موضوعها: 0
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
اينم ايميل اون خانوميه كه خونه رو به ما اجاره داد ميتونين بهش ميل بزنين و براي خونه بپرسيد cblair1@ eqr.com
تلفنشم ٤٢٥٣٧٩٧٧٩٩ اسمشم چَندرا هست
موضوعها: 1
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
مهتاب جون ، حسابي ازت ممنونم،، اطلاعاتت خيلي كامل بود، حالا كه انقدر واضح جواب ميدين و كامل ، در مورد كلاس زبان كامني كالج هم بگين ، رفتي شما؟ كيفيتش چطوره به نظرتون؟؟دورههاي advance هم داره ؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من تموم این 31 صفحه رو خوندم واقعا دمتون گرم حسابی زحمت کشیدید سنگ تموم گذاشتید اطلاعات مفید و کاملی جمع آوری کردید و سخاوتمندانه در اختیار همه گذاشتید سپاسگذارم
تشکر خیلی خیلی خیلی ویژه از امیر مهاجر و مهتاب خانم و apoornaki که دیگه باید جایزه نوبل مها جر سرا بهشون بدیم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ســــــــــلام دوستان گل سیاتلی،من هم به جمع شما اضافه شدم! این تاپیک رو از خیلی وقت پیش دنبال میکردم ولی حالا که قضیه جدی شده،یه عالمه سوال دارم که مهم ترین هاش رو این زیر نوشتم:
سه تا سوال مهم دارم،لطفا دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنن...
1-برای رفتن به سیاتل کدوم ایرلاین بهتره؟ و کوتاهترین مسیر کدومه؟
2-میشه چند تا از محله های خوب سیاتل و اطراف رو بهم معرفی کنید که قیمت اجاره ها معقول باشه؟!
(من دنبال یک استودیو با قیمت مناسبم و مهم ترین چیز برای من امنیت محله و قیمت مناسب اون هست)
3-حداقل قیمتی که واسه اجاره باید درنظر بگیرم با این شرایطی که در بالا گفتم میشه بگید چقدره؟
تو سایت های مختلف(مثل forrent.com) اجاره خونه گشتم و تونستم چند جا با قیمت مناسب پیدا کنم ولی نمیدونم آیا این محله ها مناسب هستن یا نه؟این جا سه تا از این آدرس ها رو میگذارم ممنون میشم نظرتون رو در موردشون بدید؟
3602 S. 180th Street, Seatac, WA98188
11620 Rainier Avenue South, Seattle, WA98178-3975
17229 32nd Avenue South, Seatac, WA98188-4472
شماره کیس : 2013AS0005xxx
کنسولگری: ANK
مصاحبه : april
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.دوستاني كه در مورد Glen Allen و امكانات و شرايطش اطلاعاتي دارند ممنون ميشم من رو هم در جريان بزارند.تشكر
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
همينجور كه پروا جون گفته تنها امارات هست كه پرواز مستقيم و كوتاهتري داره براي سياتل
جاي خوب هم به نظرم همه مناطق سياتل جاي خوب داره تو اون سايتي كه جرم و مشخص ميكنه ميتونين ببينين كدوم مناطق امن تره
به نظرم لين وود هم جاي خيلي خوبيه و مركزيت داره مالهاي بزرگ و اصلي و كالج هم اونجا هست ولي تو سرچي كه ما كرديم ميل كريك كمترين ميزان جرمو داشت
راستي واشنگتن روي مواد خوراكي تكس نداره
من بخوام برم اجاره اين ماهو بددم از دفتر مبپرسم كه اجاره سويت چنده اينجا