کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2012-05-14 ساعت 23:19)aisa نوشته:  سلام،
من یه داشتم در مورد مدت زمان لازم قبل از مصاحبه.
1- میخواستم ببینم چند روز قبل از مصاحبه باید از دکتر نوبت بگیرم؟
2- چقدر طول میکشه تا جوابش بیاد؟
3- دکتر سنبه و یکشنبه کار میکنه؟ (گه به این 2 روز خوردم چیکار کنم؟!؟)

اگر بچه نداريد 2 روز كارتون طول ميكشه. اگر بچه داريد 4 روز. دكتر فقط يكشنبه ها تعطيله/
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: shkhmo ، arman_m
(2012-05-14 ساعت 23:32)schaghayegh نوشته:  

اگر بچه نداريد 2 روز كارتون طول ميكشه. اگر بچه داريد 4 روز. دكتر فقط يكشنبه ها تعطيله/

این 2 روز واسه چیه؟ یعنی واسه همه هست حتماً؟
من اینجوری به یکشنبه میخورم و و2شنبه هم نوبت مصاحبه دارم. چیکار کنم؟ Sad
تشکر کنندگان: shkhmo
(2012-05-14 ساعت 23:39)aisa نوشته:  

روز اول انجام آزمايشات.. روز دوم جواب رو بهتون ميدن...
اين سايت دكتر هست ميتونيد اطلاعات مورد نظرتون رو بگيريد:
www.doctorun.com
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: aisa ، ghorbat ، shkhmo ، arman_m ، MPU
من روز يكشنبه وقت سفارت دارم . پنجشنبه واسه وقت معاينه پزشكي خوبه؟
با توجه به اين كه جمعه و شنبه دبي تعطيله ....
شماره کیس : 2012AS000059XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 جولای
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:April
تاریخ مصاحبه:June
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :

دوستان مهاجرسرا من به یه مشکل بر خوردم
من زمان مصاحبه ام 21 جون هستش، قصد دارم در مدت اقامتم در ترکیه در استانبول باشم. تاریخ رفت و برگشت بلیطم به استانبول 18 جون و 25 جونه. دیروز می خواستم از آمریکن هاسپیتال برای تاریخ 18 جون ساعت 13 وقت بگیرم. اما جواب دادن که وقتشون توی اون تاریخ پر شده و نوشتن که وقتم رو برای 15 جون تنظیم کردن. نظر شما برای حل این مشکل چیه؟
[/quote]

دوستان مکاتبه من با بیمارستان به این شکل بوده... اگر من رو راهنمایی کنید که باید چکار کنم ممنون می شم.
Dear Sir/Madam

Thank you for your quick reply. Regarding my interview date on june 21, 2012 for Diversity visa program in USA embassy located in Ankara and my decision of being in Istanbul before my interview time, I will appreciate you if you make an appointment on June 18, 2012 at 1 pm .My information is as follows :

Name:.....
Surname: ....

Best regards

جواب اونا:
Dear Mr.,

We regret to inform you that we are fully booked on June 18th. We scheduled your appointment for Friday June 15th at 1:00 PM. You may pick up your results on Monday June 18th after 4:30 PM.

Best regards,

Ani Gürciyan

Dear Sir/Madam
In response to your E-mail I would like to draw your attention to the following fact. According to my ticket date & time I am flighting out on 18th June at 5:20 A.M from Tehran and I am suppose to be in Istanbul at 7:20 AM. through the force of time, regarding my interview date on june 21, it would leave little choice for me, but to pick up my result on 19th or at most on 20th of June. Your prompt attention into the matter is being highly appreciating.
Best regards

جواب:
Dear Mr. ,

Unfortunately, we are fully booked on June 18th. Would you still like to keep your June 15th appointment?

Regards,

Ani Gürciyan

Dear Sir/Madam

Unfortunately, I can not be there on June 15th. I wonder if it is possible to schedule an appointment on june 19th?

Regards

متاسفانه جواب این ایمیل آخر رو بم ندادن. دوستان نظری دارن که چکار کنم؟
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
من هم امروز رفتم هلال احمر انقلاب مننژیت رو زدم چون فکرمو مشغول کرده بود و با خودم گفتم ضرر که نداره.
schaghayegh جان تو که رفتی کارت رو از پاستور بگیری دادی مننژیت رو هم پاستور توی اون کارتت وارد کرد یا همین کارتی که خود هلال احمر داده معتبره و نیازی نیست بدم پاستور توی کارت اصلی ثبت کنه؟
راستی من یه نوبت هم هپاتیت زدم امروز. پاستور به من گفته بود همون دوره یعنی سه نوبتی که سالهای 73 و 74 زدی کافیه و همونها رو نوشته توی کارتم اما هلال احمر گفت باید دوباره بزنی چون خیلی زمان گذشته، یکی که امروز زدم، می تونم یه ماه دیگه هم دومی رو بزنم اما دیگه برای سومی زمان ندارم و دوره کامل نمیشه. به نظرتون اگر خودم بخوام پاستور آنتی بادی هپاتیت انجام می ده یا برم آزمایشگاه؟ جواب آزمایشگاهها به اندازه کافی معتبره؟ پاستور ثبت میکنه جواب آزمایشی که جای دیگه انجام شده رو؟ چون اون روزی که پاستور بودم هر چی اصرار کردم گفتن لازم نداری و نه تست گرفتن و نه حتی یه نوبت یادآوری زدن، در حالیکه هلال احمر می گه با گذشت بیش از 10 سال اصلا یه نوبت یادآوری هم حتی معنی نداره و کافی نیست و باید یه دوره کامل یعنی سه نوبت بزنی یا اینکه یکی که زدی 1 هفته صبر کنی و بعد تست بدی. حالا شما پیشنهاد بدین که من چه کنم! هفته دیگه برم تست بدم یا ماه بعد برم دومی رو بزنم یا به حرف پاستور اعتماد کنم و اصلا پیگیرش نشم؟
تشکر کنندگان: كاميلا ، shkhmo
(2012-05-15 ساعت 15:11)poone59 نوشته:  من هم امروز رفتم هلال احمر انقلاب مننژیت رو زدم چون فکرمو مشغول کرده بود و با خودم گفتم ضرر که نداره.
schaghayegh جان تو که رفتی کارت رو از پاستور بگیری دادی مننژیت رو هم پاستور توی اون کارتت وارد کرد یا همین کارتی که خود هلال احمر داده معتبره و نیازی نیست بدم پاستور توی کارت اصلی ثبت کنه؟
راستی من یه نوبت هم هپاتیت زدم امروز. پاستور به من گفته بود همون دوره یعنی سه نوبتی که سالهای 73 و 74 زدی کافیه و همونها رو نوشته توی کارتم اما هلال احمر گفت باید دوباره بزنی چون خیلی زمان گذشته، یکی که امروز زدم، می تونم یه ماه دیگه هم دومی رو بزنم اما دیگه برای سومی زمان ندارم و دوره کامل نمیشه. به نظرتون اگر خودم بخوام پاستور آنتی بادی هپاتیت انجام می ده یا برم آزمایشگاه؟ جواب آزمایشگاهها به اندازه کافی معتبره؟ پاستور ثبت میکنه جواب آزمایشی که جای دیگه انجام شده رو؟ چون اون روزی که پاستور بودم هر چی اصرار کردم گفتن لازم نداری و نه تست گرفتن و نه حتی یه نوبت یادآوری زدن، در حالیکه هلال احمر می گه با گذشت بیش از 10 سال اصلا یه نوبت یادآوری هم حتی معنی نداره و کافی نیست و باید یه دوره کامل یعنی سه نوبت بزنی یا اینکه یکی که زدی 1 هفته صبر کنی و بعد تست بدی. حالا شما پیشنهاد بدین که من چه کنم! هفته دیگه برم تست بدم یا ماه بعد برم دومی رو بزنم یا به حرف پاستور اعتماد کنم و اصلا پیگیرش نشم؟

سلام پونه جان،
من كه يادته كارت واكسنم رو كلا نگرفته بودم،‌فقط رفته بودم واكسن ها رو زده بودم... ديروز كه مننژيت و زدم بردم پاستور وارد كارت كرد ... 5 ماه بعد از نوبت دوم واكسن هپاتيت بايد نوبت سوم رو بزني... شايد تا اون موقع ايران باشي و بتوني واكسن رو بزني و بعدش بري.. نوبت سوم واكسن من ميوفته تو مهر ماه..
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: poone59 ، كاميلا ، shkhmo ، arman_m
(2012-05-15 ساعت 15:32)schaghayegh نوشته:  
(2012-05-15 ساعت 15:11)poone59 نوشته:  من هم امروز رفتم هلال احمر انقلاب مننژیت رو زدم چون فکرمو مشغول کرده بود و با خودم گفتم ضرر که نداره.

سلام پونه جان،
من كه يادته كارت واكسنم رو كلا نگرفته بودم،‌فقط رفته بودم واكسن ها رو زده بودم... ديروز كه مننژيت و زدم بردم پاستور وارد كارت كرد ... 5 ماه بعد از نوبت دوم واكسن هپاتيت بايد نوبت سوم رو بزني... شايد تا اون موقع ايران باشي و بتوني واكسن رو بزني و بعدش بري.. نوبت سوم واكسن من ميوفته تو مهر ماه..

سلام عزیزم، آره یادم بود برای همین از تو پرسیدم و مرسی از توضیحت منم باید آخر may برم یه کزاز و دیفتری دیگه بزنم. پس می برم مننژیت و این یه نوبت هپاتیت رو هم پاستور ثبت کنه. من حتما تا نوبت سوم ایرانم، فقط چیزی که هست اینه که من قبلا یه دوره زدم و پاستور میگه اصلا شما مصونی و نیازی نداری دیگه حتی یه نوبت بزنی، تست هم لازم نیست بدی اما از اون طرف هلال احمر میگه زمان گذشته و شما مصون نیستی دیگه و حتما باید 3 نوبت رو بزنی ( یا یکی بزنی و بعد تست بدی) و من نمی دونم حق با کدومه! فکر کردم تست بدم که بدونم مصونیت دارم یا نه تا تو آنکارا برام مسئله نشه.
راستی تو با دو نوبت هپاتیت میری مصاحبه؟ مشکلی نیست یعنی؟ اگر اینطور باشه و دو نوبت رو بپذیره فعلا، منم به جای تست دادن نوبت دوم رو میزنم.
تشکر کنندگان:
(2012-05-15 ساعت 15:47)poone59 نوشته:  
(2012-05-15 ساعت 15:32)schaghayegh نوشته:  

سلام پونه جان،

سلام عزیزم، آره یادم بود برای همین از تو پرسیدم و مرسی از توضیحت منم باید آخر may برم یه کزاز و دیفتری دیگه بزنم. پس می برم مننژیت و این یه نوبت هپاتیت رو هم پاستور ثبت کنه. من حتما تا نوبت سوم ایرانم، فقط چیزی که هست اینه که من قبلا یه دوره زدم و پاستور میگه اصلا شما مصونی و نیازی نیست دیگه حتی یه نوبت بزنی، از اون طرف هلال احمر میگه زمان گذشته و شما مصون نیستی دیگه و حتما باید 3 نوبت رو بزنی ( یا یکی بزنی و بعد تست بدی) و من نمی دونم حق با کدومه! فکر کردم تست بدم که بدونم مصونیت دارم یا نه تا تو آنکارا برام مسئله نشه.
راستی تو با دو نوبت هپاتیت میری مصاحبه؟ مشکلی نیست یعنی؟ اگر اینطور باشه و دو نوبت رو بپذیره فعلا، منم به جای تست دادن نوبت دوم رو میزنم.

آره من با 2 نوبت ميرم مصاحبه.. مشكلي پيش نمياد چون همين 2 نوبت نشون ميده كه بدن ايمني رو داره.. در مورد حرف پاستور نميدونم چي بگم.... اما من اينطور شنيدم كه بد نيست هپاتيت هم هر 10 سال يكبار تكرار بشه... نميخواهد تست بدي و هزينه بيخود واسه خودت درست كني... همين كه بري وارد كنن توي كارتت كافيه. تازه تو فكر كنم زمان داري كه نوبت دوم هم بزني و بعد بري مصاحبه.. هپاتيت مشكلي ايجاد نميكنه چون ويروس زنده نيست.
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: كاميلا ، shkhmo ، poone59 ، arman_m
2 تا سوال داشتم:

1-آبله مرغون رو اگه گرفته باشی، اونجا آزمایش آنتی بادیش به آزمایش ها اضافه میشه؟

2- چقدر زمان می بره این آزمایش؟ (زمان واسه من اونجا خیلی مهمه! چون میخورم به تعطیلی!) Sad
تشکر کنندگان: كاميلا ، smmyp ، shkhmo
(2012-05-16 ساعت 01:05)aisa نوشته:  2 تا سوال داشتم:

1-آبله مرغون رو اگه گرفته باشی، اونجا آزمایش آنتی بادیش به آزمایش ها اضافه میشه؟

2- چقدر زمان می بره این آزمایش؟ (زمان واسه من اونجا خیلی مهمه! چون میخورم به تعطیلی!) Sad

وقتي ميريد پاستور كارت بين المللي بگيريد بگيد تست آنتي بادي آبله مرغان هم ازتون بگيرند و جوابش رو با خودتون ببريد////
آنکارا
دریافت گرین کارت:
1نفر
تشکر کنندگان: كاميلا ، smmyp ، shkhmo ، arman_m
(2012-05-14 ساعت 23:44)schaghayegh نوشته:  

www.doctorun.com

سلام دوستان آدرس مطب دکتر اونگان را کسی داره؟
ممنون میشم اگه کمک کنید
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo
(2012-05-16 ساعت 20:17)a.behzadi نوشته:  
(2012-05-14 ساعت 23:44)schaghayegh نوشته:  

www.doctorun.com

سلام دوستان آدرس مطب دکتر اونگان را کسی داره؟
ممنون میشم اگه کمک کنید
دوست عزیز آدرس سایت دکتر را در بالا دوست عزیز اعلام کردن !!! در آن همه چیز که بخواهین میتونین پیگیری کنید .Big Grin

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: schaghayegh ، arman_m ، shkhmo
(2012-05-16 ساعت 08:25)schaghayegh نوشته:  
(2012-05-16 ساعت 01:05)aisa نوشته:  2 تا سوال داشتم:

وقتي ميريد پاستور كارت بين المللي بگيريد بگيد تست آنتي بادي آبله مرغان هم ازتون بگيرند و جوابش رو با خودتون ببريد////

خب من دیگه از این حرفا گذشتم. حالا سوالم اینه:
اونجا بگم نگرفتم و آنتی بادیشو بزنم یا آزمایش بدم؟ (گرفتم آبله مرغونو قبلا)
آزمایشش چقدر طول میکشه؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، arman_m ، shkhmo
بچه ها من در مورد واکسن هپاتیت B به یه نکته برخوردم. میدونین که من کلی نگرانی و سردرگمی دارم که دوره ای که من سه نوبت هپایتت رو زدم ماله خیلی سال قبل بوده و همش توی فکر بودم که باید یه دوره دیگه بزنم یا نه و ماجراهایی که میدونین اما الان که جدول مرجعی که واکسن های افراد بالای 19 سال رو مشخص کرده رو دوباره مرور کردم دیدم اصلا هپاتیت جز واکسن هایی که برای همه افراد الزامی هستن نیست. اگه دقت کنین اونهایی که همه افراد یک گروه سنی بدون استثنا باید بزنن با رنگ زرد مشخص شده که هیچ راه گریزی نداره و همه باید بزنیم اما اونایی که با رنگ بنفش مشخص شدن رو زیر جدول توضیح داده که افرادی که در معرض ریسک ابتلا هستن به خاطر عوامل پزشکی و شرایط شغلی و سبک زندگی و غیره توصیه میشه که تزریق کنن یعنی گویا برایه همه اجباری نیست. اگه رجوع کنین میبینین که هپاتیت برایه همه گروه های سنی با رنگ بنفش مشخص شده نه زرد! در صفحات پایین تر توی بند 12 هم توضیح داده که چه افرادی لازم هست که واکسن هپاتیت رو تزریق کنن مثلا افرادی که به واسطه شغلشون در معرض خون و آلودگی های عفونی قرار دارن ( همونطور که پاستور گفت پرسنل بیمارستان) یا افرادی که دچار بیماری کبدی هستند، افراد مبتلا به بیماریهای حاد کلیوی، افراد مبتلا به دیابت که کمتر از 60 ساله سنشون و مواردی از این دست. به نظر میرسه که دکتر و پرسنل پاستور هم به استناد همین اطلاعات با قاطعیت گفتن که نه لازم هست که باز تزریق بشه و نه لازمه که آنتی بادی انجام بشه. دکتر پاستور گفت که توی آنکارا واکسن هپاتیت اصلا مسئله نمیشه در حالیکه مثلا سر کزاز و دیفتری خودشون هم مردد بودن که اگه یکی دیگه نزنم ممکنه توی آنکارا مجبور بشم بزنم و اصلا به من اطمینان ندادن که مشکلی پیش نمیاد. اونروز هم که زنگ زدم به پاستور تجریش در مورد مننژیت از خانم دکتر جوون مهربون نازه سئوال کردم در مورد کزاز و دیفتری هم باز مشورت گرفتم و گفتن اگه زمانبندی قبل از مصاحبه اجازه میده یکی دیگه تزریق کنم که یه وقت تو آنکارا نرم دکتر و اونجا یه واکسن کزاز و دیفتری دیگه گریبانم رو بگیره. اما در مورد هپاتیت هم روزی که رفتم واکسن هامو بزنم، هم روزی که رفتم جواب آنتی بادی آبله مرغون رو بگیرم و هم اونروز تلفنی خیلی قاطعانه گفتن هیچ مشکلی پیش نمیاد با اینکه 17 سال از تزریق دوز سوم گذشته!
حالا از معدود بچه های نازنینی که هنوز به این تاپیک سر میزنن میخوام که حتما به اون فایل یه نگاه بندازین که یه وقت من اشتباه نکرده باشم و خدای ناکرده اطلاعات غیرموثقی ندم که برای خودم و سایرین مشکل ایجاد کنه. اگر اشتباه کرده بودم لطفا سریع بگید که من پستم رو اصلاح کنم. اگر هم اشتباه نکرده بودم که باز لطف میکنین اگه تایید کنین و منو از این وسواس و تردید برهانید. مرسی

فقط اگه جدول رو ندارین DR.SAMI عزیز آخر صفحه 28 همین تاپیک، ارسال شماره 420 لینکش رو گذاشته، یه مرور بکنین لطفا. من منتظر جوابم.
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، frz61 ، arman_m ، Emad_L

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان