موضوعها: 0
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
٢ تا خط اتوبوس هست تو فردگاه يكي ٥٦٠ كه ميره بلويو يكي هم ٥٧٤ كه ميره سياتل
شما با هر كدوم ه برين تو ترتنزيت سنترها ميتونين خطو عوض كنين مثلا اگه ميخواين برين كركلند از بلويو ميرين يا لين وود هم از بلويو هم از سياتل ميتوين برين مترو هم همينجوره ميتونين تا سياتل برين از اونجا با اتوبوس هر جا خواستين برين
اما فكر كنم با اون همه خستگي همه تاكسيو ترجيح بدن ؛)
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض تشکر از همه بخصوص امیر خان و مهتاب که برجسته تر از بقیه بودند،تاپیک رو از اول خوندم تا حالا
چندتا سوال داشتم
آیا میشه مثل ایران آدم خودش مغازه باز کنه مثلاً سوپرمارکت بزنه یا یه تاکسی بخره باهاش کارکنه؟
و اینکه اونجا دستشوییاش چطورین؟همشون فرنگیه؟ یا ایرانیش هم هست؟
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-15 ساعت 00:12)abshar_wf نوشته: با عرض تشکر از همه بخصوص امیر خان و مهتاب که برجسته تر از بقیه بودند،تاپیک رو از اول خوندم تا حالا
چندتا سوال داشتم
آیا میشه مثل ایران آدم خودش مغازه باز کنه مثلاً سوپرمارکت بزنه یا یه تاکسی بخره باهاش کارکنه؟
و اینکه اونجا دستشوییاش چطورین؟همشون فرنگیه؟ یا ایرانیش هم هست؟
آقا حرف دل مارو زدی! این قضیه دستشویی خییلی فکرمو مشغول کرده بود روم نمیشد بپرسم!
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-04 ساعت 23:48)kɪŋ نوشته: (2013-08-04 ساعت 22:24)soror faridi نوشته: سلام میشه بیشتر درمورد شهرسیاتل اطلاعات بذارین ممنون میشم از راهنمایتون
بیشتر گذاشتیم! باور کنید بیشتر گذاشتیم. صفحات قبلی رو مطالعه کنید.
بیشتر از این دیگه تو خود سیاتل هم جا نمیشه.
جا میشه
من میدونم جا میشه
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
هوراااااااااااااا دوستان ما هم بالاخره وارد این تاپیک شدیم
سیاتل به همین زودی ها میایم
از همه دوستان ممنونم که اطلاعات مفیدی رو در اختیار میگذارن.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-14 ساعت 14:12)mohammad fazli نوشته: (2013-08-14 ساعت 05:48)مهتاب - 2251 نوشته: ٢ تا خط اتوبوس هست تو فردگاه يكي ٥٦٠ كه ميره بلويو يكي هم ٥٧٤ كه ميره سياتل
شما با هر كدوم ه برين تو ترتنزيت سنترها ميتونين خطو عوض كنين مثلا اگه ميخواين برين كركلند از بلويو ميرين يا لين وود هم از بلويو هم از سياتل ميتوين برين مترو هم همينجوره ميتونين تا سياتل برين از اونجا با اتوبوس هر جا خواستين برين
اما فكر كنم با اون همه خستگي همه تاكسيو ترجيح بدن ؛)
ممنون از مهتاب عزیز
اینم سایت اتوبوسها و ترینهای سیاتل که میتونید تمام مسیرها و ایستگاهها بهمراه ساعتهای حرکت اتوبوسها و ترینها را مشاهده کنید
http://www.soundtransit.org/
اینم سایت خوبیه
http://metro.kingcounty.gov/
به تائید فرمایش مهتاب جان،می تونید توی Google Maps از گزینه Get Directions استفاده کنید و با دادن آدرس های مبدا و مقصد بهترین مسیر برای سوار شدن به اتوبوس ها رو انتخاب کنید، حتی به صورت سه بعدی محل و مسیر خودتون رو ببینید تا پیش از رفتن به اونجا با مسیر آشنایی پیدا کنید ( من همیشه اینکارو می کنم و وقتی میرسم انگار قبلا اونجا رو رفتم و از نزدیک دیدم،این گزینه خیلی خوبی برای من بود)
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-16 ساعت 09:07)مهتاب - 2251 نوشته: سلام!!!!
يه كار خيلي مهم با همه كسايي كه ميخوان بيان سياتل دارمممممممم !!!
اول اينكه از پيمان و پرواي عزيز خواهش ميكنم بيان و از تجربه اشون براي اجاره خونه بگن ! به مشكلي نخوردن بدون سوشال و گرين كارت؟؟؟؟؟؟ با چه شرايطي خونه گرفتن؟......
کاملاو 100 درصد با نظر مهتاب عزیز موافقم،احساسی تصمیم نگیرید و با توجه به شرایط خودتون مهاجرت کنید.
پیرو فرمایش شما مهتاب جان،من در بدو ورود مزاحم یکی از هکماران و دوستان خودم شدم که اینجا خودشون و همسرشون دانشجوی دوره دکتری هستند و خیلی خیلی در بدو ورود به ما کمک کردندکه با پیگیری ایشون و همسرشون در کمتر از یک هفته موفق به اجاره آپارتمان شدیم (چون اکثر مدیران و مسئولین ساختمانها به افرادی که شغل و یا درآمد ندارند خونه اجاره نمیدن و اینجا رو هم Manager مجتمع اوکی کرد،البته استثناء هم وجود داره یکیش همین آپارتمان ما !)
ضمنا راجع به سوشال و حساب بانکی نباید زیاد نگران باشید( تجربه خودم رو دارم می نویسم) چون وقتی که قرارداد اجاره آپارتمان رو بستیم Manager از ما نه سوشال خواست و نه چیز دیگه! فقط به ما گفت ما به شما به عنوان دانشجو نگاه می کنیم چون خیلی از دانشجوها هم شرایتشون مثل شماست،بابت حساب بانکی هم نگران نباشید چون اگر حساب بانکی نداشته باشیدمی تونید از دفاتر پستی یا فروشگاههایی مثل Safe Way یا QFC درخواست Money Order کنید( چیزی شبیه به دسته چک می مونه که با اون میشه اجاره ماهیانه رو پرداخت کرد،از شما نقدا پول رو میگیرند و با درصد ناچیزی کارمزد بهتون یک برگه پرینت شده میدن که کل مبلغ توش پرینت شده و حکم برگه چک رو داره و مثل پول نقد می مونه)
امیدوارم تجربه من برای بقیه دوستان سودمند باشه
شاد و تندرست و پیروز باشید
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May