موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من يه چندتا سوال دارم ممنون ميشم راهنمايم كنيد من به احتمال زيادايا لت تگزاس رو واسه زندگي انتخاب كردم به خاطر هزينه هاي اوليه وكار ولي هرچقدرتحقيق ميكنم يه كم دودل ميشم چون شنيدم مكزيكيهااونجازيادن وبخاطراينكه غير قانوني واردآمريكاشدن حتي حاضرن ساعتي2 دولار هم كار كنند پس به احتمال زيادكارفرما يا همون به قول خودمون صاحب كار به اونا بهتر كار ميدن تا ماحالا سوالم اينه كه توايالت واشنگتن تعدادشون كمتره به نظر شما كجا بهتره ؟واشنگتن ياتگزاس؟راستي هزينه هايه زندگي توواشنگتن رو هم شرح دهيد دوستان ممنون ميشم
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنس ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روز دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-16 ساعت 23:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-17 ساعت 01:18 توسط efah.)
دوستان گرامی ، باید بگویم من هم از چندی پیش با دریافت نامه پذیرفته شدن درلاتاری یا همان نامه اول و درمیان گذاشتن این خبرخوشحال کننده با خواهرم که ساکن ونکوور هست و همیشه برای هم دلتنگیم ، به سیاتل یا اطراف آن به عنوان محل شروع زندگی در آمریکا فکر میکردم ، از طرفی دوستان دیگر مقیم آمریکا در شهرهای دیگر با شنیدن خبر ، هرکدام از ما (من ، همسر و فرزندم)قول میگرفتند که برسرای آنها وارد شویم و فکر جای دیگر نباشیم .
از آنجاییکه شماره پرونده ما در میان آخرین کارنتیها بود (10 آوریل) و آگاهی از واقعیاتی مانند سهمیه 7900 تایی آسیا و 3500 تایی ایران (ازمیان 6049 پرونده پذیرفته شده و آنچنانکه از جدولی که به همت افشین گرامی تهیه گردیده میتوان دریافت که میانگین آنها دو نفره است) ما را ازدیگر دوستان نسبت به برنامه ریزی برای زندگی در ینگه دنیا ، دورتر انداخت و تنها دو سه روزیست که چشممان به جمال این تاپیک پر از نوشته های پربار روشن گردیده .
باید اعتراف کنم تاریخ ارسال اولین پست تاپیک ، شائبۀ سروکارداشتن با اطلاعاتی قدیمی و نا معتبر از این بابت که توسط دوستانی نگاشته شده بودند که خود در این مکان سکنی نگزیده و به نقل قولها اکتفا نموده بودند را دامن زد ، ولی هر چه پیشتر آمدم ، همیاری شما دوستان و پستهای آگاهی دهنده و مملو از دانستنیهای بدردخور ، مرا به ادامه خواندن واداشت و از پیشداوری خود نادم گردیده و خرسند از آنچه که شما به اشتراک گذاردید ، امید به بازیافتن زندگانی خوش درآن دیار در دلم پدید آمد .
شاید دوستان قدیمی نپسندند ولی کارآمدی همدوره ایهایم در شناساندن ویژگیهای کمیاب و دورازچشم مانده آن سامان ، در انگیختن همۀ کسانی که مانند من که در برگزیدن این بهشت دودل مانده بودند ، آشکار است . پس برخود میدانم از ایشان سپاسگذاری کرده و در ادامه کوشش مینمایم به سهم خود در این همیاری ، گوشه ای از توان خود را بگمارم .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
روزاول برين يه موبايل بخرين اگه گوشي ايرانتو بيارين كه فقط يه سيم كارت ٣٠ يا ٥٠ دلاري ميگيرين با يه تبديل شارژ موبايل اگرم نه گوشي ارزون ٢٠ دلار اينا هست تو هر فروشگاهتي موبايلي كه برين خط و گوشي و بهتون ميده
بعد برين حساب باز كنين و همونجا خيلي محكم بگين اگه بانك شما به من كريديت نميده پولمو برميدارم ميبرم بانك ديگه !
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-17 ساعت 01:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-17 ساعت 09:55 توسط efah.)
(2013-04-17 ساعت 00:55)مهتاب - 2251 نوشته: ...
الان كه بهاره تو روز هم هوا افتابيه هم ابري هم باروني هم بهاري!! سرما خيلي زير صفر نميره ...
ببخشید ؟! توی بهار خیلی زیر صفر نمیره یا کلاً خیلی زیر صفر نمیره ؟ و از طرفی ، خیلی ، اشاره به فاصله دمای ریز صفر تا خود صفر داره یا تعداد روزها یا شبهایی که اینگونه میشود ؟
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-17 ساعت 00:55)مهتاب - 2251 نوشته: ...
سيستم حمل و نقل عمومي يعني اتوبوس خوبه هر نيم ساعت اتوبوس مياد بجز روزهاي تعطيل كه اتوبوس نداره
...
تو سياتل و يا بلويو البته كمتر ولي ميتونين تاكسي ببينين ولي شهرهاي اطراف مثل ما اصلا تاكسي نيست
...
پس اگه ماشین نداشته باشید روزهای تعطیل باید خونه و یا محدوده نردیک به آنجا باشید و برام خیلی جالبه بدونم که چرا شهرهای دیگر تاکسی ندارند . سپاس .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم مهتاب عزیز .... اطلاعاتی که دادی عالی بود عزیزم ... فقط چند تا سئوال: 1- نظرت در مورد اوضاع کار چطوره؟ 2- برای کار کردن فقط اس اس ان لازم هست؟؟ یا نه باید منتظر گرین کارت هم موند؟ درایور لایسنس هم برای کار واجبه؟
اینها خیلی خیلی برای من مهمه ... چون اگه فقط اس اس ان لازم داشته باشه می شه با تلاش زیاد بعد از اس اس ان کر گیر آورد نه؟
دریافت ویزا:26 ژانویه 2013!!!
وضعیت تاهل: مجرد
تحصیلات کنونی:لیسانس مترجمی و ارشد زبانشناسی