کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
من درباره تجربه خودم لازم هست بهتون بگم که سال گذشته روز 1 ژوئن وقت مصاحبه من بود و برای اولین بار 15 می رفتم هلال احمر و پاستور مرکزی.
با اینکه تیتر ابله مرغان من 4.6 بود دکتر اونجا برام وارد کارت زرد نکرد و گفت واکسن داریم باید بزنی منم چون قیمت را دیده بودم که با دکتر ترکیه ای با قیمت اون زمان دلار فرقی نداشت ریسک کردم و رفتم پیش دکتر.
دکتر هم هیچ واکسنی برای من تزریق نکرد!
اما نکته ای هست که دوستان به اون توجه نمیکنند و اون این هست که باید برنامه واکسن را کامل کنید . من درباره تکمیل کارت واکسن پیش از این در انجمن نامزدی و ازدواج گفته بودم اما اصولا دکتر باید بر اساس این برنامه کارت شما را جک کنه و اگه رعایت نشده تزریق کنه
http://familydoctor.org/content/dam/fami...ecolor.pdf

تشکر کنندگان: frozen mind ، Hediyeh ، كاميلا ، arman_m ، behzad7
(2012-03-28 ساعت 20:41)jahan_roone نوشته:  دوستان یکی جواب بده لطفا
من کیسم بالای بالای بالاست! از الان برم دنبال واکسن زدن؟ هیچ کارت و مدارک واکسیناسیون قبلی هم ندارم.
سپاس

از یک ماه و نیم تا دو ماه قبلش شروع کن
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: jahan_roone
امروز با ٢٧٥٠٠ براي دونفر در ١٠ دقيقه كارتهاي واكسن صادر شد و گفتند تا ١٠ سال اعتبار داره هر سفارتي رفتين كپي بديد اصلشو نگه داريد........ كار پزشكي ما فعلا تو ايران بسته شد.Cool
since 2012
تشکر کنندگان: arman_m
دوستان شریعتی میدون قدس واکسن MMR نداشت. بهم کلینیک 16 آذر رو معرفی کردن. امروز رفتم گفتن mmr فقط چهارشنبه ها صبح از ساعت 8.
اینو گفتم که مثل من نرین دست خالی برگردین. :دی
تشکر کنندگان: Hediyeh ، vroom ، behzad7 ، arman_m ، funnybluesolea
(2012-04-02 ساعت 22:03)Hediyeh نوشته:  
(2012-04-02 ساعت 21:44)h4di نوشته:  دوستان شریعتی میدون قدس واکسن MMR نداشت. بهم کلینیک 16 آذر رو معرفی کردن. امروز رفتم گفتن mmr فقط چهارشنبه ها صبح از ساعت 8.

ممنون ولی یخورده دیر گفتینWink ما هم صبح رفتیم دست خالی برگشتیم! رفت تا چهارشنبه! فقط دوستان حواستون باشه تا قبل از 10 باید اونجا باشید.

بيمارستان مهراد ، كلينيك اطفال هرروز ساعت ٧ صبح وقت بگيريد همون روز ميزنند.
since 2012
تشکر کنندگان: parsy631
(2012-04-02 ساعت 18:39)maka2 نوشته:  امروز با ٢٧٥٠٠ براي دونفر در ١٠ دقيقه كارتهاي واكسن صادر شد و گفتند تا ١٠ سال اعتبار داره هر سفارتي رفتين كپي بديد اصلشو نگه داريد........ كار پزشكي ما فعلا تو ايران بسته شد.Cool

دوست عزیز کدام مرکز رفتین؟
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان:
(2012-04-03 ساعت 00:25)parsy631 نوشته:  
(2012-04-02 ساعت 18:39)maka2 نوشته:  امروز با ٢٧٥٠٠ براي دونفر در ١٠ دقيقه كارتهاي واكسن صادر شد و گفتند تا ١٠ سال اعتبار داره هر سفارتي رفتين كپي بديد اصلشو نگه داريد........ كار پزشكي ما فعلا تو ايران بسته شد.Cool

دوست عزیز کدام مرکز رفتین؟

خ پاستور، البته واكسن ها رو هفته قبلش زده بودم. هپاتيت هم قبلنا زده بودم.
since 2012
تشکر کنندگان: parsy631
(2012-04-03 ساعت 00:19)maka2 نوشته:  
(2012-04-02 ساعت 22:03)Hediyeh نوشته:  
(2012-04-02 ساعت 21:44)h4di نوشته:  دوستان شریعتی میدون قدس واکسن MMR نداشت. بهم کلینیک 16 آذر رو معرفی کردن. امروز رفتم گفتن mmr فقط چهارشنبه ها صبح از ساعت 8.

ممنون ولی یخورده دیر گفتینWink ما هم صبح رفتیم دست خالی برگشتیم! رفت تا چهارشنبه! فقط دوستان حواستون باشه تا قبل از 10 باید اونجا باشید.

بيمارستان مهراد ، كلينيك اطفال هرروز ساعت ٧ صبح وقت بگيريد همون روز ميزنند.
دوست عزيز درست می فرمايند. من و همسرم ساعت 11 صبح زنگ زديم واسه ساعت 4 بعد ظهر همون روز به ما وقت دادن.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
تشکر کنندگان: Hediyeh ، h4di
سلام دوستان
یک نکته خیلی مهم رو لازم میدونم بهتون بگم من خودم واکسن HPV که تو امریکا زدن اش برای افراد زیر 26 سال اجباریه رو زدم اگه تو سایتی که بچه ها معرفی کردن هم چک کنید هم هست تازه شیوع این بیماری رو به افزایشه و برا خودمونم هم بسیار مفیده چون این ویروس عامل سرطان دهانه رحم در خانمها و زگیل تناسلی در اقایون هست این واکسن 3 دوزه و تو ایران هم خوشبختانه هست .
این هم لینک اش

شماره کیس : 2012AS00039XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفرBig Grin
تشکر کنندگان: poone59
(2012-04-03 ساعت 23:29)dr.sami نوشته:  سلام دوستان
یک نکته خیلی مهم رو لازم میدونم بهتون بگم من خودم واکسن HPV که تو امریکا زدن اش برای افراد زیر 26 سال اجباریه رو زدم اگه تو سایتی که بچه ها معرفی کردن هم چک کنید هم هست تازه شیوع این بیماری رو به افزایشه و برا خودمونم هم بسیار مفیده چون این ویروس عامل سرطان دهانه رحم در خانمها و زگیل تناسلی در اقایون هست این واکسن 3 دوزه و تو ایران هم خوشبختانه هست .
این هم لینک اش

دوست عزيز ، موقع ورود بايد ميزديد؟ اجباري بود؟
since 2012
تشکر کنندگان:
(2012-04-03 ساعت 23:37)maka2 نوشته:  
این هم لینک اش

سلام
ایا این واکسن هم را در انکارا جز لیست واکسن های تزریقی اجباری هست چون من تقریباهمه پست های دوستان مهاجرسرایی را خوندم و ذکری از این واکسن نشده بود مگر اینکه جدیدان میزنند.ممنون میشم از کسانی که تازه مصاحبه در انکارا داشتندجواب دهند.
sara
تشکر کنندگان: arman_m
امروز رفتم کلینیک 16 آذر MMR زدم شد 10 تومن. تا اینجا هزینه واکسن شد 48 تومن.
فقط یک نوبت دیگه مونده که اوایل اردیبهشت میشه.
تشکر کنندگان:
(2012-04-04 ساعت 10:12)sara66 نوشته:  
(2012-04-03 ساعت 23:37)maka2 نوشته:  
این هم لینک اش

من مطمئن نیستم تو انکارا اجباری هست یا نه ولی فکر نمی کنم تو انکارا اجباری باشه ولی تو سایتشون پیشنهاد شده بزنیم ما که داریم این همه هزینه میکنیم اینجا بزنیم که جایی گیر نکنیم تازه یه واکسن برا پیشگیری از سرطانه خوب چرا که نه!!!!!!

سلام
ایا این واکسن هم را در انکارا جز لیست واکسن های تزریقی اجباری هست چون من تقریباهمه پست های دوستان مهاجرسرایی را خوندم و ذکری از این واکسن نشده بود مگر اینکه جدیدان میزنند.ممنون میشم از کسانی که تازه مصاحبه در انکارا داشتندجواب دهند.

شماره کیس : 2012AS00039XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفرBig Grin
تشکر کنندگان:
دوستان تازه مصاحبه رفته پاسخ بدند، ممنون
since 2012
تشکر کنندگان:
درود بر شما
گیج شدم در مورد تعداد و نوع واکسنها. دوستان انگار متفاوت عمل کرده اند.
میشه لطفا لیست واکسنها و زمان تقریبیشونو بزارید. با لینک مربوطه
سپاس
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش