کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2012-05-08 ساعت 22:46)M.Haghighi نوشته:  
(2012-05-08 ساعت 21:03)h4di نوشته:  سلام دوستان.
من میخوام برای دکتر اونگان ثبت نام کنم. صفحه اول یه سوال داره ازم پرسیده:
have you taken any kind of medical examination
اگه اشتباه نکنم یعنی با برای ویزاتون آزمایش مدیکالی گذروندین؟

خب از من تست آنتی بازی گرفتن که ببینن چه واکسنهایی باید بزنم. آیا باید اینو بنویسم؟
با سلام این ایتم مربوط به این موضوع میشه که آیا شما همچین تستی (منظور جهت مهاجرت) تابحال داشته اید یا نه؟ و تست آنتی بادی رو در صورت درخواست دکتر در هنگام بررسی واکسن ها ارائه میکنید.

سلام دوست عزیز پس باید بنویسیم نه دیگه. اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم

تشکر کنندگان: shadin_n ، ghorbat
من یه کم پرس و جو کردم. بخش واکسیناسیون کلینیک شهرداری منطقه 5 واکسن کزاز و دیفتری برای بزرگسال تزریق می کنه، فقط نمی دونم رایگانه یا نه که البته برام مهم نیست. الان فقط می خوام بدونم تزریق این واکسن معمولا انجام می شه؟ یعنی همه بزرگسالان اعم از مهاجر و غیر مهاجر یادآوری اش رو باید تزریق کنن؟ یا اجباری و مرسوم نیست و من اونجا حتما باید بگم چرا می خوام تزریق کنم؟ کسی بوده که کزاز و دیفتری رو جایی غیر از پاستور زده باشه؟ یا پاستور زده باشه اما نه برای گرفتن کارت بین المللی واکسیناسیون؟ یکی بگه دیگه تو رو خدا

راستی ببخشید که من وسواس دارم و توی همه پست هام به این موضوع گیر دادم. فعلا این واکسن کزاز و دیفتری شده گره ی کور ذهن من. باشد که ببینیم سوژه ی بعدی چیست! Cool
تشکر کنندگان: ghorbat ، arman_m
ای دوستان عزیز که داخل وطنید:
ما نفری 6 تا واکسن در یک روز نوش جان کردیم که 390 یورو شد برید خوش باشید و خدا رو شکر کنید.دقیقا چهار روزه که تب دسته جمعی گرفتیم و بازو هامون کبوده. و همش خارش گرفتیم( فقط ناحیه تزریق) دو ساعت با دکتر مشاوره و مذاکره داشتیم.
دکتر ما گفت آیا میدانید؟
تنها واکسن مورد نیاز در آمریکا مربوط به حضور خفاش در محیطی که حضور دارید توش !!!یعنی حتی اگه از بالای سرتون رد شده باشه هم باید واکسنش رو بزنید.Big Grin
راستی دفترچه هم شد دونه ای 2.5 یورو.
شماره کیس: 50xxx
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: جولای 2011
تاریخ دریافت نامه الکترونیکی دوم:19 آپریل
تاریخ مصاحبه: 25 جون-8:30
تاریخ کلیر شدن:31 جولای2012
تاریخ دریافت ویزا:11 آگوست2012
تعداد افراد: 2 نفر زوج همیشه مثبتCool
تاریخ ورود به خاک آمریکا:14 اکتبر 2012
تشکر کنندگان: alexander ، arman_m
سلام دوستان
ما بالاخره كل واكسن ها رو تموم كرديم به شرح ذيل:
DT (ديفتري كزاز) رايگان در يكي از مراكز بهداشت
MMR يك نوبت و رايگان در يكي از مراكز بهداشت
انفلوانزا 13500 در هلال احمر
هپاتيت 3 مرحله 7500 تومان در هلال احمر
مننژيت 36000 تومان در هلال احمر
تست انتي بادي ابله مرغان 16400 در يكي از ازمايشگاه هاي شهرستان
ضمنا شب ساعت يك و نيم به محض اپديت شدن سايت دكتر اونگان يك ماه مونده به زماني كه ميخوام برم دكتر سفارت، وقت اينترنتي گرفتم و پرينت كردم.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: oe163 ، 3rip ، shkhmo ، ghorbat ، arman_m
سلام دوستان عزیز
همسر من در لاتاری 2013 با کیس 8xxx قبول شده و الان باردار هست و فرزندمون اول شهریور به دنیا میاد و به همین خاطر همسرم نمیتونه واکسیناسیون را انجام بده. لطفا من رو راهنمایی کنید که چکار کنم.
ممنون.
2013AS8xxx/سه نفر/مصاحبه:ابوظبی /کلیر 14 اگوست/صدور ویزا 27 آگوست Big Grin/ ورود به امریکا 13 فوریه / دریافت سوشال نامبر 21 فوریه/ دریافت گرین کارت 13 مارچ Cool
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، poone59
دوستان
من برای دکتر اونگان ثبت نام کردم. ایمیل تاییدش اومد و گفت که باید دو قطعه عکس 5 در 5 روز مدیکال همراهم باشه. اما تو فرم پی دی اف سفارت گفته دو عکس پاسپورتی باید ببریم مدیکال.
شما کدوم رو بردین؟ کدوم صحیحه؟
مرسی
تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat
(2012-05-12 ساعت 09:14)كاميلا نوشته:  سلام دوستان
ضمنا شب ساعت يك و نيم به محض اپديت شدن سايت دكتر اونگان يك ماه مونده به زماني كه ميخوام برم دكتر سفارت، وقت اينترنتي گرفتم و پرينت كردم.
سلام دوست عزیز در مورد تست انتی بادی ابله مرغان چطوری اقدام کردید؟ دراصفهان که من هستم گفتند حتما باید دکتر نسخه بنویسه بعد آزمایشگاه انجام می دهد شما هم همین کاررو کردید؟
شماره کیس: 2012AS45××x
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ورود به آمریکا: 2012/12/06 فرودگاه دالاس ایالت تگزاس
تعداد نفرات 2 نفر
تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، arman_m

دوست عزيز مگه واكسن مننژيت تو ليست واكسنهايي هست كه بايد بزنيم ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: shkhmo ، poone59 ، ghorbat
(2012-05-12 ساعت 02:06)poone59 نوشته:  من یه کم پرس و جو کردم. بخش واکسیناسیون کلینیک شهرداری منطقه 5 واکسن کزاز و دیفتری برای بزرگسال تزریق می کنه، فقط نمی دونم رایگانه یا نه که البته برام مهم نیست. الان فقط می خوام بدونم تزریق این واکسن معمولا انجام می شه؟ یعنی همه بزرگسالان اعم از مهاجر و غیر مهاجر یادآوری اش رو باید تزریق کنن؟ یا اجباری و مرسوم نیست و من اونجا حتما باید بگم چرا می خوام تزریق کنم؟ کسی بوده که کزاز و دیفتری رو جایی غیر از پاستور زده باشه؟ یا پاستور زده باشه اما نه برای گرفتن کارت بین المللی واکسیناسیون؟ یکی بگه دیگه تو رو خدا

راستی ببخشید که من وسواس دارم و توی همه پست هام به این موضوع گیر دادم. فعلا این واکسن کزاز و دیفتری شده گره ی کور ذهن من. باشد که ببینیم سوژه ی بعدی چیست! Cool

پونه جان مگه تو نگفتي واكسن ها رو تو پاستور زدي؟؟
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، poone59 ، arman_m

سلام دوست عزیز در مورد تست انتی بادی ابله مرغان چطوری اقدام کردید؟ دراصفهان که من هستم گفتند حتما باید دکتر نسخه بنویسه بعد آزمایشگاه انجام می دهد شما هم همین کاررو کردید؟

[/quote]
اولا اين تست در شهرستاني كه من هستم زياد شناخته شده نبود.به چند ازمايشگاه زنگ زدم تا تونستم يكي رو پيدا كنم كه اين ازمايش رو داشته باشه.
چون دفترچه بيمه داشتيم رفتم پيش يك دكتر عمومي و گفتم برام اين ازمايش رو بنويسه كه دكتر اصلا ميگفت اين ازمايش وجود نداره تا اينكه اسن ازمايشگاه رو دادم و زنگ زد و پرسيد و بالاخره برام نوشت.ولي در خود ازمايشگاه ديدم كساني رو كه به پذيرشش شفاهي گفتن و اون هم براش توي كامپيوتر وارد كرد كه در اين صورت بايد ازاد پولش رو بديد .

DT [/quote]

[/quote]

خوب در ليستي كه داخل دستورالعمل هست بله مننژيت هم هست. من به پاستور زنگ زدم و پرسيدم گفت براي 11 الي 18 ساله هاست در حاليكه از مسئول صدور كارت بين الملل واكسن پرسيدم گفت براي دانشجوهاست اين واكسن و كلا براي كساني كه در جمع ميخوان باشن مثلا خوابگاه ما هم تزريق كرديم.
2012AS00041XXX
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، vroom ، arman_m
سلام - میشه من را راهنمائی کنید . من هرچه سعی می کنم وقت از دکتر بگیرم آخرین تاریخ اپدیت 2 جون است . چکار کنم
شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo
(2012-05-12 ساعت 12:56)schaghayegh نوشته:  
(2012-05-12 ساعت 02:06)poone59 نوشته:  من یه کم پرس و جو کردم. بخش واکسیناسیون کلینیک شهرداری منطقه 5 واکسن کزاز و دیفتری برای بزرگسال تزریق می کنه، فقط نمی دونم رایگانه یا نه که البته برام مهم نیست. الان فقط می خوام بدونم تزریق این واکسن معمولا انجام می شه؟ یعنی همه بزرگسالان اعم از مهاجر و غیر مهاجر یادآوری اش رو باید تزریق کنن؟ یا اجباری و مرسوم نیست و من اونجا حتما باید بگم چرا می خوام تزریق کنم؟ کسی بوده که کزاز و دیفتری رو جایی غیر از پاستور زده باشه؟ یا پاستور زده باشه اما نه برای گرفتن کارت بین المللی واکسیناسیون؟ یکی بگه دیگه تو رو خدا

چرا عزیزم. من واکسن هامو پاستور تجریش زدم.
اما برای اطمینان خودم می خوام یه کزاز و دیفتری دیگه بزنم که فکر کردم شاید پاستور نزنه و بگه لازم نیست ( چون رایگانه) تصمیم گرفتم برم جای دیگه بزنم که هزینه اش رو بپردازم که نگن تو لازم نداری و تزریق نکنن. من اون واکسن هایی که گفتم و کاملا مشابه مال تو بود رو پاستور تجریش زدم اما چون اون خانم یه نوبت کزاز و دیفتری 10 سال پیشم رو درست ثبت نکرد، من افتادم توی فکر که خودم برم با مسالمت یکی دیگه بزنم که یه وقت توی آنکارا مجبورم نکنن که یکی دیگه هم باید بزنی، همین.
(2012-05-12 ساعت 11:36)gulu نوشته:  

والا این سوال من هم هست. یکی دیگه از بچه ها هم در مورد واکسن مننژیت و البته درد عجیبش پست گذاشته بود اما من هر چی فایل واکسن ها رو خوندم ندیدم مننژیت لازم باشه. دکترها و پرسنل پاستور هم هیچی در مورد مننژیت به من نگفتن. بچه هایی که مننژیت زدن می شه بگن از چه مرجعی شنیدن که لازمه؟ کامیلا جان مننژیت توی جدولی که واکسن های بزرگسالان رو مشخص کرده برای افراد بزرگسال یعنی بالای 19 سال در هیچ رده سنی لازم نیست. احتمالا اینکه شما گفتید برای افراد 11 تا 18 ساله ست درسته و برای همین پاستور چیزی در مورد مننژیت به هیچکدوم از ما نگفته و ما تزریق نکردیم. راستی منظورتون از مسئول صدور کارت بین المللی واکسن کی بود؟ مسئول صدور کارت از پرسنل خود پاستور بود دیگه! شما از جایی جز شعب انستیتو پاستور کارت گرفتین مگه؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، arman_m
(2012-05-12 ساعت 17:36)نادره نوشته:  سلام - میشه من را راهنمائی کنید . من هرچه سعی می کنم وقت از دکتر بگیرم آخرین تاریخ اپدیت 2 جون است . چکار کنم

سلام نادره جان
من برای بعد از 2 جون، حدود یک هفته پیش وقت گرفتم. دقت کن که بعد از اینکه تمام اطلاعات رو دادی تاریخ default روی ماه می هست و شما باید خودت تاریخ رو عوض کنی تا جاهای خالی رو در اون روز مورد نظر شما بیاره. اگر بازم مشکلی بود من در خدمتم.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: poone59 ، shkhmo ، ghorbat ، arman_m
(2012-05-12 ساعت 17:49)poone59 نوشته:  

اما برای اطمینان خودم می خوام یه کزاز و دیفتری دیگه بزنم که فکر کردم شاید پاستور نزنه و بگه لازم نیست ( چون رایگانه) تصمیم گرفتم برم جای دیگه بزنم که هزینه اش رو بپردازم که نگن تو لازم نداری و تزریق نکنن. من اون واکسن هایی که گفتم و کاملا مشابه مال تو بود رو پاستور تجریش زدم اما چون اون خانم یه نوبت کزاز و دیفتری 10 سال پیشم رو درست ثبت نکرد، من افتادم توی فکر که خودم برم با مسالمت یکی دیگه بزنم که یه وقت توی آنکارا مجبورم نکنن که یکی دیگه هم باید بزنی، همین.

والا این سوال من هم هست. یکی دیگه از بچه ها هم در مورد واکسن مننژیت و البته درد عجیبش پست گذاشته بود اما من هر چی فایل واکسن ها رو خوندم ندیدم مننژیت لازم باشه. دکترها و پرسنل پاستور هم هیچی در مورد مننژیت به من نگفتن. بچه هایی که مننژیت زدن می شه بگن از چه مرجعی شنیدن که لازمه؟ کامیلا جان مننژیت توی جدولی که واکسن های بزرگسالان رو مشخص کرده برای افراد بزرگسال یعنی بالای 19 سال در هیچ رده سنی لازم نیست. احتمالا اینکه شما گفتید برای افراد 11 تا 18 ساله ست درسته و برای همین پاستور چیزی در مورد مننژیت به هیچکدوم از ما نگفته و ما تزریق نکردیم. راستی منظورتون از مسئول صدور کارت بین المللی واکسن کی بود؟ مسئول صدور کارت از پرسنل خود پاستور بود دیگه! شما از جایی جز شعب انستیتو پاستور کارت گرفتین مگه؟

هلال احمر توي چهار راه طالقاني؟؟؟؟
(2012-05-12 ساعت 17:49)poone59 نوشته:  

پونه: من چيزي نگفتم و واكسن و زدم ( ديفتري كزاز) ! هر چند توي همه ي اين طرح هاي واكسيناسيون همگاني هم واكسن دريافت كرده بودم اما يادم نبود كه چي بوده! Wink
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: poone59 ، smmyp ، shkhmo ، ghorbat ، arman_m
سلام
نه من هنوز نرفتم پاستور .اين حرف رو در شهرستان بهم گفتن از طرفي وقتي ديدم در هلال احمر به كساني كه ميرفتن مكه بدون توجه به سن به همه تزريق ميكنن من هم همين كار رو كردم. ضمنا از بچه هاي 2011 يكي لطف كرده بود وليست كامل واكسن هاش رو كه در كارت بين الملل ثبت كرده بودن براش رو نوشته بود و گفته بود كه اصلا در انكارا واكسن اضافي نخورد كه داخل اون ليست مننژيت هم بود.
اينطور شد كه ما هم تصميم گرفتيم تزريق كنيم.
ضمنا مننژيت در مقايسه با ديفتري كزاز كه درد نداشت.
دوستان دقيقا فرداي روزي كه ما از سايت اونگان وقت گرفتيم ايميل تاييدش هم اومد.
2012AS00041XXX
2 نفر

تشکر کنندگان: shkhmo ، poone59 ، ghorbat ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان