موضوعها: 0
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان گل سياتلي
سلام
دوستان اگه من بخوام بيام سمت سياتل كدام يك از دوستان ميتونه چند هفته اول كه من جا ميوفتم مرا ياري كند؟؟؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
خيلي مراقب حسابهاي بانكيتون باشين!! ديروز از حساي كريديت ما دزدي شد و البته بانك زودتر از ما فهميد و بهمون خبر داد!
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-03 ساعت 21:28)محمد ٧٧٣٧ نوشته: خيلي مراقب حسابهاي بانكيتون باشين!! ديروز از حساي كريديت ما دزدي شد و البته بانك زودتر از ما فهميد و بهمون خبر داد!
محمد جان به تائید فرمایش جنابعالی طی یک خرید اینترنتی برای من هم مشکلی داشت پیش می اومد(البته اشتباه از طرف خودم بود) که بلافاصله با بانک تماس گرفتم و کردیت کارتم رو باطل کردم و برای دریافت کارت مجدد اقدام کردم،البته کارمند بانک پشت تلفن بهم گفت حساب شما 7 روز هفته و 24 ساعته داره توسط بانک رصد میشه و به محض اینکه مشکلی پیش بیاد جلوگیری میشه یا بهتون خبر میدن.
ضمنا خواستم این نکته مهم رو به دوستانی که اینجا میان بگم،خیلی از شرکتها یا افراد با سیستمهای گویا یا خودشون با شما تماس می گیرند و مثلا میگن شما برنده فلان چیز شدید یا ......و از شما یه سری اطلاعات و مشخصات می گیرند و در نهایت شماره کردیت کارت یا دبیت کارتتون رو ازتون می خوان،یادتون باشه به هیچ عنوان و تحت هر شرایطی به کسی پشت تلفن یا با پیامک مشخصات کارتهای بانکی تون رو ندید چون غیر قانونی به حساب میاد و ممکنه از حسابتون دزدی بشه (حتی بانک وقتی مشخصات شما رو پشت تلفن میگیره در آخر فقط 4 رقم آخر کارت شما رو ازتون سوال می کنه و هیچ وقت 16 رقم رو از شما نمی خواد)
شادو تندرست و پیروز باشید
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دلم لک زده واسه سیاتل
پس کی کلیر میشیم مااااااااااا
راستی من از صفحات اول خوندم اطلاعاتی که گذاشتین
دست همتون درد نکنه مخصوصا مهتاب خانوم و امیر مهاجر عزیز
دعا کنید ما هم زودتر بیاییم
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبی
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 August
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان محترم سیاتلی
آیا در سیاتل میشه با دوچرخه زندگی کرد ؟؟؟ منظورم نخریدن ماشین در ابتدای ورود هست؟؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
متور سکلت چطور تا حالا ندیدم کسی صحبتی ازش بکنه؟؟؟
یه دونه معمولیش کار راه اندازش چقدر درمیاد؟؟؟
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر دوستان گرامی
دلم نیومد خوشحالی خودم رو با دوستان مهربانم در میان نگذارم و شما رو در شادی خودم شریک نکنم،به لطف پروردگار مهربان و با راهنمایی های ارزشمند دوستان پیشکسوت و با تجربه ام در سایت مهاجرسرا به خصوص تاپیک سیاتل از فردا در کمپانی مایکروسافت در آزمایشگاه الکترونیک این شرکت با سمت تکنسین ارشد الکترونیک مشغول به کار خواهم شد

برای همه دوستانی که به سیاتل مهاجرت کرده و خواهند کرد آرزوی پیشرفت روز افزون دارم.
شاد و تندرست و پیروز باشید
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May