كارت مي خواهي ، كه گفتم براي گرين كارت اقدام كرده ام بعد گذرنامه ام را خواست (تنها مدرك مورد نياز گذرنامه است كه حتما بايد همراهتون باشه)
بعد پرسيدند كه آيا واكسناتو زدي گفتم بله همه واكسن هام رو از كودكي تا به امروز زده ام بعد پرسيد كه آيا سربازي رفته اي كه گفتم بله(بعض واكسنها را هنگام اعزام به خدمت سربازي مي زنند) بعد گفت كه آيا در طرح ملي واكسناسيون در سال 82 واكسن سرخك و سرخجه ((MMR را زده اي گفتم كه اون موقع سرباز بوده ام و يادم نمي آيد كه زده ام يا نه.بعد پرسيد كه آيا امسال واكسن آنفولانزا زده ام يا خير كه جوابم منفي بود.
بعد از پايان سوالات گفت كه شما بايد واكسنهاي آنفولانزا و Td (ديفتيري و كزاز ) را در همين انستيتو و واكسن MMR را در محل ديگري كه آدرسش را از اطلاعات خواهي گرفت بزني و تاييديه اش را براي ما بياوري.
پس از پرداخت 3000 تومان بابت واكسن Td و 15000 تومان بابت واكسن آنفولانزا و دريافت رسيد به اتاق شماره 3 برگشتم و واكسن ها را زدم خانم دكتر هم برگه زرد رنگي را كه همون كارت واكسيناسيون بين المللي است را پس از اينكه چندتا مهر زد به من داد و گفت كه بروم اتاق شماره 2 و آن را تاييد كنم كه يك آقاي دكتري اين كار را برايم انجام داد.
بعد رفتم اطلاعات و آدرس براي واكسن MMR خواستم كه دوتا آدرس داد:
1-خيابان آزادي – سر بهبودي – درمانگاه بهگر(تلفن 66030740)
2-خيابان شهيد مطهري- خيابان ميرعماد –كوچه ششم-كلينيك مهراد(تلفن 88754385 )
البته تاكيد كرد كه اول تلفن بزنم و مطمئن بشوم كه واكسن دارند بعد بروم از تلفن رايگاني كه كنار درب خروج روي ديوار نصب شده با درمانگاه بهگر تماس گرفتم و مطمئن شدم واكسن دارند. فورا به درمانگاه بهگر مراجعه كردم. درمانگاه اول خيابان بهبودي سمت چپ داخل اولين كوچه است بخش واكسيناسيون طبقه دوم و رو بروي صندوق ، انتهاي سالن است و بسيار هم خلوت بود يعني اصلا كسي نبود پس از پرداخت 14000 تومان و دريافت رسيد واكسن MMR را تزريق كردم (توسط يك آقاي دكتر بسيار خوش اخلاق) و برگه گواهي آن را كه توسط دكتر مهر شده بود گرفتم و دوباره به انستيتو برگشتم و گواهي واكسن را به همان خانم دكتر اتاق شماره 3 ارائه دادم. ايشان هم مجددا كارت واكسناسيونم را مهر كرد و گفت كه اگر تا ماه آينده ايران بودم واكسن شماره 2 -MMR - را بزنم و جهت تاييد به همين مركز مراجعه كنم.
نكات قابل توجه:
1- كل مراحل به سرعت وظرف كمتر از 2 ساعت آنهم به علت رفت و آمد انجام شد همه جا برخوردها خوب بود و همه كاملا به وظايف خود آشنا بودند و خودشان مي دانستند چه كار كنند هيچگونه صف يا ازدحامي هم نبود.
2- ظاهرا باداشتن دفترچه بيمه قيمت واكسن ها كمتر محاسبه مي شود.
3- پس از تزريق واكسن MMR دكتر درمانگاه روي سربرگ خودشان تزريق واكسن را گواهي ميكند و به هيچ عنوان نبايد داخل كارت واكسيناسيون بين المللي شمارا مهر يا امضاء كند (البته خودشان مي دانند) و شما برگه گواهي را گرفته و به انستيتو پاستور جهت تاييد مراجعه مي كنيد.
4- مي توانيد (اگر مطمئن هستيد كه واكسن MMR را نزده ايد) اول واكسن مربوطه را سر راه بزنيد بعد به انستيتو پاستور مراجعه كنيد كه در وقتتان صرفه جويي شود.
5- كليه واكسنها داخل بازو تزريق مي شود و تا اين لحظه كه هيچ عوارضي نداشته است.
دوست عزیز واکسن هپاتیت B را فراموش کردید؟
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان:
من سال 82 یا 83 بود که واکسن هپاتیتو زدم، ولی کارتشو پیدا نمیکنم، به نظرتون چه کار کنم؟ اصلا پاستور تو پروندهاش مدارک واکسن زده ها رو داره که برم ازشون بگیرم ؟
الان برای هپاتیت دیر شده اگه بتونی قانع کنی پاستور را برات مهر می کنند
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-12-08 ساعت 15:34)hamideastwood نوشته:  
(2011-12-08 ساعت 09:30)Marjan 46 نوشته:  با سلام،من با نظر شما مخالفم.انستیتو پاستور مرکز(شعبه اصلی) اصلاً نه تنها بسیار بد برخوردند،کار هم بلد نیستند.درست راهنمایی نمیکنند. فقط پاستور تجریش منظم و درست کار میکنند. من فکر میکنم شما از کارکنان اونجا هستید و سعی میکنید برایشان بر خلاف واقع تبلیغ کنید.من حتی شک دارم اونجا اون خانم دکترها! پزشک باشند! وقتتان را تلف نکنید.برید پاستور تجریش.

سلام دوست عزيز با كمال احترام بنده از كاركنان انستيتو پاستور يا هيچ سازمان و ارگان ديگري نيستم و اونجا هم يك مركز تجاري نيست كه براش تبليغ كنم مثل اينه كه من بگم شما از كاركنان پاستور تجريش هستيد و داريد براي اونها تبليغ مي كنيد كه مطمئن هستم اينطور نيست.من فقط طبق وظيفه اي كه در قبال استفاده از مطالب اين سايت دارم تجربه خودم رو نوشتم و منظور ديگري نداشتم شما يا هركدام از دوستان عزيز به هر كجا كه مايل هستيد برويد و كارت واكسيناسون خودتون رو دريافت كنيد و جهت استفاده ديگران ، مراحل رو در اين فروم منتشر كنيد.باتشكر فراوان از حضرت عالي

با سلام
ما پاستور تجریش نرفتیم و به پاستور واقع در خیابان 12 فروردین مراجعه کردیم. برخورد بدی ندیدم ولی یک چیزی دیدم که خیلی بد بود. وقتی برای مهر آبله مرغان به اونجا مراجعه کردیم به ما گفتند در کارت واکسیناسیون کلا جایی برای مهر واکسن آبله مرغان وجود نداره که ما بزنیم بعدا فهمیدم واریسلا که در کارت واکسیناسیون هست همون آبله مرغانه. نمی دونم چرا یه همچین چیزیو به عنوان پرسنل یک انستیتوی معروف نمی دونستند. خیلی زشته.
تاریخ ورود به آمریکا: دسامبر 2011
(2011-12-12 ساعت 00:08)MAHDI2012 نوشته:  

مرسی از جوابتون، البته منظور من به صورت کلی بود، چون تو یکی از سفر نامه ها نوشته بود دکتر برای اینکه از تاریخ واکسن انفولانزا (درست نوشتم ؟) 1 ماه گذشته بود، دوباره براش زد، وگرنه هپاتیت بعد تست آنتی بادی اگه بازم باشه یک نوبت تجدیدشه.

کلا بچهای مصاحبه رفته که ترکیه واسشون دکتر واکسن نزده، کی واکسن ها رو شروع کردن ؟
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان:
(2011-12-12 ساعت 00:50)t.azimaie نوشته:  
(2011-12-12 ساعت 00:08)MAHDI2012 نوشته:  

مرسی از جوابتون، البته منظور من به صورت کلی بود، چون تو یکی از سفر نامه ها نوشته بود دکتر برای اینکه از تاریخ واکسن انفولانزا (درست نوشتم ؟) 1 ماه گذشته بود، دوباره براش زد، وگرنه هپاتیت بعد تست آنتی بادی اگه بازم باشه یک نوبت تجدیدشه.

کلا بچهای مصاحبه رفته که ترکیه واسشون دکتر واکسن نزده، کی واکسن ها رو شروع کردن ؟
شما اگه حتی از یه دکتر ارتوپد یا چشم پزشک فقط یه دست خط مهر و امضا شده ببرید که واکسن هپاتیت به ایشون تزریق شد و برید پاستور تجریش و عین قضیه رو هم بگید تو کارتتون درج میکنه.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: t.azimaie
(2011-12-11 ساعت 23:50)MAHDI2012 نوشته:  
(2011-12-07 ساعت 16:21)hamideastwood نوشته:  خوب دوستان عزيز ميخوام با اين پست تجربه خودم رو از دريافت كارت واكسيناسيون بين المللي در اختيار ساير دوستان قرار بدم.
ا
دوست عزیز واکسن هپاتیت B را فراموش کردید؟

واکسن هپاتیت رو هنگام سربازی زده بودم که تایید شد
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها :
تشکر کنندگان:
(2011-12-12 ساعت 00:27)Mehrafarin نوشته:  
(2011-12-08 ساعت 15:34)hamideastwood نوشته:  

با سلام
ما پاستور تجریش نرفتیم و به پاستور واقع در خیابان 12 فروردین مراجعه کردیم. برخورد بدی ندیدم ولی یک چیزی دیدم که خیلی بد بود. وقتی برای مهر آبله مرغان به اونجا مراجعه کردیم به ما گفتند در کارت واکسیناسیون کلا جایی برای مهر واکسن آبله مرغان وجود نداره که ما بزنیم بعدا فهمیدم واریسلا که در کارت واکسیناسیون هست همون آبله مرغانه. نمی دونم چرا یه همچین چیزیو به عنوان پرسنل یک انستیتوی معروف نمی دونستند. خیلی زشته.
حق با شماست چنین موردی مایه تاسف است
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها :
تشکر کنندگان:
با سلام زمان مصاحبه من در اواخر اسفند ماه است الان ميتوانم از پاستور كارت واكسن را بگيرم يا زود است؟
(2011-12-12 ساعت 14:42)gol1 نوشته:  با سلام زمان مصاحبه من در اواخر اسفند ماه است الان ميتوانم از پاستور كارت واكسن را بگيرم يا زود است؟

سلام

فکر کنم شما هم مثل من کیستون 25000 باشه، منم حساب کردم بین 11 اسفند تا 12 فروردین بیفتم.

فکر کنم بهترین زمان اوایل بهمن باشه ، بین 1 تا 10 بهمن

لطفا اگه میشه امضاتونم مثل بقیه بچه ها درست کنید/
تشکر کنندگان:
(2011-12-12 ساعت 15:19)3rip نوشته:  
(2011-12-12 ساعت 14:42)gol1 نوشته:  با سلام زمان مصاحبه من در اواخر اسفند ماه است الان ميتوانم از پاستور كارت واكسن را بگيرم يا زود است؟

سلام

فکر کنم شما هم مثل من کیستون 25000 باشه، منم حساب کردم بین 11 اسفند تا 12 فروردین بیفتم.

متشكرم از پاسختان من بلد نيستم مثل بقيه امضا درست كنم
اگر الان كارت واكسن را بگيرم مشكلي بوجود مياد؟كيس من 27XXX
تشکر کنندگان: 3rip
(2011-12-12 ساعت 15:27)gol1 نوشته:  

سلام

نه فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد . من خودم 1 ماه پیش سری اول واکسنامو زدمو بعد متوجه شدم که عجله کردم و نباید زود میزدم.

الان میخوام اواخر دی ماه که مرخصی میرم اصفهان اونجا از هلال احمر بخوام یه کارت جدید با تاریخ جدید نزدیک به مصاحبه واسم مهر بزنند.

اینطور که از بچه های با تجربه شنیدم میگن همش رو یک ماه قبل از مصاحبه بزنید، درست و غلطش رو نمیدونم.
تشکر کنندگان: gol1
(2011-12-12 ساعت 15:55)3rip نوشته:  
(2011-12-12 ساعت 15:27)gol1 نوشته:  

سلام

نه فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد . من خودم 1 ماه پیش سری اول واکسنامو زدمو بعد متوجه شدم که عجله کردم و نباید زود میزدم.

الان میخوام اواخر دی ماه که مرخصی میرم اصفهان اونجا از هلال احمر بخوام یه کارت جدید با تاریخ جدید نزدیک به مصاحبه واسم مهر بزنند.

اینطور که از بچه های با تجربه شنیدم میگن همش رو یک ماه قبل از مصاحبه بزنید، درست و غلطش رو نمیدونم.
سلام دوستان.اتفاقا من فکر می‌کنم زودتر از یک ماه مانده به مصاحبه زدن واکسن را شروع کنید.من امروز رفتم خودم یک نوبت دیفتری و کزاز خوردم و یک نوبتMMR .شوهرم هم همینطور.برای من دو نوبت دیفتری کزازدیگه بخاطر دوران بارداریم سر پسرم هم وارد کرد و با این سه نوبت تکمیل شدولی‌ همسرم یک ماه دیگه باید نوبت دوم را بزند و هر دو هم باید نوبت دومMMR را بزنیم.ولی‌ این یک ماه بد می‌شه کمتر از یک ماه به مصاحبه که دکتر انگن گفته واکسن نزنید.با این وجود ما تصمیم گرفتیم که بریم و نوبت دوم را هم بزنیم.راستش را بخواهید من فکر می‌کنم حساسیت اینکه یک ماه قبل هیچ وکسنی(بخصوص ویروس زنده)تزریق نشه مربوط به کودکان است که تست سل(TB Test) دارند که روی تستشان تاثیر دارد ولی‌ تست خون بزرگسالان نباید تحت تاثیر قرار گیرد(این نظر من به عنوان یک پزشک است).ولی‌ اگر نوبت دوم ما یک ماه به مصاحبه میشد خیلی‌ بهتر بود.به نظر من طوری تنظیم کنید که نوبت دوم یک ماه مونده به مصاحبه بشه و همچنین آنفولانزا(در پست‌های یکی‌ از دوستان سال گذشته دیدم که آنفولانزا ۱۲ روز مانده به مصاحبه تزریق شده بود و مشکلی‌ نبود.)
یک سوال از پاستور رفته ها.آیا واکسن مننژیت به آنها تزریق شد؟چون اینجا گفتند نمیخواد(و از نظر پزشکی هم به جز مورد خاص نمیخواد) و دیگر اینکه آیا واکسن‌های که مربوط به دوران کودکی است را در کارت وارد کردند(باز هم اینجا گفتند لازم نیست .ممنون از اینکه پاسخ می‌دهید
در ضمن ما واکسن‌ها را در مرکز بهداشت شیراز بدون پرداخت هیچ وجهی زدیم.ولی‌ خوب پاستور یک مرکز خصوصی است و طبعا پول می‌گیرد.
).

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: vroom ، 3rip ، Hediyeh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان