2011-12-12 ساعت 17:49
(2011-12-12 ساعت 17:31)cmbt نوشته:(2011-12-12 ساعت 15:55)3rip نوشته:سلام دوستان.اتفاقا من فکر میکنم زودتر از یک ماه مانده به مصاحبه زدن واکسن را شروع کنید.من امروز رفتم خودم یک نوبت دیفتری و کزاز خوردم و یک نوبتMMR .شوهرم هم همینطور.برای من دو نوبت دیفتری کزازدیگه بخاطر دوران بارداریم سر پسرم هم وارد کرد و با این سه نوبت تکمیل شدولی همسرم یک ماه دیگه باید نوبت دوم را بزند و هر دو هم باید نوبت دومMMR را بزنیم.ولی این یک ماه بد میشه کمتر از یک ماه به مصاحبه که دکتر انگن گفته واکسن نزنید.با این وجود ما تصمیم گرفتیم که بریم و نوبت دوم را هم بزنیم.راستش را بخواهید من فکر میکنم حساسیت اینکه یک ماه قبل هیچ وکسنی(بخصوص ویروس زنده)تزریق نشه مربوط به کودکان است که تست سل(TB Test) دارند که روی تستشان تاثیر دارد ولی تست خون بزرگسالان نباید تحت تاثیر قرار گیرد(این نظر من به عنوان یک پزشک است).ولی اگر نوبت دوم ما یک ماه به مصاحبه میشد خیلی بهتر بود.به نظر من طوری تنظیم کنید که نوبت دوم یک ماه مونده به مصاحبه بشه و همچنین آنفولانزا(در پستهای یکی از دوستان سال گذشته دیدم که آنفولانزا ۱۲ روز مانده به مصاحبه تزریق شده بود و مشکلی نبود.)(2011-12-12 ساعت 15:27)gol1 نوشته:(2011-12-12 ساعت 15:19)3rip نوشته:متشكرم از پاسختان من بلد نيستم مثل بقيه امضا درست كنم(2011-12-12 ساعت 14:42)gol1 نوشته: با سلام زمان مصاحبه من در اواخر اسفند ماه است الان ميتوانم از پاستور كارت واكسن را بگيرم يا زود است؟
سلام
فکر کنم شما هم مثل من کیستون 25000 باشه، منم حساب کردم بین 11 اسفند تا 12 فروردین بیفتم.
فکر کنم بهترین زمان اوایل بهمن باشه ، بین 1 تا 10 بهمن
لطفا اگه میشه امضاتونم مثل بقیه بچه ها درست کنید/
اگر الان كارت واكسن را بگيرم مشكلي بوجود مياد؟كيس من 27XXX
نه فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد . من خودم 1 ماه پیش سری اول واکسنامو زدمو بعد متوجه شدم که عجله کردم و نباید زود میزدم.
الان میخوام اواخر دی ماه که مرخصی میرم اصفهان اونجا از هلال احمر بخوام یه کارت جدید با تاریخ جدید نزدیک به مصاحبه واسم مهر بزنند.
اینطور که از بچه های با تجربه شنیدم میگن همش رو یک ماه قبل از مصاحبه بزنید، درست و غلطش رو نمیدونم.
یک سوال از پاستور رفته ها.آیا واکسن مننژیت به آنها تزریق شد؟چون اینجا گفتند نمیخواد(و از نظر پزشکی هم به جز مورد خاص نمیخواد) و دیگر اینکه آیا واکسنهای که مربوط به دوران کودکی است را در کارت وارد کردند(باز هم اینجا گفتند لازم نیست .ممنون از اینکه پاسخ میدهید
در ضمن ما واکسنها را در مرکز بهداشت شیراز بدون پرداخت هیچ وجهی زدیم.ولی خوب پاستور یک مرکز خصوصی است و طبعا پول میگیرد.
).
بهترين راه حل واسه شما اينه كه يك سر برين انستيتو پاستور شعبه تجريش پيش خانم دكتر طاهرنژاد. واقعا آدم خوبيه وتمام نكات لازم رو به شما ميگه ودر حد بي نهايت راهنمايي ميكنه. بهترين شخص ايشونه.
شماره کیس:2012AS10XXX
ارسال فرمهای سری اول:Sep. 2011
کنسولگری:ANKARA
تاریخ مصاحبهec. 2011
کلیرنس: بعد از 28 روز
تاریخ دریافت ویزا:2012 .Feb
نفرات این کیس:3
تاریخ ورود: 2012 May
ارسال فرمهای سری اول:Sep. 2011
کنسولگری:ANKARA
تاریخ مصاحبهec. 2011
کلیرنس: بعد از 28 روز