موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ببخشید سوالی داشتم نمی دونستم کجا بپرسم دیدم لطفا اگه اطلاع دقیق و درستی دارین منو راهنمایی کنین ممنون
می خاستم بپرسم اگه اسم کوچیکم رو توی شناسنامه تغییر بدم گرین کارتمو دارم وهمین طور ایدی کارت تکلیف اونا چی میشه
پاسپورتم که تاریخش داره تموم میشه وباید اقدام کنم ولی گرینم رو چکار کنم لطفا راهنمایی کنین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من و همسرم تا 6 ماه آینده قصد آمدن به سیاتل یا شهرهای اطراف ان را داریم. متاسفانه ما یه مشکل ساده اما مهم برامون پیش اومده که باید توضیح بدم که طولانی میشه ، اگر کسی باشه که بهمون کمک کنه ممنون میشم. این ایمیل منه :
Hammonkareamy72@gmail.com
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوب سیاتلی من به دنباله یه اتاق برای ۱۰سپتامبر هستم اگر کسی سراغ داره لطفا بهم خبر بدید. ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
فکرکنم هیچکی ام از بچه ها اینجا سر نمیزنه[emoji20] [emoji20]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان شغلهایی خدماتی مثل تعمیرات سیستم های صوتی و تصویری یا کلا تعمیرات بردهای الکترونیکی .بردهای صنعتی و یا بردهای ماشین الات سنگین و سبک کلا کار در این زمینه ها بازاری براش هست در سیاتل آیا شرکتهایی هستند که تو این زمینه ها فعالیت داشته باشن . با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-06 ساعت 17:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-07 ساعت 15:31 توسط pezhman001.)
مشکل ما اینه که اسپانسرمون شمارشو عوض کرده الان موندیم چکار کنیم. از سفارت زنگ زدن و گفتن اگه اسپانسر (اسپانسر اموشنال یا عاطفی) رو ندین نمیفرستیمتون سیاتل . و ما کلا برناممون سیاتل بوده و نمیدونیم چکار کنیم. دنبال کسی هستیم که مارو به سفارت معرفی کنه. اسپانسر(ust) برای ما مسولیتی مالی یا حقوقی ندارد فقط جنبه روحی داره. ممنون میشم اگه اگه کسی کمکمون کنه. 00989180812978
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بله چک کردم متاسفانه همه پر بودن.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
ممنون ميشم كسي بتونه به خانواده ي رامين عزيز كمك كنه.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من تمام صفحات رو خوندم اطلاعات خیلی خوبی بود .اگر ممکن است برای من از بقیه شهرها در مورد امنیت ،کار ،شهریت،و کرایه خونه بگید . منظورم شهرهایی بغیراز بلویو وکریکلندو ردموندمی باشد.
باسپاس