موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-09 ساعت 19:59)Sheriff نوشته: (2012-09-09 ساعت 18:41)shimoda نوشته: می خوام بدونم سیاتل واسه دو نفر دیگه جا داره؟
ما هم داریم میاییییییییییییییییییییییییییییییم
پس سن خوزه چی شد؟!
اون هم هست اما بالاخره که باید مستقل زندگی کنیم, توی سن حوزه فامیل داریم که لطف می کنه و موقع ورودمون ازمون پذیرایی می کنه اما بعدش چی؟
راستش با این اوضاع ریال داره که با سر سقوط می کنه بعید می دونم بتونیم توی سن حوزه زندگی کنیم....
یعنی می گید جا نیست؟
یه کم جمع تر بشینید ما هم بیایم دور همی راه کوتاه می شه
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
موضوعها: 0
رتبه:
19
1 تشکر در 0 ارسال
2012-09-30 ساعت 16:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-30 ساعت 16:52 توسط apoornaki.)
من ٤ اكتبر با BMI ميرم سياتل
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از همه دوستان عزیزی که اینجا تاپیک رو گرم نگه داشتن بخصوص امیر مهاجر که هنوز به سیاتل نرسیده کلی اطلاعات سیتلی ما رو زیاد کرده چه برسه به اینکه قدم به اون سرزمین بزاره.
خواستم یه نکته رو بگم که شاید شرح بدیهی یات باشه اما واقعیت هست. اینکه بیشتر ما مهاجران (البته من هنوز مهاجر نشدم و امیدوارم با دعای خیر شما این بار دیگه شانس به منم رو کنه) باید پی زندگی سخت در ابتدای مهاجرت رو به خودمون بمالیم. شاید با وجود داشتن توانایی های شغلی خوب، اما به دلیل مسلط نبودن به زبان و البته نداشتن اعتماد به نفس، در همون ابتدا مجبور باشیم با شغل های از دید خودمون پایین (کار کردن در کافه، ظرف شویی و...) زندگی کنیم اما باید دیدمون این باشه که تا ابد تن به این کارا ندیم و به زندگی بهتر هم برسیم.
درباره سیتل من رشته تحصیلی و کارم در ایران مربوط به رسانه هاست اما واقعا نمیدونم تو ستیل تایمز میتونم کاری پیدا کنم یا نه. آیا باید برم به شرق ینگه دنیا؟ (خدا میدونه) سیتل ایرانی های زیادی داره و البته با این که جمعیتش زیر 1میلیون نفر هست اما به نظرم گیرآوردن کار در اونجا زیاد سخت نیست (با توجه به اینکه یکی از دوستان نزدیک به 1سال میشه رفته اونجا این رو میگم) البته اطلاعات دقیقتر رو هم به زودی واستون خواهم نوشت.
ولی به نظر من هم مهمترین موضوع در سراسر این مهاجرت به سوی این سرزمین تازه، پیدا کردن یک کار مناسب هست. آب و هوا هم موضوع مهم دوم هست چون ما با روحیه شرقی و عاطفی که داریم خیلی زود ممکنه افسردگی مهاجرت بگیریم (شاید هم نه) که یکی از عوامل اون بی شک همین آب و هواست. من خیلی اهل طبیعت نیستم اما انصافا تا اینجای تحقیقاتم سیتل زیباترین مکان برای زندگی هست. امیدوارم به زودی اطلاعات مفیدی درباره نحوه پیدا کردن کارهای مختلف (به جز کامپیوتر و کشاورزی که تاحالا صحبت شده) بتونیم به هم ارائه کنیم.
از این که وقتتون رو گرفتم عذرخواهم و به امید روزهای بهتر از قبل برای همتون