کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
سلام
ما میخوایم ویزامونو تمدید کنیم برای تست مدیکال دوباره باید آزمایش خون و قفسه سینه بدیم؟(شنیدم آزمایش خون تا 12 ماه اعتبار داره!! صحت داره؟) کدوم واکسن دوباره تکرار میشه؟
تشکر کنندگان: MAHDI2012
(2012-02-07 ساعت 00:06)jordanir نوشته:  دوستان برای بچه های زیر 2 سال ، آیا تست انجام میشه یا همون کارت واکسن بین المللی کافیه؟
برای زیر 2 سال هم لازمه زودتر آنکارا باشیم؟ چند روز؟

راستش خیلی منتظر پاسخ شدم ولی فکر کنم اصلا سوالم از قلم افتاده.

توی سایت شده و در انجمن هم خوندم برای کودکان چند روز بیشتر از بزرگتر ها لازمه که اونجا باشیم/
آیا زیر دو سال هم همینطوره؟ در مورد تست چی؟
تشکر کنندگان: MAHDI2012
(2012-03-17 ساعت 19:04)jordanir نوشته:  
(2012-02-07 ساعت 00:06)jordanir نوشته:  دوستان برای بچه های زیر 2 سال ، آیا تست انجام میشه یا همون کارت واکسن بین المللی کافیه؟
برای زیر 2 سال هم لازمه زودتر آنکارا باشیم؟ چند روز؟

راستش خیلی منتظر پاسخ شدم ولی فکر کنم اصلا سوالم از قلم افتاده.

توی سایت شده و در انجمن هم خوندم برای کودکان چند روز بیشتر از بزرگتر ها لازمه که اونجا باشیم/
آیا زیر دو سال هم همینطوره؟ در مورد تست چی؟
تست سل که برای زیر 2 سال انجام نمی شه پس نیازی نیست 4 روز زودتر اونجا باشید همون 2 روز کافی است
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: jordanir ، arman_m
با سلام و خسته نباشید.من هفته ی دیگه باید اونجا باشم و دکتر برم همراه خانومم.سوالی که داشتم اینه که من در پاستور خیابان کارگر رفتم و گفتم که برای سفارت میخوام.اونها هم یه سری واکسن بهمون زدن.من هپاتیت بی زده بودم که لحاظ شد ولی خانومم نزده بود.حالا چند ته واکسن باقی مونده؟قیمتشون کلا چقدر میشه؟(هپاتیت بی برای خانومم و بقیه واکسنا برای هر جفتمون)
(2012-03-22 ساعت 17:13)pejman_kh نوشته:  با سلام و خسته نباشید.من هفته ی دیگه باید اونجا باشم و دکتر برم همراه خانومم.سوالی که داشتم اینه که من در پاستور خیابان کارگر رفتم و گفتم که برای سفارت میخوام.اونها هم یه سری واکسن بهمون زدن.من هپاتیت بی زده بودم که لحاظ شد ولی خانومم نزده بود.حالا چند ته واکسن باقی مونده؟قیمتشون کلا چقدر میشه؟(هپاتیت بی برای خانومم و بقیه واکسنا برای هر جفتمون)

البته یه بارم فرستادنمون MMR هم زدیم
تشکر کنندگان:
با تشکر از پاسخ دوستان
یک سوال دیگر دارم میدونم توی انجمن بارها گفته شده من هم برای همین سوال میکنم :
از یک طرف
PLEASE DO NOT HAVE ANY VACCINE IN THE LAST 30 DAYS BEFORE YOUR MEDICAL APPOINTMENT!!! IT WILL CAUSE PROBLEMS IN YOUR TESTS LEADING A DELAY IN YOUR MEDICAL REPORT
و از طرف دیگر مسوول هلال احمر بهم میگه که ۲۰ روز مونده به پرواز ترکیه کزاز و mmr‌را بزنم چند بار هم گفتم که قضیه یک ماه قبل و این حرفها و واکسن زنده و از این صحبت ها که باز هم با کمال اطمینان گفت میدونم قضیه اش همینه که من میگم وبی اطلاع هم نیود و میگفت نباید بیشتر از یک ماه ازش گذشته باشه وگرنه تکرار میکنه براتون. ؟؟؟؟!!!!

حالا پبدا کنبد پرتغال فروش را.
حالا کی درست میگه؟
تشکر کنندگان:
(2012-03-22 ساعت 17:13)pejman_kh نوشته:  با سلام و خسته نباشید.من هفته ی دیگه باید اونجا باشم و دکتر برم همراه خانومم.سوالی که داشتم اینه که من در پاستور خیابان کارگر رفتم و گفتم که برای سفارت میخوام.اونها هم یه سری واکسن بهمون زدن.من هپاتیت بی زده بودم که لحاظ شد ولی خانومم نزده بود.حالا چند ته واکسن باقی مونده؟قیمتشون کلا چقدر میشه؟(هپاتیت بی برای خانومم و بقیه واکسنا برای هر جفتمون)

البته یه بارم فرستادنمون MMR هم زدیم

http://www.doctorun.com/ مطالعه فرمایید
(2012-03-22 ساعت 17:54)jordanir نوشته:  با تشکر از پاسخ دوستان
یک سوال دیگر دارم میدونم توی انجمن بارها گفته شده من هم برای همین سوال میکنم :
از یک طرف
PLEASE DO NOT HAVE ANY VACCINE IN THE LAST 30 DAYS BEFORE YOUR MEDICAL APPOINTMENT!!! IT WILL CAUSE PROBLEMS IN YOUR TESTS LEADING A DELAY IN YOUR MEDICAL REPORT
و از طرف دیگر مسوول هلال احمر بهم میگه که ۲۰ روز مونده به پرواز ترکیه کزاز و mmr‌را بزنم چند بار هم گفتم که قضیه یک ماه قبل و این حرفها و واکسن زنده و از این صحبت ها که باز هم با کمال اطمینان گفت میدونم قضیه اش همینه که من میگم وبی اطلاع هم نیود و میگفت نباید بیشتر از یک ماه ازش گذشته باشه وگرنه تکرار میکنه براتون. ؟؟؟؟!!!!

حالا پبدا کنبد پرتغال فروش را.
حالا کی درست میگه؟

://www.doctorun.com/ مطالعه فرمایید
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: vroom
خیلی ممنون از راهنماییتون....یه سئوال دیگه داشتم..آیا واکسن هپاتیت A رو هم باید من بزنم؟ و واکسن مننژیت باید چندگانه اش رو بزنم؟

--------------------------------------------------------------------------------
2012AS00065xxx
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
تعداد:2 نفر
هزینه ها: ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان:
امروز من با همسرم رفتيم پاستور ، ساعت كاري ٨ تا ١٠ بود اما گفت بعد تعطيلات تا ١٤ هستند ، بما واكسن انفولانزا و كزاز زد و ٣٠ تومان گرفتند، گفتند يه جا كه واكسن ام ام ار دارند بزنين و گواهي بگيرين و بياين و پاستون رو هم بيارين تا كارت واكسن بگيرين. قبل از همه چي هم دكتر خودش كفت براي گرين كارت مي خوايد !! كه من گفتم بله، خودشان وارد هستند. واكسن ابله مرغان هم گفت ما نداريم كه تو انكارا بايد جاشو تو بدنتون نشون دكتر بدين. راستي گفت واكسن mmr رو كلينيك اطفال دارند كه من چند جا پرسيدم نداشتند! كلينيك (تخصصي كودكان ) ظفر گفت بعد تعطيلات مياريم. هپاتيت ب رو هم ما قبلا زده بوديم.
since 2012
تشکر کنندگان: maz1359 ، hoda2012
(2012-03-25 ساعت 17:29)maka2 نوشته:  امروز من با همسرم رفتيم پاستور ، ساعت كاري ٨ تا ١٠ بود اما گفت بعد تعطيلات تا ١٤ هستند ، بما واكسن انفولانزا و كزاز زد و ٣٠ تومان گرفتند، گفتند يه جا كه واكسن ام ام ار دارند بزنين و گواهي بگيرين و بياين و پاستون رو هم بيارين تا كارت واكسن بگيرين. قبل از همه چي هم دكتر خودش كفت براي گرين كارت مي خوايد !! كه من گفتم بله، خودشان وارد هستند. واكسن ابله مرغان هم گفت ما نداريم كه تو انكارا بايد جاشو تو بدنتون نشون دكتر بدين. راستي گفت واكسن mmr رو كلينيك اطفال دارند كه من چند جا پرسيدم نداشتند! كلينيك (تخصصي كودكان ) ظفر گفت بعد تعطيلات مياريم. هپاتيت ب رو هم ما قبلا زده بوديم.
دوست عزيز واکسن mmr رو بیمارستان مهراد در خیابون مير عماد داشتن. من واکسنشو اونجا زدم. فقط قبلش بايد وقت بگيری. صبح زنگ زدم بهم گفتن ساعت 4 بیا بیمارستان - بخش واکسیناسیون. فکر کنم هزينه واکسن 22 هزار تومان شد.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان: maka2 ، hoda2012
با سلام
می خواستم بدونم که دقیقاْ چند روز قبل از مصاحبه میشه مدیکال تست را داد
و آیا زودتر هم میشه اقدام کرد یا نه؟ و دیگه اینکه کسی توی هندوستان هست که مصاحبه​ اش بمبپی باشه؟
--------------------------------------------------------------------------------
2012AS00052xxx
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
کنسولگری: بمبئی
ارسال فرمها: 2011 , Oct 25
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
تعداد:2 نفر
هزینه ها: ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
کیس نامبر;2012AS52xxx
کنسولگری: بمبئی
تاریخ ارسال فرم :نوامبر
تاریخ مصاحبه:ژوئن
نتیجه مصاحبه: گفتن خبرتون میکنیم
تاریخ دریافت کلیرنس: هفتۀ آخر آگوست
تاریخ دریافت ویزا: سپتامبر
تشکر کنندگان:
(2012-03-25 ساعت 19:04)maz1359 نوشته:  
(2012-03-25 ساعت 17:29)maka2 نوشته:  امروز من با همسرم رفتيم پاستور ، ساعت كاري ٨ تا ١٠ بود اما گفت بعد تعطيلات تا ١٤ هستند ، بما واكسن انفولانزا و كزاز زد و ٣٠ تومان گرفتند، گفتند يه جا كه واكسن ام ام ار دارند بزنين و گواهي بگيرين و بياين و پاستون رو هم بيارين تا كارت واكسن بگيرين. قبل از همه چي هم دكتر خودش كفت براي گرين كارت مي خوايد !! كه من گفتم بله، خودشان وارد هستند. واكسن ابله مرغان هم گفت ما نداريم كه تو انكارا بايد جاشو تو بدنتون نشون دكتر بدين. راستي گفت واكسن mmr رو كلينيك اطفال دارند كه من چند جا پرسيدم نداشتند! كلينيك (تخصصي كودكان ) ظفر گفت بعد تعطيلات مياريم. هپاتيت ب رو هم ما قبلا زده بوديم.
دوست عزيز واکسن mmr رو بیمارستان مهراد در خیابون مير عماد داشتن. من واکسنشو اونجا زدم. فقط قبلش بايد وقت بگيری. صبح زنگ زدم بهم گفتن ساعت 4 بیا بیمارستان - بخش واکسیناسیون. فکر کنم هزينه واکسن 22 هزار تومان شد.
دوستان لطفا به اين موضوع توجه كنيد كه واكسن ويروس زنده ( مثل هپاتيت ،آبله و mmr) بايد يا همزمان تزريق شوند و يا با فاصله 1 ماهه از هم تزريق شوند.
شماره کیس : 2012AS00036XXX
کنسولگری:آنكارا
تاریخ دریافت گرین کارت: sep2012
تشکر کنندگان: hoda2012 ، maka2
جهت تمدید مدیکال در ترکیه
من امروز با سفارت صحبت کردم. پروسه ان هستش که اول باید بریم مطب دکتر برای تمدید مدیکال و بعدش مراجعه به سفارت با همراه داشتن مدیکال جدید و پاسپورت و برگه آبی. خانمی که صحبت می کرد تاکید کرد که هنگام تحویل مدارک حتما توضیح بدید که مدیکال تمدید شده.
شماره کیس : 2012AS00012XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:01 آگوست 2011 TNT
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:Oct 6
تاریخ دریافت نامه دوم:14 Oct
تاریخ مصاحبه: 5 Dec.
تاریخ دریافت کلیرنس: 12 Jan
تاریخ دریافت ویزا: 19 Apr
تاریخ ورود:Tongue
تشکر کنندگان: ali.narooei ، frozen mind ، vroom ، hoda2012 ، arman_m
درود بر شما
کیس من بالای 50000 است. با توجه به اینکه فکر کنم در ماه جون یا جولای کارنت شم. از حالا چکار باید بکنم؟ واکسنها رو شروع کنم؟ چطوری؟ نگرانم
سپاس
===================
2012AS50xxx
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز با توجه به اینکه مدت زیادی تا تاریخ کارنت شدنتون نمونده ! البته اگه مثل ما توسپتامبر کارنت نشین! بهتره که از الان واکسنهای ضروری رو بزنین: هپاتيت ،آبله و mmr
تشکر کنندگان:
(2012-03-26 ساعت 20:21)moeen نوشته:  سلام دوست عزیز با توجه به اینکه مدت زیادی تا تاریخ کارنت شدنتون نمونده ! البته اگه مثل ما توسپتامبر کارنت نشین! بهتره که از الان واکسنهای ضروری رو بزنین: هپاتيت ،آبله و mmr

با سپاس
شما فکر میکنید لازمه تهران انجام بشه یا شهرستان هم میشه انجام داد؟
ممنون
===================
2012AS50xxx
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: