کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
سلام دوستان
میشه لینک تعداد و نوع واکسنها رو بذارید. من شهرستانم و میخام با اطمینان اگه میشه تو شهرستان بزنم.
سپاس
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-03-22 ساعت 17:54)jordanir نوشته:  با تشکر از پاسخ دوستان
یک سوال دیگر دارم میدونم توی انجمن بارها گفته شده من هم برای همین سوال میکنم :
از یک طرف
PLEASE DO NOT HAVE ANY VACCINE IN THE LAST 30 DAYS BEFORE YOUR MEDICAL APPOINTMENT!!! IT WILL CAUSE PROBLEMS IN YOUR TESTS LEADING A DELAY IN YOUR MEDICAL REPORT
و از طرف دیگر مسوول هلال احمر بهم میگه که ۲۰ روز مونده به پرواز ترکیه کزاز و mmr‌را بزنم چند بار هم گفتم که قضیه یک ماه قبل و این حرفها و واکسن زنده و از این صحبت ها که باز هم با کمال اطمینان گفت میدونم قضیه اش همینه که من میگم وبی اطلاع هم نیود و میگفت نباید بیشتر از یک ماه ازش گذشته باشه وگرنه تکرار میکنه براتون. ؟؟؟؟!!!!

حالا پبدا کنبد پرتغال فروش را.
حالا کی درست میگه؟

://www.doctorun.com/ مطالعه فرمایید
[/quote]

دوست عزیز ممنون از همفکریت ولی من که خودم متن سایت دکتر اونگان را نوشته ام. نشون میده که سایت رو مطالعه کردم. و تجربه نشون داده که مطالب سایت خیلی هم اهمیت ندارند. مساله هم یک مساله مهم است که یک آدم مطلع راجع بهش نظر داده و با توجه به دوگانگی مطلب بهتره که در انجمن مطرح بشه تا به جواب برسیم.
به طور مثال در همون قسمت که مطلبش رو اینجا گذاشتم تاکید کرده که بدون وقت قبلی نیایید خب حالا دوستانی که مشکل زمان دارند باید به این مطلب بسنده کنند جواب خیر است چون تجربه دوستان چیز دیگری رو میگه.
بنده هم تجربه دوستان را خواستارم که این مطلب کاملا مشخص بشه.

فکر نمیکنم مسوول هلال احمر (من از تمامشون جدا جدا پرسیدم) اشتباه بکنند. و توجیهشون هم غیر منطقی نبود.
دوستان با سابقه و کسانی که احتمالا این واکسن ها را ۲۰ روز قبل از مصاحبه زده اند نتیجه چی بوده؟
تشکر کنندگان: vroom ، SH1A2R3
(2012-03-25 ساعت 19:04)maz1359 نوشته:  
(2012-03-25 ساعت 17:29)maka2 نوشته:  امروز من با همسرم رفتيم پاستور ، ساعت كاري ٨ تا ١٠ بود اما گفت بعد تعطيلات تا ١٤ هستند ، بما واكسن انفولانزا و كزاز زد و ٣٠ تومان گرفتند، گفتند يه جا كه واكسن ام ام ار دارند بزنين و گواهي بگيرين و بياين و پاستون رو هم بيارين تا كارت واكسن بگيرين. قبل از همه چي هم دكتر خودش كفت براي گرين كارت مي خوايد !! كه من گفتم بله، خودشان وارد هستند. واكسن ابله مرغان هم گفت ما نداريم كه تو انكارا بايد جاشو تو بدنتون نشون دكتر بدين. راستي گفت واكسن mmr رو كلينيك اطفال دارند كه من چند جا پرسيدم نداشتند! كلينيك (تخصصي كودكان ) ظفر گفت بعد تعطيلات مياريم. هپاتيت ب رو هم ما قبلا زده بوديم.
دوست عزيز واکسن mmr رو بیمارستان مهراد در خیابون مير عماد داشتن. من واکسنشو اونجا زدم. فقط قبلش بايد وقت بگيری. صبح زنگ زدم بهم گفتن ساعت 4 بیا بیمارستان - بخش واکسیناسیون. فکر کنم هزينه واکسن 22 هزار تومان شد.

صبح ساعت ٧ زنگ زدم مهراد وقت گرفتم ساعت ١٤ رفتيم mmr زديم ، دونفر شد ٥٠ تومان گفت گرون شده! چي گرون نشده!!؟
since 2012
تشکر کنندگان: masih sh ، frozen mind ، كاميلا ، SH1A2R3
(2012-03-27 ساعت 17:04)masih sh نوشته:  عجب!!!!!!!!!!!CoolCool

دوست عزیز و همه دوستان دیگر، می خواهم از این فرصت استفاده کنم و از همه شما تقاضا کنم که سعی کنید از امکان پست گذاشتن برای انتقال اطلاعات مفید بهره ببرید.

برای انتقال مفاهیمی چون «تشکر»، «ابراز همدردی»، یا همین مورد اخیر «تعجب»، کافی است دگمه تشکر زیر پست مورد نظرتان را کلیک کنید. لازم نیست یک پست مستقل برای آن ایجاد کنید. در غیر این صورت تاپیکها بسیار شلوغ می شوند و پیدا کردن مطالب مفید دشوار. و در این میان تنها کسانی که ضرر می کنند خود شمایید که با وجود کمبود وقت و مشغله فراوان، باید انبوهی از پستهای بدون بار اطلاعاتی مفید را بگردید و وقت گرانبهایتان را از دست بدهید.

بار دیگر تاکید می کنم که روی سخنم با همه دوستان است نه فقط masih sh عزیز.
متشکرم
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: hoda2012 ، maka2 ، parsy631 ، ali.narooei ، Zhoopin ، sinada ، MAHDI2012 ، odiseh ، كاميلا ، behzad7 ، SH1A2R3
سلام و درود به دوستان عزیز!
میخواستم ببینم آزمایشات و معاینات و کلأ کارای مدیکال چند روز طول می کشه؟
با سپاس
(2012-03-27 ساعت 09:52)jordanir نوشته:  
از یک طرف
PLEASE DO NOT HAVE ANY VACCINE IN THE LAST 30 DAYS BEFORE YOUR MEDICAL APPOINTMENT!!! IT WILL CAUSE PROBLEMS IN YOUR TESTS LEADING A DELAY IN YOUR MEDICAL REPORT
و از طرف دیگر مسوول هلال احمر بهم میگه که ۲۰ روز مونده به پرواز ترکیه کزاز و mmr‌را بزنم چند بار هم گفتم که قضیه یک ماه قبل و این حرفها و واکسن زنده و از این صحبت ها که باز هم با کمال اطمینان گفت میدونم قضیه اش همینه که من میگم وبی اطلاع هم نیود و میگفت نباید بیشتر از یک ماه ازش گذشته باشه وگرنه تکرار میکنه براتون. ؟؟؟؟!!!!

حالا کی درست میگه؟

دوست عزیز ممنون از همفکریت ولی من که خودم متن سایت دکتر اونگان را نوشته ام. نشون میده که سایت رو مطالعه کردم. و تجربه نشون داده که مطالب سایت خیلی هم اهمیت ندارند. مساله هم یک مساله مهم است که یک آدم مطلع راجع بهش نظر داده و با توجه به دوگانگی مطلب بهتره که در انجمن مطرح بشه تا به جواب برسیم.
به طور مثال در همون قسمت که مطلبش رو اینجا گذاشتم تاکید کرده که بدون وقت قبلی نیایید خب حالا دوستانی که مشکل زمان دارند باید به این مطلب بسنده کنند جواب خیر است چون تجربه دوستان چیز دیگری رو میگه.

فکر نمیکنم مسوول هلال احمر (من از تمامشون جدا جدا پرسیدم) اشتباه بکنند. و توجیهشون هم غیر منطقی نبود.
دوستان با سابقه و کسانی که احتمالا این واکسن ها را ۲۰ روز قبل از مصاحبه زده اند نتیجه چی بوده؟
[/quote]

سلام .دوست گرامی مرجع مطلبی است که پزشگ معتمد سفارت عنوان می کند.حالا به قول شما مسول هلال احمر هر چی عنوان کنند.
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

(2012-03-28 ساعت 12:11)MAHDI2012 نوشته:  
(2012-03-27 ساعت 09:52)jordanir نوشته:  
از یک طرف

حالا کی درست میگه؟

سلام .دوست گرامی مرجع مطلبی است که پزشگ معتمد سفارت عنوان می کند.حالا به قول شما مسول هلال احمر هر چی عنوان کنند.
[/quote]

مسوول (مسوولین) هلال احمر عنوان میکنه که مواردی مشابهی داشتند که ۱ ماه از تاریخ آخرین تزریق واکسنشون گدشته بوده و به همین دلیل در ترکیه مجدد براشون تکرار زدند.
و در مورد سایت هم که مثال نقضش رو عرض کردم مثلا همون گرفتن وقت که خیلی روش تاکید کرده ولی نوبت رعایت نمیشه اینطور که دوستان میگن.
حالا اگر حرف اندک دوستانی که دکتر اونگان را کمی تا قسمتی کلاه بردار میخوانند به نظرم بد نیست روی این قضیه همفکری کنیم که بیخودی اونجا تزریق مجدد نکنه. پولش جهنم دوبار دوبار واکسن نخوریم.
کسی نیست که واکسن رو قبل از گذشت یک ماه زده باشه مثلا ۲۰ روز مونده به مدیکال که نتیجه رو اعلام کنه؟ آیا تاخیر در مدیکال ایجاد کرده یا از خوردن وجدد واکسن جلوگیزی کرده؟
ممنون از همه دوستان
تشکر کنندگان: MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، behzad7 ، arman_m
با سلام
می خواستم بدونم که دقیقاْ چند روز قبل از مصاحبه میشه مدیکال تست را داد
و آیا زودتر هم میشه اقدام کرد یا نه؟ و دیگه اینکه کسی توی هندوستان هست که مصاحبه​ اش بمبپی باشه؟
--------------------------------------------------------------------------------
2012AS00052xxx
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
کنسولگری: بمبئی
ارسال فرمها: 2011 , Oct 25
کارنت شدن:
دریافت نامه دوم:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
تعداد:2 نفر
هزینه ها: ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
کیس نامبر;2012AS52xxx
کنسولگری: بمبئی
تاریخ ارسال فرم :نوامبر
تاریخ مصاحبه:ژوئن
نتیجه مصاحبه: گفتن خبرتون میکنیم
تاریخ دریافت کلیرنس: هفتۀ آخر آگوست
تاریخ دریافت ویزا: سپتامبر
من کیسم بالاست. ولی از دو هفته آینده شروع میکنم به واکسن زدن. دیگه خسته شدم از بس فکر کردم که اینارو با مصاحبه همزمان کنم و ....
===================
2012AS50xxx
دوستان یکی جواب بده لطفا
من کیسم بالای بالای بالاست! از الان برم دنبال واکسن زدن؟ هیچ کارت و مدارک واکسیناسیون قبلی هم ندارم.
سپاس
===================
2012AS50xxx
(2012-03-28 ساعت 20:41)jahan_roone نوشته:  دوستان یکی جواب بده لطفا
من کیسم بالای بالای بالاست! از الان برم دنبال واکسن زدن؟ هیچ کارت و مدارک واکسیناسیون قبلی هم ندارم.
سپاس

شما اگه هپاتيت رو زده باشي چون سه نوبته و كلا ٦ ماه طول ميكشه!، مي توني كارتت رو تو يه روز هم بگيري پس عجله نكن ولي اگه هپاتيت نزدي برو دنبالش كه بازم مشكلي نيست. كارتو بهت ميدن حالا ١ يا ٢ نوبت هپاتيت رو توش ميزنن!!
since 2012
تشکر کنندگان: jahan_roone ، odiseh ، SH1A2R3 ، arman_m
با سلام خدمت همه دوستان
تست سل در انکارا برای همه انجام میشه یا فقط بچه ها
sara
(2012-03-29 ساعت 18:03)sara66 نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
تست سل در انکارا برای همه انجام میشه یا فقط بچه ها

کودکان 2 تا 12 ساله.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
(2012-03-28 ساعت 20:41)jahan_roone نوشته:  دوستان یکی جواب بده لطفا
سپاس
فکر کنم واکسنهارو اگر از6 ماه بیشتر گذشته باشه قبول نکنند بازم واسه اطمینان بیشتر تو تایپیک مربوطه دنبالش بگرد در نهایت بسته به نوع واکسن و بیمارستانی که برای ازمایشات پزشکی می روید (انکارا یا ابوظبی) خودشون تصمیم می گیرن که دوباره باید واکسن بزنید یا نه و شما کاری نمیتونید بکنید

(2012-03-27 ساعت 09:30)jahan_roone نوشته:  سلام دوستان
میشه لینک تعداد و نوع واکسنها رو بذارید. من شهرستانم و میخام با اطمینان اگه میشه تو شهرستان بزنم.
سپاس
تهران بزنید بهتر و مطمئن تره (پاستور هلال احمر )

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
من درباره تجربه خودم لازم هست بهتون بگم که سال گذشته روز 1 ژوئن وقت مصاحبه من بود و برای اولین بار 15 می رفتم هلال احمر و پاستور مرکزی.
با اینکه تیتر ابله مرغان من 4.6 بود دکتر اونجا برام وارد کارت زرد نکرد و گفت واکسن داریم باید بزنی منم چون قیمت را دیده بودم که با دکتر ترکیه ای با قیمت اون زمان دلار فرقی نداشت ریسک کردم و رفتم پیش دکتر.
دکتر هم هیچ واکسنی برای من تزریق نکرد!
اما نکته ای هست که دوستان به اون توجه نمیکنند و اون این هست که باید برنامه واکسن را کامل کنید . من درباره تکمیل کارت واکسن پیش از این در انجمن نامزدی و ازدواج گفته بودم اما اصولا دکتر باید بر اساس این برنامه کارت شما را جک کنه و اگه رعایت نشده تزریق کنه
http://familydoctor.org/content/dam/fami...ecolor.pdf

(2012-03-22 ساعت 17:54)jordanir نوشته:  مسوول (مسوولین) هلال احمر عنوان میکنه که مواردی مشابهی داشتند که ۱ ماه از تاریخ آخرین تزریق واکسنشون گدشته بوده و به همین دلیل در ترکیه مجدد براشون تکرار زدند.
و در مورد سایت هم که مثال نقضش رو عرض کردم مثلا همون گرفتن وقت که خیلی روش تاکید کرده ولی نوبت رعایت نمیشه اینطور که دوستان میگن.
حالا اگر حرف اندک دوستانی که دکتر اونگان را کمی تا قسمتی کلاه بردار میخوانند به نظرم بد نیست روی این قضیه همفکری کنیم که بیخودی اونجا تزریق مجدد نکنه. پولش جهنم دوبار دوبار واکسن نخوریم.
کسی نیست که واکسن رو قبل از گذشت یک ماه زده باشه مثلا ۲۰ روز مونده به مدیکال که نتیجه رو اعلام کنه؟ آیا تاخیر در مدیکال ایجاد کرده یا از خوردن وجدد واکسن جلوگیزی کرده؟
ممنون از همه دوستان

تشکر کنندگان: maka2 ، hoda2012 ، Zhoopin ، maz1359 ، jordanir ، SH1A2R3 ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان