موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-23 ساعت 23:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-23 ساعت 23:11 توسط mirzamemar.)
ســــــــــــــلام دوباره به همه دوستان گل سیاتلی،
یه سوال مهم دارم .لطفا اگه اطلاعاتی در این مورد دارید کمکم کنید:
مهم ترین دغدغه ای که ذهن منو مشغول کرده پیدا کردن کاره! آخه من سال گذشته فارغ التحصیل شدم و تو ایران سابقه کاری ندارم و بعید هم میدونم بتونم بعد اومدن به سیاتل تو رشته خودم(مهندسی معاری) سریع کار پیدا کنم.حالا سوالم اینه:
آیا میتونم بعد از اومدنم برم یکی از همین community college ها و در برنامه career trainig ثبت نام کنم ؟این کار چقدر شانس پیدا کردن شغل رو برام بیشتر میکنه؟ شرایط خاصی برای ورود بهشون لازمه؟بعد از گذروندن این دوره میتونم برای ادامه تحصیل به دانشگاه از این مدرک استفاده کنم؟ اگه هر کدوم از بچه ها تجربه همچین دوره هایی رو داره ممنون میشم اگه توضیحی بده!
و سوال آخر اینکه میتونم در عرض یه ماه بعد از اومدنم یه کار ساده مثل کار در یه کافی شاپ یا فروشگاه ها پیدا کنم؟ تا بتونم شرایطم رو یکم جمع وجور کنم.
ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم.
مهتاب جون اگه شما هم اطلاعاتی داری ممنون میشم بهم بگی!
دستتون دارم
مه سا
شماره کیس : 2013AS0005xxx
کنسولگری: ANK
مصاحبه : april
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-17 ساعت 21:57)el333 نوشته: (2012-07-17 ساعت 20:21)shahrzad_a نوشته: دیگه وقتشه که یه کم از در مورد بدی های سیاتل تحقیق کنیم. در غیر اینصورت با تصور بهشت وارد می شین و جا می خورین .(چقدرم سخته ایراد پیدا کردن)
می دونین زمستان روزاش چقدر کوتاهه ؟ می دونین یه برف سبک منجر به تعطیلی میشه ؟ ( خوب که چی ؟!! )
راستی فروشگاهی هست به نام Fred Meyer که تو کالیفرنیا شعبه نداره و خیلی از مشکلات رو به تنهایی حل می کنه. اجناس لا جنس خوب قیمت مناسب و مطابق با سلیقه ما . و خیلی عجیبه که Macy's در واشینگتن چقدر پربار تر از کالیفرنیا بود. البته کلا مردمش زیاد خوش لباس نیستند و احتمالا لباسهای خوب به فروش نمیرن 
اما جدی گفتم یه کم دنبال معایبش باشیم . متاسفانه خدا بهشت رو حداقل رو زمین نیافریده . با چشم باز بیاید.
سیاتل کلا آب و هوای خیلی خوبی داره نه خیلی گرم میشه نه خیلی سرد و طبیعت خیلی زیبائی داره ، به ونکوور کانادا هم که خیلی نزدیکه ولی هواش اکثر اوقات ابریه یکی از دوستام میگفت شاید در سال ۲،۳ روز آفتاب باشه که این برای من خیلی ناراحت کننده بود چون اصلا هوای ابری رو دوست ندارم(این برای من یکی از ویژگیهای بدش هست شاید یکی دیگه لذت ببره از هوای ابری) ..با اینکه کلی ویژگیهای خوب داره اما من نمیدونم اگر اونجا رو بخوام به عنوان محل اقامتم انتخاب کنم ،میتونم دوام بیارم یا نه .البته همهٔ ایالتها ویژه گیهای بد و خوب خودشون را دارند که بستگی به شرایط هر کسی داره.
نه دوست خوبم،اینطوری ها هم که میگن نیست،درسته بیشتر وقتها هوا یا ابریه یا بارون میاد،اما هوا صاف صاف هم میشه با آفتابی بسیار دلچسب مثل 15 روز اول نوروز در تهران ! ما که الان حدودا 40 روزه که رسیدیم حدودا 15 تا 20 روزش افتاب خیلی خوبی بوده
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-24 ساعت 06:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-24 ساعت 06:07 توسط peyman1355.)
(2013-06-23 ساعت 23:09)mirzamemar نوشته: ســــــــــــــلام دوباره به همه دوستان گل سیاتلی،
یه سوال مهم دارم .لطفا اگه اطلاعاتی در این مورد دارید کمکم کنید:
مهم ترین دغدغه ای که ذهن منو مشغول کرده پیدا کردن کاره! آخه من سال گذشته فارغ التحصیل شدم و تو ایران سابقه کاری ندارم و بعید هم میدونم بتونم بعد اومدن به سیاتل تو رشته خودم(مهندسی معاری) سریع کار پیدا کنم.حالا سوالم اینه:
آیا میتونم بعد از اومدنم برم یکی از همین community college ها و در برنامه career trainig ثبت نام کنم ؟این کار چقدر شانس پیدا کردن شغل رو برام بیشتر میکنه؟ شرایط خاصی برای ورود بهشون لازمه؟بعد از گذروندن این دوره میتونم برای ادامه تحصیل به دانشگاه از این مدرک استفاده کنم؟ اگه هر کدوم از بچه ها تجربه همچین دوره هایی رو داره ممنون میشم اگه توضیحی بده!
و سوال آخر اینکه میتونم در عرض یه ماه بعد از اومدنم یه کار ساده مثل کار در یه کافی شاپ یا فروشگاه ها پیدا کنم؟ تا بتونم شرایطم رو یکم جمع وجور کنم.
ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم.
مهتاب جون اگه شما هم اطلاعاتی داری ممنون میشم بهم بگی!
دستتون دارم
مه سا
دوست گرامی
دغدغه پیدا کردن کار مهمترین دغدغه هر کسی است که مهاجرت می کنه ( مگر اینکه وضع مالی بسیار خوبی داشته باشه و دغدغه هزینه های زندگی در اینجا رو حداقل برای یک یا دو سال نداشته باشه ) ، البته من خودم هنوز برای کار پیدا کردن اقدام نکردم و پیگیر کارهای اولیه (گرفتن گواهینامه و..) هستم اما از یکی از دوستانم که اینجا دانشجو و استادیار دانشگاه واشنگتن هستند پرسیدم ایشون میگن بله مدارک Community College ها برای پیداکردن کار بسیار سودمند هستند و حتی از مدارک تحصیلی عالیه از دانشگاههای معتبر ایران هم می تونند سودمندتر واقع بشن ( چون ایشون استادیار دانشگاه هستند در این زمینه با دانشجویان مختلف از ملیتهای مختلف زیاد سروکار دارند و این اطلاعات رو از این دانشجویان هم کسب می کنند)
ضمنا فکر نمی کنم برای ثبت نام در این کالجها سخت گیری خاصی بکنند ( البته خودم نرفتم اما فکر کنم ترجمه مدارک تحصیلی و سوابق کاری در ایران بتونه در ثبت نام سودمند باشه پس ترجمه مدارک تون رو در زمان مهاجرت به اینجا حتما به همراه داشته باشید)
و دست آخر اینکه الان تابستانه و برای کارهای ساده بازار کار مناسبه،می تونید به سایت www.seattle.craigslist.org سری بزنید و شغل مورد نظر خودتون رو توش پیدا کنید ( مثل نیازمندی های روزنامه همشهری خودمون میمونه منتها آنلاین هستش
)
سربلند و پیروز باشید
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام خدمت شما
خواهشمنداست بفرمایید اجاره مسکن در شهرسیاتل برای من وهمسرم که بازنشسته هستیم چطور است یک خانه یک خوابه باسرویس کامل چقدر است ضمنا هزینه خوراک ماهیانه بطور متوسط
در شرایط معمولی چقدر است