موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
من بلیط ترکیش گرفتم برا 18 ژانویه و قصد دارم مستقیم از فرودگاه به مطب برم میخواستم بدونم برای روزی که وقت میگیریم ساعت هم تعیین میکنند یا هر ساعتی بریم کارهای مدیکال انجام میشه
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-22 ساعت 19:00)sezar نوشته: با سلام خدمت دوستان
من بلیط ترکیش گرفتم برا 18 ژانویه و قصد دارم مستقیم از فرودگاه به مطب برم میخواستم بدونم برای روزی که وقت میگیریم ساعت هم تعیین میکنند یا هر ساعتی بریم کارهای مدیکال انجام میشه
سلام
سایت دکتر اونگان رو که باز کنی و بری قسمت مربوطه و فرم رو پر کنی (برای هر نفر) بعدش یک جدول میاد که ساعت هایی که خالی هست رو نشون میده (کلا 5 دقیقه برای هر نفر) از ساعت 9 شروع میشه و درست یادم نیست 12 تموم ...
اما تا 9:45 - 9:30 اونجا باید صبر کنید ! اما پیشنهاد من اینکه برای ساعت 11 11:30 بگیرین ! پرواز ترکیش حتی 5 دقیقه ام تاخیر نداره ! یک ساعتی استراحت کنین و ...
بعد از معاینه هم باید برین طبقه بالا (Duzen lab) برای آزمایش و عکس ...
با تشکر
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-20 ساعت 18:39)shahab2012 نوشته: سلام
كسي مي دونه براي انجام كارهاي اداري احتمالي، بعد از مصاحبه چند روز بايد تو آنكارا باشيم؟
مصاحبه ما پنج شنبه 12 ژانويه هست. براي بليط برگشت به نظر شما چه زماني مناسبه كه هم بي خودي هزينه اضافي هتل نديم و هم اينكه كارمون بدون مشكل انجام بشه.
ممنون ميشم كه پاسخ بديد
اگر 2 نفر هستید وقت دکتر رو برای 2 شنبه صبح بگیرید و یکشنبه وارد آنکارا بشید خوبه
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-22 ساعت 23:52)kopol نوشته: (2011-11-20 ساعت 18:39)shahab2012 نوشته: سلام
كسي مي دونه براي انجام كارهاي اداري احتمالي، بعد از مصاحبه چند روز بايد تو آنكارا باشيم؟
مصاحبه ما پنج شنبه 12 ژانويه هست. براي بليط برگشت به نظر شما چه زماني مناسبه كه هم بي خودي هزينه اضافي هتل نديم و هم اينكه كارمون بدون مشكل انجام بشه.
ممنون ميشم كه پاسخ بديد
اگر 2 نفر هستید وقت دکتر رو برای 2 شنبه صبح بگیرید و یکشنبه وارد آنکارا بشید خوبه
سلام
با دوشنبه صبح موافقم ... اما به نظرم شما همون دوشنبه صبح برو آنکارا وقتتم برای ساعت 11:30 اینا بگیر ! فرداشم بهت میدن ... اما یه روز احتیاط بذار بین مصاحبه و وقت دکتر.
برای برگشت اصلا بلیط نخر ! ما خریدیم اما به خاطر جابجایی ... 210 دلار جریمه شدیم. برای همین برگشت رو اصلا نگیر ! بعد از مصاحبه 100 متر بالا تر از چهارراه سفارت ، دفتر ترکیش یا ... هست ! برای شبش بگیر!
ترکیش به تهران مستقیم فقط هفته ای دو روز داره ظاهرا !
با تشکر
تاریخ رویت قبولی در سایت: July 23 2012
کیس نامبر : ***8
ارسال فرمهای سری اول: August 2011
کنسولگری : Ankara
تاریخ کارنت شدن کیس: October 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: Sept 2011
تاریخ مصاحبه : November 2011
تاریخ کلیر شدن : January 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2012
دریافت گرین کارت : May 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-21 ساعت 18:56)shs نوشته: (2011-11-20 ساعت 18:39)shahab2012 نوشته: سلام
ممنون ميشم كه پاسخ بديد
سلام دوست عزيز
اين مسئله بستگي به اين داره كه شما احتمال ميدي كه مستقيم بت ويزا بدن يا كليرنس بخوري.
اگه كليرنس بخوري كه ميتوني همون شب برگردي.
ولي اگه انشاءال.. مستقيم ويزا رو بگيري بايد 3 تا 5 روز كاري منتظر باشي تا پست ويزاتو بياره محل اقامتت تو آنكارا بت بده.البته اونا ميگن 3 تا 5 روز ولي براي بعضيها 2 روز هم بوده.ديگه خد داني.
موفق باشي
سلام و ممنون از بابت پاسختون
من چون كارم دولتي هست به احتمال خيلي زياد كليرنس مي خورم و در نتيجه مي تونم زود برگردم.
ممنون
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
کارنت شدن: 2011 ِDecember
مصاحبه: Jan 2012
دریافت کلیرنس: Feb 2012
دریافت ویزا: 12 April
ورود به امريكا : 26 April
هزینه ها: 5/5 ميليون تومان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی می دونه واکسن آبله مرغون رو دکتر اونگان چند میگیره بزنه؟
توی ایران 88 تومانه.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .میشه دوستانیک بچه کوچک دارند بفرمایند آیا از پاستور برای کودکشان هم کارت وکسینسیون گرفتند یا نه.چون در شیراز کارت بینالمللی را برای بزرگسالان صادر میکنند ولی روال کار برای افراد زیر ۲۰ سال تکمیل وکسینسیون در کارت وکسینسیون خودشان و ارجاع آن برای ترجمه توسط دارالترجمه است.
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,
تعداد افراد با این کیس:3
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی خدارو شکر کنید که میرید ترکیه و ابوظبی. اینجا هزینه معاینات پزشکی نزدیک ۶۰۰ دلار میشه !
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
من آبله مرغان گرفتم ، اما با این وضعی که پیش اومده و دکتر اونگان واسه همه تست آنتی بادی مینویسه بهتر نیست بگم نگرفتم تا همون واکسن و بزنه ؟
اینطوری تو وقتمم صرفه جویی میشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من سال 82 یا 83 بود که واکسن هپاتیتو زدم، ولی کارتشو پیدا نمیکنم، به نظرتون چه کار کنم؟ اصلا پاستور تو پروندهاش مدارک واکسن زده ها رو داره که برم ازشون بگیرم ؟
رد ضمن یه سوال دیگه، من فوریه مصاحبمه الان برای واکسن زدن دیر نیست که ؟
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
2011-12-04 ساعت 20:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-04 ساعت 21:00 توسط faranak.n.)
(2011-11-30 ساعت 17:54)Hediyeh نوشته: سلام دوستان، وقت همگی بخیر
اینجور که معلومه فقط برای ترکیه باید وقت قبلی گرفت درسته؟ برای ابوظبی نیازی نیست؟
(2011-11-29 ساعت 15:39)sezar نوشته: (2011-11-29 ساعت 13:31)cmbt نوشته: سلام .میشه دوستانیک بچه کوچک دارند بفرمایند آیا از پاستور برای کودکشان هم کارت وکسینسیون گرفتند یا نه.چون در شیراز کارت بینالمللی را برای بزرگسالان صادر میکنند ولی روال کار برای افراد زیر ۲۰ سال تکمیل وکسینسیون در کارت وکسینسیون خودشان و ارجاع آن برای ترجمه توسط دارالترجمه است.
با سلام
من از پاستور سوالم کردم گفتند کارت واکسن بچه رو ما تایید ومهر میکنیم بعد میبرید برا ترجمه
منهم با نظر دوستمون موافقم چون برای دخترم که اقدام کردم همین جواب رو دادن باوجودیکه کارت واکسن دخترم کامل بود و همه ی واکسن هاشو زده بود گفتند باید همین کارت بعد از مهر و تایید ما بره دارالترجمه! پس نگران نباشید
من در سفرنامه های پارسال ابوظبی دیدم که هم بدون وقت رفتن هم برخی وقت گرفتن... ولی خوب وقت بگیرید خیلی بهتره دیگه خیال خودتون جمع تره اومدیم و شانسی اون روز شلوغ بود و کارتون عقب افتاد...من خودم تصمیم دارم حتما وقت بگیرم به شما هم همین پیشنهاد رو می کنم....راستی شما هنوز امضا ندارین ها قراره که بی امضاعا توبیخ شن بعد نگین نگفت
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خوب دوستان عزيز ميخوام با اين پست تجربه خودم رو از دريافت كارت واكسيناسيون بين المللي در اختيار ساير دوستان قرار بدم.
اول از همه آدرس انستيتو پاستور رو از طريق اينترنت پيدا كردم تهران - خيابان كارگر جنوبي- میدان پاستور - خیابان پاستور شرقی - خیابان ۱۲ فروردین - مرکز انستیتو پاستور - بخش واكسناسيون بینالمللی.توجه كنيد كه وقتي خيابان 12 فروردين رو به سمت بالا ميرويد سمت راست درب اصلي انستيتو را مي بينيد ولي واحد واكسيناسيون داخل كوچه بالايي است.
داخل واحد واكسيناسيون خيلي شلوغ نبود اتاق شماره 3 ويژه واكسيناسيون بين المللي است وارد شدم دوتا خانم نشسته بودند گفتم كه براي دريافت كارت واكسن بين المللي اومدم يكي از آنها كه دكتر بود و پشت ميز و روبروي در نشسته بود پرسيد براي چه كشوري ، گفتم آمريكا پرسيد دانشجو هستي يا براي گرين كارت مي خواهي ، كه گفتم براي گرين كارت اقدام كرده ام بعد گذرنامه ام را خواست (تنها مدرك مورد نياز گذرنامه است كه حتما بايد همراهتون باشه)
بعد پرسيدند كه آيا واكسناتو زدي گفتم بله همه واكسن هام رو از كودكي تا به امروز زده ام بعد پرسيد كه آيا سربازي رفته اي كه گفتم بله(بعض واكسنها را هنگام اعزام به خدمت سربازي مي زنند) بعد گفت كه آيا در طرح ملي واكسناسيون در سال 82 واكسن سرخك و سرخجه ((MMR را زده اي گفتم كه اون موقع سرباز بوده ام و يادم نمي آيد كه زده ام يا نه.بعد پرسيد كه آيا امسال واكسن آنفولانزا زده ام يا خير كه جوابم منفي بود.
بعد از پايان سوالات گفت كه شما بايد واكسنهاي آنفولانزا و Td (ديفتيري و كزاز ) را در همين انستيتو و واكسن MMR را در محل ديگري كه آدرسش را از اطلاعات خواهي گرفت بزني و تاييديه اش را براي ما بياوري.
پس از پرداخت 3000 تومان بابت واكسن Td و 15000 تومان بابت واكسن آنفولانزا و دريافت رسيد به اتاق شماره 3 برگشتم و واكسن ها را زدم خانم دكتر هم برگه زرد رنگي را كه همون كارت واكسيناسيون بين المللي است را پس از اينكه چندتا مهر زد به من داد و گفت كه بروم اتاق شماره 2 و آن را تاييد كنم كه يك آقاي دكتري اين كار را برايم انجام داد.
بعد رفتم اطلاعات و آدرس براي واكسن MMR خواستم كه دوتا آدرس داد:
1-خيابان آزادي – سر بهبودي – درمانگاه بهگر(تلفن 66030740)
2-خيابان شهيد مطهري- خيابان ميرعماد –كوچه ششم-كلينيك مهراد(تلفن 88754385 )
البته تاكيد كرد كه اول تلفن بزنم و مطمئن بشوم كه واكسن دارند بعد بروم از تلفن رايگاني كه كنار درب خروج روي ديوار نصب شده با درمانگاه بهگر تماس گرفتم و مطمئن شدم واكسن دارند. فورا به درمانگاه بهگر مراجعه كردم. درمانگاه اول خيابان بهبودي سمت چپ داخل اولين كوچه است بخش واكسيناسيون طبقه دوم و رو بروي صندوق ، انتهاي سالن است و بسيار هم خلوت بود يعني اصلا كسي نبود پس از پرداخت 14000 تومان و دريافت رسيد واكسن MMR را تزريق كردم (توسط يك آقاي دكتر بسيار خوش اخلاق) و برگه گواهي آن را كه توسط دكتر مهر شده بود گرفتم و دوباره به انستيتو برگشتم و گواهي واكسن را به همان خانم دكتر اتاق شماره 3 ارائه دادم. ايشان هم مجددا كارت واكسناسيونم را مهر كرد و گفت كه اگر تا ماه آينده ايران بودم واكسن شماره 2 -MMR - را بزنم و جهت تاييد به همين مركز مراجعه كنم.
نكات قابل توجه:
1- كل مراحل به سرعت وظرف كمتر از 2 ساعت آنهم به علت رفت و آمد انجام شد همه جا برخوردها خوب بود و همه كاملا به وظايف خود آشنا بودند و خودشان مي دانستند چه كار كنند هيچگونه صف يا ازدحامي هم نبود.
2- ظاهرا باداشتن دفترچه بيمه قيمت واكسن ها كمتر محاسبه مي شود.
3- پس از تزريق واكسن MMR دكتر درمانگاه روي سربرگ خودشان تزريق واكسن را گواهي ميكند و به هيچ عنوان نبايد داخل كارت واكسيناسيون بين المللي شمارا مهر يا امضاء كند (البته خودشان مي دانند) و شما برگه گواهي را گرفته و به انستيتو پاستور جهت تاييد مراجعه مي كنيد.
4- مي توانيد (اگر مطمئن هستيد كه واكسن MMR را نزده ايد) اول واكسن مربوطه را سر راه بزنيد بعد به انستيتو پاستور مراجعه كنيد كه در وقتتان صرفه جويي شود.
5- كليه واكسنها داخل بازو تزريق مي شود و تا اين لحظه كه هيچ عوارضي نداشته است.
شماره کیس: 2012AS00023XXX
تاريخ دريافت نامه قبولي اول: 15 july 2011
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2011 ,30 July
تاریخ کارنت شدن کیس: 2011 ,Dec 19
تاریخ مصاحبه:Feb 02 ,2012
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها :