2012-07-28 ساعت 12:44
(2012-07-28 ساعت 00:58)marmary نوشته: ...
در مورد سوال دومتون ایشون لیسانس رو از دانشگاه آزاد تهران گفتن در رشته کامپیوتر و با این مدرک هم شروع به کار در کانادا کردن و اینجا هم همین طور.ولی همون مسائل که قبلان گفتم باید کاملا در زمینه کاریتون اطلاعات داشته باشید .اگر شما هم سابقه کاری خوبی دارید و کاملا تسلط دارید ، زبانتون هم در حد خوب برای کار باشد،و مسئله مهم اراده،پشتکار و اعتماد به نفس هم داشته باشید..مطمئنا کار پیدا میکنید،چون اینجا ایرانیهای زیادی هستن که در آمازون ،مایکروسافت،.. مشغول به کار هستن.
موفق باشید
سلام، باز هم ممنونم از پاسختون. تأکید شما رو روی تسلط کامل و سابقه کار خوب، کاملا درک میکنم. دوست من هم در سن فرانسیسکو میگفت در مصاحبهها تست میگیرند و در بعضی موارد حتی برنامه نویسی شما رو تماشا میکنند و اغلب دانشگاه صادر کننده مدرک یا حتی معدل براشون مهم نیست و فقط کار شخص رو تست میکنند و مهارتش رو محک میزنند. این خبر خوبیه برای کسانیکه کارشون در سطح عالیه. فقط بعنوان سؤال آخر در این رابطه، اگر ممکنه از طرف من از شوهر گرامی بپرسید چند تا از تکنولوژیهایی که توی سیاتل خیلی طرفدار داره و کار خوب براش پیدا میشه ذکر کنند.
مثلا این تکنولوژیها:
- ASP .Net
- C#
- MVC
- HTML5
- MVC Single Page Application
- Java
- JQuery, Ajax
- php
- ...
و هر چیزی که ممکنه من حتی اسشمو ندونم.
چون سیاتل گزینه خوبی برای برنامه نویسهاست، فکر کردم شاید بد نباشه در این مورد هم اطلاعاتی به دست بیاد که از قبل خودمون رو آماده کنیم.
ممنون از لطفتون.
Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill