کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2011-12-17 ساعت 19:08)Hediyeh نوشته:  
(2011-12-17 ساعت 16:31)faranak.n نوشته:  این همون سرطان رحم هستش؟؟؟ یعنی باید 700$ بدیم؟؟؟ Sad

بله گلم! البته اگر واقعا واکسنی برای پیشگیری وجود داشته باشه که ارزشش رو داره!(درسته الان تو این شرایط آمادگی مالیش وجود نداره!rolleyes:RolleyesShyShy ) ولی راستش من به اصل این قضیه هم شک دارم چون تا حالا نشنیدم واکسنی برای پیشگیری از سرطان وجود داشته باشه! البته شاید اطلاعات من ناقصه! امیدوارم حالا که اجبار هست برای زدن این واکسن، واقعا واکسن موثری باشه و همه دخترای گلمون همیشه سالم و تندرست باشند.

سلام دوستان،من دیروز آخر وقت رفتم پاستور تجریش و از پذیرش راجع به واکسن HPV سوال کردم فقط گفتن ما نداریم. در ایران نیست.بعد رفتم از خانم دکتر پرسیدم راهنمایی کردند.توصیه می کنم مستقیم برید پیش خانم دکتر،و بازیچه اون آقایون پذیرش نشید.ظاهراً پذیرش اطلاع داره ولی به هر دلیلی راهنمایی نمیکنه!
قیمتش ۲۰۰ دلار هست.نه بیشتر
تشکر کنندگان:
واکسن mmr رو که در کودکی زدیم آیا باید دوباره بزنیم ؟؟؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: **USA**
والله من که گیج شدم!
از صفحه اول تا آخر این تاپیک و تاپیکهای مشابه رو خوندم ولی نتیجش یه پارادوکس بود! از این قرار:
-بهتره واکسنها رو ایران بزنیم چون ارزونتره !!
-در همین چند پست قبلی صحبت از واکسنی برای هر نفر 200 دلار زده شده!!( البته خانمهای 11-26ساله)
-دوستانی هم گفتن اگر کسی در ایران واکسن نزنه در همون ترکیه هم این کار را میکنن و برای هر نفر 150 دلار درمیآد!!! ( البته فقط سه واکسن میزنن!!!)
اگه اینطور باشه که همون ترکیه ارزونتره و اینهمه وسواس چطور زدن و جلوتر از یکماه نزدن یکی از اونا و ......رو نداریم.
میشه لطفا منو از این ابهام دربیآرین؟
هزینه یک سری کامل واکسن زدن توی ایران چقدرمیشه؟
ممنون از راهنمائیتون...

ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
تشکر کنندگان:
(2011-12-18 ساعت 17:54)M_star1316 نوشته:  والله من که گیج شدم!
از صفحه اول تا آخر این تاپیک و تاپیکهای مشابه رو خوندم ولی نتیجش یه پارادوکس بود! از این قرار:
-بهتره واکسنها رو ایران بزنیم چون ارزونتره !!
-در همین چند پست قبلی صحبت از واکسنی برای هر نفر 200 دلار زده شده!!( البته خانمهای 11-26ساله)
-دوستانی هم گفتن اگر کسی در ایران واکسن نزنه در همون ترکیه هم این کار را میکنن و برای هر نفر 150 دلار درمیآد!!! ( البته فقط سه واکسن میزنن!!!)
اگه اینطور باشه که همون ترکیه ارزونتره و اینهمه وسواس چطور زدن و جلوتر از یکماه نزدن یکی از اونا و ......رو نداریم.
میشه لطفا منو از این ابهام دربیآرین؟
هزینه یک سری کامل واکسن زدن توی ایران چقدرمیشه؟
ممنون از راهنمائیتون...
اتفاقا تو همین پارادوکس که شامل تجربه های گرانبهاست میشه نتیجه گیری های خوبی کرد.مثلا واکسنهای معمولی مثل مننژیت آنفلوانزا هپاتیت رو که هنوز دکتر قبول داره همینجا بزنیم.هر کسی هم تو شهر خودش بره هلال احمر!کارت بین المللی میدهند. تا اینجا صلاح به تست یا زدن ابله مرغان نیست.همون جا بزنید بهتره .تا ببینیم تجربیات بقیه چیز جدیدی منتقل کنه.
شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
تشکر کنندگان: M_star1316
(2011-12-18 ساعت 09:38)MAHDI2012 نوشته:  دوستان مرحله اول واکسن MMR را من در اصفهان پیش دکتر افقری
زدم .رفتیم برای مرحله دوم دکتر می گه واکسن نداریم
و فقط برامون مهر می زنه ..کسی در اصفهان خبر داره MMR
کجا ترزیق می کنند..ممنو نم

سلام مهدي جان

متاسفانه در اصفهان فقط دكتر افقري mmr ميزنه و همينطور كه خودتم ميدوني حتي خود هلال احمر هم نداره

اما به نظر من مهم نيست، بزار همون مهر رو بزنه.
تشکر کنندگان:
(2011-12-18 ساعت 16:27)kopol نوشته:  واکسن mmr رو که در کودکی زدیم آیا باید دوباره بزنیم ؟؟؟؟؟
اگر خیلی نگذشته باشه یک مرحله یادآوری می زنند

جهت اطلاع دوستان
مکان های واکسن در اصفهان:
..واکسن هپاتیت B -آنفولانزا و مننژیت در هلال احمر خیابان سعادت آباد .. خ آیت الله خوانساری...واکسن MMR دکتر افقری خ آمادگاه-2218480 یا دکتر
فدایی خ شیخ صدوق -6631344 ...با توجه به اینکه این واکسن 2 مرحله می باشد MMR را 3 ماه قبل از مصاحبه شروع کنید...واکسن
کزاز مرکز ملا هادی سبزواری خ شیخ مفید(رایگان)
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: vroom ، 3rip ، kopol ، jordanir ، SH1A2R3 ، alexander
Sad
میشه بگین چه واکسن هایی باید زد و کدام را پاستور می زند ؟
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان:
(2011-12-19 ساعت 22:44)powerful نوشته:  Sad
میشه بگین چه واکسن هایی باید زد و کدام را پاستور می زند ؟

اولا چرا اسمایلی ناراحت؟؟؟؟ باید کلی شاد باشید با انرژی +
دوما که شما برید پاستور بگید کیس گرین کارت خودشون راهنماییتون می کنن
سوما یه 3-4 صفحه برید عقبتر مثلا صفحه 12 به بعد رو بخونید به جان خودم کلیییییی اطلاعات مفید گیر میارید که حتما بدردتون میخوره
چهارما امضاتون رو یکم کاملتر کنید لطفاWink
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: vroom ، Hediyeh ، 3rip ، SH1A2R3 ، arman_m
سلام
اگه جمعه وقت مصاحبه باشه براي بچه ١١ سأله وقت مصاحبه دوشنبه ميتونم باشه؟؟؟
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3
سلام
ما الان آنکارا هستیم. جواب دکتر رو گرفتیم. تا 1 ساعت دیگه مصاحبه داریم.
هتل ددمان هستیم. خودم با تلفن رزرو کردم. از هتل راضی هستیم و همه چیز مرتبه. شبی 97 یورو برای یه اتاق 3+1 تخته + صبحانه. بچه ها هم راحتند.
در مورد دکتر لازم دونستم موارد زیر رو تذکر بدم:
بر خلاف آنچه تو سایت مینویسن، دکتر اونگا بسیار آدم محترم و دلسوزیه. اصلا هم پولکی نیست و فقط به وظیفش عمل میکنه.
هزینه ما 4 نفری شد کمتر از 400 دلار
در مورد واکسن آبله مرغان بدلیل اینکه چندین و چند مورد نقض مشاهده کرده به تاییدیه از انستیتو پاستور تجریش اعتمادش صلب شده و معمولا دوباره تست میگیره. اما من متقاعدش کردم که دخترام واکسن رو زدند (اما همینو از یکی از همراهان ما قبول نکرد). توصیه من اینه که واکسن رو یا تو آنکارا بزنید یا پاستور میدان پاستور.

دیگه بریم برای مصاحبه. امیدوارم ویزا رو یه ضرب بگیریم!
2012AS13XXX
تعداد: 4نفر
ارسال فرمها: 11,Aug 09
مصاحبهBig Grinec 22,11 برگ آبی
پاسخ به فرم 9 سوالی: 7 ژانویه
دریافت کلیرنس: 25 ژانویه
دریافت ویزا: 18 فوریه
هزینه:تهران 1.6م ت-آنکارا: هتل 2300 لیر-دکتر400$-سفارت 3276$- غذا تاکسی 1300لیر- خرید و غیره 2300$ (کلا 9100$)- سفر دوم آنکارا 1100$
تشکر کنندگان: Hediyeh ، kopol ، M.Haghighi ، t.azimaie ، cmbt ، SH1A2R3 ، arman_m
(2011-12-21 ساعت 14:31)saeed.kuchulu نوشته:  سلام
هتل ددمان هستیم. خودم با تلفن رزرو کردم. از هتل راضی هستیم و همه چیز مرتبه. شبی 97 یورو برای یه اتاق 3+1 تخته + صبحانه. بچه ها هم راحتند.
بر خلاف آنچه تو سایت مینویسن، دکتر اونگا بسیار آدم محترم و دلسوزیه. اصلا هم پولکی نیست و فقط به وظیفش عمل میکنه.
در مورد واکسن آبله مرغان بدلیل اینکه چندین و چند مورد نقض مشاهده کرده به تاییدیه از انستیتو پاستور تجریش اعتمادش صلب شده و معمولا دوباره تست میگیره. اما من متقاعدش کردم که دخترام واکسن رو زدند (اما همینو از یکی از همراهان ما قبول نکرد). توصیه من اینه که واکسن رو یا تو آنکارا بزنید یا پاستور میدان پاستور.

سلام،ولی انستیتو پاستور اصلاً واکسن آبله مرغان نداره! نه تجریش نه شعبه مرکزی.
من مصاحبه خودم دبی هست ولی چطوریه که نظر شما نسبت به این دکتر آنکارا انقدر با بقیه فرق میکنه.پاستور تجریش چون کارتهاش کامل و بی نقصه به مذاق اون دکترنماهای تاجر که می خوان پول بگیرن خوش نمیاد. تقصیر خودمونه که به این تناقض ها دامن می زنیم! حالا دکترهای خارجی شدن خوب ایرانیها شدن بد! تا حالا تجریش خوب بود حالا پاستور مرکزی! بالاخره کدومش؟آبله مرغان رو برید اونجا بزنید قال قضیه رو بکنید.خسته شدیم از این داستان تکراری آبله مرغان!
تشکر کنندگان: t.azimaie
(2011-12-21 ساعت 15:23)Hediyeh نوشته:  
(2011-12-21 ساعت 15:10)Marjan 46 نوشته:  

من مصاحبه خودم دبی هست ولی چطوریه که نظر شما نسبت به این دکتر آنکارا انقدر با بقیه فرق میکنه.پاستور تجریش چون کارتهاش کامل و بی نقصه به مذاق اون دکترنماهای تاجر که می خوان پول بگیرن خوش نمیاد. تقصیر خودمونه که به این تناقض ها دامن می زنیم! حالا دکترهای خارجی شدن خوب ایرانیها شدن بد! تا حالا تجریش خوب بود حالا پاستور مرکزی! بالاخره کدومش؟آبله مرغان رو برید اونجا بزنید قال قضیه رو بکنید.خسته شدیم از این داستان تکراری آبله مرغان!

خانم مرجان عزیز دیگه دارم مطمئن میشم شما هر وقت عصبانی هستین میاین میشینین پای کامپیوتر!!! WinkBig Grin
سلام هدیه جون،راست میگی من خیلی تند میرم.معذرررت گلم.ولی آخه انقدر داستان سرایی برای واکسن خنده داره دیگه.باز هم معذرت.

تشکر کنندگان: Hediyeh ، kopol ، faranak.n ، SH1A2R3 ، arman_m
(2011-12-20 ساعت 00:26)armanbala نوشته:  سلام
سلام.اگر منظورتان این است اگر جمعه وقت مصاحبه باشد،دوشنبه برای دکتر مناسب است ،جواب مثبت است.یعنی‌ شما جواب بچه را پنجشنبه از دکتر میگیرید.) four workings days

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: armanbala
(2011-12-21 ساعت 19:37)cmbt نوشته:  
(2011-12-20 ساعت 00:26)armanbala نوشته:  سلام
سلام.اگر منظورتان این است اگر جمعه وقت مصاحبه باشد،دوشنبه برای دکتر مناسب است ،جواب مثبت است.یعنی‌ شما جواب بچه را پنجشنبه از دکتر میگیرید.) four workings days
من چون این قسمت رو انجام ندادم اطلاعاتم کمه ولی در انجمن فکر کنم خوندم که جواب بچه ها یا حتی خودتون مثلا اگر تست خاصی بده بهتون میتونین موقع مصاحبه بگین و بعد از مصاحبه مثلا فرداش بدون نوبت برید سفارت و مدارک باقیمانده رو تحویل بدین.

دوست عزیز باز هم تاکید میکنم ، من اطلاعاتم کمه، به دلیل اینکه میخواهید تصمیم بگیرید و این مساله میتونه براتون حیاتی باشه لطفا خودتون هم این موضوع را در انجمن مطالعه کنید.
در ضمن از دوستانی که تجربه بیشتر دارند خواهش میکنم به این دوست عزیز اطلاعات بدن.

ممنون از همه.
حامد

تشکر کنندگان: armanbala
(2011-12-21 ساعت 19:10)saeed.kuchulu نوشته:  
(2011-12-21 ساعت 15:38)Marjan 46 نوشته:  
(2011-12-21 ساعت 15:23)Hediyeh نوشته:  
(2011-12-21 ساعت 15:10)Marjan 46 نوشته:  

خانم مرجان عزیز دیگه دارم مطمئن میشم شما هر وقت عصبانی هستین میاین میشینین پای کامپیوتر!!! WinkBig Grin
سلام هدیه جون،راست میگی من خیلی تند میرم.معذرررت گلم.ولی آخه انقدر داستان سرایی برای واکسن خنده داره دیگه.باز هم معذرت.

اگه از حقایقی که اطرافتون است ناراحت و خسته میشین بهتره مثل کبک سرتون رو بکنین توی برف یا چشما و گوشاتون رو ببندین... من فقط مشاهداتم رو جهت اطلاع بقیه به اشتراک گذاشتم. افرادی مثل شما باعث دلسردی بقیه میشن. افرادی مثل شما به همه چیز شک دارند بدون اینکه دلیلی داشته باشن. فکر طوطئه دیگران یه لحظه از سرشون بیرون نمیره: وقتی کسی میگه واکسنی رو زده شما بش شک میکنید و فکر میکنین کاسه ای زیر نیم کاسه اشه. تو ایران دکتر تاجر داریم همونجوری که شاید بقیه جاهای دیگه دنیا هم باشه. حد اقلش اینه که تو ایران کنترلی رو عملکرد دکترا نیست اما کشورهای پیشرفته یه اشبتاه کافیه که تا ابد دکتری رو بیکار یا زندانی کنه... در ضمن اگه دکتری به ازای خدماتی که میده پول بگیره مطابق تعرفه ای که تو 10 تا سایت رسمی دولت آمریکا اعلام شده اونوقت میشه پولکی، اما اونایی که ایران برای یه واکسن بازار سیاه درست میکنن و زیر میزی میگیرن کارشون درسته؟
آخرش هم همان نتیجه ای رو میگیرین که بنده توصیه کردم اما مثل اینکه دارین صدقه جلوی گدا میندازین!
در ضمن تا اونجایی که من میدونم سفارت آمریکا در ابوظبی کار ویزای مهاجرت ایرانیان رو انجام میده. نه دوبی!
متاسفم که بسیار رک نوشتم... اما به نظرم لازم بود

دلیلی نمیبینم که بحث رو ادامه بدم.من برای معاینات پزشکی میرم دبی! بعد برای مصاحبه سفارت میرم ابوظبی.خواهر و برادر من پزشک هستند .در مورد داستان تکراریه آبله مرغان هم باید بگم جهت اطلاع دوستان ۲ نوع مختلف از این واکسن هست با قیمتهای بسیار متفاوت.خواهرزاده من پارسال این واکسن رو ۱۷۰هزار تومان زد.الان صحبت از ۴۵ هزار تومان و۸۸ و ۱۲۰ هزار تومان هست.هیچ ارزونی بی علت نیست.خدا میدونه لابد آب مقطر جای واکسن آبله مرغان تزریق میکنن.بهتره برید تو google قیمت واکسن رو search کنید:Varivax ۹۰ دلار!!!!!!!!!!!!۹۰ دلار!!!! ببخشید من فقط از خواهر و برادر خودم که پزشک هستم دفاع کردم.
راستی یادم رفت یه نکته:یک دلال بی سواد که قیمت دلار و لوازم آرایش رو یک شبه میبره بالا اشکال نداره ولی یه پزشک جرأت نداره ویزیتش رو بالا ببره!!!!!!! میشه بازار سیاه!!!!
تشکر کنندگان: arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان