کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2011-12-12 ساعت 17:31)cmbt نوشته:  
(2011-12-12 ساعت 15:55)3rip نوشته:  
(2011-12-12 ساعت 15:27)gol1 نوشته:  
(2011-12-12 ساعت 15:19)3rip نوشته:  
(2011-12-12 ساعت 14:42)gol1 نوشته:  با سلام زمان مصاحبه من در اواخر اسفند ماه است الان ميتوانم از پاستور كارت واكسن را بگيرم يا زود است؟

سلام

فکر کنم شما هم مثل من کیستون 25000 باشه، منم حساب کردم بین 11 اسفند تا 12 فروردین بیفتم.

فکر کنم بهترین زمان اوایل بهمن باشه ، بین 1 تا 10 بهمن

لطفا اگه میشه امضاتونم مثل بقیه بچه ها درست کنید/
متشكرم از پاسختان من بلد نيستم مثل بقيه امضا درست كنم
اگر الان كارت واكسن را بگيرم مشكلي بوجود مياد؟كيس من 27XXX

نه فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد . من خودم 1 ماه پیش سری اول واکسنامو زدمو بعد متوجه شدم که عجله کردم و نباید زود میزدم.

الان میخوام اواخر دی ماه که مرخصی میرم اصفهان اونجا از هلال احمر بخوام یه کارت جدید با تاریخ جدید نزدیک به مصاحبه واسم مهر بزنند.

اینطور که از بچه های با تجربه شنیدم میگن همش رو یک ماه قبل از مصاحبه بزنید، درست و غلطش رو نمیدونم.
سلام دوستان.اتفاقا من فکر می‌کنم زودتر از یک ماه مانده به مصاحبه زدن واکسن را شروع کنید.من امروز رفتم خودم یک نوبت دیفتری و کزاز خوردم و یک نوبتMMR .شوهرم هم همینطور.برای من دو نوبت دیفتری کزازدیگه بخاطر دوران بارداریم سر پسرم هم وارد کرد و با این سه نوبت تکمیل شدولی‌ همسرم یک ماه دیگه باید نوبت دوم را بزند و هر دو هم باید نوبت دومMMR را بزنیم.ولی‌ این یک ماه بد می‌شه کمتر از یک ماه به مصاحبه که دکتر انگن گفته واکسن نزنید.با این وجود ما تصمیم گرفتیم که بریم و نوبت دوم را هم بزنیم.راستش را بخواهید من فکر می‌کنم حساسیت اینکه یک ماه قبل هیچ وکسنی(بخصوص ویروس زنده)تزریق نشه مربوط به کودکان است که تست سل(TB Test) دارند که روی تستشان تاثیر دارد ولی‌ تست خون بزرگسالان نباید تحت تاثیر قرار گیرد(این نظر من به عنوان یک پزشک است).ولی‌ اگر نوبت دوم ما یک ماه به مصاحبه میشد خیلی‌ بهتر بود.به نظر من طوری تنظیم کنید که نوبت دوم یک ماه مونده به مصاحبه بشه و همچنین آنفولانزا(در پست‌های یکی‌ از دوستان سال گذشته دیدم که آنفولانزا ۱۲ روز مانده به مصاحبه تزریق شده بود و مشکلی‌ نبود.)
یک سوال از پاستور رفته ها.آیا واکسن مننژیت به آنها تزریق شد؟چون اینجا گفتند نمیخواد(و از نظر پزشکی هم به جز مورد خاص نمیخواد) و دیگر اینکه آیا واکسن‌های که مربوط به دوران کودکی است را در کارت وارد کردند(باز هم اینجا گفتند لازم نیست .ممنون از اینکه پاسخ می‌دهید
در ضمن ما واکسن‌ها را در مرکز بهداشت شیراز بدون پرداخت هیچ وجهی زدیم.ولی‌ خوب پاستور یک مرکز خصوصی است و طبعا پول می‌گیرد.
).

بهترين راه حل واسه شما اينه كه يك سر برين انستيتو پاستور شعبه تجريش پيش خانم دكتر طاهرنژاد. واقعا آدم خوبيه وتمام نكات لازم رو به شما ميگه ودر حد بي نهايت راهنمايي ميكنه. بهترين شخص ايشونه.
شماره کیس:2012AS10XXX
ارسال فرمهای سری اول:Sep. 2011
کنسولگری:ANKARA
تاریخ مصاحبهBig Grinec. 2011
کلیرنس: بعد از 28 روز
تاریخ دریافت ویزا:2012 .Feb
نفرات این کیس:3
تاریخ ورود: 2012 May
تشکر کنندگان: kopol ، hamideastwood ، arman_m
یک سوال برای من پیش اومده واون اینه که اگر کسی واقعاً واکسنی رو نزده باشه و یا کمتر از اون تعدادی که باید زده باشه زده باشه ولی گواهیش رو کامل ببره اونجا دکتر از کجا متوجه می شه که کی راست می گه و کی دروغ می گه ، البته تا اونجایی که می دونم واکسن هپاتیت رو از طریق آزمایش خون قابل فهمیدن هست ولی سایر واکسنها رو نمی دونم
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: mamal amricaei
واکسن مننژیت لازم هست و باید در کارت واکسن بین المللی ثبت شود معمولا هم مراکز هلال احمر می زنند قیمتش هم حدود ۱۸ هزار تومان هست
(2011-12-12 ساعت 17:31)cmbt نوشته:  
(2011-12-12 ساعت 15:55)3rip نوشته:  
(2011-12-12 ساعت 15:27)gol1 نوشته:  
(2011-12-12 ساعت 15:19)3rip نوشته:  
(2011-12-12 ساعت 14:42)gol1 نوشته:  با سلام زمان مصاحبه من در اواخر اسفند ماه است الان ميتوانم از پاستور كارت واكسن را بگيرم يا زود است؟

سلام

فکر کنم شما هم مثل من کیستون 25000 باشه، منم حساب کردم بین 11 اسفند تا 12 فروردین بیفتم.

فکر کنم بهترین زمان اوایل بهمن باشه ، بین 1 تا 10 بهمن

لطفا اگه میشه امضاتونم مثل بقیه بچه ها درست کنید/
متشكرم از پاسختان من بلد نيستم مثل بقيه امضا درست كنم
اگر الان كارت واكسن را بگيرم مشكلي بوجود مياد؟كيس من 27XXX

نه فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد . من خودم 1 ماه پیش سری اول واکسنامو زدمو بعد متوجه شدم که عجله کردم و نباید زود میزدم.

الان میخوام اواخر دی ماه که مرخصی میرم اصفهان اونجا از هلال احمر بخوام یه کارت جدید با تاریخ جدید نزدیک به مصاحبه واسم مهر بزنند.

اینطور که از بچه های با تجربه شنیدم میگن همش رو یک ماه قبل از مصاحبه بزنید، درست و غلطش رو نمیدونم.
سلام دوستان.اتفاقا من فکر می‌کنم زودتر از یک ماه مانده به مصاحبه زدن واکسن را شروع کنید.من امروز رفتم خودم یک نوبت دیفتری و کزاز خوردم و یک نوبتMMR .شوهرم هم همینطور.برای من دو نوبت دیفتری کزازدیگه بخاطر دوران بارداریم سر پسرم هم وارد کرد و با این سه نوبت تکمیل شدولی‌ همسرم یک ماه دیگه باید نوبت دوم را بزند و هر دو هم باید نوبت دومMMR را بزنیم.ولی‌ این یک ماه بد می‌شه کمتر از یک ماه به مصاحبه که دکتر انگن گفته واکسن نزنید.با این وجود ما تصمیم گرفتیم که بریم و نوبت دوم را هم بزنیم.راستش را بخواهید من فکر می‌کنم حساسیت اینکه یک ماه قبل هیچ وکسنی(بخصوص ویروس زنده)تزریق نشه مربوط به کودکان است که تست سل(TB Test) دارند که روی تستشان تاثیر دارد ولی‌ تست خون بزرگسالان نباید تحت تاثیر قرار گیرد(این نظر من به عنوان یک پزشک است).ولی‌ اگر نوبت دوم ما یک ماه به مصاحبه میشد خیلی‌ بهتر بود.به نظر من طوری تنظیم کنید که نوبت دوم یک ماه مونده به مصاحبه بشه و همچنین آنفولانزا(در پست‌های یکی‌ از دوستان سال گذشته دیدم که آنفولانزا ۱۲ روز مانده به مصاحبه تزریق شده بود و مشکلی‌ نبود.)
یک سوال از پاستور رفته ها.آیا واکسن مننژیت به آنها تزریق شد؟چون اینجا گفتند نمیخواد(و از نظر پزشکی هم به جز مورد خاص نمیخواد) و دیگر اینکه آیا واکسن‌های که مربوط به دوران کودکی است را در کارت وارد کردند(باز هم اینجا گفتند لازم نیست .ممنون از اینکه پاسخ می‌دهید
در ضمن ما واکسن‌ها را در مرکز بهداشت شیراز بدون پرداخت هیچ وجهی زدیم.ولی‌ خوب پاستور یک مرکز خصوصی است و طبعا پول می‌گیرد.
).

تشکر کنندگان:
(2011-12-13 ساعت 13:38)Hediyeh نوشته:  دوستان سلام
پاستور میگه برای دخترم باید 3 مرحله واکسن HPV بزنیم که هر کدومش 200 دلاره!!!!!!!!!!! واقعا همینطوره؟ کسی از دوستان این کارو کردن؟؟؟ اینجوری که کلی فقط هزینه واکسن یک نفر میشه!!!
کسی جواب منو نمیدهSadSadSad
دخترتون مگه چندساله هستند؟ ما هم يك دختر 8 ساله داريم!Sad
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان:
(2011-12-14 ساعت 19:00)Hediyeh نوشته:  
(2011-12-14 ساعت 17:10)hoseyn نوشته:  
پاستور میگه برای دخترم باید 3 مرحله واکسن HPV بزنیم که هر کدومش 200 دلاره!!!!!!!!!!! واقعا همینطوره؟ کسی از دوستان این کارو کردن؟؟؟ اینجوری که کلی فقط هزینه واکسن یک نفر میشه!!!
دخترتون مگه چندساله هستند؟ ما هم يك دختر 8 ساله داريم!Sad

دخترم 17 سالشه، شما نگران نباشین دوست عزیز چون برای دخترای بالای 11 ساله، مثل اینکه از 11 تا 29 سال باید این واکسنو بزنن، شما فعلا تا سه سال دیگه مهلت دارین Wink

دوستان سلام ...دختر من متولد 10/11/1997 یا 19/8/1376 می باشد .با توجه به اینکه سنین 2 تا 14 سال باید 4 روز قبل از مصاحبه باید تست سل بدهند آیا شامل دختر من می شود .اگر دوستان تجربه ای دارند ممنون می شم.به دکتر
اونگان ایمیل زدم گفت خودت حساب کن ببین شامل شما می شه یا نه...
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: arman_m

دوست عزیز دختر گلمون 14 سالش تموم شده! در حقیقت با سال میلادی راحتتر میشه این مسئله رو اثبات کرد که خدا رو شکر اونها هم با سال میلادی سرو کار دارن!Wink 11 نوامبر 2011 ، 14 سالشون تمام شده و وارد 15 سال شدن. تاریخ مصاحبه شما هم که به سلامتی فوریه 2012 هست یعنی چهار ماه بعد از تولدشونه! پس با اتکا به این محاسبات میتونید راحت بهشون ثابت کنید که نیاز به تست نیست؟! جز اینکه دیگه بخوان حرف زور بزنن!WinkBig Grin
در پناه خدا
[/quote]
توجه داشته باشید طبق خود سایت دکتر ۲-۱۵ سال نه تا ۱۴ سال.!!!لطفا دقت کنید که بخاطر یک اشتباه خدایی نکرده وقت مصاحبه را از ندهید.لطفا دقیق حساب کنید.
Applicants 2-15 years of age (from 2nd birthday until reach 15th birthday) need to make an appointment with us at least 4 working days prior to their interview date in the embassy
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: Hediyeh ، MAHDI2012 ، arman_m
با سلام خدمت دوستان

من در اینجا تایپیکی برای معاینات پزشکی سفارت پیدا نکردم و مجبور شدم سوالم رو اینجا بپرسم . البته از مدیران محترم درخواست دارم تا این تایپیک را ایجاد کنند تا تمامی دوستان اسفاده کنند

سوال من از کسانی که معاینات پزشکی را پشت سر گذاشته اند ، ( حالا چه در آنکارا چه در ابوظبی ) این است که لطفا تمامی مراحل را عنوان کنند که باید چه مراحلی را پشت سر گذاشت ( فقط برای برندگان لاتاری )
مثلا خواستم بپرسم که :

۱- به وزن و قد گیر می دن ، مثلا باید تناسب داشته باشه ؟ آخه من اضافه وزن دارم و زمانی که خواستم گواهی نامه بگیرم بهم گیر دادن

۲- اگر طرف سیگاری باشه چی ؟

دوستان در صورت ممکن هم لیستی از مشکلاتی که اگر داشته باشید در مرحله معاینه پزشکی رد خواهید شد را ارایه دهند . از این جهت می گم که مثلا اگر به قد و وزن گیر می دن تا من شروع کنم به لاغر شدن و پیشگیری از چاقی

با تشکر از دوستان
تشکر کنندگان: stopir ، 2013
(2011-12-15 ساعت 00:16)mohammad.maleki نوشته:  با سلام خدمت دوستان

من در اینجا تایپیکی برای معاینات پزشکی سفارت پیدا نکردم و مجبور شدم سوالم رو اینجا بپرسم . البته از مدیران محترم درخواست دارم تا این تایپیک را ایجاد کنند تا تمامی دوستان اسفاده کنند

سوال من از کسانی که معاینات پزشکی را پشت سر گذاشته اند ، ( حالا چه در آنکارا چه در ابوظبی ) این است که لطفا تمامی مراحل را عنوان کنند که باید چه مراحلی را پشت سر گذاشت ( فقط برای برندگان لاتاری )
مثلا خواستم بپرسم که :

۱- به وزن و قد گیر می دن ، مثلا باید تناسب داشته باشه ؟ آخه من اضافه وزن دارم و زمانی که خواستم گواهی نامه بگیرم بهم گیر دادن

۲- اگر طرف سیگاری باشه چی ؟

دوستان در صورت ممکن هم لیستی از مشکلاتی که اگر داشته باشید در مرحله معاینه پزشکی رد خواهید شد را ارایه دهند . از این جهت می گم که مثلا اگر به قد و وزن گیر می دن تا من شروع کنم به لاغر شدن و پیشگیری از چاقی

با تشکر از دوستان

سلام

نه دوست من ، اصلا فکر نمی کنم به تناسب اندام کاری داشته باشن. اگه اینطور بود که اصن توی شرایط ثبت نام می نوشتند
تشکر کنندگان: mohammad.maleki
برای آزمایشات دکتر اونگان باید ناشتا بریم؟
تشکر کنندگان:
(2011-12-15 ساعت 10:44)azin_sh نوشته:  برای آزمایشات دکتر اونگان باید ناشتا بریم؟

نه ما که یک صبحانه مفصل خوردیم بعد رفتیم.
شماره کیس : 2012AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت : اواخر جولای 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : اوايل آگوست 2011
کنسولگری: آنکارا
تاريخ كارنت: اکتبر 2011
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2011
تاريخ كليرنس: دسامبر 2011 Smile
تاریخ دریافت ویزا: فوريه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : April 2013
تاریخ دریافت گرین کارت : May 2013
تشکر کنندگان: 3rip ، vroom
(2011-12-15 ساعت 10:44)azin_sh نوشته:  برای آزمایشات دکتر اونگان باید ناشتا بریم؟

خیر مگرقرار ایست آزمایش قندخون و چربی بدهیم
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: roghiyeh ، 3rip ، **USA**

سلام دوست عزیز،تا جائی که من اطلاع دارم در ابوظبی تزریق HPV برای دختر خانمهای ۱۱-۲۶ سال اجباری هست.در مورد هزینش هم،ازخواهرمن ۳۰۰ دلار در دبی گرفتند، برای ادامه نوبتهاش هم در تهران یک آقای دکتر گفت ۷۰۰هزار تومان هزینش میشه،پس اگر کسی هست که ۲۰۰ دلار میده واقعاً خوبه .میشه به ما هم معرفی کنین لطفاً.من خودم ۲۲ سالمه.نیاز به تزریق HPV دارم.
تشکر کنندگان: Hediyeh
این همون سرطان رحم هستش؟؟؟ یعنی باید 700$ بدیم؟؟؟ Sad
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من مصاحبه ام دوشنبه است البته یه ماه دیگه ؛برا چهارشنبه قبلش برا بچه دکتر اونگان وقت نمیده و میگه باید از سه شنبه به اینور وقت بگیری با توجه به اینکه بلیط من برا چهارشنبه و چارتر هست چیکار میتونم بکنم اصلا وقت نگیرم چی میشه؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
تشکر کنندگان:
دوستان مرحله اول واکسن MMR را من در اصفهان پیش دکتر افقری
زدم .رفتیم برای مرحله دوم دکتر می گه واکسن نداریم
و فقط برامون مهر می زنه ..کسی در اصفهان خبر داره MMR
کجا ترزیق می کنند..ممنو نم
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March