موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال:
کسایی که می رن سیاتل میشه از اونجا راحت برن ویکتوریای کانادا برای زندگی یا نه؟ من می خوام برم درس بخونم اگه بشه .
میشه راهنماییم کنین
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتec 2012
ورود مجدد: July 2014
موضوعها: 0
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
مرمری جون من یه نگاهی به سایتهای خونه انداحتم ، قبلاهم دنبالش بودم
فکر کنم جایی که شما زندگی میکنین خیلی گرون باشه نه؟
چون خونه های 2 خوابه بالای 1500 هست که خیلی هم معمولی هستن
ولی من جاهای دیگه دیدم که با 900 تا هم میشه خونه خوب گرفت
کلا میشه بگی محل های خوبش از نظر امینیت داشتن کجا ها هست؟
ببخشید اینقدر سوال میپرسم ها
موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-26 ساعت 02:48)marmary نوشته: سلام دوستان عزیز
من مطالبتون رو خندم ،من حدود ۲ ماه هست که اومدم اینجا(از کانادا) و در حل حاضر در شهر Bellevue هستم،اینجا شهر سرسبز و تمیز و زیبایی هست و این مدت هم که من اینجا بودم چون تابستون هست روزهایی آفتابی زیاد دشتیم ،ولی هم از مردم اینجا و هم از ایرانیهای که مدت زیادی اینجا هستند سوال کردم ،گفتن اینجا روزهایی ابری خیلی زیاد هست که ممکنه ازردهنده باشه،ولی از لحاظ کاری برای کسانی که در زمینه کامپیوتر واقعا تخصص دارن ،علی هست و کار زیاد و حقوق هم بالا ،ولی واقعا باید کار بلد باشند و همین طور زبان انگلیسه نه اینکه فقط مدرک داشته باشن،من همسر خودم در مایکروسافت هست،که کلا خدمات بسیار خوبی تا اینجا ارائه کرده ،در مورد گواهینامه رننندگی هم اگه سالی داشتید میتونم راهنمایی کنم،در مورد کالج خودم هم میخوام دنبالش برم و تحقیق کنم و بیشتر دوست دارم در زمینه رشتههای پیرپزشکی بخونم،حالا اگه کسان دیگه در این زمینه اطلاعاتی دارن ممنون میشم راهنمایی کنید
راستی اینم اضافه کنم که همه میگن اینجا کامیونیتی ایرانی بسیار خوبی داره البته نقل قول هست ،من چون هنوز تازه هستم نمیتونم این حرف رو ۱۰۰% اعلام کنم،البته این هم مزیت بسیار خوبی هست
هموطن گرامی با سلام و تشکر از اطلاعات شما.
به نظر شما در منطقه سیاتل و .... زمینه کار برای کامپیوتر های بزرگ و یا دستگاه های خودپردازوجود داره؟
ممنون میشم از راهنماییتون.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
موضوعها: 1
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستانی که ساکن سیاتل هستند و به این تاپیک سر میزنند لطفاً اگر در خصوص رشته مکانیک و شرکتهایی که در زمینه صنعت، نفت و گاز و طراحی و.... فعالیت دارند، اطلاعات مختصری داشته باشند و اعلام کنند ممنون میشم.