کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت از دکتر برای معاینات پزشکی
(2012-05-12 ساعت 23:58)SallyD نوشته:  
(2012-05-12 ساعت 17:36)نادره نوشته:  سلام - میشه من را راهنمائی کنید . من هرچه سعی می کنم وقت از دکتر بگیرم آخرین تاریخ اپدیت 2 جون است . چکار کنم

سلام نادره جان
من برای بعد از 2 جون، حدود یک هفته پیش وقت گرفتم. دقت کن که بعد از اینکه تمام اطلاعات رو دادی تاریخ default روی ماه می هست و شما باید خودت تاریخ رو عوض کنی تا جاهای خالی رو در اون روز مورد نظر شما بیاره. اگر بازم مشکلی بود من در خدمتم.

سلام - سالی جون . من بالاخره تونستم وقت بگیرم ایراد از این بود که برای پسرم وقت زودتر بایستی میگرفتیم . ولی حالا تائیدیه ایمیل نیامده نمی دانم چکار کنم . دلهره دارم . نکنه بهم وقت نده .
Sad
شماره کیس51XXX : code
کنسولگری:ankara
تاریخ اطلاع از وضعیت : Aug,1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug,9
تاریخ کارنت شدن کیس:19April
تاریخ مصاحبه:7June
تاریخ دریافت کلیرنس:16july
جمع تقریبی هزینه ها: تا حالا 70000تومان ( پست با TNT)+بلیط انکارا 1100000 + 170000واکسن ها +5000000هزینه سفر
تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، arman_m
(2012-05-13 ساعت 08:16)كاميلا نوشته:  سلام
نه من هنوز نرفتم پاستور .اين حرف رو در شهرستان بهم گفتن از طرفي وقتي ديدم در هلال احمر به كساني كه ميرفتن مكه بدون توجه به سن به همه تزريق ميكنن من هم همين كار رو كردم. ضمنا از بچه هاي 2011 يكي لطف كرده بود وليست كامل واكسن هاش رو كه در كارت بين الملل ثبت كرده بودن براش رو نوشته بود و گفته بود كه اصلا در انكارا واكسن اضافي نخورد كه داخل اون ليست مننژيت هم بود.
اينطور شد كه ما هم تصميم گرفتيم تزريق كنيم.
ضمنا مننژيت در مقايسه با ديفتري كزاز كه درد نداشت.
دوستان دقيقا فرداي روزي كه ما از سايت اونگان وقت گرفتيم ايميل تاييدش هم اومد.

مرسی از توضیحت کامیلا جان. من از اونجا که کلا آدم مرددی هستم، باز به فکر افتادم برم مننژیت هم بزنم چون ضرر نداره که فوقش می گن اضافه ست اما الان زنگ زدم به پاستور تجریش که ببینم خودشون می زنن یا نه که اون خانم دکتر جوون ناز مهربونه خیلی قاطع و با اطمینان گفت فقط افراد 11 تا 18 سال و شما به هیچ وجه لازم نداری و نزن.
حالا از بچه هایی که رفتن مصاحبه می پرسم کسی بوده که بالای 18 باشه و مننژیت نزده باشه و توی آنکارا بهش گفته باشن که باید بزنی؟
یه مشکل کوچولو که ما تو مهاجرسرا داریم به نظر من اینه که اکثر بچه ها وقتی یه مرحله ای رو رد می کنن دیگه به اون تاپیک سر نمی زنن در حالی که خیلی خوب می تونن بقیه رو راهنمایی کنن. الان اونایی که مصاحبه رفتن جواب سوالهای ما رو می دونن اما به نظر میاد که اکثرشون دیگه فقط تاپیک های مربوط به ورود به آمریکا و فعال سازی گرین کارت و خرید ارز و زندگی در کدام ایالت بهتره یا خدای نکرده کلیرنس رو چک می کنن. نکته: زیر اکثر خط کشیدم که مشخص باشه منظورم به دوستانی که کماکان حضور دارن و اطلاعات مفیدشون رو از ما دریغ نمی کنن نیست.
فقط بیاین یادمون باشه ما برگردیم و 2013 ها رو دریابیم Cool
تشکر کنندگان: ghorbat ، funnybluesolea ، shkhmo ، كاميلا ، arman_m
(2012-05-13 ساعت 09:10)نادره نوشته:  
(2012-05-12 ساعت 23:58)SallyD نوشته:  
(2012-05-12 ساعت 17:36)نادره نوشته:  سلام - میشه من را راهنمائی کنید . من هرچه سعی می کنم وقت از دکتر بگیرم آخرین تاریخ اپدیت 2 جون است . چکار کنم

سلام نادره جان
من برای بعد از 2 جون، حدود یک هفته پیش وقت گرفتم. دقت کن که بعد از اینکه تمام اطلاعات رو دادی تاریخ default روی ماه می هست و شما باید خودت تاریخ رو عوض کنی تا جاهای خالی رو در اون روز مورد نظر شما بیاره. اگر بازم مشکلی بود من در خدمتم.

سلام - سالی جون . من بالاخره تونستم وقت بگیرم ایراد از این بود که برای پسرم وقت زودتر بایستی میگرفتیم . ولی حالا تائیدیه ایمیل نیامده نمی دانم چکار کنم . دلهره دارم . نکنه بهم وقت نده .
Sad

نه بابا مال ما هم 2-3 روز طول کشید. میاد اصلا نگران نباش.
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، arman_m
(2012-05-13 ساعت 13:08)poone59 نوشته:  
(2012-05-13 ساعت 08:16)كاميلا نوشته:  
یه مشکل کوچولو که ما تو مهاجرسرا داریم به نظر من اینه که اکثر بچه ها وقتی یه مرحله ای رو رد می کنن دیگه به اون تاپیک سر نمی زنن در حالی که خیلی خوب می تونن بقیه رو راهنمایی کنن. الان اونایی که مصاحبه رفتن جواب سوالهای ما رو می دونن اما به نظر میاد که اکثرشون دیگه فقط تاپیک های مربوط به ورود به آمریکا و فعال سازی گرین کارت و خرید ارز و زندگی در کدام ایالت بهتره یا خدای نکرده کلیرنس رو چک می کنن. نکته: زیر اکثر خط کشیدم که مشخص باشه منظورم به دوستانی که کماکان حضور دارن و اطلاعات مفیدشون رو از ما دریغ نمی کنن نیست.
فقط بیاین یادمون باشه ما برگردیم و 2013 ها رو دریابیم Cool
حق با شماست. بايد به قبلي ها هم ياري رسوند.Wink
من روزي يك باري به سؤالات 2013 سر ميزنم. ولي واقعا از نوع سؤالها و تعداد و تكرارشون، مي مونم چي جواب بدم. بچه ها بدون هيچ مطالعه قبلي هجوم ميارند و ...Big Grin

2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: shkhmo ، frz61 ، كاميلا ، smmyp ، a.behzadi ، arman_m ، ASALI ، Ali DV-2013
سلام دوستان.... من امروز رفتم هلال احمر واكسن مننژيت رو هم زدم..... رفتم كارت بين المللي رو هم از پاستور گرفتم.. مننژيت 36500 تومان بوده!!!! امروز شده بود 16500 تومان... ((ديفتري.كزاز. هپاتيت( 2 نوبت تا الان). آنفولانزا. تست آنتي بادي آبله مرغان. مننژيت و كارت بين المللي واكسن)) شد : 58000 تومان.
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: shkhmo ، poone59 ، arman_m ، كاميلا

(2012-05-14 ساعت 14:44)schaghayegh نوشته:  سلام دوستان.... من امروز رفتم هلال احمر واكسن مننژيت رو هم زدم..... رفتم كارت بين المللي رو هم از پاستور گرفتم.. مننژيت 36500 تومان بوده!!!! امروز شده بود 16500 تومان... ((ديفتري.كزاز. هپاتيت( 2 نوبت تا الان). آنفولانزا. تست آنتي بادي آبله مرغان. مننژيت و كارت بين المللي واكسن)) شد : 58000 تومان.

به من میگی هلال احمر کجاست لطفا؟ منم میخوام بزنم.
راستی اونجا بهت نگفتن برای سن شما لازم نیست؟
ازت پرسیدن برایه چی می خوای بزنی؟
راستی مننژیت یه نوبته فقط؟
تشکر کنندگان: shkhmo
(2012-05-14 ساعت 15:31)poone59 نوشته:  
(2012-05-14 ساعت 14:44)schaghayegh نوشته:  سلام دوستان.... من امروز رفتم هلال احمر واكسن مننژيت رو هم زدم..... رفتم كارت بين المللي رو هم از پاستور گرفتم.. مننژيت 36500 تومان بوده!!!! امروز شده بود 16500 تومان... ((ديفتري.كزاز. هپاتيت( 2 نوبت تا الان). آنفولانزا. تست آنتي بادي آبله مرغان. مننژيت و كارت بين المللي واكسن)) شد : 58000 تومان.

به من میگی هلال احمر کجاست لطفا؟ منم میخوام بزنم.
راستی اونجا بهت نگفتن برای سن شما لازم نیست؟
ازت پرسیدن برایه چی می خوای بزنی؟
راستی مننژیت یه نوبته فقط؟

سلام،
هلال احمر انقلاب رفتم، خ كارگر جنوبي، كوچه مهديزاده...
نه هيچي نپرسيد كه براي چي و كجا ميخواهيد ...
فقط اسمم رو يادداشت كرد گفت پذيرش كه صدات كرد كارتت و بگير برو واكسن و بزن.... آره توي قسمت واكسيناسيون آمريكا نوشته 1 بار و يا بيشتر ( بستگي داره كه لازم بشه يا نه)
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: poone59 ، shkhmo ، arman_m ، كاميلا
من امروز پاستور بودم كه بهم گفت شما نيازي نداري براي تا 18 سال تزريق ميكنن. چرا هر كي يه چي ميگه؟!
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: shkhmo ، arman_m ، كاميلا
(2012-05-14 ساعت 16:00)honey62 نوشته:  من امروز پاستور بودم كه بهم گفت شما نيازي نداري براي تا 18 سال تزريق ميكنن. چرا هر كي يه چي ميگه؟!

دوست عزیز اتفاقا همه ما داریم یک چیز میگیم. ما هم می دونیم که برای 11 تا 18 سال اجباریه. هم من از پاستور پرسیدم و هم بچه های دیگه پرسیدن، ما هم به همین جواب رسیدیم که کسی که بالای 18 ساله نیازی نیست مننژیت بزنه . توی جدول مرجع هم برای افراد بزرگسال یعنی 19 سال به بالا مننژیت جز واکسنهایی که باید تزریق بشه نیست ولی ما محض احتیاط میزنیم فقط چون می خوایم مطمئن باشیم که تو آنکارا مجبور به تزریق واکسن اضافه و پرداخت هزینه خیلی بیشتری نخواهیم شد. همین.
تشکر کنندگان: shkhmo ، arman_m ، schaghayegh ، كاميلا
بچه هاي ابوظبي ممكنه متني كه واسه وقت معاينه پزشكي زديد رو اينجا واسه من بگذاريد؟
همچنين email اون رو
مرسي
شماره کیس : 2012AS000059XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 جولای
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:April
تاریخ مصاحبه:June
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: shkhmo ، arman_m
(2012-05-14 ساعت 16:58)maryam_sh نوشته:  بچه هاي ابوظبي ممكنه متني كه واسه وقت معاينه پزشكي زديد رو اينجا واسه من بگذاريد؟
همچنين email اون رو
مرسي

این صفحه رو ببنید..
دوستان مهاجرسرا من به یه مشکل بر خوردم
من زمان مصاحبه ام 21 جون هستش، قصد دارم در مدت اقامتم در ترکیه در استانبول باشم. تاریخ رفت و برگشت بلیطم به استانبول 18 جون و 25 جونه. دیروز می خواستم از آمریکن هاسپیتال برای تاریخ 18 جون ساعت 13 وقت بگیرم. اما جواب دادن که وقتشون توی اون تاریخ پر شده و نوشتن که وقتم رو برای 15 جون تنظیم کردن. نظر شما برای حل این مشکل چیه؟
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: arman_m ، shkhmo ، Emad_L
(2012-05-14 ساعت 18:09)funnybluesolea نوشته:  
(2012-05-14 ساعت 16:58)maryam_sh نوشته:  بچه هاي ابوظبي ممكنه متني كه واسه وقت معاينه پزشكي زديد رو اينجا واسه من بگذاريد؟
همچنين email اون رو
مرسي

این صفحه رو ببنید..
من زمان مصاحبه ام 21 جون هستش، قصد دارم در مدت اقامتم در ترکیه در استانبول باشم. تاریخ رفت و برگشت بلیطم به استانبول 18 جون و 25 جونه. دیروز می خواستم از آمریکن هاسپیتال برای تاریخ 18 جون ساعت 13 وقت بگیرم. اما جواب دادن که وقتشون توی اون تاریخ پر شده و نوشتن که وقتم رو برای 15 جون تنظیم کردن. نظر شما برای حل این مشکل چیه؟ و متن پیشنهادیتون برای مطلع کردنشون از مشکلم چیه؟

خب واسشون توضیح بدید که تاریخ بلیطتون با برنامه اونها نمی خونه و با این تاریخ واستون برنامه ریزی کنن
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، shkhmo

من زمان مصاحبه ام 21 جون هستش، قصد دارم در مدت اقامتم در ترکیه در استانبول باشم. تاریخ رفت و برگشت بلیطم به استانبول 18 جون و 25 جونه. دیروز می خواستم از آمریکن هاسپیتال برای تاریخ 18 جون ساعت 13 وقت بگیرم. اما جواب دادن که وقتشون توی اون تاریخ پر شده و نوشتن که وقتم رو برای 15 جون تنظیم کردن. نظر شما برای حل این مشکل چیه؟ و متن پیشنهادیتون برای مطلع کردنشون از مشکلم چیه؟
[/quote]

خب واسشون توضیح بدید که تاریخ بلیطتون با برنامه اونها نمی خونه و با این تاریخ واستون برنامه ریزی کنن

[/quote]

ظاهرا به هیچ طریقی کوتاه نمی یان. دوستانی که تجربه مدیکال تو این بیمارستان رو دارن نظری ندارن؟
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
سلام،
من یه داشتم در مورد مدت زمان لازم قبل از مصاحبه.
1- میخواستم ببینم چند روز قبل از مصاحبه باید از دکتر نوبت بگیرم؟
2- چقدر طول میکشه تا جوابش بیاد؟
3- دکتر سنبه و یکشنبه کار میکنه؟ (گه به این 2 روز خوردم چیکار کنم؟!؟)
(2012-05-14 ساعت 19:56)funnybluesolea نوشته:  دوستان مهاجرسرا من به یه مشکل بر خوردم

[/quote]

ظاهرا به هیچ طریقی کوتاه نمی یان. دوستانی که تجربه مدیکال تو این بیمارستان رو دارن نظری ندارن؟
[/quote]

دوست عزیزم
با توجه به اینکه نتیجه شما را یکروزه می دهند می تونی ازشون درخواست کنی برای 19 جون بهت وقت بدن . اگه اون را هم قبول نکردن برای خانم گورچیان ایمیل مستقیم بزن و بگو با توجه به رزرو بلیط امکان تغییر تاریخ را نداری و از خودش راه حل بخواه . خیلی خانم خوبی است . حتما کمکت میکنه .
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، shkhmo ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان